Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bende özledim canim...gecmisi okuyamiyorum sevmiyorum cunku ben sanirim korunacam bu ay hayirlisi olsun..sen ne yaptin mikroskop geldi mi?

canım seni yazmayı unutmuşum ben yazarken de gelmişsin düşünmüyorum diyosunya o ben geliyorum diyecek gibime geldi biran allah gönlüne göre versin inşallah canım özledik seni buarada..

candaş cnm cumartesi düşük yaptım ama çok fenaydı eğer o ufacık şeyi atmak için bunca sancı çektiysem doğum ne olur die düşündüm ama allah hakkımızda hayırlısını versin doğumda kucağına tüm ağrıyı unutturacak miniğini veriyorlar bana ise öle işte cnm ya unuttum ben bugün burdan kontrolüm var bakalım üniversiteye sevkimi bekliycem artık araştırılsın sonuçlansın ki iki ayı bulur dedi dr sonrasında sonuca göre yol almaya devam ..

bende özledim sizleri ne cok alismisiz birbirimize.. bat larinizi yazin bakalim? nazlim yok bugun nerde acaba?
sen nasil oldun canim insallah iyisindir?

miniklercim bende 2 gun dogum sancisi gibi cektim , öyle dusuk yaptim... dusukten sonra bi rahatlik oldu agrilar gitti...bende dedim ki eger dogumda böyleyse bu kadar acidan sonra bi anda gidiyorsa agrilar ve eline minnacik bi bebek minnacik bir mutluluk geliyorsa deger dedim bu acilara..o zaman karar verdim normal doguma...cunku dusukte o kadar sancidan sonra elinde sadece bir hic kaliyor , kalbindede aci...

aynen canım bi torba içinde parçayı verdiler hala arabada duruyo parça bugün eşimle okula gitti geldi burda dr inceleme yapılmıyo kese demişti ama düşük yaptığım hastanedeki ebe elime verdi incelettir dedi araştırma hastanesine gidinceye kadar kalsın ordakiler inceleniyo derse veririm incelenmzse atarım.. buarada en az iki ay korunma olacak benim hatta daha fazla olur sanırım biraz toparlanmayı bekliycem bir de o sitediğinde gelsin artık ovulasyon felan uğraşmıycam zaten iki hamileliğimde de beklemedim inşallah kendi isteğiyle yine bekletmez..
buarada PEPPE görünmüyor o ne yaptı acaba

insallah daha fazla beklemezsin canim...bir an önce göturun keseyi..bozulmustur o ben hasta bezinde gördum keseyi hemsire geldi aldi elimden atti..cöpe..o atmasa ben aticaktim..görmek istemedim cunku..

insallah daha fazla beklemezsin canim...bir an önce göturun keseyi..bozulmustur o ben hasta bezinde gördum keseyi hemsire geldi aldi elimden atti..cöpe..o atmasa ben aticaktim..görmek istemedim cunku..

canım haftasonu götürdük genetikçi felan yok alamayız dediler haftaiçi gelsende iki aya gün verirler dediler sevkiniz olursa erken ilgilenilir denildiği için bekliyoruz bozulursa yapacak bişey yok tırnak arası derilerden araştırma yapıldığını okuyoruz genetik inceleme olacağı için eğer yapılıyorsa yine yaparlar sanırım... ben araştırılacağını sanmıyorum ama

hayirlisi olsun canim ...insallah tez zamanda saglikli yavruna hamile kalirsin canim..

bende özledim canim...gecmisi okuyamiyorum sevmiyorum cunku ben sanirim korunacam bu ay hayirlisi olsun..sen ne yaptin mikroskop geldi mi?
hayırlısı olur inş canım ya, ocak ayı uğrun olur dilerim.mikroskop geldi, daha kullanım haline getirmedim bile.hevesim de hiç yok hee :)) onun dışında idare eder, çok uykusuzum.cumartesi günü sabah 4,30 da uyudum.dünde 1 de yattım.çlüyorum uykusuzluktan... senem duymasın :)
hmm anladım ondan diyosun yani, benim kanamam filanda olmamıştı öncesinde de o yüzden bilmiyorum o acıyı.inş öğrenmemde ve sen ve tüm topikteki tekrar etmesin artık.2 ay sonra umarım güzel bi haber alırsınız.ve gönül rahatlığıyla çalışmalara devam edip bebeğinize kavuşursunuz.raporlu musun şimdi ? hala ağrıların var mı ?
bugün nazlım neden yok acaba ??

ya bende merak ettim ya, bu saate kalmazdı hiç...

ben msj attim nazlima simdi, cevap gelirse yazarim size...kizlar batlarinizi yazin tabloyu guncelliyim

candaşım hayırlı olsun inşallah uğur getirir mikroskopun sana.. amin canım topiğimizden ve herkesten uzak olsun artık güzel haberler ve neşeli mesajlarımıza dönelim.. ben yine umudumu yitirmiyorum canım güzel şeyler olacak mutlu olacağız ve topiği kapatacağız..

buarada nazlım grip olmuş evde yatıyormuş burdan da tekrarıyorum geçmiş olsun cnmmm

renkli okumadım mesajını bende mesaj attım hızlı çıktın :)
candaş canım ağrılarım var da çok mu az mı artık adlandıramıyorum kanamam da yoğun adet kanaması gibi devam ediyor
bugün beta testi vermiştim 390 a düşmüş sıfırlaması gerekir miydi acaba yoksa bu sonuç normal mi bilen varsa cvp lütfen ?

Günaydın kızlar...

Kızlar, 47 yaşındaki görümcem tüp bebeğe başlamış Semra Hanımla . Son kez deneyecek. 4 gün sonra yumurta toplanacakmış. Dualarınızı esirgemeyin. Hiç çocuğu yok. 2 düşük+ 2 başarısız tüp denemesi var. Olur inşallah...

Renkliatlas gelmişsin. Hoş geldin canım. Ne korunması özellikle denemesen de korunma bence...

Nazlıma geçmiş olsun...

Loneliness geçmişolsun canım. Gerçekten dikkat edince daha mı çok oluyor bilemedim.

Minikler ağrı kesici minoset filan al. eNDOL FİTİL ÇOK İYİ BU AĞRIYA CANIM. Gerçekten üzücü bu tür şeyler. 2 kez ben de senin gibi düşük yaşadım. Bir kez de erken doğum. O daha üzücüydü tabi benim için. Doğduğunda yaşadı ayrı bir ümit oldu yaşadığı her bir gün...

Candaş yap bakayım testleri. Öğrenemedik gitti senin günleri bir türlü...

Günlük Allah kavuştursun canım. Geçer inşallah. Siz sağlıklı olun da. Okul konusu da inşallah düzelir. Rüyamda oğlan okuyordu artık rüyama girmiş.

Dersim boş az az yazabildim.

Diğer kızlar da iyidirler inşallah...

kizlar nazlim grip olmus evde yatiyormus,hepinize selami var..:2:
geçmiş olsun, neyse yine buna şükür önemli işey değil ...
saol canım, inş hayırlısı olur.evet umut dolu olmak lazım, neşeli zamanlarımızı özledik hakikaten :) nazlıma da geçmiş olsun artık ... ağrın çok artmaz inş ya, tabi kanamada.şu dönemi atlatsan sen çok daha iyi olcksın eminim.ama maşallah valla yinede çok dirayetlisin ... ve umutlusun ...

günaydın :) inş görümcenin tüp bebek denemedi tutar, allah gönlüne göre versin dilerim.bende yapcam artık.bi öğrenseydimde rahatlasaydım hep beraber :)

korunmayacam da hesap kitapta yapmayacam..olusuna birakmak en iyisi sanirim.. ya manyetik koruma korsem vardi onu turkiyede unuttum..ucakta takiyordum..30 aralikta dönuyoruz,hamile kalirsam riskli...bide 10 eylulde kardesimin dugunu var, diyelim ki hamile kalirsam tam dogum o zaman denk geliyor, annemi yuz ustu birakmis olurum hemde tek kardesimin dugununde bulunamam

chnb cnm allah tez zamanda görümcenin kucağını da doldursun dualrımızla onunla haydi bakalım 4 gün sonra müjdeli haberi bizimle de paylaşırsın inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…