abla geçmiş olsun, oğlun iyi üşüttü galiba ? i,nş çabuk düzelir.bugün bi arkadaşım daha dedi, gebelik için değil bu diye dedi.ama ben gebelik içinde bu testi yaptırmak gerek diye biliyordum, yazın gittiğim dr, eğer birkaç ay daha gebe kalamazsan gel smear testi yapalım demişti.rahimdeki yapışıklık filan bununla öğrenilmiyor mu ?
hmm tamam şimdi anladım.çok önemli değilse tabi o zman boşver tedaviyi, ama yalnız demekki sadece biz değil dr larda tedaviden kaytarıyomuş :)) dualarımız yanında olsun inş kucağına almak nasip olsun.şimdi ne kadarlık oldu minik kelebek ?
kızlar tşk ederim candaş eşim de öğretmen ama lisede çalışıo boşlukları oluyor ben istiyorumki o boşluklarda gelsin ilgilensin ayaktayım die içimdeki yarayı neden anlamıyo ben bu halimle o mahcup olmasın die neler yaptım haketmediğimi düşünüyorum zaten ailesine de kızgınım yahu düşük yaptığımı bilmeseler bile kaynım pazar günü döndü istanbula hiç mi bahsetmedi yengem acillik oldu hasta yatıyo felan die herşey üstüme geliyor sanki herkese kızasım mı var nedir dr. alp öle hatasını anlayıp özür dileyeceğini hiç sanmıyorum eşek inadından fazladır inadı gitti diğer odada pc başında iyice çıldırtıyo beni neyse geçer bugünlerde ama içimde kalacak işte....
ceza cnm benim o kadar büyük heyecanla bekliyorumki inşallah güzel haberler vereceksin arkandan candas ve nazlım veee kızacak belki ama renkli gelecek die hissediyorum
dr alp cnm sen nasıl oldun iyileştinmi bebişin nasıl?
minicikumut cnm sen neler yapıyodun hamiş değildin sanırım bekliyordun değil mi kusura bakma cnm öle bi zamanda geldinki kend derdime öle kaptırdımki
renkliatlas cnm face paylaşımındaki habere baktım inşallah sizlerede tayin şansı verirler cnm insanı eş seçmeye (meslek konusunda) mecbur ediyorlar
yani gerginde olmakta haklısın, gergin olmasanda bunlara normalde kızarız.k.validenlerin araması lazım tabide, zorla olmuyo demekki.tipik kaynanalr işte..erkeklerde de biraz odunlukta var tabi, nerden anlayacaklar.en ihtiyaç zmanında sapıtıyolar.sen bize dök derdini, biz anlarız bizi nede olsa değil mikızlar tşk ederim candaş eşim de öğretmen ama lisede çalışıo boşlukları oluyor ben istiyorumki o boşluklarda gelsin ilgilensin ayaktayım die içimdeki yarayı neden anlamıyo ben bu halimle o mahcup olmasın die neler yaptım haketmediğimi düşünüyorum zaten ailesine de kızgınım yahu düşük yaptığımı bilmeseler bile kaynım pazar günü döndü istanbula hiç mi bahsetmedi yengem acillik oldu hasta yatıyo felan die herşey üstüme geliyor sanki herkese kızasım mı var nedir dr. alp öle hatasını anlayıp özür dileyeceğini hiç sanmıyorum eşek inadından fazladır inadı gitti diğer odada pc başında iyice çıldırtıyo beni neyse geçer bugünlerde ama içimde kalacak işte....
ceza cnm benim o kadar büyük heyecanla bekliyorumki inşallah güzel haberler vereceksin arkandan candas ve nazlım veee kızacak belki ama renkli gelecek die hissediyorum
dr alp cnm sen nasıl oldun iyileştinmi bebişin nasıl?
minicikumut cnm sen neler yapıyodun hamiş değildin sanırım bekliyordun değil mi kusura bakma cnm öle bi zamanda geldinki kend derdime öle kaptırdımki
renkliatlas cnm face paylaşımındaki habere baktım inşallah sizlerede tayin şansı verirler cnm insanı eş seçmeye (meslek konusunda) mecbur ediyorlar
aslında dr bişey demedi ben dedim, yarın gidince derim artık ne gerekiyosa bakar madem, hepsine beraber bakılmıyo ya ? ben genel birşey sanmıştım smear testini.Candaş rahim filmi istemeliydi, ayrıcahisteroskopi de olabilir tüplere bakılıyor onda da. Ama rahim filmi genelde istenir...
gecen sefer iğne basladılar die çok üzülmüştüm ya, bu sefer hiç bisey istemiyorum dedim. kaytardım walla canım:)) şu anda 6+4 teyiz. daha çok küçük. zaten kalp atımını da vaginal ultrasonla görebildik. bi önceki gebeliğe göre karından bakınca kese daha büyüktü. bebek görünmüyodu. korktum biraz ama doktor normal hersey dedi. 2 hafta sonra yeniden gel dedi bakalım canım. cok korkuyorum şu 12 hafta bi bitse...
yani gerginde olmakta haklısın, gergin olmasanda bunlara normalde kızarız.k.validenlerin araması lazım tabide, zorla olmuyo demekki.tipik kaynanalr işte..erkeklerde de biraz odunlukta var tabi, nerden anlayacaklar.en ihtiyaç zmanında sapıtıyolar.sen bize dök derdini, biz anlarız bizi nede olsa değil mi
aslında dr bişey demedi ben dedim, yarın gidince derim artık ne gerekiyosa bakar madem, hepsine beraber bakılmıyo ya ? ben genel birşey sanmıştım smear testini.
atlas, avatarın süper olmuş :)) yumurtalar sıcakladı mı :))
bereketli olsun inş :)) yaşlanıyoruz demeyeceğim :) kadının en güzel yaşları 30 ile 40 arasıdır sloganını söyleyeceğim :)) yani şarap aşamasındasın :)) oohh maşallah, inş 31 e giremeden anne olursunda kızın :) taş gibi anne görür :)yumurtalar sicaklamadi bacim daha ...bol bol cifter cifter yumurtlayayim diye koydum avatariyumurtlamaya var daha 17 aralikta 16 si da dogum gunum 30 oluyorum..
Kızlar birşey danışmak istiyorum.
Kürtajdan sonra ki 2. adetimi bekliyorum sanırım 8'i veya 9'u gibi olurum.
Bu kürtajdan sonra ki 2. adetim olacak.Normalde korunma süresi 3 ay.Ama içimden bir ses sürekli bu ay hamile kalmak için çalışmalara başla diyor
Adetimin 3. günü doktora gidip hormon tahlillerime baktırmak istiyorum.
Rutinler ve kanama pıhtılaşma zamanlarınada tabi.
Tahlil sonuçlarına göre bir sorun çıkmazsa hamile kalmayı deneyebilirim.Ama yine aynı şeyleri yaşarsam diye ödüm patlıyor.Bilmiyorum kafam çok karışık
Yaşadıkların az şey mi?Unutman çok normal.Ben korunma sürecimin 2. ayını bitirdim.Kaldı 1 ay
Chnb;Ablamın yarın kontrolü var.Hayırlısıyla güzel haberler alırız İnşallah
yani gerginde olmakta haklısın, gergin olmasanda bunlara normalde kızarız.k.validenlerin araması lazım tabide, zorla olmuyo demekki.tipik kaynanalr işte..erkeklerde de biraz odunlukta var tabi, nerden anlayacaklar.en ihtiyaç zmanında sapıtıyolar.sen bize dök derdini, biz anlarız bizi nede olsa değil mi
aslında dr bişey demedi ben dedim, yarın gidince derim artık ne gerekiyosa bakar madem, hepsine beraber bakılmıyo ya ? ben genel birşey sanmıştım smear testini.
atlas, avatarın süper olmuş :)) yumurtalar sıcakladı mı :))
Kızlar birşey danışmak istiyorum.
Kürtajdan sonra ki 2. adetimi bekliyorum sanırım 8'i veya 9'u gibi olurum.
Bu kürtajdan sonra ki 2. adetim olacak.Normalde korunma süresi 3 ay.Ama içimden bir ses sürekli bu ay hamile kalmak için çalışmalara başla diyor
Adetimin 3. günü doktora gidip hormon tahlillerime baktırmak istiyorum.
Rutinler ve kanama pıhtılaşma zamanlarınada tabi.
Tahlil sonuçlarına göre bir sorun çıkmazsa hamile kalmayı deneyebilirim.Ama yine aynı şeyleri yaşarsam diye ödüm patlıyor.Bilmiyorum kafam çok karışık
kesinlikle valla, bizim bu kocalar bide şu zmanlamalarda hata yapmasalar 4*4 lük olacaklar :) biz bu haftada aktif kavga ettik, hiç girmiyorum oraya :) neyse düzeldik sonrada herhalde tam depresyoondayım ben :))
bende aynısını düşünerek boşver cam silmeyi filan dedim :) ohh yatttım bi güzel :) kıtty m :)) aklıma tabiki babam ve oğlum geldi .. neden demedin kız ? adam üzülmüştür şimdi :)) sende olaylar bitmez ya, bulursun bişeyler :)
Günlükçüğüm bizde de oluyordu bazen. Yatarken wc, acıkma, su... Tabi yanında yardım edecek biri olsa bunallmazsın da tek olunca zor olur gerçekten. Az kalmıştır inşallah bulantı kısmı. Ben mutfağın kapısından aylarca hiç giremezdim...
Hellom sen nasılsın?
Dr, Minicikumut, Peppe yok galiba... Nazlımda iyileşemedi sanırım...
hello cnm güldürdün beni allah razı olsun senden :) kocişe gelince kızdım pcnin kablolarını söktüm anlasın yanımda olsun die o da ayrı sinirlendi taktı oturuyo pc başında ev sahibiyle görüşmüş temizlik boya yerleşme şimdi beni bekliyo ne konuştular onu da soramadım sinirli sin,rli yemek yapıom :).....
chnb cnm oğluşuna çok geçmiş olsun çok gitme üstüne kıyamam ben ona
eşimin akşam lisesinden öğrencileri oluyo cnm yaşları büyük evliler kocaya kaçıp sonradan diploma için okula gelenler bir de pişkin oluyorlar katılıyorum ona bazen ben de deli oluyorum karşılaştığımızda ama önemli olan onların sinir etmesimi yoksa benim yalnz başıma mücadele vermem mi mücadele diyorum ya resmen savaşarak giriyosun dr. yanına kadınlardan kadınlığımdan utanıyorum allahım bi daha devlet hastanesine düşürmesin rezilllikkkkkk
bereketli olsun inş :)) yaşlanıyoruz demeyeceğim :) kadının en güzel yaşları 30 ile 40 arasıdır sloganını söyleyeceğim :)) yani şarap aşamasındasın :)) oohh maşallah, inş 31 e giremeden anne olursunda kızın :) taş gibi anne görür :)
iç sesini dinle bence.2 adet genelde uygun görülen bir süre, burda genelde 1 adet sonrası çalışmalara başlamıştık bizler.ama 2 acı umudu çok kırabilir, genelde bünye toparlanıyor evet ama toparlanmama ihtimalinide düşünüp karar vermek lazım.bizde eşimle şunu demiştik ki , iyi ki 2 ay korunmuşuz, dener denemez olacak diye plana bıraksaydık olmayacaktı demekki diye züğürt tesellisi verdik kendimize.sonuçta hala hamile değilim :) senin yerinde olsam sanırım denerdim ama tabi tahlil sonuçlarından sonra ... hayırlısı inş ...
İlknur Hanıma mı? İnşallah güzel haberlerle döner...
Canım bir şey diyemiyorum. Genelde 2. adetle korunmadı arkadaşlar. Malesef Minikleler sorun yaşadı. Diğer arkadaşlardan bir çoğu hemen hamile kalmadı ben de dahil. 2. de korunmadık ve kalmadım. Hiç adet görmeden kalan ve devam eden de var. Değişiyor kişidenkişiye...
İşte bendede kararsızlık ön plana çıkıyor.Ya süre bitmeden yaptım diye pişman olursam?Tahlil sonuçları çıktıktan sonra birşey kalmıyor 1 ay daha beklerim ne yapayım.Ama olmazsa korkusu var bide.Tabi rabbim hayırlısını versin hepimize.Ocağa kadar bekleyeceğim sanırım
bereketli olsun inş :)) yaşlanıyoruz demeyeceğim :) kadının en güzel yaşları 30 ile 40 arasıdır sloganını söyleyeceğim :)) yani şarap aşamasındasın :)) oohh maşallah, inş 31 e giremeden anne olursunda kızın :) taş gibi anne görür :)
iç sesini dinle bence.2 adet genelde uygun görülen bir süre, burda genelde 1 adet sonrası çalışmalara başlamıştık bizler.ama 2 acı umudu çok kırabilir, genelde bünye toparlanıyor evet ama toparlanmama ihtimalinide düşünüp karar vermek lazım.bizde eşimle şunu demiştik ki , iyi ki 2 ay korunmuşuz, dener denemez olacak diye plana bıraksaydık olmayacaktı demekki diye züğürt tesellisi verdik kendimize.sonuçta hala hamile değilim :) senin yerinde olsam sanırım denerdim ama tabi tahlil sonuçlarından sonra ... hayırlısı inş ...
Kadın müfettişler de...
yarınki dr la da konuşabilriim.çok bildiğim dr yok zaten, kimseyede sormak istemiyorum.pozitif bi dr o yüzden gitmek istiyorum ona, belki ifade edememişimdir kendimi, artık yarın tam olarak anlatırım.o da gerekli olanları yapar herhalde.yapmazsa başka bi dr ararım artık.saol ablacım.İlknur Hanıma mı? İnşallah güzel haberlerle döner...
Canım sen şöyle detaylı her şeyi konuşacağın bir dr ye git. Yarınkine de sor istersen rahim filmini. Çünkü smear her kadına yılda bir yapılsın denen sanırım kanserle ilgili bir test...
Canım bir şey diyemiyorum. Genelde 2. adetle korunmadı arkadaşlar. Malesef Minikleler sorun yaşadı. Diğer arkadaşlardan bir çoğu hemen hamile kalmadı ben de dahil. 2. de korunmadık ve kalmadım. Hiç adet görmeden kalan ve devam eden de var. Değişiyor kişidenkişiye...
varya kasım ayı töwbe pek bi karışık geçti aralık inş. güzel geçer, bu hafta bana biraz zor be kuzum, eşim perşembe akşamı dışında yok, çarşamba günü maç var kardeşim gelir herhalde eşim arkadaşlarıyla dışarıda izleyecek.
evde oturuyorum diye eşim tek sosyal bağım gibi oldu bir an önce kendime gelmeliyim diyerekten bir iki program yaptım bakalim :)
ovulasyon mik. kullandın mı tükürüklü mü :)
canım yat yuvarlan, klasik bir ev hanımı sabah kalk yatak kapat, ne yesem diye ortalıkda 4 dönüyorum kahvaltı için, ortalık düzelt, evi süpür evi sil toz al, kitap oku, sağa sola git, yemek yap, bir baktım saat 5 sonra bekle koca gelsin. Ev hanımlığı çok yıpratıcı yahu.
oğluşuna geçmiş olsun.
kuzum benim ne güzel güldürebildiysem seni, cezalar yerinde olmuş.
Devlete gidiyoruz da inan oradaki muamele sonradan yol su elektrik olarak dönüyor bize, ne diyelim mevlam muhtaç etmesin eksikliğinide göstermesin devlet hastaneleri için, kayınvaliden aramasın boşver, zaten hassas dönem aradığı zaman bişi der bozar moralini, salla. Tek başına mücadele veriyorsun ama eşinde seninle aynı mücadelede sadece sen ön saftasın arkanda da o var öyle düşün.
Kadınların kadınlara acıması mı yoktur nedir, kadın patronlar zor oluyor, kadın dr larda pek bi garip oluyor diyelim.
candaşım pimpirikli kity kafanı dahada karıştıracak.
smear rahim ağzı kanseri için yapılan bişi, 6 yada 1 senede falan yapılıyor.
rahim filmi yada histeroskopi öyle basit bişi değil, özellikle rahim filmi çok iyi bir dr yaptırmak gerekiyormuş, ayrıca acısı çok oluyor diyende var demeyende ve eğer film çekilecekse kesinlikle tek başına gitme olur mu?
ben regl olamıyorum diye dr dan istemiştim oda demişti ki , sen önce ovulasyon testleriyle adam gibi 6 ay çalış, sonra çatlama iğnesi vss, en son rahim filim demişti her dr falan farklı. öptüm
candaşım pimpirikli kity kafanı dahada karıştıracak.
smear rahim ağzı kanseri için yapılan bişi, 6 yada 1 senede falan yapılıyor.
rahim filmi yada histeroskopi öyle basit bişi değil, özellikle rahim filmi çok iyi bir dr yaptırmak gerekiyormuş, ayrıca acısı çok oluyor diyende var demeyende ve eğer film çekilecekse kesinlikle tek başına gitme olur mu?
ben regl olamıyorum diye dr dan istemiştim oda demişti ki , sen önce ovulasyon testleriyle adam gibi 6 ay çalış, sonra çatlama iğnesi vss, en son rahim filim demişti her dr falan farklı. öptüm
Allahtan yazmışım, şimdi dr a kızdım ama he, insan bi uyarmaz mı ? peki neden yalnız gitmemeliyim dr a ? çok mu zor ? bari yarın arayıp erteleteyim randevuyu, yani kürtajı yapan bunu yapamaz mı ? gitmeyim mi ? kafam karıştı şimdi, hemde canım sıkıldı(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?