Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ya ben ilk defa böyle biriyle karşılaştım..eksiğim yok..çocuğun taktığı taç sorun oldu...senin müfettiştede fil hafızası varmış heeeee..maşallah..kimle istersen gezersin ona ne ki..gördün madem söyleme.okuldaki herkesi sinir ettiler..rehberliğe geldiler bideeeeee teftişi düşünemiyorum bile

ceza, canım ben burda akşam saat 9da bile verdiğim oldu bhcg için acilden 1 saat sonra sonucuda veriyorlar...devlette yani bencede özele verme o kadar para devlette 3-4 defa hep acilden verdim ben ve en son yine acilden verdiğimde öğrenmiştim...

tamam canım...burda 3 ten sonra falan muayene olamıyorsun kan veremiyorsun.internetten öğrenemiyorsun..ben en iyisi acile gideyim..sağol canım...

ve sonuç henüz tam düşmemiş pazartesi yine hormon testi yine usg ölecem hastane köşesinde artık ya bıktımm eşime de deli oldum hastaneye gelmek istemiyo neymiş hamile öğrencileri varmışda karşılaşmak istemiyormuş böle saçma bi neden yoktur heralde hastanede canım burnumda aradı napıyosun diye sen nerdesin nereye gidecen diyom hastaneye gelmemek için saçmalıyo kapattım teli yüzüne hala sinirliyim ve çok üzgünüm.....

Minikler umarım en kısa zamanda sağlığına tam anlamıyla kavuşursun.Allah korusun ne demek ölmek!

Eşininde bir derdi vardır belki.Sana yansıtamadığı.Ama çok büyük bir sıkıntısı olmadıkca yanında olması gerekirdi.Çünkü sen zor zamanlar yaşıyorsun.Konuşarak aşmaya çalışın.Umarım kızgınlığın geçer ve eşinde seni anlamaya çalışır.Erkekler ne kadar üzülseler bile bizim yaşadıklarımızı kavrayamıyorlar.Sıkma canını eminim herşey yoluna girecektir.Kendini yıpratma lütfen.Dualarımız seninle.

tamam canım...burda 3 ten sonra falan muayene olamıyorsun kan veremiyorsun.internetten öğrenemiyorsun..ben en iyisi acile gideyim..sağol canım...

Ceza; ben burada çatladım meraktan sen nasıl dayanıyorsun Allah aşkına

Sonucunu bekliyorum

canım benim üzülme hiç. erkekler öyle bizim gibi duyarlı olmuyo herzaman. çok sürmez hatasını anlayıp özür dilemeye gelir nasıl olsa.

hmm anladım peki haziran sonunda kesin olacak tayinin değil mi ? iyide yapmışsın , aslında bende düşünmüyo değilim yani ücretsiz izin mi kullansam diye ama biraz zor, kullanamam..
hayırlısı olsun hakkında inş, yinede gönlümüz hamile kalmandan yana :)
takıldı canım, bitti, hiç dokunmadım bile, biraz izler bile var, hiç uğraşmadım.ee sizin amca bugün veda etti mi sana ? çok özleyeceksin :))
canım allah kavuştursun eşine, inş kazasız belasız dönsüz geriye.kızınlada atışmışsınız.geri barışmışsınız inş uyku problemini aşarsınız artık ... demek anne tarafından olaylar böyle :) çocukluğum aklıma geldide :))
:) su olayını öğrendiğimiz iyi oldu :) bende yüzemiyroum, korkudan ziyade sebep, ankarada deniz yok :) tatillerde de 5 gün var :)) ama allah esirgesinde çelişki bi durum var ki, su ve deniz bana hep ölümü hatırlatır, çaresizlik gelir bana.belki etkisi , biri boğulacaktı bi kere çok feci o yüzdendir, belkide titanictendir :) bu arada bende kanepede uyuyakalmaya bayılırım, uyandırılmaktansa nefret ederim :)) ortak bi yanımız varmış :))
canım çok sağol inş, nasılsın, giribin geçti mi ? inş kpss de karnındaki umudun umut olur sana :)

canım, inş pzt ye dek tam düşük yaşanır diyelim madem çok kötüde olsa bazen insan mecbur kalabiliyo demekki bunu dilemeye.inş çabucak atlatırsın bu olayı, durumun içinde olmak eminim can sııcıdır, ama umuduna ve direncine helal olsun diyorum.eşinde şöyle haklı olabilr, öğrencileri neden diye sorduğundan açıklamak istemeyebilri, cinsiyetlerde farklı filan.ama ne olursa olsun tabiki senin yanında olmalı.bence desede seni yalnız bırakmaz.senin eşinde mi dr ?

candascım nasılsın? ceza beta hcg mi baktırcak bugün?? hadi hayırlısı diyelim inşallah güzel haberler alırız beraber:)))

candascım nasılsın? ceza beta hcg mi baktırcak bugün?? hadi hayırlısı diyelim inşallah güzel haberler alırız beraber:)))

merhaba canım :) iyiym sağol, yarın smear testi yaptırcam biraz geriliyorum onun dışında iyiyim.sen nasılsın ? ya çok özür dilerim en son birşey için test yaptıracaktın ama ne testiydi unuttum.naptın onu ?

Kızlar okuldan geldim. Sabah oğlan kustu yine ishal olmuş. Okula gidemedi. Şimdi uyuyor eşim baktı şimdi bende sıra. Nasılsınız. Geçmişi biraz okudum.

Minikler ben de anlayamadım eşinin öğrencilerinin hastanede işi ne? Hastalar mı tesadüfen karşılaşıyorlar da ondan mı çekiniyor? O da öğretmen mi ben de anlayamadım. Zor zamanlarda destek beklesek de her zaman olmuyor malesef...

Candaş test varmış yarın. Bu test gebelik oluşmaması ile ilgili değil bildiğim kadarıyla...

Ceza hemşeri kazığı buna denir galiba:)) Uyuz oluyor bazıları Bizim okulda da söylenti var...

Loneliness, ben de liseye aynı nedenlerden geçtim diyebilirim.

Diğer arkadaşlar iyidir umarım...

son gittiğim doktor (habire doktor değiştiriyorum da) progesteron bakalım demişti. stresli bi ortamda calışıyosun. düşükse tedavi başlarız dedi. o da yanlış tetkik istemiş ya. dün aradım progesteron yerine beta hcg bakmış:)) bende zaten hiç bi tedavi istemiyorum cok üstüne düşmedim canım. hayırlısı. artık herseyi oluruna bıraktım dua ediyorum bol bol..

bizim adamlar çok iyiler güzellerde olmadık zamanlarda kısmetsiz söylemlerde cümlelerde bulunuyorlar, benimkide öyle olmadık yerde saçma demiyimde işte kısmetsiz cümleleri oluyor. Ne kadar bıkkın olduğunu tahmin edebiliyorum, telini yüzüne kapatmak seninde sinirini almıştır enişteme de naptım eyvah dedirtmiştir.

abla geçmiş olsun, oğlun iyi üşüttü galiba ? i,nş çabuk düzelir.bugün bi arkadaşım daha dedi, gebelik için değil bu diye dedi.ama ben gebelik içinde bu testi yaptırmak gerek diye biliyordum, yazın gittiğim dr, eğer birkaç ay daha gebe kalamazsan gel smear testi yapalım demişti.rahimdeki yapışıklık filan bununla öğrenilmiyor mu ?

hmm tamam şimdi anladım.çok önemli değilse tabi o zman boşver tedaviyi, ama yalnız demekki sadece biz değil dr larda tedaviden kaytarıyomuş :)) dualarımız yanında olsun inş kucağına almak nasip olsun.şimdi ne kadarlık oldu minik kelebek ?

kızlar tşk ederim candaş eşim de öğretmen ama lisede çalışıo boşlukları oluyor ben istiyorumki o boşluklarda gelsin ilgilensin ayaktayım die içimdeki yarayı neden anlamıyo ben bu halimle o mahcup olmasın die neler yaptım haketmediğimi düşünüyorum zaten ailesine de kızgınım yahu düşük yaptığımı bilmeseler bile kaynım pazar günü döndü istanbula hiç mi bahsetmedi yengem acillik oldu hasta yatıyo felan die herşey üstüme geliyor sanki herkese kızasım mı var nedir dr. alp öle hatasını anlayıp özür dileyeceğini hiç sanmıyorum eşek inadından fazladır inadı gitti diğer odada pc başında iyice çıldırtıyo beni neyse geçer bugünlerde ama içimde kalacak işte....
ceza cnm benim o kadar büyük heyecanla bekliyorumki inşallah güzel haberler vereceksin arkandan candas ve nazlım veee kızacak belki ama renkli gelecek die hissediyorum
dr alp cnm sen nasıl oldun iyileştinmi bebişin nasıl?
minicikumut cnm sen neler yapıyodun hamiş değildin sanırım bekliyordun değil mi kusura bakma cnm öle bi zamanda geldinki kend derdime öle kaptırdımki
renkliatlas cnm face paylaşımındaki habere baktım inşallah sizlerede tayin şansı verirler cnm insanı eş seçmeye (meslek konusunda) mecbur ediyorlar

kesinlikle valla, bizim bu kocalar bide şu zmanlamalarda hata yapmasalar 4*4 lük olacaklar :) biz bu haftada aktif kavga ettik, hiç girmiyorum oraya :) neyse düzeldik sonrada herhalde tam depresyoondayım ben :))

bende aynısını düşünerek boşver cam silmeyi filan dedim :) ohh yatttım bi güzel :) kıtty m :)) aklıma tabiki babam ve oğlum geldi .. neden demedin kız ? adam üzülmüştür şimdi :)) sende olaylar bitmez ya, bulursun bişeyler :)

Günlükçüğüm bizde de oluyordu bazen. Yatarken wc, acıkma, su... Tabi yanında yardım edecek biri olsa bunallmazsın da tek olunca zor olur gerçekten. Az kalmıştır inşallah bulantı kısmı. Ben mutfağın kapısından aylarca hiç giremezdim...

Hellom sen nasılsın?
Dr, Minicikumut, Peppe yok galiba... Nazlımda iyileşemedi sanırım...

Candaş rahim filmi istemeliydi, ayrıcahisteroskopi de olabilir tüplere bakılıyor onda da. Ama rahim filmi genelde istenir...

hello cnm güldürdün beni allah razı olsun senden :) kocişe gelince kızdım pcnin kablolarını söktüm anlasın yanımda olsun die o da ayrı sinirlendi taktı oturuyo pc başında ev sahibiyle görüşmüş temizlik boya yerleşme şimdi beni bekliyo ne konuştular onu da soramadım sinirli sin,rli yemek yapıom :).....
chnb cnm oğluşuna çok geçmiş olsun çok gitme üstüne kıyamam ben ona
eşimin akşam lisesinden öğrencileri oluyo cnm yaşları büyük evliler kocaya kaçıp sonradan diploma için okula gelenler bir de pişkin oluyorlar katılıyorum ona bazen ben de deli oluyorum karşılaştığımızda ama önemli olan onların sinir etmesimi yoksa benim yalnz başıma mücadele vermem mi mücadele diyorum ya resmen savaşarak giriyosun dr. yanına kadınlardan kadınlığımdan utanıyorum allahım bi daha devlet hastanesine düşürmesin rezilllikkkkkk

Minikler sağ olasın canım benim. Ne denir bilemiyorum öyle tipler oluyor malesef, ama dediğin gibi yanımızda olmalılar böyle zmanlarda. Canım sana tavsiyem diyoruz ki devlet karşılasın. Ama bizler bu dünyaya bir kez geliyoruz ve bazı şeyler bizde travma yaratıyor. Paramı verip insan muamelesi görürüm diyorum. Eşim üniversitede olduğu halde kürtaj oldum güya yard. doç yaptı ama sabah 8.30 dan akşam 6 ya kadar hiç uğramadı asistan da alt tarafı kürtaj oluyorsunuz ne kadar büyütüyorsunuz dedi. Ben de artık diyorum ki özele para veririrm bu davranışlarla muhatap olmam. Sana da tavsiyem budur. Gerçi testler konusunda fakülteye git derim çünkü çok masraflı... Biraz stres olacak tabi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…