ceza bişey sorcam benim prolaktinim 35 çıkmıştı doktor dostinex vermişti son bir hap kaldı perşembe içicem onuda daha adette olmadım belirtiler var ama sökmedi test yapılcak o zaman ama sağ göğsümü sıkınca hala damla süt gibi bişey çıkıyo ilaç işe yaramıcakmı anlamadım bu işi bi yorum yaparmısın hormon düşmesse hamilelikte olmuyoben herşeyi çok kafaya takan biriyim stres artırıyoya hormonu bu huyumdanda vazgeçemiyorum her şeyi stres yaparım of hormonum yoksa hiç düşmezmi bu yüzden
gülen yüze 1 ay devam et hemen bırakma...ağlayan yüzüde yapıştır...haftasonuda istediği bişeyi yapma...aslında özel okulun daha dikkatli olması gerekiyor.sonuçta para karşılığında bu işi yapıyorlar..geçmiş olsun canım..çok ödeve bende karşıyım zaten okulda bunalıyorlar.bende yeni bi ders çalışma yöntemi buldum.çarpım tablosunu ezberleyemeyen beden eğitimine çıkamaz
valla abla az kaldi..tez elden vatanima evime kavusayim yaa...esimde görev baslatti artik resmen canakkalede uni. de basladi yrd. doc olarak...
bizim delikanlilar piyasada yoklar, ses sedalarida yokaman görmiyim onlari gördukce utaniyorum valla...tip tip bakiyolar sanki bise duymus gibi
ben gecmisi okumayi sevmiyorum canim yaa...bende hamileden yana oy kullaniyorum hadi hayirlisi
canım ben bu ilacı kullanmadan hormonumun yüksek çıktığını öğrendiğim anda baya bi araştırdım..bu ilacı kullanıpta düşmeyen yok benim 42 idi resmen sıfırlandı..kesinlikle düşmüştür içini ferah tut.bende çok stresli bir insanım.zaten ondan kaynaklanıyor..bi seferinde lh yüksek çıktı sonra prolaktin..adetin üçüncü günü mutlaka git doktora. şunu da yazayım ilaç kesinlikle düşürüyor bir kaç ay etkili sonra bazılarında gene yükseliyor(beyindeki bi ödemle ilgili)ama ben bizim yükseleceğini zannetmiyorum..
canım ben bu ilacı kullanmadan hormonumun yüksek çıktığını öğrendiğim anda baya bi araştırdım..bu ilacı kullanıpta düşmeyen yok benim 42 idi resmen sıfırlandı..kesinlikle düşmüştür içini ferah tut.bende çok stresli bir insanım.zaten ondan kaynaklanıyor..bi seferinde lh yüksek çıktı sonra prolaktin..adetin üçüncü günü mutlaka git doktora. şunu da yazayım ilaç kesinlikle düşürüyor bir kaç ay etkili sonra bazılarında gene yükseliyor(beyindeki bi ödemle ilgili)ama ben bizim yükseleceğini zannetmiyorum..
Canım ceza verme canım. Ben ilköğretim okulunda çalıştım 4.5 sene. Türkçe öğretmeniydim. Seminerlerde trt4 seyrettiriyorlardı eğitim programlarını. Çarpım tablosu için bir papatya yapmışlardı. 10 yapraklı orta yuvarlağına kaçlarsa(2x2 mesela) yazıyorlar. Her bir yaprağa değerleri yazıyorlar= koyup cevabı bulmaları isteniyor. Cevapta aynı yaprağın arkasında. Ben oğlana öyle yaparım yazın da ezberletirim pişman oldum sesleri yazdan öğretmediğime zaten. Özel okul konusuna gelince sanırım seneye alırız. Olmayacak böyle okul çok uzak okula da gidemiyoruz zaten...
İyi olmuş çocukların olmaması. Dönünce yine ücretsiz izin alacaksın? Görev yerin nere?
canım çok teşekkür ederim içimi rahatlattın peki göğsümden sıkınca süt gelmesinin 1 damla geliyo öyle kendi kendine akmıyo ben baya bi uğraşıyorum sıkıyorum o zaman çıkıyo bunun başka bi sebebi varmıdır
yok abla bu ceza sınıfın hepsine değil.ben 2 haftadır çarpma konusundayım.hala 10 kadar öğrenci ezberlemedi.önemsemiyorlar.beden eğitimi öğretmeni ile anlaştık.çarşambaya kadar 5ler..ondan sonraki çarşambaya kadar hergün bi tanesini soracağım..oyunla falan öğrenecekleri yok sıpaların:)bunlar yüzünden bölmeye geçemiyom.
Canım ceza verme canım. Ben ilköğretim okulunda çalıştım 4.5 sene. Türkçe öğretmeniydim. Seminerlerde trt4 seyrettiriyorlardı eğitim programlarını. Çarpım tablosu için bir papatya yapmışlardı. 10 yapraklı orta yuvarlağına kaçlarsa(2x2 mesela) yazıyorlar. Her bir yaprağa değerleri yazıyorlar= koyup cevabı bulmaları isteniyor. Cevapta aynı yaprağın arkasında. Ben oğlana öyle yaparım yazın da ezberletirim pişman oldum sesleri yazdan öğretmediğime zaten. Özel okul konusuna gelince sanırım seneye alırız. Olmayacak böyle okul çok uzak okula da gidemiyoruz zaten...
İyi olmuş çocukların olmaması. Dönünce yine ücretsiz izin alacaksın? Görev yerin nere?
Canım ceza da ödül kadar önemli bence. İşbirliği güzel. Ben de kütüphane kulübündeyim. Dün gittik diğer genç arkadaşla kitap aldık ödenek çıkardı okul. Artı kitap kampanyası yapalım dedik. Ne uyuzlar dinazorlar resmen. Biri dışında destek olmadı kimse. Emekli olsalar da gençler gelse. Anadolu lisesi güya inan kötü okul deyip de beğenmediğimiz okul öğretmenleri 10 kat gayretli.
evet canim dönunce yine izin alacam..görev yerim tekirdag
benim sütüm gelmedi hiç..bilmiyorum canım.bence doktoruna sor...
yok mu arttırannnnnnn
HAMILELERIMIZ !MASALLAH!
senemgy . .. nartanesi dogdu
yamatake . ..
hellokity . .. sisko hellooo
alin84 . ..
sinua . ..
Pileo . ..
taf . .. uyusunda buyusun...
günlük2011 . .. kalp atislari duyuldu
citaknuray . .. sisko nuray
loneliness . .. gayet saglikli
dr_alb kesesi göruldu
INSALLAHHAMILE KALIP UST LISTEYE TASINACAKLAR!!
nazlım ...................................... 29 araliko simdi hasta...:2:
minikler ........................................................... ? korunma döneminde
chnb ........................................................... ? bekliyorr..
ceza83 .....................................................7 aralikumudumuz saban
renkliatlas ................................................1 ocakkafasi karisikkk:44:
_CandaS_ ...................................................... 25 aralikmikroskobun serefine insallah bu ay
peppe ...................................................... 26 aralikpeppe peppe nerelerdesiiin
ay canım tatlı annemiz.Kızlar hiç gerilmeden yazıyorum vallahi oğlan ödevlerini yine unutmuş...Galiba Hellonun eşi gibi liseye kadar gidecek.
Ceza gülen yüz de yaptım anam yine fayda etmedi. Ben şuna bozuluyorum özel okul defalarca konuştuk hocayla ve hala 2 gün sonra yine yok ödev. Ben de okuma yaptıracağım hafsonu yetişemediğimiz ödevler vardı onlara bakacağız. Okuldan gelince 2 saat uyuyor uykuda şu an... Hasta biraz da. Sabah kustu...
kızlar tahlil sonucuma göre temizlenmiş dedi doktor yarın da usg de bakıp beta sıfırlanınca sevkimi verecek bu da bir haftayı bulur dedi üç gün rapor verdi yarın yine hastaneye gitcem işte sıkıldım bu işten velimle karşılaştım çocukların yolunu gözlüyo hoca hanım diyor üzülmüş tatlı sıpacıklarım benim..
buarada burayı nazlım kaynatıyormuş belli oldu :) bir de ceza sanırım o da hiç girmedi bugün inşallah teftişi ii geçer.....
hayırlı olsun canım yeni göreviniz.valla abla az kaldi..tez elden vatanima evime kavusayim yaa...esimde görev baslatti artik resmen canakkalede uni. de basladi yrd. doc olarak...
bizim delikanlilar piyasada yoklar, ses sedalarida yokaman görmiyim onlari gördukce utaniyorum valla...tip tip bakiyolar sanki bise duymus gibi
ben gecmisi okumayi sevmiyorum canim yaa...bende hamileden yana oy kullaniyorum hadi hayirlisi
bi nazar boncuğu koy teyzesi. maşallah bebek iyi diye sevindik, akşamı anne hasta oldu. hala kötüyüm kızlar. ateşimi ölçüyorum sürekli.
bugün aşırı yüksek değil diye hapı tekrarlamadım.
ay canım tatlı annemiz.
bu sıpalar anlaşılan hayatın her aşamasında anneyi üzüyolar. üzsünler be ablacım, hayat onlarla güzel.
bence de devlete al canım. o fikir bana da mantıklı geldi. hep devlet okulunda okuduk. ingilizce falan sıkıntı yapma. öğrenir zamanla.herşeyin çaresi var.
senin şu kardeş olayına hız vermen lazım bir de. bir kardeşi olursa bu kadar üstüne düşmeye vakit kalmaz. kendi işini kendi yapar.
ne düşündün tüp zamanı konusunda en son?
hayırlı olsun canım yeni göreviniz.
darısı benim kocişin başına inşallah.
tabi en kıdemlimiz chnbnin eşi bu konuda.
canım benim yanımda nazar boncuğu var da sağlıklı yazan yere de koyuver canım bi boncuk sana zahmet.
nasıl geçti kısa tatil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?