bence de hamilesin canım. kasık batması daha çok hamilelik belirtisi.
kizlar arkadasim sabah sabah msj atti. ruyasinda beni görmus, cok uzgunmusum hamileymisim dua ya ihtiyacim var demisim...arkadasimda uzulme sema cennette kizin seni bekliyor neden uzuluyorsun bu kadar demis..daha önceki dusen bebegimi kiz olarak görmus... bende bi kere gece uyanip wc ye gitmistim,yatagima gelirken koridorda 1 2 yaslarinda minik bir kiz gördum, bana dogru geliyordu annee dedi, cok korktum hemen yatagima atladim ...halisunasyonlarim cok meshurdur benim anlatsam roman olur..o zaman dan beri kiz oldugunu dusunuyorum dusen bebegin...bu arkadasimla hic konusmamistik o bebek hakkinda uzuldugumden acilmiyordu konusu..cok ilginc geldi böyle bir ruya görmesi..
hayır olsun canım rüyası.inş güzel olsun anlamı.etkilenmedim desem yalan olur, hatta epeycede etkilendim yani... hele geceleyin gördüğn kız çocuğu.bende çok korkardım bu durumda.inş hayali gerçek olsunda kızına kavuşasın.kafayı sıyırcaz ya bu yüzden.asla bu duruma düşmem sanardım yani takmam bu kadar sanıyodum bu konuyu ama asla dememek gerekmiş demekki ... şimdi korunuyosun değğil mi ?
ben sana birde bişey soracağım, bu mikroskopu nasıl kullanacağım ?
cezam, canım günaydın.büyük gün yarın :) inş 9 ay boyunca hiç adet olmazsın ve içinde kıpırtını hissedersin.hadi bakalım düşeş :)
kizlar arkadasim sabah sabah msj atti. ruyasinda beni görmus, cok uzgunmusum hamileymisim dua ya ihtiyacim var demisim...arkadasimda uzulme sema cennette kizin seni bekliyor neden uzuluyorsun bu kadar demis..daha önceki dusen bebegimi kiz olarak görmus... bende bi kere gece uyanip wc ye gitmistim,yatagima gelirken koridorda 1 2 yaslarinda minik bir kiz gördum, bana dogru geliyordu annee dedi, cok korktum hemen yatagima atladim ...halisunasyonlarim cok meshurdur benim anlatsam roman olur..o zaman dan beri kiz oldugunu dusunuyorum dusen bebegin...bu arkadasimla hic konusmamistik o bebek hakkinda uzuldugumden acilmiyordu konusu..cok ilginc geldi böyle bir ruya görmesi..
korunmayacam canim , ama preseed kullanmiycam bi dahaki aya sakliycam, gun hesabi yapmiycam, mikroskobuda kullanmiyorum..sadece atesimi ölcucem onada baslamadim daha..
canim mikroskobun siyah kismini tumden mavi yerden cikaracan, cevirmeli yeri degil ha! tamamen mavi yerinden cikarcan mercegi, mercegin altina bi damla tukuruk koyacan dilinle hafif kabarcik kalmasin, sonra bekle 5 10 dk da kuruyor..tak cevirmeli yeri ileri geri oynatarak gözunle odaklan..nokta nokta görunuyorsa tukuruk yumurtlama yok..ama kristallesme varsa egrelti otu sekilleri ciktiysa yumurtlama dönemi. bazen noktalar kristaller birlikte oluyor oda yumurtlama dönemine giriyorsun gecis dönemi demek..ama yogun kristallesme varsa yumurtlama yakin..ama atesinide ölc olur mu?
saol hemşom şimdi yapıyorum.ateşide ölçebilrim inş, sanırım uykum çok kıymetli, o yüzden ilgilenemeiyorum ateş olayıyla :) ama deneyeceğim.
inş hayırlısı olur hakkında canım, cezanın dediği gibi böyle hamile kalırsan, taktiği bizde uygularız artık :)) diyelim ki bu ay hamile kaldın , naparsın ? kardeşinin düğünü var ya üzülür müsün ? yada tarihi oynatabilirmisiniz ?
cezam, canım bende oyumu ceza hamiledir olarak kullanıyorum :)) inş ....
Chnb, ablacım oğlun hastalanmış, geçmiş olsun.inş gülücükler ilerki vakitlerde etkisini gösterir ...
Minikler, canım arkadaşına çok geçmiş olsun.bol sabırlar diliyorumkeşke olmasaydı ama ömrü yokmuş yavrunun dilerim kürtaja gerek kalmadan atmıştır kendini dışarıya. atlas konusunda da banada öyle geliyor, sanki bu ay ceee yapacak gbi ufaklık :) nasılsın ? biraz daha iyi oldun mu ?
atlas, ya ben bişey anlamadım.şimdi sen tekrar tekirdağda mı göreve başlayacaksın ? tayin işi çözülmemiş miydi siizin ?
cnm hayırdır inşallah belki bu ay kalırsan uçaktan dolayı dua isteyebilirsin çevrenden ne de olsa bu ay korunmayı planlıyosun o yaramaz gelecek ce yapacak sana sanırımve kardeşi onu koruyacak bişey olmayacak sağlıklı olacak diye yorumluyorum.......ilk aklıma bu geldi çünkü okuyunca
ben de facei açtım arkadaşımdan mail gelmiş düşük yapıyorum seni şimdi daha iyi anlıyorum die.. aradım az önce konuştuk biraz iyi geldi sanırım bana bu umudu aşılayan tüm topikdaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorumusg sonucumu aldım öğleden sonra dr.uma gösterecem bu dr.un ne dediğini pek anlayamadım önce temiz dedi hala pıhtı gibi bişeyler geliyo deyince o yönden bakalım bir de dedi sonuç ne dedim dr.una göster o söyler dedi :) inşallah temizlemiştir rahim kendini de müdahale edilmez..
sizler nasılsınız??
tünaydın kızlar
geçmişi okuyamadım.
minkler inşallah çok güzel gelir sonuçlar.
ceza dan ne haber.
lonileness geçmiş olsun.
renkliatlas rüya hayır olsun.
candaşım cam takıldı mı ?
renklim naber ? kardeşin için allah tamamına erdirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?