Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günlük, ablam ya biz neler yapmışız sana tüh bee .. şimdilik canın istemiyomuş şükür, çok isterse bize ceza ver acil kargo yapıp gönderelim :)) yazık ya enişteye neler yapmışsın sen öyle :)) adam yine iyi durmuş yani :)) ama helal olsun valla, bişey olacak korkusu var ya, engelle diyo ya :) maşallah yani.. neyse en yakın zmanda bebek doğunca yani eski hızınıza kavuşmanız dileğimle :))

kıtty, hakikaten maçtan gelemedein bi ya hu :)

lonelines, hellommu demişti totem yaptım diye bende totem yaptım:)) canım o çizelgeyi yaparsam her gün göreceğim ve günler geçmek bilmeyecek ben gizemi çok severim saymadan çizelge görmeden sanki daha çabuk geçiyormuş gibi canım 10 haftalık oldum canım...

taff, süper çok güzel maşallah hepsi böyle devam etsin...canım demir dediğin kan hapımı aceba ben haftaya ferrum ford başlıyorum...

nazlım, taffın maşallahı var allah nazardan saklasın çok güzel bir hamile olmuş kilo yok birtek oğluşu var...

taf, ben kaçırmadım dimi isim düşündünüzmü?

kızlar ben şu vitamin hapını yutamıyorum ikiye bölüyorum yoksa çıkarıyorum yaa çok büyük dr dediki 5. aya kadar devammış...haftaya folik asit bırakıyorum kan hapına başlayacağım...dr 3 hafta sonra ikili test için çağırdı...

devlete gitmiştimya size orda gözlemlediğim bazı şeyleri anlatmak istiyorum...dr önce tahlil varsa yazıyor sonra usg için bekle diyor neyse...sonra usg odasına geçip teker teker muayene ediyor...bir kadın çıktı odadan eteğini falan tam toplayamamış kadın, telefonu çalmış karnı bayağı büyük 6-7 aylık gibi yani neyse telde konuşuyor eşi sanırım kadın dediki dr üniversiteye sevk yazıcak kalp grafiğini çektiricez sesi duyamamış gibi bişeyler söylüyor ama kadın tam anlatamıyor adam anlamıyor tekrarlatıyor...kalbini duymamış falan dedi başımdan kaynar sular döküldü dedim allahım inşallah öyle bişey değildir dua ettim kadına....sonra odadan böyle 50 yaşlarda bir kadın telefon elinde sevinçle çıktı hekimm oğlun oluyor oğlun oğlun diyee bağırıyor falan hastane bölgesi doğudan gelen insanların yoğunlukta olduğu bir bölge teyzede benziyordu zaten dedimki allahım kadın demiyorki sağlıklı çok şükür amacı belli bilirsiniz doğulular erkek düşkünü kadın seviniyor erkek diye:)) daha sonra ben ve başka bir kadını birlikte aldı odaya kadın benden önceydi neyse yattı sedyeye kadında göbek denen bişey yok 12 haftalıkmış benimki maşallah 5 aylık gibi göbek var:)) ondan küçük benim haftam:)) neyse kadın bebeği görmek için ikide bir kafasını kaldırıyor kadın kalkınca karnı katlanıyor dr diyorki ama böyle yaparsanız ben bakamamki kadın yatıyor dr bakarken kadın görmek için tekrar kalkıyor dr tekrar uyarıyor falan sonra dr dediki bak bu kafası buda poposu kadın bir kahkaha attı ben zaten onu rüyalarımda görüyorum dedi ayy benimde kadına gülesim geldi yaa:)) neyse dr dediki ikili test yaptırıcakmısın hayır dedi kadın dr istersen üniv. sevk yazıcam dedi kadın şu down sendromu falanmı dedi evet dedi dr yok dedi düşük falan oluyormuş istemiyorum azda atlayacaktım amniyosentez değil test yaptıracaksın diye dr dediki test yaptıracaksın bunun düşükle ne ilgisi var testte düşük olmaz falan yok dedi istemiyorum...ayy işte böyle...

kızlar, ev berbat durumda elim işe kalkmıyor off hep yatsam yatarım yani:))

bu arada asıl bombayı yazmadım daha...eşim sabah görüşmeye gitti iş için ve ne oldu bilemezsiniz? ermenistana gidiyor yurt dışı olmadı diye sevinmiştim şimdide bu çıktı başıma dün zaten tartıştık biraz iş çok kısa süreli dedi ben istermiyim sizden ayrılmak ama son aylarda biraz dağıldık en azında toparlanırız dedi...sabah gitti anlaşmış pazar günü gidiyor bilmiyorum hayırlısı neyse o olsun diyorum gelmesini bekliyorum şimdi...2 en fazla 3 aylık dedi bakalım...

nazlım benim aklıma bi soru daha geldi şimdi ben iğneyi salı günü öğleyin yaptırdım çarşamba günü akşam çatlayacak..o süreye kadar yumurta büyümeye devam ediyor mu?pazartesi 15.5mm salı 17mm çarşamba akşama 19mm olur mu?yoksa 17mm kaldı mı? ayyyyyyyy ne zor soru anlatabildim mi...ben doktorumu karşısına geçince unutuyom bunları sormayı..

candaş, eşin izinli geldi dimi yanına hadi gözün aydın...testleride güle güle kullan sana bebişi getirsin inşallah....

nazlım, canım geçen gün lonelinesse bununla ilgili bişey yazmıştım dayımın kızının kızıda down sendromlu gerçekten çok zor ama başa gelince o abla gibi bakıyor insan o da bir can çünkü...allah yardım etsin...allah sağlık versin....dediğin gibi sizin bebeklerinizinde sırası gelcek canım benim inşallah hayırlısıyla ve sağlıkla gelsin...

selam kızlar sık giremiyorum..alışverişe felan cıktık. eşime kot banada siyah çizme aldık..eşm almıycam dedi ama en zon dayanamdı aldı.. candaşcım bende siyah çizmeli anne olacam artık tablou ne zamandr hazırlamıyorum. hele bi isveçe gidek orda güncelleriz...yarın akşam 9 da uçagımız var, hayırlısıyla dua edin kızlar..bu aarada bi torba keçibynuzu ,incir felan aldım..ama biz suda kaynatmayı düşünmüyoruz eşim ben yerim diyo..daha iyi olur bence yemesi..nazlım anlattıgın ablaya üzüldüm bakış açısı ne önemli, gerçekten öyle düşünmek lazım..bizimde kandil gecesi başladı düşük sabahına düştü..günahlarımıza kefaret olur inşallah

candaş mikroskobu almışsın birlikte konuşuruz ayrıntılarını kullanımı kolay aslında..

hepinize günaydın fıstıklarr,sağlık ocağından geldim şimdi.ilk defa gittim sölemesi ayıp,diş etlerim çk kötü oldu onları sordum ve tamol cold kullandım 2 kere grip olduğum için onu sordum doktora dr da kullanma dedi parol kullan dedi bende korktum evham yaptım şimdi bişi yapmışmıdır ilk kullandığım ilaç diye aklım çıktı valla,2hafta sonra gel tetanoz iğnesi yapalım dediler,tansiyon ölçüp kalp atışlarına baktılar bebğimin, maşşallah bi hareketlendiallahım diyorum ona gelen bana gelsin ona bişi olmasın deyip kafayı yiyorum.yarabbim isteyen herkesi evlatlarına kavuşmak nasip etsin ,ben hala korkuyorum onu görene kadarda inanamayacağım herhalde.tafcım gözünaydın ne güzel çıkmış sonuçlarr,candaşcım ovülasyon testleri hayırlı olur inşallah bende aldığım ay gebe kaldım uğurlu gelmişti inşallah sizlerede uğurlu gelir.nazlım şimdi kesin belli oldumu senin ,adet oldunmu yada doktora falan gözüktünmü ,ne dediler bu testlerde çıkan sonuç için kaçırmış olabilirm canım özür dilerim,diğer kızlar sizlerin nasıl gidiyo?? ceza?hello?chnb?günlük?

sinau, canım korkma bişeycikler olmamıştır tosununa, bak sana ben burdayım annee bile diyormuş bende iyiyim allaha şükür ama işte hepimizde olduğu gibi tedirginlikler bitmiyor...bende daha gitmedim sağlık ocağına dün beni aradılar hamilemisin diye nerden öğrendilerki? pazartesi çağırdı ebe bende pazartesi gideceğim nasipse..

inşallah öyledir canım çk sağol,evet banada gitmen lazım bildirmen lazım dediler ,gidersen haberin olsun kontrole gittiğin dr'un tahlil sonuçlarını falanda istiyolar,kan değerlerine bakmak içi yada aç karnına gidip kendinde veriyomuşsun kanı öylede bakıyolarmış,biten ilacın varsa onuda yzdırabiliyomuşsun,hem ordaki kadın çk tatlıydı bana eğer kalp atışlarını duymak istersen istediğin zaman gel bakarız hem için rahat eder dedi.

saol ablam, 1 günlük izin aldı şimdi, balkona cam taktırcaktık ya onun için.haftaya cumada 5 günlük izne ayrılcak, 9 gün beraber olcaz inş :)
ayyy siyah çizmeli anne :)) maşallah :) hayırlı olsun canım güzel günlerde hamiş hamiş giy inş :) mikroskopu senden artık öğrencem hocam :)) özledik seni valla :)

canım geçmiş olsun bu arada hep aksilikler oldu senden sağlıksal bakımdan, aman dikkat et ya.ilaçta sıkıntılı.saolin uğurlu gelir bakalım.

merhaba hanimlar
yogundun bu gunlerde giremedim birazda uzak kalmak istedim. bebeg hatirlamamak icin.
normal hayatima donmeye calisiyorum. Allah sabrini veriyormus gercekten.
bir oraya bir buraya derken omurden yiyoruz iste.
kizimin beslenme sorunu var hersyei yemiyor ve ustune cok dusmem gerekiyor yemeyince
surkeli hasta oluyor cunku. onceden ustune cok dusunce baya tepki koyardi simdi biraz daha yumusak gecis yapiyoruz
ins boyle boyle duzelir yemesi 3 yasinda ama 13,5 kilo .

Bu arada gecmisi okuyamadim sadece NAZLIM senin yazin gozume carpti hakikaten ne farkli bakis acisi. ama insani rahatlatyor
o kadincagizada ben cok uzuldum ya. Hakikaten Allah saglikli versin oncelikle. o cocugu oyle gorerek insan hergun olur biter.
zaten oda erimis gitmis Allah sifa versin ins buyudukce duzelir cocugu.
dandy sendromumu ne varmis yuruyemiyor konusamiyor cocuklar allah muhafaza evlerden uzak. beynin arka tarafinda
su toplaniyormus ay Allahim ne zor isler. o da aci cekiyor sende. Inanki en guzelini Allah bilir. ben bunlari dusundukce sukrediyorum

benim kanamam artti acaba cokmu zorladim kendimi temizlik yaptim da. Yoksa adetmi oluyor hafif leke gibi oluyordu
simdi bariz kanama olmus ama bir adet kadar degil. sun gunler gecsede bir normale donsek
vucutta kendine gelse ya.

günlük abla hakkını helal et nolurrrrrrr canın istemiş ya vallahi adresini yaz göndereyim kurban olurummm adamcaaza neden eziyet edion abla yazık kız :)

bebeğimi düşürdüümden beri ne hikayeler dinledim candaş ama gerçek bi annenin ağzından dinlemek beni çok etkiledi o gözlerindeki çaresizilik acıydı çok rabbim yardımcısı olsun onada dua edicem bundan sonra

abla hikayeler süpermiş benim doktorun yanındada bi hemire var abla bıkmış kadın milletinden soğudum diyodu en sonunda neleri var bi görsen diye otursan sabaha kadar anlatırım dedi:) eşin için hayırlısı olsun ablacım rabbim sağlık huzur versin inşallahhh

yavru yumurta normal hayatındaki gibi büyümeye devam ediomuş bende merak etmiştim bunu arkadaş iğne yaptırdı bilio doktorlar en uygun zamanı bildiklerinden saatli veriolar iğneyi yumurtanın ebatına göre o yumoş büyümeye devam edio iğneden sonra ve çatlıo eee süpermenle buluşuyo veee mutlu sonnnnnnnnnnn:)
ziya bey ek ücret isticek benden :):):):) sorular çoğaldı

allah yardımcısı olsun onunda abla çok zor çok büyük sabır isteyen bi olay

bebeişim çizmelerini güle güle kullannn allah hayırlı yolculuk versin görüşemezsek eğer öptüm çok

duaların için sağol canım allahım kucağına almayı nasib etsinn

yürüyemeyip konuşamaması onunlada alakalı ama bağırsaklarındada sorun olmuş kakasını yapamamış kaç tane ameliyat geçirmiş çok zor canım sonsuz şükürler olsun rabbimize ne kadar şükretsek az her nefeste şükretsek azzz

Son düzenleme:

canım görmedim bana yazdığını yoksa cevap verirdim, geldik ya evrim de bizde kaldı, karnımız açtı tost yapmakla meşguldum. Sende demişsin uykum kaçtı regl gelecek diye. İnşallah yanlış yorumluyorsundur seni şaşırtır eğer şaşırtırsa bebişini kinder diye seveceğim. (süpriz yumurta) iznin olursa.

canım iyi olduğunuza sevindim, ocak 22 yada şubat başı bakalım. nasip. Kuzu ben çizelge yapmıcam totem yaptım :) daha çok var benim. Bugün senin kalbin güm güm atıyordur ben cmt günü dışarıda olacağım okumak için telefondan bağlanıcam. Akşam eve gelince yazarım cevap unuttum sanma.

cancan bende olsam kıskanırdım, ses çıkarmamakla iyi yapmışsın. Testler hayırlısı olsun, ocak sonu gibi satarsın mikroskopu :))) inşallah. Güle güle kullanın evin balkon camını, soğuk olduğu için mi hırsıza karşı mı önlem.?

sevindim tahlillerinin iyi çıktığına, çok şükür. Detaylı çok keyifli oluyor. Demir ilacı hemen hemen herkese veriyorlarmış.

günlüğüm ben senin dr günlerini unutuyorum ya, çok sık görüşemedik ya bu aralar sanırım ondan oluyor, yoksa yemin ederim hepiniz aklımdasınız. Toteme hoşgeldin benim totemlerim meşhur ya :))) sorma.
elevit mi vitamin eşşek kadar hap ulan milletin midesi bulanıyor şunu küçük yap değil mi basmıyor kafaları :))) ben kağana söylemiştim sen mail at ilk defa biri böyle diyor demişti. :)) Demiri bende kullanıyorum. Sodaları içiyorsun değil mi günde 2 tane beni de herkes çok uyardı ama en çok sen ve chnb soda konusunda. 2 tanede cevizzz.

enişteme ise hayırlı uğurlu olsun, ikinizde haklısınız ama 2-3 ay göz açıp kapıyınca geçer inşallah. Sizi bana bırakıp gitsin. Yolu açık olsun bereketli olsun.

allah yardımcısı olsun herkesin , mevlam hayırlı yazılar yazsın. Günlük ben devlet hastanesine gitmiştim insanları nts bağlamışlardı ortalık göbekten geçilmiyordu. Senin gazın geçti mi? geçmediyse doktorumda dediler azıcık kimyon koyacakmışsın yemeklere.

iyidir canım ne olsun aynı yat yuvarlan :), ben ilaç kullanmadım canım korkudan hiçç, diş etlerim benimde 23. haftalarda kanamaya başladı. Durduk yere kanadığı oluyor, Tuzlu su aşırı hassas diş fırçası ve hani mavi sular varya normal diş gargarası bana çok iyi geldi onlar Diş fırçam aşırı hassas aldım bir deene istersen. Gitmiyor o korkular baksana günlük ile chnb ye hala çocukları için korkuyoarla.

renkliatlas güle güle giyin üzerinizde eskisin canım. allaha emanet olun güle güle gelin. Özledim bende.

nazlım selam

minikler nasılsın canım.

gelelim basketbola, ya futbola gitmek istiyorum eşim korkutuyor beni gidemiyorum basketle idare ediyorum ama dün ne yalan çok keyifliydi. :)))

iyi kuzum senden naber süper olmuş maç iyi gelmiştir oğlunda sevinmiştir:)oğlun eşin ve sen futbol maçına gidersiniz inşallahhhh

yeşim, canım hoşgeldin.kızın için en iyisini sen bilirsin ama sağlıktan sıkıntısı yoksa bunaltmamak gerektiğini düşünüyorum, ilerki yaşantısında dönüşü kötü oluyo.

günlük, canım şansa bak ya.şok oldum valla eniştenin işinin yine yurtdışında olmasına :) ama hayırlsı.demekki sizin kısmetinizde de varmış neyse ki 3 aylıkta, çabuk geçer.

Kıtty, canım kıskandım am çaktırmadım allahtan :) camıda hırsız çin yaptrdık, soğuk kısmı hiç aklıma gelmemişti.temizlik kısmını düşünmüştüm rahat ederim diyede.hepsine beraber işe yarayacak.inş mikroskopta ocakta satışa çıkar :)) basket maçı da iyi geçmiş sevindim, çınar çok şanslı, annede babada spora meraklı maşallah :) aa ben sana ne sorcam istanbul hatırasını okumuştun ya sen, akıcı mı ya ? gerçi hala elimde okunacak 3 kitap daha var ama o bana ağır ve zor bitecek gibi geliyo.bide maşallah ders kitabı gibi boyuda uzun :))

http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...ynanamin-bizde-yatma-sevdasi-cildirtiyor.html şu olaya bakın kızlar ya, şaşırdım.kadına kızdım ben açıkçası ...

Al Basmadan Donu var Suya Gider Yolu var - YouTube

kızlar bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yerim ben o ninleri candaşım özellikle sen izle türkü süper:)

tam dinleyim diye açıyodum, yazdığını okumadım bile.tabi ne göreceğim malum.yine siteyi bilgi işlemciler engellemiş ! inş birgün kk yıda engellemezler. bi ara engellemişlerdi. gıcık şeyler ( çocuk mu söylüyo nazlım ?

yok yaewww koro halinde yaşlı teyzeler sölüo ama resimler var 80 yaşında kulaanda kulaklık bilgisayar başında teyzeler filan çok sevimliler babannemi ösledimmmmmmmmmmm

ben bu kızı döverim saçmalamış bence komik yazdıkları gerçekçi diil

yok yaewww koro halinde yaşlı teyzeler sölüo ama resimler var 80 yaşında kulaanda kulaklık bilgisayar başında teyzeler filan çok sevimliler babannemi ösledimmmmmmmmmmm

hadi ya :) eminim çok sevimlidirler :) ruhu şad olsun inş babaannennde canım

benim mikroskopum geldi :)) oleyyyy :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…