senin sorduun soruları bi kağıda not almıştım dün akşam kocam görmüş kağıdı ay ne güldüm bu ne canım dedi bende ceza ziya beye sormamı istedi dedim kkdan arkadaşınmı dedi evet dedim hımmm diyebildi sadece :)ilk zamanlarda bu kk olayına tepkiliydi ama şimdi sevinio sanırım ona bulaşmadıım için siziznle konuştuumda rahatladıımı düşünüo
kızlar bu arada dün akşam bişi yaşadım allahın bi işareti olarak kabul ediorum bunu bi arkadaşa gittik akşam kıza ne zamandır gidicem daha yeni kısmet oldu bunlar 4 kız kardeş 2 biz kardeşimle bi başka arkadaş vardı 2 de onlar kız anlıcanız kız bolluğu vardı süperdi:)neyse bu arkadaşın teyzesinin kızıda geldi ben biraz danalaştıım için beni hamile sandı hamilemisin filan dedi yok abla dedim bende sonra gögüslerimin maşallahı var benimmn ne güsel gögüslerin var keşke benimkilerde öyle olsa sen anne olsan ne güsel süt gelir onlardan dedi bende bu bebek mevzusunu kapatsak abla dedim sıkıntı geldi çünkü kusura bakma hayırdır filan dedi anlattım bende bebeğimi kaybettim aklımdan gitmiyo hala dedim sonra kendi oğlunun resmini gösterdi 4 yaşında nasıl tatlı velet down sendromlu yürüyemio konuşamıo bebekken kaç ameliyat geçirmiş kakasını yapamamış bağırsaklarından ameliyat olmuş aylarca yatmış ay bi anlattı kız kendimi tutamadım ağladım oda benimle birlikte ağladı erken doğum olmuş çocuu hamileyken anlamamışlar down sendromlu olduunu zaten söleseydide aldırmazdım o benim canım kanım diyo 4 senede 20 kilo vermiş kız bildiin 45 kilo falan çocuk gibi allahım yardımcısı olsun çocuk yanında diilmiş bizim için kek yapmış getirmiş saolsun şükret allaha doğacak evladın sağlıksız olabilirdi ve cennette seni bekleyen bi meleğin var ne sevap işledinizde aldı senden oğlunu dedi ne ilginç söz dimi bunu söyleyen 2.kişi biz bebeği 1 haziranda kaybettik bütün akşam acı çektim ağrılar kanamalar sularım geldi ama dayandı ve bebek tam 12 de yani 2 haziranda doğdu 2 haziran kandildi o gün kocam dediki bana sarıldı canım biz ne günah işledikte rabbim bu mubarek günde evladımızı aldı bizden dedi ben cvp veremedim ziyaret saatnde bi akrabamız geldi dini bütün bi ablamız bana sarıldı dediki sen eşinle ne sevap işledinde bu mubarek gün cennette bekçiniz oldu bizim şer bildiimizi bazıları hayır görebilio sonra dün akşam eve gelince banyo yaptım açtım avcumu dualar ettim allahım bana ve bütün isteyenlere hayırlı ömürlü sağlıklı evlat nasib et geç olsun sen ne zaman uygun görürsen o gün olsun bize sabır ver dedim umarım kabul olur kızlar o ablaya içim gitti hala etkisindeyim nasıl büyük bi imtahan yaşıoruz aslında b bilseniz biz şükrettikçe inanıorumki rabbim sevap yazıo biz isyan etmedikçe melekler sevinio ay ağlıcam
sinau, canım korkma bişeycikler olmamıştır tosununa, bak sana ben burdayım annee bile diyormuşbende iyiyim allaha şükür ama işte hepimizde olduğu gibi tedirginlikler bitmiyor...bende daha gitmedim sağlık ocağına dün beni aradılar hamilemisin diye nerden öğrendilerki? pazartesi çağırdı ebe bende pazartesi gideceğim nasipse..
saol ablam, 1 günlük izin aldı şimdi, balkona cam taktırcaktık ya onun için.haftaya cumada 5 günlük izne ayrılcak, 9 gün beraber olcaz inş :)candaş, eşin izinli geldi dimi yanına hadi gözün aydın...testleride güle güle kullan sana bebişi getirsin inşallah....
nazlım, canım geçen gün lonelinesse bununla ilgili bişey yazmıştım dayımın kızının kızıda down sendromlu gerçekten çok zor ama başa gelince o abla gibi bakıyor insan o da bir can çünkü...allah yardım etsin...allah sağlık versin....dediğin gibi sizin bebeklerinizinde sırası gelcek canım benim inşallah hayırlısıyla ve sağlıkla gelsin...
ayyy siyah çizmeli anne :)) maşallah :) hayırlı olsun canım güzel günlerde hamiş hamiş giy inş :) mikroskopu senden artık öğrencem hocam :)) özledik seni valla :)selam kızlar sık giremiyorum..alışverişe felan cıktık. eşime kot banada siyah çizme aldık..eşm almıycam dedi ama en zon dayanamdı aldı..candaşcım bende siyah çizmeli anne olacam artık tablou ne zamandr hazırlamıyorum. hele bi isveçe gidek orda güncelleriz...yarın akşam 9 da uçagımız var, hayırlısıyla dua edin kızlar..bu aarada bi torba keçibynuzu ,incir felan aldım..ama biz suda kaynatmayı düşünmüyoruz eşim ben yerim diyo..daha iyi olur bence yemesi..nazlım anlattıgın ablaya üzüldüm bakış açısı ne önemli, gerçekten öyle düşünmek lazım..bizimde kandil gecesi başladı düşük sabahına düştü..günahlarımıza kefaret olur inşallah
candaş mikroskobu almışsın birlikte konuşuruz ayrıntılarını kullanımı kolay aslında..
hepinize günaydın fıstıklarr,sağlık ocağından geldim şimdi.ilk defa gittim sölemesi ayıp,diş etlerim çk kötü oldu onları sordum ve tamol cold kullandım 2 kere grip olduğum için onu sordum doktora dr da kullanma dedi parol kullan dedi bende korktum evham yaptım şimdi bişi yapmışmıdır ilk kullandığım ilaç diye aklım çıktı valla,2hafta sonra gel tetanoz iğnesi yapalım dediler,tansiyon ölçüp kalp atışlarına baktılar bebğimin, maşşallah bi hareketlendiallahım diyorum ona gelen bana gelsin ona bişi olmasın deyip kafayı yiyorum.yarabbim isteyen herkesi evlatlarına kavuşmak nasip etsin ,ben hala korkuyorum onu görene kadarda inanamayacağım herhalde.tafcım gözünaydın ne güzel çıkmış sonuçlarr,candaşcım ovülasyon testleri hayırlı olur inşallah bende aldığım ay gebe kaldım uğurlu gelmişti inşallah sizlerede uğurlu gelir.nazlım şimdi kesin belli oldumu senin ,adet oldunmu yada doktora falan gözüktünmü ,ne dediler bu testlerde çıkan sonuç için kaçırmış olabilirm canım özür dilerim,diğer kızlar sizlerin nasıl gidiyo?? ceza?hello?chnb?günlük?
hadi hayırlısı olsun inş... ne güzel miniklerle paslaşıyosunuz ...
anlattıın şey içinde, görmesini bilene hayatta ders çok var.İsyan etmiyoruz elbette, daralıyoruz çoğu zaman.insanız ne de olsa.allah şaşırtmasında hiçbirimizi, sabretmek gerek.mükafatı var eninde sonunda.inş allah hepimize hayırlısını nasip etsin ... Ablayada allah yardım etsin .. zor gerçekten ... paylaştığın için teşekkürler ....
lonelines, hellommu demişti totem yaptım diye bende totem yaptım:)) canım o çizelgeyi yaparsam her gün göreceğim ve günler geçmek bilmeyecek ben gizemi çok severim saymadan çizelge görmeden sanki daha çabuk geçiyormuş gibi canım 10 haftalıkoldum canım...
taff, süper çok güzel maşallahhepsi böyle devam etsin...canım demir dediğin kan hapımı aceba ben haftaya ferrum ford başlıyorum...
nazlım, taffın maşallahı var allah nazardan saklasınçok güzel bir hamile olmuş kilo yok birtek oğluşu var...
taf, ben kaçırmadım dimi isim düşündünüzmü?
kızlar ben şu vitamin hapını yutamıyorum ikiye bölüyorum yoksa çıkarıyorum yaa çok büyük dr dediki 5. aya kadar devammış...haftaya folik asit bırakıyorum kan hapına başlayacağım...dr 3 hafta sonra ikili test için çağırdı...
devlete gitmiştimya size orda gözlemlediğim bazı şeyleri anlatmak istiyorum...dr önce tahlil varsa yazıyor sonra usg için bekle diyor neyse...sonra usg odasına geçip teker teker muayene ediyor...bir kadın çıktı odadan eteğini falan tam toplayamamış kadın, telefonu çalmış karnı bayağı büyük 6-7 aylık gibi yani neyse telde konuşuyor eşi sanırım kadın dediki dr üniversiteye sevk yazıcak kalp grafiğini çektiricez sesi duyamamış gibi bişeyler söylüyor ama kadın tam anlatamıyor adam anlamıyor tekrarlatıyor...kalbini duymamış falan dedi başımdan kaynar sular döküldü dedim allahım inşallah öyle bişey değildir dua ettim kadına....sonra odadan böyle 50 yaşlarda bir kadın telefon elinde sevinçle çıktı hekimm oğlun oluyor oğlun oğlun diyee bağırıyor falan hastane bölgesi doğudan gelen insanların yoğunlukta olduğu bir bölge teyzede benziyordu zaten dedimki allahım kadın demiyorki sağlıklı çok şükür amacı belli bilirsiniz doğulular erkek düşkünü kadın seviniyor erkek diye:)) daha sonra ben ve başka bir kadını birlikte aldı odaya kadın benden önceydi neyse yattı sedyeye kadında göbek denen bişey yok 12 haftalıkmış benimki maşallah 5 aylık gibi göbek var:)) ondan küçük benim haftam:)) neyse kadın bebeği görmek için ikide bir kafasını kaldırıyor kadın kalkınca karnı katlanıyor dr diyorki ama böyle yaparsanız ben bakamamki kadın yatıyor dr bakarken kadın görmek için tekrar kalkıyor dr tekrar uyarıyor falan sonra dr dediki bak bu kafası buda poposu kadın bir kahkaha attı ben zaten onu rüyalarımda görüyorum dedi ayy benimde kadına gülesim geldi yaa:)) neyse dr dediki ikili test yaptırıcakmısın hayır dedi kadın dr istersen üniv. sevk yazıcam dedi kadın şu down sendromu falanmı dedi evet dedi dr yok dedi düşük falan oluyormuş istemiyorum azda atlayacaktım amniyosentez değil test yaptıracaksın diye dr dediki test yaptıracaksın bunun düşükle ne ilgisi var testte düşük olmaz falan yok dedi istemiyorum...ayy işte böyle...
kızlar, ev berbat durumda elim işe kalkmıyor off hep yatsam yatarım yani:))
bu arada asıl bombayı yazmadım daha...eşim sabah görüşmeye gitti iş için ve ne oldu bilemezsiniz? ermenistana gidiyor yurt dışı olmadı diye sevinmiştim şimdide bu çıktı başıma dün zaten tartıştık biraz iş çok kısa süreli dedi ben istermiyim sizden ayrılmak ama son aylarda biraz dağıldık en azında toparlanırız dedi...sabah gitti anlaşmış pazar günü gidiyor bilmiyorum hayırlısı neyse o olsun diyorum gelmesini bekliyorum şimdi...2 en fazla 3 aylık dedi bakalım...
yavru yumurta normal hayatındaki gibi büyümeye devam ediomuş bende merak etmiştim bunu arkadaş iğne yaptırdı bilio doktorlar en uygun zamanı bildiklerinden saatli veriolar iğneyi yumurtanın ebatına göre o yumoş büyümeye devam edio iğneden sonra ve çatlıo eee süpermenle buluşuyo veee mutlu sonnnnnnnnnnn:)nazlım benim aklıma bi soru daha geldişimdi ben iğneyi salı günü öğleyin yaptırdım çarşamba günü akşam çatlayacak..o süreye kadar yumurta büyümeye devam ediyor mu?pazartesi 15.5mm salı 17mm çarşamba akşama 19mm olur mu?yoksa 17mm kaldı mı? ayyyyyyyy ne zor soru anlatabildim mi...ben doktorumu karşısına geçince unutuyom bunları sormayı..
candaş, eşin izinli geldi dimi yanına hadi gözün aydın...testleride güle güle kullan sana bebişi getirsin inşallah....
nazlım, canım geçen gün lonelinesse bununla ilgili bişey yazmıştım dayımın kızının kızıda down sendromlu gerçekten çok zor ama başa gelince o abla gibi bakıyor insan o da bir can çünkü...allah yardım etsin...allah sağlık versin....dediğin gibi sizin bebeklerinizinde sırası gelcek canım benim inşallah hayırlısıyla ve sağlıkla gelsin...
selam kızlar sık giremiyorum..alışverişe felan cıktık. eşime kot banada siyah çizme aldık..eşm almıycam dedi ama en zon dayanamdı aldı..candaşcım bende siyah çizmeli anne olacam artık tablou ne zamandr hazırlamıyorum. hele bi isveçe gidek orda güncelleriz...yarın akşam 9 da uçagımız var, hayırlısıyla dua edin kızlar..bu aarada bi torba keçibynuzu ,incir felan aldım..ama biz suda kaynatmayı düşünmüyoruz eşim ben yerim diyo..daha iyi olur bence yemesi..nazlım anlattıgın ablaya üzüldüm bakış açısı ne önemli, gerçekten öyle düşünmek lazım..bizimde kandil gecesi başladı düşük sabahına düştü..günahlarımıza kefaret olur inşallah
candaş mikroskobu almışsın birlikte konuşuruz ayrıntılarını kullanımı kolay aslında..
hepinize günaydın fıstıklarr,sağlık ocağından geldim şimdi.ilk defa gittim sölemesi ayıp,diş etlerim çk kötü oldu onları sordum ve tamol cold kullandım 2 kere grip olduğum için onu sordum doktora dr da kullanma dedi parol kullan dedi bende korktum evham yaptım şimdi bişi yapmışmıdır ilk kullandığım ilaç diye aklım çıktı valla,2hafta sonra gel tetanoz iğnesi yapalım dediler,tansiyon ölçüp kalp atışlarına baktılar bebğimin, maşşallah bi hareketlendiallahım diyorum ona gelen bana gelsin ona bişi olmasın deyip kafayı yiyorum.yarabbim isteyen herkesi evlatlarına kavuşmak nasip etsin ,ben hala korkuyorum onu görene kadarda inanamayacağım herhalde.tafcım gözünaydın ne güzel çıkmış sonuçlarr,candaşcım ovülasyon testleri hayırlı olur inşallah bende aldığım ay gebe kaldım uğurlu gelmişti inşallah sizlerede uğurlu gelir.nazlım şimdi kesin belli oldumu senin ,adet oldunmu yada doktora falan gözüktünmü ,ne dediler bu testlerde çıkan sonuç için kaçırmış olabilirm canım özür dilerim,diğer kızlar sizlerin nasıl gidiyo?? ceza?hello?chnb?günlük?
merhaba hanimlar
yogundun bu gunlerde giremedim birazda uzak kalmak istedim. bebeg hatirlamamak icin.
normal hayatima donmeye calisiyorum. Allah sabrini veriyormus gercekten.
bir oraya bir buraya derken omurden yiyoruz iste.
kizimin beslenme sorunu var hersyei yemiyor ve ustune cok dusmem gerekiyor yemeyince
surkeli hasta oluyor cunku. onceden ustune cok dusunce baya tepki koyardi simdi biraz daha yumusak gecis yapiyoruz
ins boyle boyle duzelir yemesi 3 yasinda ama 13,5 kilo .
Bu arada gecmisi okuyamadim sadece NAZLIM senin yazin gozume carpti hakikaten ne farkli bakis acisi. ama insani rahatlatyor
o kadincagizada ben cok uzuldum ya. Hakikaten Allah saglikli versin oncelikle. o cocugu oyle gorerek insan hergun olur biter.
zaten oda erimis gitmis Allah sifa versin ins buyudukce duzelir cocugu.
dandy sendromumu ne varmis yuruyemiyor konusamiyor cocuklar allah muhafaza evlerden uzak. beynin arka tarafinda
su toplaniyormus ay Allahim ne zor isler. o da aci cekiyor sende. Inanki en guzelini Allah bilir. ben bunlari dusundukce sukrediyorum
eğer bende bu ay hamile kalırsam ağustosta doğacak ve 5 yıl bitmiş olacak.tabii cinsiyet önemli değil ..sağlıklı sıhhatli olsunlar o bize yeter...günlük bugün özel doktora gidecekti değil mi?ben mi yanlış hatırlıyorum?
maçtan geldin mi hellom:)stadda doğurcan valla:)
inşallah canım.
sen yolun çoğunu geçtin maşallah, az kaldı. darısı başımıza. ne zaman doğum tam senin hangi ayda?
tabi dualarım tüm hamileliği bekleyenler için de. o süreç de çok zor.candaş, ceza, renkli,nazlım,peppe ve chnb ile yeni katılan yeşim ve minikler. her ay yeni ümitler.
günlük de yazmış bir olay. gerçeketn gün içinde ne kadar basit şeylere üzülebiliyoruz, kafayı takabiliyourz bazen. ama en önemli şey sağlık ve huzur.
günlük haftanı hep unutuyom ben senin, kızım bi ticker yapsana.
daha kittynin de yok, nerdeyse doğuracak.
minikleri canım geçmiş olsun.inş ağrıların artmaz, bende lonelines gibi düşünüyorum.yorma kendini, yemek vakti değil ama tabi yinede sen bilirsin.önyargı içinde, haklısın.bazen yanıltıyorlar.
ceza, canım inş hayırlısı olur hakkında.bende chnb ye katılıyorum inş ikiz olur.olmazsada nasip.önümüzdeki ay umudumuz olsun.ksım"da aşk başka değil,önemli olan "aralık"sız sevmek:) bu sözünde süpermiş :)) kaç gündür sorcam unutyodum, hatırlattın.eşin ne zman dönecek ? yalnızsın şimdi değil mi ?
yamateke, seni çok merak ediyrum keşke bi giripte yazsan ya...
taf, kıtty, senem, pileo, sinua, chnb, dr_alb, melek, peppe, nazlım, nuray, günlük, lonelines, atlas, ve ismini yazamadığım varsatüm arkadaşlarım günaydın, nasılsınız ?
sabah eşim geldi, ama görüşemedik.bu sefer ilk annesine uğrayacak.kıskançlık etmedim desem yalan olur :) neyse hadi bu defalık olsun.dün öğlende ovulasyon testlerini sipariş ettim, biri kargoa verilmiş.inş bugün alırım.yoksa haftasonu getiriyolar, iş yerinde de olmadığım için pazt ye kalıyor.hadi bismillah ....
sevindim tahlillerinin iyi çıktığına, çok şükür. Detaylı çok keyifli oluyor. Demir ilacı hemen hemen herkese veriyorlarmış.gunaydiiin
Dun doktorum aradi kan ve idrar tetkiklerimin sonuclari masallahnormal cikmis eksik fazla birseyim yokmus. Seker yuklemem de normal cikmis yuksek cikarsa diye cok korkuyordum tatli yiyememekten pazartesi detayli usg den sonra doktoruma detaylinin sonuclarini gostermeye gittigimde demir ilaci yazacakmis degerim normalmis ama tedbir amacli icecekmisim :26:
lonelines, hellommu demişti totem yaptım diye bende totem yaptım:)) canım o çizelgeyi yaparsam her gün göreceğim ve günler geçmek bilmeyecek ben gizemi çok severim saymadan çizelge görmeden sanki daha çabuk geçiyormuş gibi canım 10 haftalıkoldum canım...
taff, süper çok güzel maşallahhepsi böyle devam etsin...canım demir dediğin kan hapımı aceba ben haftaya ferrum ford başlıyorum...
nazlım, taffın maşallahı var allah nazardan saklasınçok güzel bir hamile olmuş kilo yok birtek oğluşu var...
taf, ben kaçırmadım dimi isim düşündünüzmü?
kızlar ben şu vitamin hapını yutamıyorum ikiye bölüyorum yoksa çıkarıyorum yaa çok büyük dr dediki 5. aya kadar devammış...haftaya folik asit bırakıyorum kan hapına başlayacağım...dr 3 hafta sonra ikili test için çağırdı...
devlete gitmiştimya size orda gözlemlediğim bazı şeyleri anlatmak istiyorum...dr önce tahlil varsa yazıyor sonra usg için bekle diyor neyse...sonra usg odasına geçip teker teker muayene ediyor...bir kadın çıktı odadan eteğini falan tam toplayamamış kadın, telefonu çalmış karnı bayağı büyük 6-7 aylık gibi yani neyse telde konuşuyor eşi sanırım kadın dediki dr üniversiteye sevk yazıcak kalp grafiğini çektiricez sesi duyamamış gibi bişeyler söylüyor ama kadın tam anlatamıyor adam anlamıyor tekrarlatıyor...kalbini duymamış falan dedi başımdan kaynar sular döküldü dedim allahım inşallah öyle bişey değildir dua ettim kadına....sonra odadan böyle 50 yaşlarda bir kadın telefon elinde sevinçle çıktı hekimm oğlun oluyor oğlun oğlun diyee bağırıyor falan hastane bölgesi doğudan gelen insanların yoğunlukta olduğu bir bölge teyzede benziyordu zaten dedimki allahım kadın demiyorki sağlıklı çok şükür amacı belli bilirsiniz doğulular erkek düşkünü kadın seviniyor erkek diye:)) daha sonra ben ve başka bir kadını birlikte aldı odaya kadın benden önceydi neyse yattı sedyeye kadında göbek denen bişey yok 12 haftalıkmış benimki maşallah 5 aylık gibi göbek var:)) ondan küçük benim haftam:)) neyse kadın bebeği görmek için ikide bir kafasını kaldırıyor kadın kalkınca karnı katlanıyor dr diyorki ama böyle yaparsanız ben bakamamki kadın yatıyor dr bakarken kadın görmek için tekrar kalkıyor dr tekrar uyarıyor falan sonra dr dediki bak bu kafası buda poposu kadın bir kahkaha attı ben zaten onu rüyalarımda görüyorum dedi ayy benimde kadına gülesim geldi yaa:)) neyse dr dediki ikili test yaptırıcakmısın hayır dedi kadın dr istersen üniv. sevk yazıcam dedi kadın şu down sendromu falanmı dedi evet dedi dr yok dedi düşük falan oluyormuş istemiyorum azda atlayacaktım amniyosentez değil test yaptıracaksın diye dr dediki test yaptıracaksın bunun düşükle ne ilgisi var testte düşük olmaz falan yok dedi istemiyorum...ayy işte böyle...
kızlar, ev berbat durumda elim işe kalkmıyor off hep yatsam yatarım yani:))
bu arada asıl bombayı yazmadım daha...eşim sabah görüşmeye gitti iş için ve ne oldu bilemezsiniz? ermenistana gidiyor yurt dışı olmadı diye sevinmiştim şimdide bu çıktı başıma dün zaten tartıştık biraz iş çok kısa süreli dedi ben istermiyim sizden ayrılmak ama son aylarda biraz dağıldık en azında toparlanırız dedi...sabah gitti anlaşmış pazar günü gidiyor bilmiyorum hayırlısı neyse o olsun diyorum gelmesini bekliyorum şimdi...2 en fazla 3 aylık dedi bakalım...
iyi kuzum senden naber süper olmuş maç iyi gelmiştir oğlunda sevinmiştir:)oğlun eşin ve sen futbol maçına gidersiniz inşallahhhhcanım görmedim bana yazdığını yoksa cevap verirdim, geldik ya evrim de bizde kaldı, karnımız açtı tost yapmakla meşguldum. Sende demişsin uykum kaçtı regl gelecek diye. İnşallah yanlış yorumluyorsundur seni şaşırtır eğer şaşırtırsa bebişini kinder diye seveceğim. (süpriz yumurta) iznin olursa.
canım iyi olduğunuza sevindim, ocak 22 yada şubat başı bakalım. nasip. Kuzu ben çizelge yapmıcam totem yaptım :) daha çok var benim. Bugün senin kalbin güm güm atıyordur ben cmt günü dışarıda olacağım okumak için telefondan bağlanıcam. Akşam eve gelince yazarım cevap unuttum sanma.
cancan bende olsam kıskanırdım, ses çıkarmamakla iyi yapmışsın. Testler hayırlısı olsun, ocak sonu gibi satarsın mikroskopu :))) inşallah. Güle güle kullanın evin balkon camını, soğuk olduğu için mi hırsıza karşı mı önlem.?
sevindim tahlillerinin iyi çıktığına, çok şükür. Detaylı çok keyifli oluyor. Demir ilacı hemen hemen herkese veriyorlarmış.
günlüğüm ben senin dr günlerini unutuyorum ya, çok sık görüşemedik ya bu aralar sanırım ondan oluyor, yoksa yemin ederim hepiniz aklımdasınız. Toteme hoşgeldin benim totemlerim meşhur ya :))) sorma.
elevit mi vitamin eşşek kadar hap ulan milletin midesi bulanıyor şunu küçük yap değil mi basmıyor kafaları :))) ben kağana söylemiştim sen mail at ilk defa biri böyle diyor demişti. :)) Demiri bende kullanıyorum. Sodaları içiyorsun değil mi günde 2 tane beni de herkes çok uyardı ama en çok sen ve chnb soda konusunda. 2 tanede cevizzz.
enişteme ise hayırlı uğurlu olsun, ikinizde haklısınız ama 2-3 ay göz açıp kapıyınca geçer inşallah. Sizi bana bırakıp gitsin. Yolu açık olsun bereketli olsun.
allah yardımcısı olsun herkesin , mevlam hayırlı yazılar yazsın. Günlük ben devlet hastanesine gitmiştim insanları nts bağlamışlardı ortalık göbekten geçilmiyordu. Senin gazın geçti mi? geçmediyse doktorumda dediler azıcık kimyon koyacakmışsın yemeklere.
iyidir canım ne olsun aynı yat yuvarlan :), ben ilaç kullanmadım canım korkudan hiçç, diş etlerim benimde 23. haftalarda kanamaya başladı. Durduk yere kanadığı oluyor, Tuzlu su aşırı hassas diş fırçası ve hani mavi sular varya normal diş gargarası bana çok iyi geldi onlar Diş fırçam aşırı hassas aldım bir deene istersen. Gitmiyor o korkular baksana günlük ile chnb ye hala çocukları için korkuyoarla.
renkliatlas güle güle giyin üzerinizde eskisin canım. allaha emanet olun güle güle gelin. Özledim bende.
nazlım selam
minikler nasılsın canım.
gelelim basketbola, ya futbola gitmek istiyorum eşim korkutuyor beni gidemiyorum basketle idare ediyorum ama dün ne yalan çok keyifliydi. :)))
Al Basmadan Donu var Suya Gider Yolu var - YouTube
kızlar bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yerim ben o ninleri candaşım özellikle sen izle türkü süper:)
tam dinleyim diye açıyodum, yazdığını okumadım bile.tabi ne göreceğim malum.yine siteyi bilgi işlemciler engellemiş ! inş birgün kk yıda engellemezler. bi ara engellemişlerdi. gıcık şeyler( çocuk mu söylüyo nazlım ?
yeşim, canım hoşgeldin.kızın için en iyisini sen bilirsin ama sağlıktan sıkıntısı yoksa bunaltmamak gerektiğini düşünüyorum, ilerki yaşantısında dönüşü kötü oluyo.
günlük, canım şansa bak ya.şok oldum valla eniştenin işinin yine yurtdışında olmasına :) ama hayırlsı.demekki sizin kısmetinizde de varmış neyse ki 3 aylıkta, çabuk geçer.
Kıtty, canım kıskandım am çaktırmadım allahtan :) camıda hırsız çin yaptrdık, soğuk kısmı hiç aklıma gelmemişti.temizlik kısmını düşünmüştüm rahat ederim diyede.hepsine beraber işe yarayacak.inş mikroskopta ocakta satışa çıkar :)) basket maçı da iyi geçmiş sevindim, çınar çok şanslı, annede babada spora meraklı maşallah :) aa ben sana ne sorcam istanbul hatırasını okumuştun ya sen, akıcı mı ya ? gerçi hala elimde okunacak 3 kitap daha var ama o bana ağır ve zor bitecek gibi geliyo.bide maşallah ders kitabı gibi boyuda uzun:))
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...ynanamin-bizde-yatma-sevdasi-cildirtiyor.html şu olaya bakın kızlar ya, şaşırdım.kadına kızdım ben açıkçası ...
yok yaewww koro halinde yaşlı teyzeler sölüo ama resimler var 80 yaşında kulaanda kulaklık bilgisayar başında teyzeler filan çok sevimliler babannemi ösledimmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?