- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #11.221
canım şimdiden Allah kavuştursun eşin için.merhaba kızlar...
lonelines, çok güzel bir haber bu çok duygulandım canım inşallah bu defa bırakmayacaklar bebişlerimiz bizi...bencede izin konusunda hiççç kafanı yorma şu anların tadını çıkar bebeğini büyüt...
nazlım, ooo dr un fenaymış ya:))çokda güzel haberler vermiş sana çok sevindim...umarım rahim filmi falan uğraşmazsın canım....iğnenin sonu bebeişle biter...
ceza, teşekkürler canım benim...eşim bugün 5 te gidiyor...senin eşinde bu hafta geliyor allah kavuştursun sağ salim canım...aynı gün inşallah müjdende seninle olur...
candaşım, sorma yaa bende şok oldum ve eşim bugün ylcu allahın izniyle...
chnb, canım hep sorucam unutuyorum ödevleri çocuklar kendileri defterlerinemi yazıyorlar? burda genelde okullarda fotokopi veriliyor...yiğenimin dosyası var ödevi o dosyanın içine koyup eve getiriyor...allah öğretmene vicdan versin... miniklerin düşüncesi çok doğru bence çocuk zaten okulda yoruluyor evde yormaya gerek yok ve öğretmendende soğuma sebebidir bence ....canım sonuç tüp bebekmiş allah hayırlısını versin hakkınızda canım...sağlıklı bir bebek nasip etsin size...
minikler, çok geçmiş olsun canım inşallah incelemeyi yaptırabilirsin canım benim ve bir drun olmaması gerçekten kötü olmuş sende nalımın druyla inşallah mutlu sona ulaşırsın canım benim...bu süreç çabuk geçsin ve sende herkez gibi bebeğine sağlıkla kavuş canım...bu arada çok dikkat et kat kat giyin üşütmeki enfeksiyonla uğraşmak zorunda kalma canım benim...ve iyi beslen canım dualarım canı gönülden seninle canım herzaman yanınızdayız...
hellom naber?
nurayım, o uyku olayı bendede var ama malesef uyumak mümkün değil kızım bişey yapar diye tırsıyorum:)) sen yat canım dinlenki bebeğinde büyüsün...
renkliatlas, varmışsındır dünleniyorsundur sanırım...geç oldu ama iyi yolculuklar canım...
benimde çok tansiyonum düşüyor...mide bulantısı için ilaç yazmıştı dr dün dayanamadım aldım biraz iyi geldi...bugünde greyfurt yedim canım istedi oda sanki iyi geldi ...
dr_alp, canım inşallah herşey yolundadır canım...bulantılar başlamasa daha iyiydi aslında bazen hat safhada oluyor...oturup ağlayası geliyor insanın ama yinede allahım sana çok şükür diyorum...
canım şimdiden Allah kavuştursun eşin için.
canım sakıncası yoksa adını sorabilir miyim?benim de son günlerde bulantım hayli arttı. ara ara geliydou. dün nerdeyse tüm gün bulandı. doktorum da soruyor ama çıkarma olayı yok diyince önemsemedi sanırım.
diğerinde medpamid vermişti diğer doktor, ama çok mecbura kalmazsan içme demişti. şimdilik ben de düşünmüyorum da sıkışırsak aklımda bulunsun.
grip oldum ben de. çok kötüyüm. sakınan göze çöp batıyor.
canım parça bende fakülteye gidiş nedenim oydu veririm incelemesi yapılır die ama acilden kabul etmediler genetikçi felan yok haftaiçi başvur dediler bakalım pazartesi benim dr hormon testini yenile görüşelim demişti yarın sevk isteyecem işte ne zamana verirse artık sevk olmadan gidersem daha çok oyalanırmışım acil dr. öle söyledi.. bir iki gün de rapor almayı düşünüyorum ayakta durmayım üşütmeyim die..
tşk ederim evet düşük yaptım 5. haftadan başladı değerim düşmeye ama kanamam ve düşüğün oluşması 6 ya da 7 hafta düşük yapıyosun deyince hesabı felan bırakıp gelmesini bekledim bu kadar sancılı ve yıpratıcı olacağını düşünmemiştim duyduğuma göre doğumdan zor oluyormuş düşük yanlış bilgiyse ben bu ağrıya zor dayandım hatta dayanamadım daha fazlasını düşüemiyorum gerçi doğumdan bi tesellin olacak kokusunu duyunca herşeyi unutturur bunda elinde koca bi acı boşluk..........canım cok gecmiş olsun düşük mü yaptın ?öncesini bilmiyorum ama.. ne kadardrı eger hamileysen?
zaten artık normal doğuran yok kolay yoldan sezeryan varken:)
sanırım hastanede çalışıyosun imkanın varsa baktır için rahat etsin ben daha günüm gelmeden idrarda öğrendim ama kan testini bende geciktirmiştim :) inşallah bu defa umutların filizlenmiştir allah isteyen herkesin kucağını doldursun..slm arkadaşlar bende geçen sene kürtaj olmuştum üç aydır korunmuyorum üç defa beta hcg baktım çıkmadı ama ayın otuzunda adet olmam lazımdı.henüz olmadım karnım falan ağrıyor ama bişey hissetmiyorum hiç bi değişiklik yok geçen defa hissetmiştim hamile olduğumu bi daha da baktırmaya korkuyorum aslında hastanedeyim şimdi nöbetçiyim baktırqabilirim ama cesaret edemiyorum
canım kendime dikkat etmeye çalışıyorum ufak tefek şeyler dışında boşladım hayatı zaten taşınacağım için evle hiç ilgilenmiyorum misafir de davet etmedim ama görümcem bildiği için öğlen uğrarım demiş gelmedi sanırım akşam çayına gelecekler kızı ve geliniyle geleceği için bana yük olmazlar sanırım..canım kesinlikle gitme okula. rapor al, bir hafta dinlen. bu arada misafir falan kabul etme.
insanın kendini luhusa gibi kollaması lazım bu dönemde.
gÜNLÜK BİZE MESAJ GELİYOR ÖDEV İÇİN. bİR DE ŞEFFAFDOSYAYA KOYUYOR FOTOKOPİLERİ. dERGİ VAR AYRICA. mATEMATİĞE DE BAŞLADIK 1, 2 YAZILDI. bİR SÜRÜ MATEMATİK TESTİ VARDI. kÜRE, SİLİNDİR, PRİZMA FİLAN TESTTE VARDI. iNAN BIKTIK CANIM YA... Seneye devlete vereceğiz galiba...
lonelıness çok sevindim iyi olmanıza..sakın iyiyim diye kalkma yat ve dinlen....
kızlar az önce arkadaşım faceden yazmış hastaymıştrombosite ihtiyacı varmış..çok üzüldüm çok sevdiğim bi arkadaşımdı..hem liseden hemde üniversiteden..kan istiyo antepte tanıdığı olan varmı?
Kızlar Arda Bey aradaı. Genetik değerlendirmeleri sonucu karar Pgt ile Tüp bebekuygun görmüşler. En erken şubatta deneyebiliriz dedi. Adetin 2. günü aradedi randevu için. Ocakta bir kez daha hatırlatacağım... Dr m önceden Arda Bey'le telefonda görüşmüştü ve benim amniyosentez istemediğimi söylemiş. Bunu not alayım demiş. Doğal hamile kalabiliyorum o da ileri haftada amniyosentez önerecekti ona göre de tercih hakkı. Eşim hala olayın ciddiyetinin farkında değil ya. Drden duyduğu iyi oldu. Hep macera aradığımı düşünüyor kendince.
Bu arada oğlum 1. sınıfta fsh, e2 im iyi geldi. Hazirana ertelesem çok mu geç olur acaba?
kizlar nasilsiniz? gecmisi okuyamadim bi lonelinesin iyi oldugunu gordum. cok sevindim canim hersey yolundaymis insallah sonuna kadar boyle gider..Saglicakla alirsin kucagina. Bendede bir uyku hali sormayin cok uyuyorum yemegi zor yapiyorum.. Yoksa tembellik mi yapiyorum anlamadim??? otururken uykum geliyor. Giremezsem kusura bakmayin kizlar. renklicim vardinmi evine ? isallah iyisinsdir .. herkesi opuyorum kendinize iyi bakin
kızlar dün ölüyordum resmen gece ağrıdan uyuyamadım sabah dayanamadım eşimi uyandırdım acile gittik müdahale etmediler kadın doğuma yolladılar dr şehir dışındaymış başka ilçeye gidin dediler oraya gittik ama durki arabadan atacam kendimi acile giriş yaptırdık anlattım durumu hemen serum taktılar biraz rahatladım kadın doğum servisine de bi görün dediler yukarı çıktık koridorda bişeler gelmeye başladı nasıl korktuysam hastaneyi yıktım bağırmaktan parça geldi pantolonum felan battı hemen ebeler içeri aldı temizlediler sakinleştirdiler CHNB cnm parçayı bi torbaya koyup verdiler incelet bursaya götür dediler dr.u aradılar yatış isterse yatış yapın demiş istemedim bursaya gittik NAZLIM cnm seni arayacaktım telefonumu evde unutmuşum ziya beyin teli adresi hepsi evde kalmış üniversiteye gittik acilde yapılacak bi durum yok haftasonu bişey yaptıramazsını pazartesi gelirseniz 1 yada 2 aya ancak gün alabilirsiniz dedi dr.un sevk yaparsa beklemezsin dedi çıktık eve geldik bu gecede ara ara sancım oldu kanamam var yarını bekliyorum haftaiçine sevk isteyecez ve beklemeden ziya beyle tanışcaz çünkü dün arayacak bi dr.umuzun olmamamsı bizi çok çaresiz bıraktı
NAZLIM cnm dr.una benden bahsetmişsin çok tşk ederim cnm benim cuma günü de mutlu ettin beni okulda telim doğru düzgün çekse arayacaktım öğretmenler odasının camına koyarsam çekiyo :) ordan da konuşunca bu kız ne diyor derler die kaldı :) eve geldiğimde dün için msaifr alacaktımya tatlı hazırladım eşim benden habersiz bir yere akşam çayına sözleşmiş gittiğimiz evde sadece ufo ile ısındık ayaklarım felan dondu bi daha kendime gelemedim zatensende bi sorun yokmuş çok mutlu oldum cnm en kısa zamanda görüşürüz inşallah..
CHNB cnm oğluşunla ilgili bişey sormuştun ama unuttum sanırım düz yazı ve el yazısı okuma hızıyla ilgiliydi.. yeni sistem harf öğretimi olduğu için çocuk okurken ister istemez harfleri tek tek okuyo bizim zamanımızda cümle yöntemiydi bütün olarak baktığımız için okuma hızı da şimdikine göre daha iyiydi.. çok da sorun haline getrip çocuğuna yansıtma bence belki o da kendine sıkıntı yapıyordur rahat olması da önemli bence ödev konusuna gelince ben hergün için arkalı önlü bir sayfa veriyorum çok şükür hepsi okumaya geçti hiç birçocuk ödev yaparak okumaya geçmez ödev unutmasın tekrar yapsın die verilir veliler kıyaslıyorlar bazen bende diyorum okulda yoruyorum çocukları yeteri kadar evde de yorup bezdirmeye gerek yok belki de ben hatalı düşünüyorum..
RENKLİ cnm dönüş yaptın sanırım bundan sonra ismini daha sık görürüz memlekete geldin ama daha fazla özledik seni
GÜNLÜK cnm bebeğinin sağlıklı olduğunu görmüşsün cnm sen de şimdiden başladın kıyaslamaya :) belliki çılgın destinanın sakin kardeşi geliyo :) eşin için hayırlısı olsun inşallah bebeğin size şans getirir ve eşin yanınızda güzel ve kalıcı bir iş bulur cnm..
LONELİNES cnm benim gözünaydın çok mutlu oldum artık içini rahat tut cnm o artık tutundu sana anladı ona umutla baktığını allah sağlıklıca kucağına almayı da nasip etsin izin de almışsın en güzelini yapmışsın..
CEZA CANDAŞ HELLO YEŞİM NURAY umarım herşey yolundadır.. ayrıntılı okumadım aklımda kalanlara yazdım bana kızmayın bi iyileşiyim alırım gönlünüzü tekrardan.. öpüyorum hepiniz
son olarak ben normal doğuma tövbe ettim :) allah nasip ederse kendi isteğimle sezeryan isterim sanırm :)
merhaba kızlar...
lonelines, çok güzel bir haber bu çok duygulandım canım inşallah bu defa bırakmayacaklar bebişlerimiz bizi...bencede izin konusunda hiççç kafanı yorma şu anların tadını çıkar bebeğini büyüt...
nazlım, ooo dr un fenaymış ya:))çokda güzel haberler vermiş sana çok sevindim...umarım rahim filmi falan uğraşmazsın canım....iğnenin sonu bebeişle biter...
ceza, teşekkürler canım benim...eşim bugün 5 te gidiyor...senin eşinde bu hafta geliyor allah kavuştursun sağ salim canım...aynı gün inşallah müjdende seninle olur...
candaşım, sorma yaa bende şok oldum ve eşim bugün ylcu allahın izniyle...
chnb, canım hep sorucam unutuyorum ödevleri çocuklar kendileri defterlerinemi yazıyorlar? burda genelde okullarda fotokopi veriliyor...yiğenimin dosyası var ödevi o dosyanın içine koyup eve getiriyor...allah öğretmene vicdan versin... miniklerin düşüncesi çok doğru bence çocuk zaten okulda yoruluyor evde yormaya gerek yok ve öğretmendende soğuma sebebidir bence ....canım sonuç tüp bebekmiş allah hayırlısını versin hakkınızda canım...sağlıklı bir bebek nasip etsin size...
minikler, çok geçmiş olsun canım inşallah incelemeyi yaptırabilirsin canım benim ve bir drun olmaması gerçekten kötü olmuş sende nalımın druyla inşallah mutlu sona ulaşırsın canım benim...bu süreç çabuk geçsin ve sende herkez gibi bebeğine sağlıkla kavuş canım...bu arada çok dikkat et kat kat giyin üşütmeki enfeksiyonla uğraşmak zorunda kalma canım benim...ve iyi beslen canım dualarım canı gönülden seninle canım herzaman yanınızdayız...
hellom naber?
nurayım, o uyku olayı bendede var ama malesef uyumak mümkün değil kızım bişey yapar diye tırsıyorum:)) sen yat canım dinlenki bebeğinde büyüsün...
renkliatlas, varmışsındır dünleniyorsundur sanırım...geç oldu ama iyi yolculuklar canım...
benimde çok tansiyonum düşüyor...mide bulantısı için ilaç yazmıştı dr dün dayanamadım aldım biraz iyi geldi...bugünde greyfurt yedim canım istedi oda sanki iyi geldi ...
dr_alp, canım inşallah herşey yolundadır canım...bulantılar başlamasa daha iyiydi aslında bazen hat safhada oluyor...oturup ağlayası geliyor insanın ama yinede allahım sana çok şükür diyorum...
eşim gitti ve bu kadar kötü olacağım aklıma gelmezdi bir ay bişey değil diyordum kendi kendime ama arabaya binip el sallaması kötü oldu zaten duygusallık hat safhada canım kızım bişeyin farkında değil gel baban gidiyor yolculayalım diyorum gitsin anne ben alt kata gidicem diyor çocuk işte ne güzel anlamaması ama ilerleyen günlerde inşallah anlamaz
(neyse ben size geçeyim yoksa çeşmeler açılacak:))
lonelines, canım adını yazarmısın diyince bende benim adımı soruyorsun sandım:)) kafam öyle gitmişki...tabiiki canım dr yanma yada ekşime varmı dedi yok dedim bulantı yalnızca oda rennie çiğneme tableti yazmış...yaa aslında benimki tam yutkunduğumuz yer varya sorun orda ağız tadım çok kötü ve işte o yutkunduğumuz yer bir değişik mide bulantısı gibi bir etki yapıyor ve bende 5. haftadan itibaren başladı düşün bu sıralar hat safhada ama allaha şükür yinede ayakta geçirmeye çalışıyorum bir öncekinde yataktan kalkamıyordum...böyle canım ...evet hep öyle olur canım benim sakındın sakındın( neyse sen şimdi onu düşünme bende ilk öğrendiğimde hasta olmuştum kendi kendime iyileştim...her sabah muhakkak limonlu çay içiyordum meyve zaten yiyormuşsun devam et ve hep bol limonlu çorba iç cezada yazmış bayılırım tarhanaya sıcak sıcak içki boğazlarını yaksın biraz zaten ilaç içemiyoruz sık sık bişeyler yeki canım vücut direncin düşmesin...yiyebiliyorsan çerez falanda yee...benim ağzım hiç boş durmadığı için:)) umarım sanada iyi gelir...
valla cnm anlaşılan veliden beklenti büyük devlete yollayın bencede en azından daha alt seviyede öğrenciler olur oğluşununda kendine güveni gelir kendini ifade edebileceği bir ortam oluşur hem malum bizim veliden fazla bir beklentimiz yok :) özel okulda geriden gideceğine devlet okulunda önde giden olması daha iyi kendine güveni gelmesi açısından..
loneliness cnm çok geçmiş olsun kuzum derdim unutmuşum yazmayı
günlük cnm nasılsın..
miniklerim canım allaha şükür iyiyim sen de daha iyisin inşallah....
hellom, sağol canım...valla sorma canım yaa eşim 2 haftadır evdeydiya elimi hiç bişeye sürmedim canım kocam benim bugün bile tuvalet banyoyu yıkadı evi süpürdü sildi ahh şimdiden öyle özledimki...canım zaten bişey yapmak istemiyor belkide eşim gelene kadar eve elimi sürmem kötü kadın oldum yaa adam hem işte çalışsın hem evde...bulantılar geçmedi canım öyle garipki canım bişey istiyor önüme gelince midem bulanıyor...çayı görmek bile istemiyorum o kadar yani eşime diyorumki nasıl içiyorsunuz şu çayı...pazardan yeşil soğan almıştım yerim diye eve getirdim gördükçe midem bulandı kaynanama verdim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?