Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar birazdan usg için hastaneye çıkıcam ama kadın sabah idrarıyla gel demişti ben dayanamadım :) gitti şimdi su içiyorum midem fena oldu dolmuşta sarsıla sarsıla gelir inşallah :) herkese güzel bir gün geçirmesini diliyorum hastane dönüşü görüşürüz muckssss

herkese günaydın, geçmişi okuyamadım daha.güzel günler olsun inş...

HAMILELERIMIZ !MASALLAH!
senemgy... nartanesi dogdu

yamatake...

hellokity... sisko hellooo

alin84...

sinua...

Pileo...

taf... uyusunda buyusun...

günlük2011... kalp atislari duyuldu

citaknuray... sisko nuray
loneliness... gayet saglikli

dr_alb kesesi göruldu

INSALLAH HAMILE KALIP UST LISTEYE TASINACAKLAR!!
nazlım...................................... 29 araliko simdi hasta...:2:
minikler........................................................... ? korunma döneminde

chnb........................................................... ? bekliyorr..

ceza83.....................................................7 aralikumudumuz saban

renkliatlas................................................1 ocakkafasi karisikkk:44:

_CandaS_...................................................... 25 aralikmikroskobun serefine insallah bu ay

peppe...................................................... 26 aralikpeppe peppe nerelerdesiiin

kizlar arkadasim sabah sabah msj atti. ruyasinda beni görmus, cok uzgunmusum hamileymisim dua ya ihtiyacim var demisim...arkadasimda uzulme sema cennette kizin seni bekliyor neden uzuluyorsun bu kadar demis..daha önceki dusen bebegimi kiz olarak görmus... bende bi kere gece uyanip wc ye gitmistim,yatagima gelirken koridorda 1 2 yaslarinda minik bir kiz gördum, bana dogru geliyordu annee dedi, cok korktum hemen yatagima atladim ...halisunasyonlarim cok meshurdur benim anlatsam roman olur..o zaman dan beri kiz oldugunu dusunuyorum dusen bebegin...bu arkadasimla hic konusmamistik o bebek hakkinda uzuldugumden acilmiyordu konusu..cok ilginc geldi böyle bir ruya görmesi..

[video=youtube;-Yr5cT93gCY]http://www.youtube.com/watch?v=-Yr5cT93gCY&feature=share[/video]

sabah sabah iyi gider....ana fiill houubb..dinleyin kizlar..harikadir..

hayır olsun canım rüyası.inş güzel olsun anlamı.etkilenmedim desem yalan olur, hatta epeycede etkilendim yani... hele geceleyin gördüğn kız çocuğu.bende çok korkardım bu durumda.inş hayali gerçek olsunda kızına kavuşasın.kafayı sıyırcaz ya bu yüzden.asla bu duruma düşmem sanardım yani takmam bu kadar sanıyodum bu konuyu ama asla dememek gerekmiş demekki ... şimdi korunuyosun değğil mi ?

ben sana birde bişey soracağım, bu mikroskopu nasıl kullanacağım ?

cezam, canım günaydın.büyük gün yarın :) inş 9 ay boyunca hiç adet olmazsın ve içinde kıpırtını hissedersin.hadi bakalım düşeş :)

korunmayacam canim , ama preseed kullanmiycam bi dahaki aya sakliycam, gun hesabi yapmiycam, mikroskobuda kullanmiyorum..sadece atesimi ölcucem onada baslamadim daha..

canim mikroskobun siyah kismini tumden mavi yerden cikaracan, cevirmeli yeri degil ha! tamamen mavi yerinden cikarcan mercegi, mercegin altina bi damla tukuruk koyacan dilinle hafif kabarcik kalmasin, sonra bekle 5 10 dk da kuruyor..tak cevirmeli yeri ileri geri oynatarak gözunle odaklan..nokta nokta görunuyorsa tukuruk yumurtlama yok..ama kristallesme varsa egrelti otu sekilleri ciktiysa yumurtlama dönemi. bazen noktalar kristaller birlikte oluyor oda yumurtlama dönemine giriyorsun gecis dönemi demek..ama yogun kristallesme varsa yumurtlama yakin..ama atesinide ölc olur mu?

cnm hayırdır inşallah belki bu ay kalırsan uçaktan dolayı dua isteyebilirsin çevrenden ne de olsa bu ay korunmayı planlıyosun o yaramaz gelecek ce yapacak sana sanırım ve kardeşi onu koruyacak bişey olmayacak sağlıklı olacak diye yorumluyorum.......ilk aklıma bu geldi çünkü okuyunca
ben de facei açtım arkadaşımdan mail gelmiş düşük yapıyorum seni şimdi daha iyi anlıyorum die.. aradım az önce konuştuk biraz iyi geldi sanırım bana bu umudu aşılayan tüm topikdaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum usg sonucumu aldım öğleden sonra dr.uma gösterecem bu dr.un ne dediğini pek anlayamadım önce temiz dedi hala pıhtı gibi bişeyler geliyo deyince o yönden bakalım bir de dedi sonuç ne dedim dr.una göster o söyler dedi :) inşallah temizlemiştir rahim kendini de müdahale edilmez..
sizler nasılsınız??

saol hemşom şimdi yapıyorum.ateşide ölçebilrim inş, sanırım uykum çok kıymetli, o yüzden ilgilenemeiyorum ateş olayıyla :) ama deneyeceğim.

inş hayırlısı olur hakkında canım, cezanın dediği gibi böyle hamile kalırsan, taktiği bizde uygularız artık :)) diyelim ki bu ay hamile kaldın , naparsın ? kardeşinin düğünü var ya üzülür müsün ? yada tarihi oynatabilirmisiniz ?

cezam, canım bende oyumu ceza hamiledir olarak kullanıyorum :)) inş ....

Chnb, ablacım oğlun hastalanmış, geçmiş olsun.inş gülücükler ilerki vakitlerde etkisini gösterir ...

tarih oynamaz canim ya...ama ben dogum yapar giderim sipamla dugune yapacak bise yok eger olursa bu ay

mikroskobu sabah kalktiginda ilk is olarak yapacan, vucut isinida sabah kalkinca yapacan,.. hic birsey yemeden..

Minikler, canım arkadaşına çok geçmiş olsun.bol sabırlar diliyorum keşke olmasaydı ama ömrü yokmuş yavrunun dilerim kürtaja gerek kalmadan atmıştır kendini dışarıya. atlas konusunda da banada öyle geliyor, sanki bu ay ceee yapacak gbi ufaklık :) nasılsın ? biraz daha iyi oldun mu ?

atlas, ya ben bişey anlamadım.şimdi sen tekrar tekirdağda mı göreve başlayacaksın ? tayin işi çözülmemiş miydi siizin ?

yok canim ya bizim bakan kaldirdi ya subat atamasini..haziranda yapacakmis öyle diyor..haziran sonuna kadar bi izin daha alacam..ocagin 20 sinde bitiyor iznim..allahtan bu sene bu izin hakki geldide kullandim, yoksa temelli ser sefildik..

banada bu ay ce felan etmeyecek gibi geliyo, o kadar preseed kullandik ettik gelmedi ne bilim yaa..amann gelene kapimiz acik gelmeyeninde cani sagolsun ne diyek

tünaydın kızlar

geçmişi okuyamadım.

minkler inşallah çok güzel gelir sonuçlar.

ceza dan ne haber.

lonileness geçmiş olsun.

renkliatlas rüya hayır olsun.

candaşım cam takıldı mı ?

insallah canim hayirlisi olsun....arkadasinada gecmis olsun..

gunaydin bacim hosgeldin

günaydın kızlar...

sağolun arkadaşlarım eşim çok şükür dün aradı ulaştı yerine çalışıyor şimdi ermenistan karsa sınırya diyorki farzetki yurt içinde karsda çalışıyorum:)) bakalım sağlık olsun inşallah sağsalim kavuşuruz kocacığımla...kızıma diyorumki babayı özledinmi evet hemde evler kadar özledim anne diyor...akşam erken yatmadık biraz daha pynasın dedim saat 11 i geçiyordu artık dayanamadım hadi yatalım dedim zaten her akşam yatmamak için bir fasıl bağırış çağırış var aramızda uykugözünden akıyor hala ben uyumayacağım diyor vallahi öyle bir sinirlenmişimki kaynanam bağırmama uyandı kadın bişeymi oluyor diye yaa anlamıyorum kitap oku ne yaparsan yap kesinlikle uyutma ama ilk defa böyle bir çocuk gördüm ben yaa uyumamak için su ister tuvaletim geldi der...off nasıl sinirlendim akşam kızdım kızdım hem o ağladı hem ben ağladım boşu boşuna bundan sonra böyle bişey yaşamak istemiyorum bir daha bunu bana yaşatırsan sana daha farklı davranırım falan bir sürü şey saydım sonra uyuya kaldı tabii o uyuyunca bağırdığım için çok pişman oldum offf allahım sabır diye dolanıyorum eşim burdayken yine yaşıyorduk ama o hemen beni sakinleştiriyordu bu kadar kızmıyordum...neyse sabah kalktık biraz ses çıkardı beni uyandırmak için ben gözümü açmadım sonra eğildi dediki anne sen beni hiç sevmiyormusun? offf can alıcı sorular öyle şey olurmu dedim ama bir daha uyku zamanında böyle bişey yaşamayacağız tamammı dedim tamam dedi ama bakalım...bu akşam görücez...

nazlım bugünde gelmemiş anlaşılan çok geçmiş olsun canım bu defa çok hastasın sanırım işe gelmediğine göre...en yakın zamanda aramızda görmek istiyoruz seni çabuk iyileş canım....

candaş hayırlı olsun canım mikroskobun yenilik sana bebiş getirsin...

minikler canım, iyi gördüm seni canım inşallah geçicek bu günler pıhtı falan kalmamıştır umarım canım daha fazla uğraşmazsında üzüntün azda olsa hafifler...

loneliness, ateşin nasıl düşmesini ümit ediyorum canım...

ceza, herkez oy kullanmış canım bende kullanmak istiyorum...9 ay kırmızısız ve içinde bir bebiş olan büyüyen bir göbüşe oyum:))

benim mide bulantımda hala devam ediyor...

tüm kızlar sizler nasılsınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…