yeşim, canım hoşgeldin.kızın için en iyisini sen bilirsin ama sağlıktan sıkıntısı yoksa bunaltmamak gerektiğini düşünüyorum, ilerki yaşantısında dönüşü kötü oluyo.
günlük, canım şansa bak ya.şok oldum valla eniştenin işinin yine yurtdışında olmasına :) ama hayırlsı.demekki sizin kısmetinizde de varmış neyse ki 3 aylıkta, çabuk geçer.
Kıtty, canım kıskandım am çaktırmadım allahtan :) camıda hırsız çin yaptrdık, soğuk kısmı hiç aklıma gelmemişti.temizlik kısmını düşünmüştüm rahat ederim diyede.hepsine beraber işe yarayacak.inş mikroskopta ocakta satışa çıkar :)) basket maçı da iyi geçmiş sevindim, çınar çok şanslı, annede babada spora meraklı maşallah :) aa ben sana ne sorcam istanbul hatırasını okumuştun ya sen, akıcı mı ya ? gerçi hala elimde okunacak 3 kitap daha var ama o bana ağır ve zor bitecek gibi geliyo.bide maşallah ders kitabı gibi boyuda uzun:))
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...ynanamin-bizde-yatma-sevdasi-cildirtiyor.html şu olaya bakın kızlar ya, şaşırdım.kadına kızdım ben açıkçası ...
hadi ya :) eminim çok sevimlidirler :) ruhu şad olsun inş babaannennde canım
benim mikroskopum geldi :)) oleyyyy :))
kesinlikle :) tamam haklıda yani yuh bu kadarınada.bi de yani kapıyı açmış ya özellikle duyulsun diye.kaynancığıma anlatayım ne gelinler var dysunda ayağını denk alsın :))damat cennetlikmişbayan çok haklı iken haksız duruma düşmüş..eşime tokat atsam varya beni bi lokmada yer
tükür bakim bi :):):)ya 104 kişi o konuyu okuyo biliomusun candaş:)hayırlı olsun kuzummm mikroskobun
kesinlikle :) tamam haklıda yani yuh bu kadarınada.bi de yani kapıyı açmış ya özellikle duyulsun diye.kaynancığıma anlatayım ne gelinler var dysunda ayağını denk alsın :))
valla kız kendine kitlemiş milleti ya :)) gerçi ibreti alem niyetine face de paylaşmışlarda ondan ilgimi çekti :)) tükürüyim mi :)) şener şen geldi aklıma :)))
saol canım :)candasım güle güle kullan:)
tükür yavrum babanın suratına::):):)türk filmi dedimmi her sahneyi bilirim:)bence bunu kaldırab,lcek erkek yoktur ben kocama vurdumu düşünemorum ayy ne kötü bişi allah korusunnn
kız 5 aylık hamileymiş bide
sagliktan yana cok sikintiliyiz surekli hasta yani saglam oldugu ilac kullanmadigi gunler sayili .yeşim, canım hoşgeldin.kızın için en iyisini sen bilirsin ama sağlıktan sıkıntısı yoksa bunaltmamak gerektiğini düşünüyorum, ilerki yaşantısında dönüşü kötü oluyo.
.
Kızlar nasılsınız?
Nazlım sabahki yazın çok güzeldi. Bebek kayıplarına o gözle bakmak lazım gerçekten.... Çocuğu rahatsız olan arkadaşınız da ne güzel mücadele etmiş. Maşallah... Bu akşam dr ye gideceksin. Hayırlı haberlerle dön inşallah...
Candaş hayırlı olsun mikroskobun kuzum... Tabi camların da. Eşinle güzel hafta sonları diliyorum. Ama haftaya cuma gelecek yazmışsın. İnşallah yumurtlama geçmeden yetişir:))
Keşke spermleri saklayıp tekken de kullanma ihtimali olsa...:))
Günlük canım eşin gidiyormuş. Hayırlısı ile gidip döner inşallah... İnsanlar böyle işte. Önce sağlık demeleri lazımken...
Yeşim canım benim oğlan da küçükken zor yerdi. Ama oyalayarak yedirirdim. Zayıf gibiydi. Bu okula başlayalı sürekli yiyor:)) Kilo aldı. Ben de 0-6 yaş zeka gelişimi için önemliymiş. Hatta 0-2 yaşta en önemli kısımmış. O yüzden ben de her şeyine dikkat edrdim oğlumun. Anne yüreği az yeyince dayanamıyorsun... Yine de belli oranda yemeli bence... Zamanla acılar hafifliyor bu arada...
Sinau geçmiş olsun. Duymaya git arada tabi...
Hellom canım sen nasılsın?
Loneliness canım benim. Şanslı çocuklardanmışsın. Güzel haberlerini bekliyoruz yarın için.
Taf sen de iyisin maşallah...
Ceza gel cuma gel... Adetten değil de stresten de olabilir uykusuzluk...
Renkliatlas yarın akşam dönüş varmış. Çizmeler hayırlı olsun...
Dr, Peppe, Minikler, Nuray, Minicikumut, Segemy sizler nasılsınız?
Oğlum servisten indi hemen çantayı gösteriyor. Anne bak getirdim. Bugün eşim müdürü aramış. Bir hizmetli ilgilensin demiş. Son dersler başka ders hocaları giriyor unutuyor demiş. Gerçi öğretmenle bir gün öncesi konuştuk ertesi gün çantayı unuttu. Müdürü aramak hoş olmadı bence. Ama öğretmenle sorunu aşamadık, ben de strese giriyorum hep komşulrdan ödev dilenmekle...
Neyse düzelir inşallah. Bir sürü ödevvar yine...
iyi kuzum senden naber süper olmuş maç iyi gelmiştir oğlunda sevinmiştir:)oğlun eşin ve sen futbol maçına gidersiniz inşallahhhh
yeşim, canım hoşgeldin.kızın için en iyisini sen bilirsin ama sağlıktan sıkıntısı yoksa bunaltmamak gerektiğini düşünüyorum, ilerki yaşantısında dönüşü kötü oluyo.
günlük, canım şansa bak ya.şok oldum valla eniştenin işinin yine yurtdışında olmasına :) ama hayırlsı.demekki sizin kısmetinizde de varmış neyse ki 3 aylıkta, çabuk geçer.
Kıtty, canım kıskandım am çaktırmadım allahtan :) camıda hırsız çin yaptrdık, soğuk kısmı hiç aklıma gelmemişti.temizlik kısmını düşünmüştüm rahat ederim diyede.hepsine beraber işe yarayacak.inş mikroskopta ocakta satışa çıkar :)) basket maçı da iyi geçmiş sevindim, çınar çok şanslı, annede babada spora meraklı maşallah :) aa ben sana ne sorcam istanbul hatırasını okumuştun ya sen, akıcı mı ya ? gerçi hala elimde okunacak 3 kitap daha var ama o bana ağır ve zor bitecek gibi geliyo.bide maşallah ders kitabı gibi boyuda uzun:))
benimde aklıma temizlik gelmemişti, güle güle kullanın tekrar. Bizim ailede herkes manyak :) sporu seviyoruz ama fenerbahçe düşkünlüğü fena. O kitabı okudum canım güzel ve akıcı ben beğendim ama öyle elinden bırakmayacak tarzda değil açıkçası. sorma Ahmet Ümit cep boyları daha yeni çıkmış bende okurken çok söylenmiştim hatırlarsın
benim kiz 6 aydan 1 yasa kadar masallah cok guzel yiyordu. yani gunde 5 ogun veriyordum. meyvesi ayri, yogurdu ayri , ayni yemegi ertesi gunu birak diger ogunde bile vermezdim yani cok itina ettim ama 1 yastan sonra bozuldu. bir vitamin aldim demir filan hepsi var hergun vermeye calisiyorum ama bazen unutuyorum. ins duzelir onceki inatciligi gidiyor cok sukur 2 yas sendromu vardi cok cetin gecti
atlatiyoruz onu. su yemek olayinida bir cozsek bayram edicem hic sikayetim yok kizimdan masallah gece uyur derdi yoksa uyanmazuykusu yoksa ve karni toksa cok neseli ama diger turlu cadi oluyor birraz:) ama kres na cok seyler katti hakikaten mutlu oluyor
cok gerekli oldugunu dusunuyorum. ins 2. de olunca dururmumuz musait olurda verebiliriz krese. burda turkiyeden daha ekonomik kres.
hellom kinder güzelmiş...istediğini söyleyebilirsin canım..
Kızlar nasılsınız?
Nazlım sabahki yazın çok güzeldi. Bebek kayıplarına o gözle bakmak lazım gerçekten.... Çocuğu rahatsız olan arkadaşınız da ne güzel mücadele etmiş. Maşallah... Bu akşam dr ye gideceksin. Hayırlı haberlerle dön inşallah...
Candaş hayırlı olsun mikroskobun kuzum... Tabi camların da. Eşinle güzel hafta sonları diliyorum. Ama haftaya cuma gelecek yazmışsın. İnşallah yumurtlama geçmeden yetişir:))
Keşke spermleri saklayıp tekken de kullanma ihtimali olsa...:))
Günlük canım eşin gidiyormuş. Hayırlısı ile gidip döner inşallah... İnsanlar böyle işte. Önce sağlık demeleri lazımken...
Yeşim canım benim oğlan da küçükken zor yerdi. Ama oyalayarak yedirirdim. Zayıf gibiydi. Bu okula başlayalı sürekli yiyor:)) Kilo aldı. Ben de 0-6 yaş zeka gelişimi için önemliymiş. Hatta 0-2 yaşta en önemli kısımmış. O yüzden ben de her şeyine dikkat edrdim oğlumun. Anne yüreği az yeyince dayanamıyorsun... Yine de belli oranda yemeli bence... Zamanla acılar hafifliyor bu arada...
Sinau geçmiş olsun. Duymaya git arada tabi...
Hellom canım sen nasılsın?
Loneliness canım benim. Şanslı çocuklardanmışsın. Güzel haberlerini bekliyoruz yarın için.
Taf sen de iyisin maşallah...
Ceza gel cuma gel... Adetten değil de stresten de olabilir uykusuzluk...
Renkliatlas yarın akşam dönüş varmış. Çizmeler hayırlı olsun...
Dr, Peppe, Minikler, Nuray, Minicikumut, Segemy sizler nasılsınız?
Oğlum servisten indi hemen çantayı gösteriyor. Anne bak getirdim. Bugün eşim müdürü aramış. Bir hizmetli ilgilensin demiş. Son dersler başka ders hocaları giriyor unutuyor demiş. Gerçi öğretmenle bir gün öncesi konuştuk ertesi gün çantayı unuttu. Müdürü aramak hoş olmadı bence. Ama öğretmenle sorunu aşamadık, ben de strese giriyorum hep komşulrdan ödev dilenmekle...
Neyse düzelir inşallah. Bir sürü ödevvar yine...
teşekkür ederim canım, bir gelsin o Aydın'a her geldiğimde poposunu ısırcam onun.
iyiyim şekerlik, sen nasılsın, bugün iyi gördüm seni. Hafta sonu ödevleri geldmiş. Bence güzel olmuş müdürü aramak, sonuçta anne baba ilgileniyor çocukla, sürekli söylenmekle oğluşunun hatalarını göstermekle öğretmen olunmaz ( ceza ve miniklerin böyle çocukları olsa, seninle nasıl iletişim halinde olurlardı bir düşünsene) Devlet okulu olsa arayamazdık müdürü, özel eğitim adı üzerinde. Teyzem gibisin sen bizim büyük oğlan da konuşmuyor hala tek tük kelimeler var ama cümle kurmak yok. Pediyatrise de gidiyor ona rağmen geçen hoca yazmış ilerleme var ama yetersiz diye teyzeme dedim ay sen dur ben gidecem dedim, gittim kreşe hocasına neye göre yetersiz yetersiz çok geniş alain diye hocası varken böyle sorun yaşamıyorduk sizinle ileştime geçemedi sarp bu konuda bence bişiler yapalım dedim. Teyzem diyoe ne dedin bilmiyorum kadını daha çok sevmeye başladı sarpi diyor, Nailflikten hoşuna gitmemiştir senin.
Canım ya doğru diyorsun, öğretmen sanırım bize göre değil. Sınıf da özele göre kalabalık 29 olmuşlar bir Vandan öğrenci gelmiş. Canım bizim oğlan 23 aylıkken cümle kuruyordu çok erken konuşu ve ben ona 6 aylıktan beri kitap okurdum kelime dağarcığı hep yaşıtlarından iyiydi. Hep etrafta çok akıllı derlerdi. Birden sınıfın gerisinde olması üzdü beni. Matemetik ödevleri, hayat bilgisi ödevleri filan süper. Hemen cevaplıyor ama bu yazma ve okuma işi. Acaba bu sistem mi bizim okumamız için uygun gelmedi anlamadım gitti...
candaş canım gözün aydın hayırlı olsun mikroskobun....
nazlım, gülüm çok sağol canım burdada var olmasa emin ol isterdim canım benim...
hellom, evet soda gerçekten iyi geliyor çünkü mide bulantım ve halsizliğim hat safhada kızımla bile ilgilenemiyorum doğru düzgün...cavizde yiyorum canım benim çok sağol...dr bulantı için çiğneme hapı yazmış ama pek kullanmak istemiyorum daanamazsam alıcam tabii..
kızlar çok sağolun eşim pazar günü yolcu biraz ağladım üzdüm onuda ama şimdi biraz düzeldik iş belki 1 aydan fazla sürmezmiş bile bunun için sevindim allah hayırlısını versin...sağsalim gidip gelsin inşallah....
renkliatlas, sanada iyi yolculuklar canım...çizmelerinde hayırlı olsun canım....
chnb, canım oğluna çok içerledim yaa çantasını göstermiş canım benim ya burada hellomunda dediği gibi ilgisizlik öğretmendende kaynaklanıyor zaten bu çocuk bu ortama alışmaya çalışıyor azıcık yardımcı olsan ne var yani...üzülme canım oğlunuda bugün öp kokla yarın yaptır dersini...
inşallah canım. heyecanlıyız çok.Kızlar nasılsınız?
...
günlüğüm senin bızdık kesin anlamıştır söylyim, seninde dediğin gibi ilk 3 ay hormonlar adamı etkiiliyor, duygusalsında güle güle gidip gelmesi nasip olsun, çar çabuk bitsin işi inşallah. Gurbetlik zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?