ah baş belası müfettişler. bend e 2.5
yıl ilköğretimde ing. öğretmenliği yaptım. senede iki kez gerçekten bunaltıcı oluyor. stresi yetiyor insana. 2 yıldır lisedeyim, daha bir müfettiş yüzü görmedim. ilköğretimden müfettişten evraklardan vesaireden kaçtım diyebilirim ama sevincim yarım kaldı. bu ilköğretim müfettişleri eğitim mi ne almışlar, artık liseleri de onlar denetleyeceklermiş. bu yıl gelmeleri bekleniyor bize de ve herkes tedirgin. çünkü liseye normalde 5 yılda bir gelirmiş, onlar da bakanlık müfettişi olurmuş, ve kasıntı olmazlarmış ona rağmen.
benim müfettiş anım çoktu. ilk görev yerim ailemin yanıydı daha önce de yazmıştım, kpssden iyi puan alıp açık da olunca hemen atanmıştım. neyse müfettiş geldi beni çok beğendi, yani mesleki olarak. yanlış anlaşılmasın. bana da dedi ki burda kalıcı olmaya bak, yani medeni durumunu değiştir dedi. malum doğu görevi vardı ya. bunu tüm öğretmenler odasında söylemişti.
bir dahaki sene yine aynı adam geldi. yine öğretmenler odasındayız. ve sorduğu ilk soru, hoca hanım medeni durumunuzda bir değişiklik var mı oldu. ben de henüz medeni durumum değişmedi ama nişanlıyım dedim. daha yeni nişanlanmıştık eşimle. ne dese beğenirsiniz. zaten ben sizi bu yaz tatilinde bursa merkezde çok hoş bi beyefendiyle görmüştüm dedi. ben ilçede yaşamama rağmen eşimle buluşmak için bursaya giderdim. o da istanbuldan gelirdi. hem ortak nokta olurdu hem de gezecek yer çok sonuçta:)bu adam bizi görmüş anlayacağınız ve hatırlamış. ben de düşündüm, olabilir efendim dedim. müfettiş dedi ki yanılıyor olamam, kesinlikle sizdiniz dedi. tüm öğretmenler odası ve ben şoktayız. adam benim yüzüme mim yapıştırmış sanki.
bir de o an eşimle nişanlıyım demesem hepten rezil olcam.bu arada yanlış anlaşılmasın adam epey yaşlıydı fakat arkadaşlar herhalde oğlu vardı, seni gözüne kestirmişti falan diye espiri yaptılar.
ceza, canım ben burda akşam saat 9da bile verdiğim oldu bhcg için acilden 1 saat sonra sonucuda veriyorlar...devlette yani bencede özele verme o kadar para devlette 3-4 defa hep acilden verdim ben ve en son yine acilden verdiğimde öğrenmiştim...
ve sonuç henüz tam düşmemiş pazartesi yine hormon testi yine usgölecem hastane köşesinde artık ya bıktımm eşime de deli oldum hastaneye gelmek istemiyo neymiş hamile öğrencileri varmışda karşılaşmak istemiyormuş böle saçma bi neden yoktur heralde hastanede canım burnumda aradı napıyosun diye sen nerdesin nereye gidecen diyom hastaneye gelmemek için saçmalıyo kapattım teli yüzüne hala sinirliyim ve çok üzgünüm.....
tamam canım...burda 3 ten sonra falan muayene olamıyorsun kan veremiyorsun.internetten öğrenemiyorsun..ben en iyisi acile gideyim..sağol canım...
ve sonuç henüz tam düşmemiş pazartesi yine hormon testi yine usgölecem hastane köşesinde artık ya bıktımm eşime de deli oldum hastaneye gelmek istemiyo neymiş hamile öğrencileri varmışda karşılaşmak istemiyormuş böle saçma bi neden yoktur heralde hastanede canım burnumda aradı napıyosun diye sen nerdesin nereye gidecen diyom hastaneye gelmemek için saçmalıyo kapattım teli yüzüne hala sinirliyim ve çok üzgünüm.....
hmm anladım peki haziran sonunda kesin olacak tayinin değil mi ? iyide yapmışsın , aslında bende düşünmüyo değilim yani ücretsiz izin mi kullansam diye ama biraz zor, kullanamam..yok canim ya bizim bakan kaldirdi ya subat atamasini..haziranda yapacakmis öyle diyor..haziran sonuna kadar bi izin daha alacam..ocagin 20 sinde bitiyor iznim..allahtan bu sene bu izin hakki geldide kullandim, yoksa temelli ser sefildik..
banada bu ay ce felan etmeyecek gibi geliyo, o kadar preseed kullandik ettik gelmedine bilim yaa..amann gelene kapimiz acik gelmeyeninde cani sagolsun ne diyek
takıldı canım, bitti, hiç dokunmadım bile, biraz izler bile var, hiç uğraşmadım.ee sizin amca bugün veda etti mi sana ? çok özleyeceksin :))tünaydın kızlar
geçmişi okuyamadım.
minkler inşallah çok güzel gelir sonuçlar.
ceza dan ne haber.
lonileness geçmiş olsun.
renkliatlas rüya hayır olsun.
candaşım cam takıldı mı ?
canım allah kavuştursun eşine, inş kazasız belasız dönsüz geriye.kızınlada atışmışsınız.geri barışmışsınız inş uyku problemini aşarsınız artık ... demek anne tarafından olaylar böyle :) çocukluğum aklıma geldide :))günaydın kızlar...
sağolun arkadaşlarım eşim çok şükür dün aradı ulaştı yerine çalışıyor şimdi ermenistan karsa sınırya diyorki farzetki yurt içinde karsda çalışıyorum:)) bakalım sağlık olsun inşallah sağsalim kavuşuruz kocacığımla...kızıma diyorumki babayı özledinmi evet hemde evler kadar özledim anne diyor...akşam erken yatmadık biraz daha pynasın dedim saat 11 i geçiyordu artık dayanamadım hadi yatalım dedim zaten her akşam yatmamak için bir fasıl bağırış çağırış var aramızda uykugözünden akıyor hala ben uyumayacağım diyor vallahi öyle bir sinirlenmişimki kaynanam bağırmama uyandı kadın bişeymi oluyor diye yaa anlamıyorum kitap oku ne yaparsan yap kesinlikle uyutma ama ilk defa böyle bir çocuk gördüm ben yaa uyumamak için su ister tuvaletim geldi der...off nasıl sinirlendim akşam kızdım kızdım hem o ağladı hem ben ağladım boşu boşuna bundan sonra böyle bişey yaşamak istemiyorum bir daha bunu bana yaşatırsan sana daha farklı davranırım falan bir sürü şey saydım sonra uyuya kaldı tabii o uyuyunca bağırdığım için çok pişman oldum offf allahım sabır diye dolanıyorum eşim burdayken yine yaşıyorduk ama o hemen beni sakinleştiriyordu bu kadar kızmıyordum...neyse sabah kalktık biraz ses çıkardı beni uyandırmak için ben gözümü açmadım sonra eğildi dediki anne sen beni hiç sevmiyormusun? offf can alıcı sorular öyle şey olurmu dedim ama bir daha uyku zamanında böyle bişey yaşamayacağız tamammı dedim tamam dedi ama bakalım...bu akşam görücez...
nazlım bugünde gelmemiş anlaşılan çok geçmiş olsun canım bu defa çok hastasın sanırım işe gelmediğine göre...en yakın zamanda aramızda görmek istiyoruz seni çabuk iyileş canım....
candaş hayırlı olsun canım mikroskobun yenilik sana bebiş getirsin...
minikler canım, iyi gördüm seni canım inşallah geçicek bu günler pıhtı falan kalmamıştır umarım canım daha fazla uğraşmazsında üzüntün azda olsa hafifler...
loneliness, ateşin nasıl düşmesini ümit ediyorum canım...
ceza, herkez oy kullanmış canım bende kullanmak istiyorum...9 ay kırmızısız ve içinde bir bebiş olan büyüyen bir göbüşe oyum:))
benim mide bulantımda hala devam ediyor...
tüm kızlar sizler nasılsınız?
:) su olayını öğrendiğimiz iyi oldu :) bende yüzemiyroum, korkudan ziyade sebep, ankarada deniz yok :) tatillerde de 5 gün var :)) ama allah esirgesinde çelişki bi durum var ki, su ve deniz bana hep ölümü hatırlatır, çaresizlik gelir bana.belki etkisi , biri boğulacaktı bi kere çok feci o yüzdendir, belkide titanictendir :) bu arada bende kanepede uyuyakalmaya bayılırım, uyandırılmaktansa nefret ederim :)) ortak bi yanımız varmış :))buarada günlük cnm sen anlatırken umutsuz ev kadınlarındaki çok çocuklu kadın geldi aklıma :) sabırlı olmaya çalış cnm sinirli davrandığında kese içindeki su sarsılıyormuş ve bebekte su kokrusu oluşuyormuş benim annem biraz sinirliymiş :) bende yüzme öğrenemiyorum :) acayip bi su korkum var anneme kızıyorum ben karnındayken neden sakin davranmadın die :) b ırak nerde uyursa orda uyusun bi süre (bende tv karşısında kanepede uyumayı seviyorum eşim de senin çektiğin sıkıntıyı çekiyo bazı geceler iice çileden çıkarıyomuşum ama uyku sersemi farkında değilim :) ) buara biraz da duygusalsın anlıyorum ama çocuk işte her daim her dediğini yaptırıyorlar işte şekerler
canım çok sağol inş, nasılsın, giribin geçti mi ? inş kpss de karnındaki umudun umut olur sana :)kızlar günaydın,eşim sabah geldi mesaiden şimdi yatırdm.siz napıyosunuz?çk geçmişi okuyamadm ama günlükcüm allah kavuştursun demekle başlayayım,allah yardımcın olsun.bende gurbetçi ailenin çocuğuyum bilirm zordur.candaşım hayırlı olsun,böyle dene bakalım inşallah şans getirsin.kızlar bende bu sene madem evde boşboş oturoyom bari kpss'ye hazırlanim diyorm.umutlu değilim ama şansımı denemek istiyorm,kısmet bakalım.
candascım nasılsın? ceza beta hcg mi baktırcak bugün?? hadi hayırlısı diyelim inşallah güzel haberler alırız beraber:)))
merhaba canım :) iyiym sağol, yarın smear testi yaptırcam biraz geriliyorum onun dışında iyiyim.sen nasılsın ? ya çok özür dilerim en son birşey için test yaptıracaktın ama ne testiydi unuttum.naptın onu ?
güle güle kullanın amannn silsen ne olacak 1 haftaya kalmadan aynısı oluyor, sorma ya benim amcamda gitti açaydım kollarımı gitme diyeydim :))) yalnızım artık bakalım neler olacak
ceza kuzu ya şimdi okudum, acilde yardımcı olurlar mı bilmiyorum ama acaip heyecan yaptım ben.
abla geçmiş olsun, oğlun iyi üşüttü galiba ? i,nş çabuk düzelir.bugün bi arkadaşım daha dedi, gebelik için değil bu diye dedi.ama ben gebelik içinde bu testi yaptırmak gerek diye biliyordum, yazın gittiğim dr, eğer birkaç ay daha gebe kalamazsan gel smear testi yapalım demişti.rahimdeki yapışıklık filan bununla öğrenilmiyor mu ?Kızlar okuldan geldim. Sabah oğlan kustu yine ishal olmuş. Okula gidemedi. Şimdi uyuyor eşim baktı şimdi bende sıra. Nasılsınız. Geçmişi biraz okudum.
Minikler ben de anlayamadım eşinin öğrencilerinin hastanede işi ne? Hastalar mı tesadüfen karşılaşıyorlar da ondan mı çekiniyor? O da öğretmen mi ben de anlayamadım. Zor zamanlarda destek beklesek de her zaman olmuyor malesef...
Candaş test varmış yarın. Bu test gebelik oluşmaması ile ilgili değil bildiğim kadarıyla...
Ceza hemşeri kazığı buna denir galiba:)) Uyuz oluyor bazıları Bizim okulda da söylenti var...
Loneliness, ben de liseye aynı nedenlerden geçtim diyebilirim.
Diğer arkadaşlar iyidir umarım...
son gittiğim doktor (habire doktor değiştiriyorum da) progesteron bakalım demişti. stresli bi ortamda calışıyosun. düşükse tedavi başlarız dedi. o da yanlış tetkik istemiş ya. dün aradım progesteron yerine beta hcg bakmış:)) bende zaten hiç bi tedavi istemiyorum cok üstüne düşmedim canım. hayırlısı. artık herseyi oluruna bıraktım dua ediyorum bol bol..
bizim adamlar çok iyiler güzellerde olmadık zamanlarda kısmetsiz söylemlerde cümlelerde bulunuyorlar, benimkide öyle olmadık yerde saçma demiyimde işte kısmetsiz cümleleri oluyor. Ne kadar bıkkın olduğunu tahmin edebiliyorum, telini yüzüne kapatmak seninde sinirini almıştır enişteme de naptım eyvah dedirtmiştir.
güle güle kullanın amannn silsen ne olacak 1 haftaya kalmadan aynısı oluyor, sorma ya benim amcamda gitti açaydım kollarımı gitme diyeydim :))) yalnızım artık bakalım neler olacak
ceza kuzu ya şimdi okudum, acilde yardımcı olurlar mı bilmiyorum ama acaip heyecan yaptım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?