Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hayırlı olsun canım tedavin senin de.
inşallah bebiş gelir bu ay da fazla uğraştırmaz rahiim filmi falan.
cezanın da günler de az kaldı. inşallah o da güzel haber verecek.

hayırlı yolculuklar canım. hayırlısıyla varırsınız inş.

canım benim hepböle güsel haberler al inşallah maşallahhh nazar değmesin rabbime emanet evladın

eVET BİRAZ PAHALI oluyor ben de çektirmiştim. Bu dr m gerek yok dedi tekrara. Az önce aradım. İyi çıkmış sonuçlar. Tek AMH 10 GÜN SONRA belli olacak.
sanadahe şöle yaa güsel haberler alalım hep inşallah hepimizin yüzü gülsün hep

hayırlı olsun canım tedavin senin de.
inşallah bebiş gelir bu ay da fazla uğraştırmaz rahiim filmi falan.
cezanın da günler de az kaldı. inşallah o da güzel haber verecek.
inşallah canım yaa beklices sıpalar bilse ne çok sevilcekler hiç bekletmicekler ama bilmiolarki

Amin canım benim. Hadi bu ay passız geçen geceler olsun:))

ay ne guzel heyecanlar masallah bebise ins cok rahat bir gebelikle saglikla alirsin bebisini canim.
cok sevindim senin adina. Darisi ins bizim basimiza:)
ins gerek kalmaz bu ay melegin gelir canim. Agrilimi oluyor bilmiyorum ama o filmi cektirince ertesi ay bircok kisi hamile kalmis.
oyle duymustum ben ama dedigim gibi umarim gerek kalmaz
eVET BİRAZ PAHALI oluyor ben de çektirmiştim. Bu dr m gerek yok dedi tekrara. Az önce aradım. İyi çıkmış sonuçlar. Tek AMH 10 GÜN SONRA belli olacak.
Amh ne demek canim ? .

inşallah canım. toparlan bir an önce katıl aramıza. türkiyeye gelince de yaptırırsın testlerini. çalışmlara başlamadan önce yaptır canım çünkü hemen çıkmıyo. benim 1 ayı geçti tüm sonuçları almam. aklında bulunsun. umudunu kaybetme. zaman su gibi akıp geçiyor ve zaman herşeyin ilacı. tez zamanda tekradan hamile kalırsın ve geçmişe bir sünger silersin inşallah.

Canım bizim ailede erken menopoz öyküsü var o yüzden bu testi istedi dr m. FSH ve E2 de istedi. Amh daha çıkmadı diğerleri iyi çıktı... Sizin daha erken canım ailede halam 38 de menopoza girmiş... Bbabaannem 37 de.

canım gözün aydın gözümüz aydın olsun. Zaman zor geçr ama geçer kuzum. Öpüyorum. 4 hafta sonra gideceksin. :))) rapor işini ne yaptın.

lonelıness çok sevindim iyi olmanıza..sakın iyiyim diye kalkma yat ve dinlen....

kızlar az önce arkadaşım faceden yazmış hastaymıştrombosite ihtiyacı varmış..çok üzüldüm çok sevdiğim bi arkadaşımdı..hem liseden hemde üniversiteden..kan istiyo antepte tanıdığı olan varmı?

canım gözün aydın gözümüz aydın olsun. Zaman zor geçr ama geçer kuzum. Öpüyorum. 4 hafta sonra gideceksin. :))) rapor işini ne yaptın.

çok sağolun arkadaşlar. bir aylık raporum var şimdilik. 27 aralık son günü. sonrası ne olur bilmiyorum. şimdilik kafamı da yormuyorum. heyet raporu vermezse ikinciye doktor, ocakta yeni rapor hakkım başlıyo. bebeğim sağlıklı olsun yeter, halledilir herşey bir şekilde.ocak 20si ya da 21i tatil zaten. 15 gün de şubat tatili. ikinci dönem epey kendini kurtarmış olur inş. o zaman giderim yine duruma göre.
ceza kan testi mi yapçaksın perşembe günü?ne dedi doktorun konuda?kaçıncı günü kan vercen.

evet canım perşembe yaptırıcam..okulda izin sorun olursa cuma..ben okuldan gelinceye kadar hastanede doktor kalmıyor..tahlil yeri erkenden kapanıyor..sabah gitsem okula geç kalıyorum.doktor perşmbe yaptır dedi..iğneden sonra 16. gün oluyo..ama nedense olmadı gibi hissediyorum..kullandığım jelin yan etkileri haricinde hiçbir belirti yok..göğüs aynı akıntı yok..hayırlısı diyeyim..uzatabildiğin kadar uzat canım1. dönemi kapat..zor zamanları atlat sonrası önemli değil..iğnelere ne kadar devam edeceksin...

Kızlar Arda Bey aradaı. Genetik değerlendirmeleri sonucu karar Pgt ile Tüp bebekuygun görmüşler. En erken şubatta deneyebiliriz dedi. Adetin 2. günü aradedi randevu için. Ocakta bir kez daha hatırlatacağım... Dr m önceden Arda Bey'le telefonda görüşmüştü ve benim amniyosentez istemediğimi söylemiş. Bunu not alayım demiş. Doğal hamile kalabiliyorum o da ileri haftada amniyosentez önerecekti ona göre de tercih hakkı. Eşim hala olayın ciddiyetinin farkında değil ya. Drden duyduğu iyi oldu. Hep macera aradığımı düşünüyor kendince.

Bu arada oğlum 1. sınıfta fsh, e2 im iyi geldi. Hazirana ertelesem çok mu geç olur acaba?

kizlar nasilsiniz? gecmisi okuyamadim bi lonelinesin iyi oldugunu gordum. cok sevindim canim hersey yolundaymis insallah sonuna kadar boyle gider..Saglicakla alirsin kucagina. Bendede bir uyku hali sormayin cok uyuyorum yemegi zor yapiyorum.. Yoksa tembellik mi yapiyorum anlamadim??? otururken uykum geliyor. Giremezsem kusura bakmayin kizlar. renklicim vardinmi evine ? isallah iyisinsdir .. herkesi opuyorum kendinize iyi bakin

sen umudunu bırakma canım. aslında 14. günü de yaptırabilirsin bence. senin gibi bir arkadaşım 14. günü öğrenmişti.

canım karar senin. ama hamile kalırsan serklaj falan, çocuğunla kim ilgilenecek. aileden biri gelse de senin kadar derslerinden anlamaz. sadece bakımına yardımcı olur. yazın daha uzun bi zaman. hani embiryo donduruyolar ya, bir tutmazsa ikinciyi bir ay arayla deneyebilirsin diye biliyorum. bir de eşinin uygunluğu da öenmli. o ne zaman uygun olur?
bir de şu var, spermler yazın sıcaktan kötü etkileniyolarmış, o yüzden sperm durumu kritik olana yaz aylarında tüp tavsiye etmiyolar. ama bir sorun yoksa eşinin değerlerinde her zaman yaptırabilirsin.
canım akşam eşim bir okul yemeğindeydi. bir aile var ben de tanıyorum, 2 çocukları var. bir kız bir erkek. ve 6ve 7ye gidiyolar. o kadar büyükler yani. kadın tekrar hamile kaldı. ikizlere kaldı ama kısa bir süre sonra düştü. ikinciye tekrar hamile kaldı. yine düştü. ama peşini bırakmadılar. edirneye fakülteye gidiyolarmış. kromozom testlerini falan yaptırmışlar. söyledikleri kadında sorun çıkmış ve tüp bebek önermiş doktorlar ve düşünüyolarmış. eşim anlattı. ama adamın doğu kökenli olması bu kadar çok çocuk isteğini açıklayabiliyor gibi geldi bana. kadın da ev hanımı, yaşı genç oylanacak bişey arıyo herhalde.

sağol canım çok şükür iyiyim. senin bebek nasıl?ne zaman bi sonraki kontrolün.
kızlar ya ben akşam grip oldum. ateşim 37.
37.5i geçerse tehlikeymiş. ölçüyorum sürekli. ballı limon içiyorum. bal yiyorum ayrıyeten. sakınan göze çöp batar dememiş atalarımız. evden çıktığım yok. meyve derseniz sürekli zaten yiyorum. dün sadece doktor için çıktık. o da arabayla.
tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.

kızlar dün ölüyordum resmen gece ağrıdan uyuyamadım sabah dayanamadım eşimi uyandırdım acile gittik müdahale etmediler kadın doğuma yolladılar dr şehir dışındaymış başka ilçeye gidin dediler oraya gittik ama durki arabadan atacam kendimi acile giriş yaptırdık anlattım durumu hemen serum taktılar biraz rahatladım kadın doğum servisine de bi görün dediler yukarı çıktık koridorda bişeler gelmeye başladı nasıl korktuysam hastaneyi yıktım bağırmaktan parça geldi pantolonum felan battı hemen ebeler içeri aldı temizlediler sakinleştirdiler CHNB cnm parçayı bi torbaya koyup verdiler incelet bursaya götür dediler dr.u aradılar yatış isterse yatış yapın demiş istemedim bursaya gittik NAZLIM cnm seni arayacaktım telefonumu evde unutmuşum ziya beyin teli adresi hepsi evde kalmış üniversiteye gittik acilde yapılacak bi durum yok haftasonu bişey yaptıramazsını pazartesi gelirseniz 1 yada 2 aya ancak gün alabilirsiniz dedi dr.un sevk yaparsa beklemezsin dedi çıktık eve geldik bu gecede ara ara sancım oldu kanamam var yarını bekliyorum haftaiçine sevk isteyecez ve beklemeden ziya beyle tanışcaz çünkü dün arayacak bi dr.umuzun olmamamsı bizi çok çaresiz bıraktı
NAZLIM cnm dr.una benden bahsetmişsin çok tşk ederim cnm benim cuma günü de mutlu ettin beni okulda telim doğru düzgün çekse arayacaktım öğretmenler odasının camına koyarsam çekiyo :) ordan da konuşunca bu kız ne diyor derler die kaldı :) eve geldiğimde dün için msaifr alacaktımya tatlı hazırladım eşim benden habersiz bir yere akşam çayına sözleşmiş gittiğimiz evde sadece ufo ile ısındık ayaklarım felan dondu bi daha kendime gelemedim zaten sende bi sorun yokmuş çok mutlu oldum cnm en kısa zamanda görüşürüz inşallah..
CHNB cnm oğluşunla ilgili bişey sormuştun ama unuttum sanırım düz yazı ve el yazısı okuma hızıyla ilgiliydi.. yeni sistem harf öğretimi olduğu için çocuk okurken ister istemez harfleri tek tek okuyo bizim zamanımızda cümle yöntemiydi bütün olarak baktığımız için okuma hızı da şimdikine göre daha iyiydi.. çok da sorun haline getrip çocuğuna yansıtma bence belki o da kendine sıkıntı yapıyordur rahat olması da önemli bence ödev konusuna gelince ben hergün için arkalı önlü bir sayfa veriyorum çok şükür hepsi okumaya geçti hiç birçocuk ödev yaparak okumaya geçmez ödev unutmasın tekrar yapsın die verilir veliler kıyaslıyorlar bazen bende diyorum okulda yoruyorum çocukları yeteri kadar evde de yorup bezdirmeye gerek yok belki de ben hatalı düşünüyorum..
RENKLİ cnm dönüş yaptın sanırım bundan sonra ismini daha sık görürüz memlekete geldin ama daha fazla özledik seni
GÜNLÜK cnm bebeğinin sağlıklı olduğunu görmüşsün cnm sen de şimdiden başladın kıyaslamaya :) belliki çılgın destinanın sakin kardeşi geliyo :) eşin için hayırlısı olsun inşallah bebeğin size şans getirir ve eşin yanınızda güzel ve kalıcı bir iş bulur cnm..
LONELİNES cnm benim gözünaydın çok mutlu oldum artık içini rahat tut cnm o artık tutundu sana anladı ona umutla baktığını allah sağlıklıca kucağına almayı da nasip etsin izin de almışsın en güzelini yapmışsın..
CEZA CANDAŞ HELLO YEŞİM NURAY umarım herşey yolundadır.. ayrıntılı okumadım aklımda kalanlara yazdım bana kızmayın bi iyileşiyim alırım gönlünüzü tekrardan.. öpüyorum hepinizi
son olarak ben normal doğuma tövbe ettim :) allah nasip ederse kendi isteğimle sezeryan isterim sanırm :)

canım cok gecmiş olsun düşük mü yaptın ?öncesini bilmiyorum ama.. ne kadardrı eger hamileysen?

zaten artık normal doğuran yok kolay yoldan sezeryan varken:)

çok geçmiş olsun canım..dikkat et kendine üşütme sakın..insanın bi mesleğinin olması güzelde hayatının en önemli günlerini bi ilçede bi köyde yaşaması zor..daha doğrusu imkansızlıklardan dolayı zor..ALLAHIM bir daha aynı acıyı yaşatmasın..umarım incelemede bir sorun çıkmaz..

günlükcüm Allah kavuştursun canım...

sen umudunu bırakma canım. aslında 14. günü de yaptırabilirsin bence. senin gibi bir arkadaşım 14. günü öğrenmişti. .

canım bana kalsan günümün geçmesini beklerim ben geçen ay 11inde hastalandım..8indeveya 9unda kan testi yaptır dedi.ilaca devam etmeyecek olsam ayın 15 i gibi yaptırmak isterim..adetim düzensiz olduğundan 30.günde gelir mi gecikir mi onuda bilemiyorum..kafam karışık

merhaba kızlar...

lonelines, çok güzel bir haber bu çok duygulandım canım inşallah bu defa bırakmayacaklar bebişlerimiz bizi...bencede izin konusunda hiççç kafanı yorma şu anların tadını çıkar bebeğini büyüt...

nazlım, ooo dr un fenaymış ya:)) çokda güzel haberler vermiş sana çok sevindim...umarım rahim filmi falan uğraşmazsın canım....iğnenin sonu bebeişle biter...

ceza, teşekkürler canım benim...eşim bugün 5 te gidiyor...senin eşinde bu hafta geliyor allah kavuştursun sağ salim canım...aynı gün inşallah müjdende seninle olur...

candaşım, sorma yaa bende şok oldum ve eşim bugün ylcu allahın izniyle...

chnb, canım hep sorucam unutuyorum ödevleri çocuklar kendileri defterlerinemi yazıyorlar? burda genelde okullarda fotokopi veriliyor...yiğenimin dosyası var ödevi o dosyanın içine koyup eve getiriyor...allah öğretmene vicdan versin... miniklerin düşüncesi çok doğru bence çocuk zaten okulda yoruluyor evde yormaya gerek yok ve öğretmendende soğuma sebebidir bence ....canım sonuç tüp bebekmiş allah hayırlısını versin hakkınızda canım...sağlıklı bir bebek nasip etsin size...

minikler, çok geçmiş olsun canım inşallah incelemeyi yaptırabilirsin canım benim ve bir drun olmaması gerçekten kötü olmuş sende nalımın druyla inşallah mutlu sona ulaşırsın canım benim...bu süreç çabuk geçsin ve sende herkez gibi bebeğine sağlıkla kavuş canım...bu arada çok dikkat et kat kat giyin üşütmeki enfeksiyonla uğraşmak zorunda kalma canım benim...ve iyi beslen canım dualarım canı gönülden seninle canım herzaman yanınızdayız...

hellom naber?

nurayım, o uyku olayı bendede var ama malesef uyumak mümkün değil kızım bişey yapar diye tırsıyorum:)) sen yat canım dinlenki bebeğinde büyüsün...

renkliatlas, varmışsındır dünleniyorsundur sanırım...geç oldu ama iyi yolculuklar canım...

benimde çok tansiyonum düşüyor...mide bulantısı için ilaç yazmıştı dr dün dayanamadım aldım biraz iyi geldi...bugünde greyfurt yedim canım istedi oda sanki iyi geldi ...

dr_alp, canım inşallah herşey yolundadır canım...bulantılar başlamasa daha iyiydi aslında bazen hat safhada oluyor...oturup ağlayası geliyor insanın ama yinede allahım sana çok şükür diyorum...

canım geçmiş olsun çok.inşallah bu son olur canım.
hastaneye gitmen iyi olmuş. her ne kadar maceralı olsa da. şimdi ne yaptın parçayı?fakültede aldılar mı anlayamadım orasını?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…