Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım ben bu ilacı kullanmadan hormonumun yüksek çıktığını öğrendiğim anda baya bi araştırdım..bu ilacı kullanıpta düşmeyen yok benim 42 idi resmen sıfırlandı..kesinlikle düşmüştür içini ferah tut.bende çok stresli bir insanım.zaten ondan kaynaklanıyor..bi seferinde lh yüksek çıktı sonra prolaktin..adetin üçüncü günü mutlaka git doktora. şunu da yazayım ilaç kesinlikle düşürüyor bir kaç ay etkili sonra bazılarında gene yükseliyor(beyindeki bi ödemle ilgili)ama ben bizim yükseleceğini zannetmiyorum..

Canım ceza verme canım. Ben ilköğretim okulunda çalıştım 4.5 sene. Türkçe öğretmeniydim. Seminerlerde trt4 seyrettiriyorlardı eğitim programlarını. Çarpım tablosu için bir papatya yapmışlardı. 10 yapraklı orta yuvarlağına kaçlarsa(2x2 mesela) yazıyorlar. Her bir yaprağa değerleri yazıyorlar= koyup cevabı bulmaları isteniyor. Cevapta aynı yaprağın arkasında. Ben oğlana öyle yaparım yazın da ezberletirim pişman oldum sesleri yazdan öğretmediğime zaten. Özel okul konusuna gelince sanırım seneye alırız. Olmayacak böyle okul çok uzak okula da gidemiyoruz zaten...

İyi olmuş çocukların olmaması. Dönünce yine ücretsiz izin alacaksın? Görev yerin nere?

Dostineksi ben erken doğumdan sonra kullandım ama hiç tahlil yaptırmadım hemen kesti sütümü ki 4 gün sağmıştım ve lazım olur diye de bol bol buzluğa atmıştım. Sonra da çöpe atmıştım sütlerimi.

canım çok teşekkür ederim içimi rahatlattın peki göğsümden sıkınca süt gelmesinin 1 damla geliyo öyle kendi kendine akmıyo ben baya bi uğraşıyorum sıkıyorum o zaman çıkıyo bunun başka bi sebebi varmıdır

yok abla bu ceza sınıfın hepsine değil.ben 2 haftadır çarpma konusundayım.hala 10 kadar öğrenci ezberlemedi.önemsemiyorlar.beden eğitimi öğretmeni ile anlaştık.çarşambaya kadar 5ler..ondan sonraki çarşambaya kadar hergün bi tanesini soracağım..oyunla falan öğrenecekleri yok sıpaların:)bunlar yüzünden bölmeye geçemiyom.

benim sütüm gelmedi hiç..bilmiyorum canım.bence doktoruna sor...

Canım ceza da ödül kadar önemli bence. İşbirliği güzel. Ben de kütüphane kulübündeyim. Dün gittik diğer genç arkadaşla kitap aldık ödenek çıkardı okul. Artı kitap kampanyası yapalım dedik. Ne uyuzlar dinazorlar resmen. Biri dışında destek olmadı kimse. Emekli olsalar da gençler gelse. Anadolu lisesi güya inan kötü okul deyip de beğenmediğimiz okul öğretmenleri 10 kat gayretli.

evet canim dönunce yine izin alacam..görev yerim tekirdag

öyle abla. bana ne öğrenenöğrenir der geçebilirim ama içim el vermiyor..ben bu çocuklara önce ödülle öğretmeye çalıştım olmadı...ödülün çözemedği konuyu ceza kesin çözer..daha çarpım tablosunu öğreneceklerde ondan sonra işlamlere geçeceğim..bugün bize gelen müfettiş 1960lar dan bahsediyor düşün yani

karnım ağrımaya başladıııııııııııııııııı:18::18::18::18:

bi nazar boncuğu koy teyzesi. maşallah bebek iyi diye sevindik, akşamı anne hasta oldu. hala kötüyüm kızlar. ateşimi ölçüyorum sürekli.
bugün aşırı yüksek değil diye hapı tekrarlamadım.

ay canım tatlı annemiz.
bu sıpalar anlaşılan hayatın her aşamasında anneyi üzüyolar. üzsünler be ablacım, hayat onlarla güzel.
bence de devlete al canım. o fikir bana da mantıklı geldi. hep devlet okulunda okuduk. ingilizce falan sıkıntı yapma. öğrenir zamanla.herşeyin çaresi var.
senin şu kardeş olayına hız vermen lazım bir de. bir kardeşi olursa bu kadar üstüne düşmeye vakit kalmaz. kendi işini kendi yapar.
ne düşündün tüp zamanı konusunda en son?

için biraz da olsa rahatlamıştır temiz haberini alınca.
dinlen canım. önce kendini düşün. nasıl olsa toparlarsın çocukları sen zamanla.
inşallah diğer testler de temiz çıkar canım.

hayırlı olsun canım yeni göreviniz.
darısı benim kocişin başına inşallah.
tabi en kıdemlimiz chnbnin eşi bu konuda.
canım benim yanımda nazar boncuğu var da sağlıklı yazan yere de koyuver canım bi boncuk sana zahmet.
nasıl geçti kısa tatil?

bi nazar boncuğu koy teyzesi. maşallah bebek iyi diye sevindik, akşamı anne hasta oldu. hala kötüyüm kızlar. ateşimi ölçüyorum sürekli.
bugün aşırı yüksek değil diye hapı tekrarlamadım.

canim sabah hazirladim tabloyu,gözumden kacmis sonradan bende farkettim , yarin sabah koyacam insallah..merak etmeeee tu tuuu tuuu masallahh nazar degmez insallah..

Canım şimdi özel sağlık sigortası araştırıyorum. Zaten tüpü karşılayan yok da hastane yatışlarında kalış parasından alınmıyormuş. Ama 5 ay hamilelik yasak. Ancak haziranı bulur bizim şu oğlanın işleri. Buradayapılsa olurdu ama yok malesef...Sana datekrar geçmişolsun...

Canım 2 yıl olacak kadro alalı. Ama Edirnede olup asistan olmasını isterdim inan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…