Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok sinirliyim......o sinirle müdürün teklif ettiği semineride kabul ettim...ne müfettiştii be gıcık etti beni...illa eksik bulacak çok sinirlendim ilk defa böyle birine denk geliyorum...
5 günde seminere gideceğim...arada kabul ettim......

günaydın hellom nabersin canım?

renkliatlas, vallahi rüya bence süper sen üzgünmüşsün sevineceksin gibi geldi banada...hayırlara yoralım hayır olsun...

saol canim ,senden naber?

aynı canım, bugün tadilat bitiyor şükür allahıma

günaydın günlük, allah kavuştursun tekrar, eniştemin söylediği gibi düşünmek hepinize iyi gelir, mevlam çoluk cocuğumuzla sağlıklı uun ömürler nasip eylesin. Nazımızı kimse çekmiyor vallahi.
kızında çok güldürdü beni (ismini yazmak istemediğim için sürekli kızım diyorum yanlış anlaşılma olmasın ) benim iko diye arkadaşım var onun oğlu efe bahsettiğin gibiydi biz onlara çok yakın oturuyorduk hiç çıkmazdım onlardan neyse ağzında kaşıkla uyurdu, sandalyeye çıkacakken uyurdu bir bacağı üstte diğer altta, yatırayım da rahat edeyim derdi kız ama nafile sinirlenirdi aynı tehditler falan::))) sabah bir kalkardı ühühühü yalandan he insan uyumuyor diye oğluna bu kadar bağırrır mı ::))))) sonra bayraklar fora
okula gidene kadar devam etti 2.sınıfta şimdi maşallah gayet akıllı uslu :)

ayva yerdi teyzem, bende şeyi çok tükettim mide bulantısı için hani bu mavi yeşilmiydi eti formuydu hatırlamıyorum ama kocaman mısır patlaklı bişi var, tuzlu o süper geliyordu bana.

ceza, sinirlenme canım dicem ama ben sadece okulda öğrenciyken bilirim o müfettişleri....kızdırmasınlar bizim taze annemizi bakiim...

hellom, canım ne yesem aynı canım yaaa ayvayı chnbde söylemişti ama ekmek ayvasını pek yiyemiyorum boğazımda kalıyor ama yarın pazar var gidip bakayım alayım aslında çok severim ayvayı...sodayı dolaptan soğuk soğuk içiyorum o biraz rahatlatıyor...afedersin midemden sürekli gaz çıkarıyorum çıkarmasam yediğimi çıkarıyorum öyle yani....kızıma gelince yaa anlatıyorum ama görmeniz lazım canım sabaha kadar otursan oturur ve benim uykum geldi asla demez bunun yerine uykusu geldiği için hem huysuzluk yapar hemde herşeye ağlar...şimdi aşağıda nasıl koşuyor sesi geliyor benden başka kimse uyutamadı şimdiye kadar eşimde uyutamaz onu sürekli konuşturur eşimde dayanamaz cevap verir ben daha disiplinliyim bu konuda...arkadaşının çocuğuda fenaymış yaa insan nasıl sinir oluyor...bizde okula başlayınca biraz daha düzelir diye bekliyoruz:))

günaydın hellom nabersin canım?

renkliatlas, vallahi rüya bence süper sen üzgünmüşsün sevineceksin gibi geldi banada...hayırlara yoralım hayır olsun...

hayirlisi olsun canim ya valla , arkadasim cok hisli bir insandir, rabbim onada tez zamanda bir evlat versin, oda istiyor esinde sorunlar vardi...hayirlisi olsun insallah..

canim mide bulantisi iyidir bence yat kalk sevin bulantim var diye ikide göbek at tuzsuz leblebi iyi gelir diyolar bulantiya..

ceza cnm ya ne oldu müfettiş mi seminer yazdı bizim rehberlikte baya yumuşamış göründüler ama bak bende korktum şimdi

ya çocuk taç takmış ne var ki....yok 2 örgü olcak...taç küpe olmicak..küpeleride nokta küpe deliği kapanmasın diye takıyorlar bellide olmuyo...düğünemi geliyosunuz diyo...kitaplık defterini açtı tek tek sordu okudukları kitabı..kahramanı kim...ne anlatıyo...yazarı kim...bu kadarda olmazki......ya ben bu arada perşembe kanvercektim ya kızlar seminer 8-17.00 ne zaman vercem devletin aciline gidip verebilirmiyim ki..özele 30 tl vermek istemiyorum..

buarada günlük cnm sen anlatırken umutsuz ev kadınlarındaki çok çocuklu kadın geldi aklıma :) sabırlı olmaya çalış cnm sinirli davrandığında kese içindeki su sarsılıyormuş ve bebekte su kokrusu oluşuyormuş benim annem biraz sinirliymiş :) bende yüzme öğrenemiyorum :) acayip bi su korkum var anneme kızıyorum ben karnındayken neden sakin davranmadın die :) b ırak nerde uyursa orda uyusun bi süre (bende tv karşısında kanepede uyumayı seviyorum eşim de senin çektiğin sıkıntıyı çekiyo bazı geceler iice çileden çıkarıyomuşum ama uyku sersemi farkında değilim :) ) buara biraz da duygusalsın anlıyorum ama çocuk işte her daim her dediğini yaptırıyorlar işte şekerler

ceza cnm ya ne oldu müfettiş mi seminer yazdı bizim rehberlikte baya yumuşamış göründüler ama bak bende korktum şimdi

müfettişle sınıftaydık..müdür bey geldi seminer var gider misin dedi..bende o sinirle tamam dedim..mesela biz zümre şube veli toplantı tutanağı yazarız ya öyle olmayacakmış..tutanak yazılmayacakmış...geündem maddleri yazılmayacakmış sadece gündem demek gerekiyormuş..nerdeyse bütün öğretmenler bu tutanağın arkasına imza atıyorya..öyle olmayacakmış..her sayfanında altına paraf atılacakmış..falanda filan......forsanın yazarını soruyo..madem o kadar biliyon bilgi düzeyinde soru sormanerden bilsin..ezberindemi tutacak

canım benim anladığım açık bulamamış delirmiş oraya bıuraya saldırmış amca :) devlette sabahtan alıyorlar kanı öğleden sonrada sonuçlar çıkıo canım sabah 8 de başlıo burda tahliller ama sen hastane giriş çıkış yaptırdığında zaten o saatlerd izinli sayılıyosun.. sonuçları da hastanenin sitesinden öğrenebilirsin sanırım burda öyle oluyo yani

ama ben okulda olmayacağım seminerde olacağım..akşam gidip acilden versem olmazmı ki...yok burda belli olmuyo canım..illa gidip bizzat öğrencen..o teknolojiyi yakalayamadık..

burda bursa teftitis.com dan takip etmemizzi istiyorlar ordan dosyaları paylaşmışlar herşeyi oraya göre istiyorlar planlarda felan geçen sene burnumuzdan getirdiler hiç bişey beğenmediler soruşturma açacaz bilmem ne ile gittiler puanlar yerlerde :) bu sene rehberlikte bal gibydiler gerçi kadronun çoğu değişmiş bakalım teftişte belli olacak nasıl oldukları.. valla benim dosyalar senin bahsettiğin gibi yazı veli tplantı tutanakları zümre tutanakları die :) rehberlikte baktı baktı bişey demeden gitti sorun varsa uyarsaydı diyecem ama o zaman geldiğinde neye kızacak değil mi :) boşver kuzum takma kafaya resmen bizden dosya öğretmeni olmamızı istiyorlar ve yazıkki sınıfına değer vermeyip de süslü dosya hazırlayanlar bizden daha yüksek puan alıyorlar bunu yaşamıştım :)

canım hayra çıksın rüyan inşallah.
bu arada liste için teşekkür ederiz.

cnm burda acilden hormon testi yapmıyorlar ama memlekette ben acilden öğrendim hemde daha kısa sürede yani hastane hastane değişiyo seminere geç gidersin sorumlusuna anlatırsın durumu ya da müdürüne söyle o iletir senin adına seminerden bir saatlik izin alır sonucunu da tel ile öğrenirsin yine de bilgi al acilden yapılıyosa en rahatı oluyo 1 saatte çıkıo sonuç

inşallah temizlenmiştir rahmin canım.
ama endişe etme. kürtajdan sonra benimde pıhtı kalmıştı çok az. sürekli kanama yapıyordu.doktor hormon ilacı verdi, çabuk adet olmam için. adetle beraber atıldı. ilk adetim çok yoğun olmuştu. parça kalırsa tehlikeli, ama pıhtı kendi atılıyor.

saol cnm birazdan çıkacam bakalım ne diyecek..
sen nasılsın cnm valla evde olmak da farklı bşeymiş gerçi ben yalnızım sıkıldım ama dün eşimin dersi erken bitmişti çok güzeldi evde olmak :)

saol cnm birazdan çıkacam bakalım ne diyecek..
sen nasılsın cnm valla evde olmak da farklı bşeymiş gerçi ben yalnızım sıkıldım ama dün eşimin dersi erken bitmişti çok güzeldi evde olmak :)
canım evde olmak çok rahat. özellikle hamileyken. sırf o yüzden ilk aylarım yaza denk gelmesini çok istemiştim. ama buna da şükür. Allah her şeyi kararlıyor. tam mide bulantılarım artmıştı. okula ilk gittiğimde koşarak lavboya gidiyodum. bir de bir gün önce nöbet tutmuştum. 8den 4.30a kadar. canım çıkmıştı. ertesi gün bebek sinyal gönderdi, anne sen evde dinlen, çok yoruluyosun dedi:)çok korktuk orası başka. kanamayla gece hastaneye gittik.
şu an hiç okula gidesim yok. hani derler ya bebeği olanlar çalışmaktan nefret ediyoruz diye, ben de daha şimdiden başladı.
evde olanlar bu durumun kıymetini bilsinler.normalde çalışma aşığı biriyim ama şu an resmen nefret ediyorum.
yatmakta sıkıcı ama halsizlik çok var. mecburen yatıyorum. bir de günde 3 fitilim var, özellikle o zaman 1 saat hiç kıpırdamadan yatıyorum.
çok şükür annem yanımda.

kızlar günaydın,eşim sabah geldi mesaiden şimdi yatırdm.siz napıyosunuz?çk geçmişi okuyamadm ama günlükcüm allah kavuştursun demekle başlayayım,allah yardımcın olsun.bende gurbetçi ailenin çocuğuyum bilirm zordur.candaşım hayırlı olsun,böyle dene bakalım inşallah şans getirsin.kızlar bende bu sene madem evde boşboş oturoyom bari kpss'ye hazırlanim diyorm.umutlu değilim ama şansımı denemek istiyorm,kısmet bakalım.

ah baş belası müfettişler. bend e 2.5

yıl ilköğretimde ing. öğretmenliği yaptım. senede iki kez gerçekten bunaltıcı oluyor. stresi yetiyor insana. 2 yıldır lisedeyim, daha bir müfettiş yüzü görmedim. ilköğretimden müfettişten evraklardan vesaireden kaçtım diyebilirim ama sevincim yarım kaldı. bu ilköğretim müfettişleri eğitim mi ne almışlar, artık liseleri de onlar denetleyeceklermiş. bu yıl gelmeleri bekleniyor bize de ve herkes tedirgin. çünkü liseye normalde 5 yılda bir gelirmiş, onlar da bakanlık müfettişi olurmuş, ve kasıntı olmazlarmış ona rağmen.
benim müfettiş anım çoktu. ilk görev yerim ailemin yanıydı daha önce de yazmıştım, kpssden iyi puan alıp açık da olunca hemen atanmıştım. neyse müfettiş geldi beni çok beğendi, yani mesleki olarak. yanlış anlaşılmasın. bana da dedi ki burda kalıcı olmaya bak, yani medeni durumunu değiştir dedi. malum doğu görevi vardı ya. bunu tüm öğretmenler odasında söylemişti.
bir dahaki sene yine aynı adam geldi. yine öğretmenler odasındayız. ve sorduğu ilk soru, hoca hanım medeni durumunuzda bir değişiklik var mı oldu. ben de henüz medeni durumum değişmedi ama nişanlıyım dedim. daha yeni nişanlanmıştık eşimle. ne dese beğenirsiniz. zaten ben sizi bu yaz tatilinde bursa merkezde çok hoş bi beyefendiyle görmüştüm dedi. ben ilçede yaşamama rağmen eşimle buluşmak için bursaya giderdim. o da istanbuldan gelirdi. hem ortak nokta olurdu hem de gezecek yer çok sonuçta:)bu adam bizi görmüş anlayacağınız ve hatırlamış. ben de düşündüm, olabilir efendim dedim. müfettiş dedi ki yanılıyor olamam, kesinlikle sizdiniz dedi. tüm öğretmenler odası ve ben şoktayız. adam benim yüzüme mim yapıştırmış sanki.
bir de o an eşimle nişanlıyım demesem hepten rezil olcam.bu arada yanlış anlaşılmasın adam epey yaşlıydı fakat arkadaşlar herhalde oğlu vardı, seni gözüne kestirmişti falan diye espiri yaptılar.

sinau, canım teşekkürler...bende gurbetçi ailede büyüdüm ama annemi anlayamamışım hiç şimdi çok iyi anlıyorum işi ne kadarda zormuş...kolay gelsin sana denemekte yarar var canım banada hep dediler ama hiç denemedim...kendimi çocuklarıma adayacağım heralde:))

minikler, vay söylediğin şey süper ve gerçekten çok doğru kızımdada çok sinirliydim çok kötü bir hamilelik yaşadım kızım şu anda banyo yaparken hep ağlıyor ve denizi çok seviyor ama korkuyorda gerçi bende aynen öyleyim onun daha cesur olmasını isterdim belki ilerde aşar bu korkularını....canım inan denemeye çalışıyorum aslında hatanın çoğu bende biliyorum...biraz sabırla onu yola getiriyorum ama aynı şeyleri defalarca yaşayınca patlıyorum bu akşam uyku için ağladı diyelim ertesi gün tekrar ertesi gün tekrar bunu çüzemedim yaa böyle oluncada sinirlerim hat safhada oluyor...bakalım biraz bu konuda bişeyler okumama lazım beni birazda olsa kendime getiriyor...canım kızım yaa istiyorumki hep iyi anlaşalım...

renkliatlas, bende göbek atıyorum ve şükrediyorum hep bulantım olduğu için...kızım yanımdaya bulantılar beni halsiz bırakıyor sürekli yatmak istiyorum kızımda sürekli benim onunla ilgilenmemi istiyor buda biraz zorluyor beni...10. haftadayım 5. haftada başladı en az 2 hafta daha sürer diye düşünüyorum olsun bu kadar yaşadım sonuna kadar gitsinde gebeliğim yeterki yaşarım....leblebide yiyorum canım...almadığım şey kalmadı:))

yaa ekmek ayvası yiyebiliyorum dicektim az önce bakalım yarında ayvayı alayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…