saol canim ,senden naber?
günaydın kızlar...
sağolun arkadaşlarım eşim çok şükür dün aradı ulaştı yerine çalışıyor şimdi ermenistan karsa sınırya diyorki farzetki yurt içinde karsda çalışıyorum:)) bakalım sağlık olsun inşallah sağsalim kavuşuruz kocacığımla...kızıma diyorumki babayı özledinmi evet hemde evler kadar özledim anne diyor...akşam erken yatmadık biraz daha pynasın dedim saat 11 i geçiyordu artık dayanamadım hadi yatalım dedim zaten her akşam yatmamak için bir fasıl bağırış çağırış var aramızda uykugözünden akıyor hala ben uyumayacağım diyor vallahi öyle bir sinirlenmişimki kaynanam bağırmama uyandı kadın bişeymi oluyor diye yaa anlamıyorum kitap oku ne yaparsan yap kesinlikle uyutma ama ilk defa böyle bir çocuk gördüm ben yaa uyumamak için su ister tuvaletim geldi der...off nasıl sinirlendim akşam kızdım kızdım hem o ağladı hem ben ağladım boşu boşuna bundan sonra böyle bişey yaşamak istemiyorum bir daha bunu bana yaşatırsan sana daha farklı davranırım falan bir sürü şey saydım sonra uyuya kaldı tabii o uyuyunca bağırdığım için çok pişman oldum offf allahım sabır diye dolanıyorum eşim burdayken yine yaşıyorduk ama o hemen beni sakinleştiriyordu bu kadar kızmıyordum...neyse sabah kalktık biraz ses çıkardı beni uyandırmak için ben gözümü açmadım sonra eğildi dediki anne sen beni hiç sevmiyormusun? offf can alıcı sorular öyle şey olurmu dedim ama bir daha uyku zamanında böyle bişey yaşamayacağız tamammı dedim tamam dedi ama bakalım...bu akşam görücez...
nazlım bugünde gelmemiş anlaşılan çok geçmiş olsun canım bu defa çok hastasın sanırım işe gelmediğine göre...en yakın zamanda aramızda görmek istiyoruz seni çabuk iyileş canım....
candaş hayırlı olsun canım mikroskobun yenilik sana bebiş getirsin...
minikler canım, iyi gördüm seni canım inşallah geçicek bu günler pıhtı falan kalmamıştır umarım canım daha fazla uğraşmazsında üzüntün azda olsa hafifler.
loneliness, ateşin nasıl düşmesini ümit ediyorum canım...
ceza, herkez oy kullanmış canım bende kullanmak istiyorum...9 ay kırmızısız ve içinde bir bebiş olan büyüyen bir göbüşe oyum:))
benim mide bulantımda hala devam ediyor...
tüm kızlar sizler nasılsınız?
günaydın hellom nabersin canım?
renkliatlas, vallahi rüya bence süper sen üzgünmüşsün sevineceksin gibi geldi banada...hayırlara yoralım hayır olsun...
ceza, sinirlenme canım dicem ama ben sadece okulda öğrenciyken bilirim o müfettişleri....kızdırmasınlar bizim taze annemizi bakiim...
hellom, canım ne yesem aynı canım yaaa ayvayı chnbde söylemişti ama ekmek ayvasını pek yiyemiyorum boğazımda kalıyor ama yarın pazar var gidip bakayım alayım aslında çok severim ayvayı...sodayı dolaptan soğuk soğuk içiyorum o biraz rahatlatıyor...afedersin midemden sürekli gaz çıkarıyorum çıkarmasam yediğimi çıkarıyorum öyle yani....kızıma gelince yaa anlatıyorum ama görmeniz lazım canım sabaha kadar otursan oturur ve benim uykum geldi asla demez bunun yerine uykusu geldiği için hem huysuzluk yapar hemde herşeye ağlar...şimdi aşağıda nasıl koşuyor sesi geliyor benden başka kimse uyutamadı şimdiye kadar eşimde uyutamaz onu sürekli konuşturur eşimde dayanamaz cevap verir ben daha disiplinliyim bu konuda...arkadaşının çocuğuda fenaymış yaa insan nasıl sinir oluyor...bizde okula başlayınca biraz daha düzelir diye bekliyoruz:))
ceza cnm ya ne oldu müfettiş mi seminer yazdı bizim rehberlikte baya yumuşamış göründüler ama bak bende korktum şimdi
ya çocuk taç takmış ne var ki....yok 2 örgü olcak...taç küpe olmicak..küpeleride nokta küpe deliği kapanmasın diye takıyorlar bellide olmuyo...düğünemi geliyosunuz diyo...kitaplık defterini açtı tek tek sordu okudukları kitabı..kahramanı kim...ne anlatıyo...yazarı kim...bu kadarda olmazki......ya ben bu arada perşembe kanvercektim ya kızlar seminer 8-17.00 ne zaman vercem devletin aciline gidip verebilirmiyim ki..özele 30 tl vermek istemiyorum..
canım benim anladığım açık bulamamış delirmiş oraya bıuraya saldırmış amca :) devlette sabahtan alıyorlar kanı öğleden sonrada sonuçlar çıkıo canım sabah 8 de başlıo burda tahliller ama sen hastane giriş çıkış yaptırdığında zaten o saatlerd izinli sayılıyosun.. sonuçları da hastanenin sitesinden öğrenebilirsin sanırım burda öyle oluyo yani
müfettişle sınıftaydık..müdür bey geldi seminer var gider misin dedi..bende o sinirle tamam dedim..mesela biz zümre şube veli toplantı tutanağı yazarız ya öyle olmayacakmış..tutanak yazılmayacakmış...geündem maddleri yazılmayacakmış sadece gündem demek gerekiyormuş..nerdeyse bütün öğretmenler bu tutanağın arkasına imza atıyorya..öyle olmayacakmış..her sayfanında altına paraf atılacakmış..falanda filan......forsanın yazarını soruyo..madem o kadar biliyon bilgi düzeyinde soru sormanerden bilsin..ezberindemi tutacak
kizlar arkadasim sabah sabah msj atti. ruyasinda beni görmus, cok uzgunmusum hamileymisim dua ya ihtiyacim var demisim...arkadasimda uzulme sema cennette kizin seni bekliyor neden uzuluyorsun bu kadar demis..daha önceki dusen bebegimi kiz olarak görmus... bende bi kere gece uyanip wc ye gitmistim,yatagima gelirken koridorda 1 2 yaslarinda minik bir kiz gördum, bana dogru geliyordu annee dedi, cok korktum hemen yatagima atladim ...halisunasyonlarim cok meshurdur benim anlatsam roman olur..o zaman dan beri kiz oldugunu dusunuyorum dusen bebegin...bu arkadasimla hic konusmamistik o bebek hakkinda uzuldugumden acilmiyordu konusu..cok ilginc geldi böyle bir ruya görmesi..
inşallah temizlenmiştir rahmin canım.cnm hayırdır inşallah belki bu ay kalırsan uçaktan dolayı dua isteyebilirsin çevrenden ne de olsa bu ay korunmayı planlıyosun o yaramaz gelecek ce yapacak sana sanırımve kardeşi onu koruyacak bişey olmayacak sağlıklı olacak diye yorumluyorum.......ilk aklıma bu geldi çünkü okuyunca
ben de facei açtım arkadaşımdan mail gelmiş düşük yapıyorum seni şimdi daha iyi anlıyorum die.. aradım az önce konuştuk biraz iyi geldi sanırım bana bu umudu aşılayan tüm topikdaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorumusg sonucumu aldım öğleden sonra dr.uma gösterecem bu dr.un ne dediğini pek anlayamadım önce temiz dedi hala pıhtı gibi bişeyler geliyo deyince o yönden bakalım bir de dedi sonuç ne dedim dr.una göster o söyler dedi :) inşallah temizlemiştir rahim kendini de müdahale edilmez..
sizler nasılsınız??
inşallah temizlenmiştir rahmin canım.
ama endişe etme. kürtajdan sonra benimde pıhtı kalmıştı çok az. sürekli kanama yapıyordu.doktor hormon ilacı verdi, çabuk adet olmam için. adetle beraber atıldı. ilk adetim çok yoğun olmuştu. parça kalırsa tehlikeli, ama pıhtı kendi atılıyor.
canım evde olmak çok rahat. özellikle hamileyken. sırf o yüzden ilk aylarım yaza denk gelmesini çok istemiştim. ama buna da şükür. Allah her şeyi kararlıyor. tam mide bulantılarım artmıştı. okula ilk gittiğimde koşarak lavboya gidiyodum. bir de bir gün önce nöbet tutmuştum. 8den 4.30a kadar. canım çıkmıştı. ertesi gün bebek sinyal gönderdi, anne sen evde dinlen, çok yoruluyosun dedi:)çok korktuk orası başka. kanamayla gece hastaneye gittik.saol cnm birazdan çıkacam bakalım ne diyecek..
sen nasılsın cnm valla evde olmak da farklı bşeymiş gerçi ben yalnızım sıkıldım ama dün eşimin dersi erken bitmişti çok güzeldi evde olmak :)
ah baş belası müfettişler. bend e 2.5müfettişle sınıftaydık..müdür bey geldi seminer var gider misin dedi..bende o sinirle tamam dedim..mesela biz zümre şube veli toplantı tutanağı yazarız ya öyle olmayacakmış..tutanak yazılmayacakmış...geündem maddleri yazılmayacakmış sadece gündem demek gerekiyormuş..nerdeyse bütün öğretmenler bu tutanağın arkasına imza atıyorya..öyle olmayacakmış..her sayfanında altına paraf atılacakmış..falanda filan......forsanın yazarını soruyo..madem o kadar biliyon bilgi düzeyinde soru sormanerden bilsin..ezberindemi tutacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?