- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #11.261
günaydın kızlaaarrr.....
aaa bugün pazartesi kimse iş başı yapmadımı bende bugün evdeyim bu defa geriden takip etmem diyordum :) ama kimsecikler yoktahlil verdim öğleden sonra rapor verelim dedi sekreter.. müdürü de arayıp gelemeyeceğimi iki üç gün rapor alacağımı söyledim..
loneliness cnm bizim sorunumuz çok sakınmak sanırım bugün hastane muhabbetleri yine daralıyorum dinlerken allahım ne rahatlık diyorum kadın öğrendiğimde yapılacak bişey yoktu diyor düşünsenize 3 ay boyunca nasıl merak etmezsin ya.. aklıma son güne kadar pikniklerde gezen arkadaşım geliyor sonra bardak bardak kolayı götüren eşimin arkadaşının eşi geliyor ama bebişler maşallah tosuncuk gibi :) cnm benim aklını ateşine de pek odaklama rahat bırak kendini biraz tabi yapabilirsen demesi kolay biliyorum ama artık korkma lütfen sen sınavını verdin dularım seninle cnm acil şifa diliyorum..
günlük cnmmm benim gündüz orda çalıştığını farzet eşinin gecede kızına sarıl uyu dilerim göz açıp kapayana kadar geçer.. bende iyiyim biraz ağrılarım oluyo ama cumartesi günü yaşadığım ağrının yanında hiç bişey bunlar :)
nuraycım şu misafir olayı bende de aynı olmuştu bana darılma canım ama gerçekten bu erkekler biraz kazma yahu bırak elalemin gönlünü almayı eşine bak yarın herkes kapısını kapatıyo eşler kalıyo başbaşa.. sana da geçmiş olsun cnm bulantın fazlaydı değil mi bebeğin sağlıklı olsunda cnm yengem 9 ay serumla beslendi ama hepsini unuttu şimdi herşeye değer dünya tatlısı bi kızı var inşallah seninde sıkıntıların çabucak geçer..
ceza huuu ne müfettişi bunlar teftiş mi rehberlik mi? cnm rahat ol şu değerlendirme olayından dolayı eskisi gibi sert davranmıyorlar daha anlayışlılar ne hikmetse :) cnm ya ben senin sürecini takip edemedim allah nasip ederse ne zaman öğreneceiz sonucu ? inşallah bu ay sende kavuşursun bebişine ..
chnb ablacımm ikinci döneme oğluşunun sana pek yükü kalmaz diye düşünüyorum ama okulu biraz farklı olduğu için yine de yanıltmak istemem.. sen yinede doktorunun önerisine kulak ver ablacım o kadar emek verdin oğlunun okulu seni zorlarsa ver devlete ben devlette daha iyi olacağını düşünüyorum.. maddi zorluklar yaşayan aileden sıkıntılı daha alt seviyede olan ne bileyim olumsuz örnekleri de görsün belki yaşadığı hayatın kıymetini bilir gayret gösterir tabi oranın şartlarını bilmediğm için ben uzaktan düşüncelerimi paylaştım umarım kızmazsın..
hellom saol canım sanırım bana da artık diğer ağrılar hafif gelecek şuanda da kasılmalar oluyo ama eşim çok mu diyor ben bilmiyorum diyorum :) aklımda diğer acı olunca bunlar basit bişey gibi geliyo önemseyip önemsememem gerektiğini bilemiyorum :)
nazlım en son neşen yerindeydi bende sevindim moralinin yerinde olmasına bu moralli anneyi kaçırmak istemez bebişin sanırım
candaş dr alp yeşim nabersiniz kızlar
kızlar tahlil sonucuma göre temizlenmiş dedi doktor yarın da usg de bakıp beta sıfırlanınca sevkimi verecek bu da bir haftayı bulur dedi üç gün rapor verdi yarın yine hastaneye gitcem işte sıkıldım bu işten velimle karşılaştım çocukların yolunu gözlüyo hoca hanım diyor üzülmüş tatlı sıpacıklarım benim..
buarada burayı nazlım kaynatıyormuş belli oldu :) bir de ceza sanırım o da hiç girmedi bugün inşallah teftişi ii geçer.....
haklisin minikler nazlim burayi kaynatiyormus..bugun ne ses var ne seda..benimde keyfim yok bugun, yatagi yadirgadim...ne rahatti tr deki yatagimiz..yine geldik burda sisme yatak tepelerine
minikler, tahlil için gözümüz aydın :) çok sevindim, inş darısı 2 ay sonra çıkacak olanlara.
Atlas, canım bat 25 aralık benim.
Cezam, iyi olmuş hemşona denk gelmişsin :)
Minikler, selam canım.
Ben çıktım kızlar.görüşürüz öptüm hepinizi.
HAMILELERIMIZ !MASALLAH!
senemgy . .. nartanesi dogdu
yamatake . ..
hellokity . .. sisko hellooo
alin84 . ..
sinua . ..
Pileo . ..
taf . .. uyusunda buyusun...
günlük2011 . .. kalp atislari duyuldu
citaknuray . .. sisko nuray
loneliness . .. gayet saglikli
dr_alb kesesi göruldu
INSALLAHHAMILE KALIP UST LISTEYE TASINACAKLAR!!
nazlım ...................................... 29 araliko simdi hasta...:2:
minikler ........................................................... ? korunma döneminde
chnb ........................................................... ? bekliyorr..
ceza83 .....................................................7 aralikumudumuz saban
renkliatlas ................................................1 ocakkafasi karisikkk:44:
_CandaS_ ...................................................... 25 aralikmikroskobun serefine insallah bu ay
peppe ...................................................... 26 aralikpeppe peppe nerelerdesiiin
kaç gündür listeyi bekliyordum...güldürdün gene benioylayalım bideeeee...hamile diyenler:) hamile değildir nerdeeeeeee o şans onda diyenler
Herkeste bir sessizlik söz konusu hanımlar.Hamile haberide yok ne zamandır.Sırasıyla bekliyoruz artık minik bebeklerimizi
kızlar tahlil sonucuma göre temizlenmiş dedi doktor yarın da usg de bakıp beta sıfırlanınca sevkimi verecek bu da bir haftayı bulur dedi üç gün rapor verdi yarın yine hastaneye gitcem işte sıkıldım bu işten velimle karşılaştım çocukların yolunu gözlüyo hoca hanım diyor üzülmüş tatlı sıpacıklarım benim..
buarada burayı nazlım kaynatıyormuş belli oldu :) bir de ceza sanırım o da hiç girmedi bugün inşallah teftişi ii geçer.....
haklisin minikler nazlim burayi kaynatiyormus..bugun ne ses var ne seda..benimde keyfim yok bugun, yatagi yadirgadim...ne rahatti tr deki yatagimiz..yine geldik burda sisme yatak tepelerine
kaç gündür listeyi bekliyordum...güldürdün gene benioylayalım bideeeee...hamile diyenler:) hamile değildir nerdeeeeeee o şans onda diyenler
belirtin var mi haci?? ona göre oy vercem
Ben hamileden yana kullanmak istiyorum çok...
bende chnbye katılıyorum hamileeeeee diyorummmm :)
Kızlar hiç gerilmeden yazıyorum vallahi oğlan ödevlerini yine unutmuş...Galiba Hellonun eşi gibi liseye kadar gidecek.
Ceza gülen yüz de yaptım anam yine fayda etmedi. Ben şuna bozuluyorum özel okul defalarca konuştuk hocayla ve hala 2 gün sonra yine yok ödev. Ben de okuma yaptıracağım hafsonu yetişemediğimiz ödevler vardı onlara bakacağız. Okuldan gelince 2 saat uyuyor uykuda şu an... Hasta biraz da. Sabah kustu...
Sen de yoktun birkaç gündür. Ablan nasıl, sen nasılsın? İlknur hanıma gidiyor değil mi?
Gözün aydın canım. Öğrenciler iyi gelecektir eminim. İyice dinlen...
Kıyamam canım. Az kaldı dayanın biraz daha. Sizin delikanlı komşular nasıl?:))
Ben hamileden yana kullanmak istiyorum çok...
ben gecmisi okumayi sevmiyorum canim yaa...seni akıllı seni...bi kaç sayfa öncesini okusan bilirdin hiç bi belirtimin olmadığını
test yaptırma fobisi oluştu kızlar....kan veresim yok...:18::18:
valla abla az kaldi..tez elden vatanima evime kavusayim yaa...esimde görev baslatti artik resmen canakkalede uni. de basladi yrd. doc olarak...
bizim delikanlilar piyasada yoklar, ses sedalarida yokaman görmiyim onlari gördukce utaniyorum valla...tip tip bakiyolar sanki bise duymus gibi
ben gecmisi okumayi sevmiyorum canim yaa...bende hamileden yana oy kullaniyorum hadi hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?