Candaş, Canım sen şimdi bir yıla yakın hamile kalamadığın için şayet eşinin yanında olmadığı göz önüne alınırsa dr kürtajdan sonra tüplerde yapışıklık mı oldu diye bir ihtimali tibbi olarak aklına getirmesi gerekir. Çok az da olsa bu her kürtaj yaptırandavar. Nitekim 47 yaşında olan görümcemin 2. kürtajında böyle oldu. Ben de 2 korunmasız ay geçirdim hamile kalmadım ve kendim için de normalde kolay hamile kalna olarak düüşündüm bu durumu. Memorialdeki de kürtajdan sonra rahim filmi çekilebilir tüplerin durumu için demişti bana.
Canım smear için değil yalnız gitmek. Rahim filmi için. Çünkü narkozla oluyor. O yüzden o anı hissetmiyorsun. Ben rahim filmi de histeroskopi de çektirdim. Ama afedersiniz uyanınca sanki tecavüze uğramış gibi hissettim. Kasıklarım çok ağrıdı ve tuhaf bir duyguydu...
su hiteroskopiden bide ben yaptirayim belki bendede oldu yapisiklik , neden olmuyor ki yoksa bebek..gereken sartlari uyguluyoruz yinede bebek yok illaki bi sorun olmali demi
kadin kadinin dusmanidir .... valla ne cok duyuyorum bu sözu...
Ceza; ben burada çatladım meraktan sen nasıl dayanıyorsun Allah aşkına
Sonucunu bekliyorum
ya ben bugün neden böyle yanlış anlaşıldım:) testi perşembe yaptıracağım..candascım nasılsın? ceza beta hcg mi baktırcak bugün?? hadi hayırlısı diyelim inşallah güzel haberler alırız beraber:)))
yarınki dr la da konuşabilriim.çok bildiğim dr yok zaten, kimseyede sormak istemiyorum.pozitif bi dr o yüzden gitmek istiyorum ona, belki ifade edememişimdir kendimi, artık yarın tam olarak anlatırım.o da gerekli olanları yapar herhalde.yapmazsa başka bi dr ararım artık.saol ablacım.
toplan gel kıttym:) evde olunca napcan ki ? haklısın yani, güya ben işe gidip geliyorum ama benimde tek aktivitem eşim galiba :) ama yeni planlara atılmakta fayda var, ben olsam sanırım müzik yada dans kursuna filan giderdim.ovulasyonu da daha kullanmadım, ilk bismillahı yarın atacağım :)
su hiteroskopiden bide ben yaptirayim belki bendede oldu yapisiklik , neden olmuyor ki yoksa bebek..gereken sartlari uyguluyoruz yinede bebek yok illaki bi sorun olmali demi
canım smear testi için değil tek gitmemek, rahim filmi için, teyzem yaptırmıştı zor ama çok zor değil dedi, kişiden kişiye değişiyor ama öyle basit bişi değil operasyonb sonuçta.
smear da bişi yok 2 dakikalık bişi.
yapışıklık için regl miktarında azalma, regl zamanı oturamayacak kadar sancı, ilaçla regl olmama, regl olamama gibi belirtileri var, eskiden kürtajlar kazıma yoluyla olduğu için olur muş, şimdi vakumla çekiliyor, sanmam olsun... chnb dediği gibi zor ve acı dolu iş. Nerden biliyorum regl sorun vardı ya bir dr çektir dedi, ayrıca rahim filmi ve histeroskopi önemli iyi dr bulmak gerek. Önemli bir iş. Rahimi kalınlaşmayan delinen, enfeksiyon kapanlar var. Kağan beye gittiimde kürtajdan 6 ay geçmişti gerek görmedi. 3 ay sonrasında da hamile kaldım.
3 boyutlu rahim filminde rahim düz çizgi çıkarsaymış dr lar gerek görmezmiş kürtaj sonrası tüplerde tıkanıklık olsa düz değil eğilk çizgi olurmuş gibi bişi hatırlıyorum.
%25 her ay bebek ihtimali, gününü denk getiremiyoruz bence, taf'ı düşün kız ateş manyağıydı kaç ay tam zamanında çalışmışlardı tutmamıştı. Enfeksiyon belki derim de yapışıklık yoktur.
siz bilirsiniz yinede, söyledim diye kızmayın.
çok geçmiş olsun canım. epey durumu ciddi o zaman. doktora götürdünüz mü?Kızlar okuldan geldim. Sabah oğlan kustu yine ishal olmuş. Okula gidemedi. Şimdi uyuyor eşim baktı şimdi bende sıra. Nasılsınız. Geçmişi biraz okudum.
Minikler ben de anlayamadım eşinin öğrencilerinin hastanede işi ne? Hastalar mı tesadüfen karşılaşıyorlar da ondan mı çekiniyor? O da öğretmen mi ben de anlayamadım. Zor zamanlarda destek beklesek de her zaman olmuyor malesef...
Candaş test varmış yarın. Bu test gebelik oluşmaması ile ilgili değil bildiğim kadarıyla...
Ceza hemşeri kazığı buna denir galiba:)) Uyuz oluyor bazıları Bizim okulda da söylenti var...
Loneliness, ben de liseye aynı nedenlerden geçtim diyebilirim.
Diğer arkadaşlar iyidir umarım...
çok haklısın sinirlenmekte canım.insan eşini yanında istiyor. ama onun da morali bozuk olabilir yaşananlardan. ve malesef onlar üzülerek değil de etrafa sinirlenerek yansıtmaya çalışıyolar durumu. öyle düşün. yansıtma yani.kızlar tşk ederim candaş eşim de öğretmen ama lisede çalışıo boşlukları oluyor ben istiyorumki o boşluklarda gelsin ilgilensin ayaktayım die içimdeki yarayı neden anlamıyo ben bu halimle o mahcup olmasın die neler yaptım haketmediğimi düşünüyorum zaten ailesine de kızgınım yahu düşük yaptığımı bilmeseler bile kaynım pazar günü döndü istanbula hiç mi bahsetmedi yengem acillik oldu hasta yatıyo felan die herşey üstüme geliyor sanki herkese kızasım mı var nedir dr. alp öle hatasını anlayıp özür dileyeceğini hiç sanmıyorum eşek inadından fazladır inadı gitti diğer odada pc başında iyice çıldırtıyo beni neyse geçer bugünlerde ama içimde kalacak işte....
ceza cnm benim o kadar büyük heyecanla bekliyorumki inşallah güzel haberler vereceksin arkandan candas ve nazlım veee kızacak belki ama renkli gelecek die hissediyorum
dr alp cnm sen nasıl oldun iyileştinmi bebişin nasıl?
minicikumut cnm sen neler yapıyodun hamiş değildin sanırım bekliyordun değil mi kusura bakma cnm öle bi zamanda geldinki kend derdime öle kaptırdımki
renkliatlas cnm face paylaşımındaki habere baktım inşallah sizlerede tayin şansı verirler cnm insanı eş seçmeye (meslek konusunda) mecbur ediyorlar
çok geçmiş olsun canım. epey durumu ciddi o zaman. doktora götürdünüz mü?Kızlar okuldan geldim. Sabah oğlan kustu yine ishal olmuş. Okula gidemedi. Şimdi uyuyor eşim baktı şimdi bende sıra. Nasılsınız. Geçmişi biraz okudum.
Minikler ben de anlayamadım eşinin öğrencilerinin hastanede işi ne? Hastalar mı tesadüfen karşılaşıyorlar da ondan mı çekiniyor? O da öğretmen mi ben de anlayamadım. Zor zamanlarda destek beklesek de her zaman olmuyor malesef...
Candaş test varmış yarın. Bu test gebelik oluşmaması ile ilgili değil bildiğim kadarıyla...
Ceza hemşeri kazığı buna denir galiba:)) Uyuz oluyor bazıları Bizim okulda da söylenti var...
Loneliness, ben de liseye aynı nedenlerden geçtim diyebilirim.
Diğer arkadaşlar iyidir umarım...
canım benim de bzen tüm gün sürüyor. bazen de sadece sabah ve ne hikmetse akşam tam yatağa girdiğim sırada. vivident türü cikletlerden atıyorum ben de ağzıma. ne yapalım çok şükür buna diyip katlanıcaz. çıkarma olayı olmasın da sorun yok.sinau, canım teşekkürler...bende gurbetçi ailede büyüdüm ama annemi anlayamamışım hiç şimdi çok iyi anlıyorum işi ne kadarda zormuş...kolay gelsin sana denemekte yarar var canım banada hep dediler ama hiç denemedim...kendimi çocuklarıma adayacağım heralde:))
minikler, vay söylediğin şey süper ve gerçekten çok doğru kızımdada çok sinirliydim çok kötü bir hamilelik yaşadım kızım şu anda banyo yaparken hep ağlıyor ve denizi çok seviyor ama korkuyorda gerçi bende aynen öyleyim onun daha cesur olmasını isterdim belki ilerde aşar bu korkularını....canım inan denemeye çalışıyorum aslında hatanın çoğu bende biliyorum...biraz sabırla onu yola getiriyorum ama aynı şeyleri defalarca yaşayınca patlıyorum bu akşam uyku için ağladı diyelim ertesi gün tekrar ertesi gün tekrar bunu çüzemedim yaa böyle oluncada sinirlerim hat safhada oluyor...bakalım biraz bu konuda bişeyler okumama lazım beni birazda olsa kendime getiriyor...canım kızım yaa istiyorumki hep iyi anlaşalım...
renkliatlas, bende göbek atıyorum ve şükrediyorum hep bulantım olduğu için...kızım yanımdaya bulantılar beni halsiz bırakıyor sürekli yatmak istiyorum kızımda sürekli benim onunla ilgilenmemi istiyor buda biraz zorluyor beni...10. haftadayım 5. haftada başladı en az 2 hafta daha sürer diye düşünüyorum olsun bu kadar yaşadım sonuna kadar gitsinde gebeliğim yeterki yaşarım....leblebide yiyorum canım...almadığım şey kalmadı:))
yaa ekmek ayvası yiyebiliyorum dicektim az önce bakalım yarında ayvayı alayım...
çok geçmiş olsun canım. epey durumu ciddi o zaman. doktora götürdünüz mü?
ödevlerden de kurtulmuş olursunuz biraz:)
Sağ ol canım.Ödev filan da almadım zaten hali yoktu. Ama kitapları okuma işi 9 una kadardı 2 kitabı bitirdik birini de 5 kez okumuştuk haftasonu 2 kez kaldı okutup bitirteceğim bu akşam...
İğneler nasıl gidiyor? Morluk var mı?
çok şükür canım daha iyiyim. iyi diyelim iyi olalım.LONELİNES, canım gerçekten çok haklısın yazdıkarında bugün daha sakinim,şu anda o kadar uykusu varki yatalım demeye korkuyorum:)) eşimin gitmesi çok çok kötü oldu öyle bir yardımcıydıki tuvaletine kadar götürüyordu...çok halsizlikde var canım inan yattığım yerden kalkamıyorum...üzülüyorum kızımlada ilgilenemiyorum diye...bana diyorki anne neden hep yatıyorsun zaten kardeşinden dolayı falan desem etkilenicek biliyorum o yüzdende söylemedik kendisi anladı ama biz dile getirmediğimiz için bişey demiyor şimdi....sen nasıl oldun?
chnb, geçmiş olsun canım çocuk hasta olmasın biz olalım çok üzülüyor insan hele o kusma olayı...
hellom, usta amca gitmiş...canım ev hanımlığı gerçekten yıpratıyor insanı neyse seninde az kaldı çınarına kavuşunca göreceksin o ev silmelerini falan düzgün bir odan kalmayacak çocuğun suçu değil kadınlar hep sanki odayı dağıtan çocukmuş gibi konuşurlarya gülüyorum o hallerine:)) o daha bebek dağıtan sensin yaa dimi...
minikler, canım bencede eşin üzüntüsünü içinde yaşayanlardan 2 kayıp kolay değil belki soruları hiç bitmiyordur kafasında zor günler geçiriyorsunuz...biraz sakinleşin sakin kafayla konuşun canım....eşimin kardeşi vefaat etti 23 yaşındaydı eşim yıkıldı canım 3 sene sonra 29 yaşında bir kardeşi daha vefaat etti yine bir yıkım ama ondan sonra duygusallıktan hep kaçmaya başladı oğlumuzu kaybettik konuyu hiç kendisi açmadı nasibimiz değilmiş diyebildi ancak bende kızıyordum üzülmüyormu diye bir gün patlama oldu bende ağlamayı durduramadım sen hiç düşünmüyorsun dimi falan sitem ettim öyle şey olurmu dedi seninde kendini fazla kaptırmaman için paylaşmıyorum çünkü sürekli düşünerek bu üzüntüyü hiç aşamaz ve hayatı unutursun dedi bizim bir kızımız var onada haksızlık etmiş olmazmısın falan haklıydıda...bayramda babasını kaybetti...bunlar hep acı canım...giderkende öyle bir gittiki duygusallık yok falan dedi annemlerin yanında görüştü ve koşar adımla çıktı yoksa benim çeşmelerin açılacağını biliyor...zaman canım biraz zaman ver sonrada konuş içinede atma canım...
çok haklısın sinirlenmekte canım.insan eşini yanında istiyor. ama onun da morali bozuk olabilir yaşananlardan. ve malesef onlar üzülerek değil de etrafa sinirlenerek yansıtmaya çalışıyolar durumu. öyle düşün. yansıtma yani.
normal zamanda olsa o da daha sakin davranırdı eminim.
benim eşim de yapıyor bazen, ordan biliyorum. ama benimki aklı başına gelince özür diler, ama biraz sakinleşmesi lazım. üstüne gitme sen de bir kenara çekilir. kendiliğinden gelir.
kızlar yemek yapıp odaya gittim yattım ders programı değişmiş bugün yine akşam dersi varmış yemek yiyemedi geldi gönlümü aldı yemek yedik ama yaptığını burnundan getirdim :) hep ben dayanamaz gider bişey sölemeden sarılıp öperdim sonra o da karşılık verir konuşur buzları eritirdik bu defa gelmiycemi anladı sanırım ilk defa o geldi :) ee bende az biraz nazımı yapsam da dayanamıyorum ben bu adama yaa..LONELİNES, canım gerçekten çok haklısın yazdıkarında bugün daha sakinim,şu anda o kadar uykusu varki yatalım demeye korkuyorum:)) eşimin gitmesi çok çok kötü oldu öyle bir yardımcıydıki tuvaletine kadar götürüyordu...çok halsizlikde var canım inan yattığım yerden kalkamıyorum...üzülüyorum kızımlada ilgilenemiyorum diye...bana diyorki anne neden hep yatıyorsun zaten kardeşinden dolayı falan desem etkilenicek biliyorum o yüzdende söylemedik kendisi anladı ama biz dile getirmediğimiz için bişey demiyor şimdi....sen nasıl oldun?
chnb, geçmiş olsun canım çocuk hasta olmasın biz olalım çok üzülüyor insan hele o kusma olayı...
hellom, usta amca gitmiş...canım ev hanımlığı gerçekten yıpratıyor insanı neyse seninde az kaldı çınarına kavuşunca göreceksin o ev silmelerini falan düzgün bir odan kalmayacak çocuğun suçu değil kadınlar hep sanki odayı dağıtan çocukmuş gibi konuşurlarya gülüyorum o hallerine:)) o daha bebek dağıtan sensin yaa dimi...
minikler, canım bencede eşin üzüntüsünü içinde yaşayanlardan 2 kayıp kolay değil belki soruları hiç bitmiyordur kafasında zor günler geçiriyorsunuz...biraz sakinleşin sakin kafayla konuşun canım....eşimin kardeşi vefaat etti 23 yaşındaydı eşim yıkıldı canım 3 sene sonra 29 yaşında bir kardeşi daha vefaat etti yine bir yıkım ama ondan sonra duygusallıktan hep kaçmaya başladı oğlumuzu kaybettik konuyu hiç kendisi açmadı nasibimiz değilmiş diyebildi ancak bende kızıyordum üzülmüyormu diye bir gün patlama oldu bende ağlamayı durduramadım sen hiç düşünmüyorsun dimi falan sitem ettim öyle şey olurmu dedi seninde kendini fazla kaptırmaman için paylaşmıyorum çünkü sürekli düşünerek bu üzüntüyü hiç aşamaz ve hayatı unutursun dedi bizim bir kızımız var onada haksızlık etmiş olmazmısın falan haklıydıda...bayramda babasını kaybetti...bunlar hep acı canım...giderkende öyle bir gittiki duygusallık yok falan dedi annemlerin yanında görüştü ve koşar adımla çıktı yoksa benim çeşmelerin açılacağını biliyor...zaman canım biraz zaman ver sonrada konuş içinede atma canım...
çok şükür canım daha iyiyim. iyi diyelim iyi olalım.
burnum çeşme. halsizlik çok var. ben de sürekli yatıyorum. sinirler bende de gergin.hamilelik sanırım. ben de eşime saranlardanım.
geçen akşam okul yemeğine gitti. özellikle tembihledim, durumu ayrıntılı anlatma, nasıl derlerse, iyi dinleniyor geç dedim. yok öyle dememişim. kan pıhtılaşmamdan vurunduğum iğneye kadar anlatmış millete. ben de bağırdım. ben hiç kimseye sen de sorun olduğunu söylemedim dedim.git hemen yetiştir millete dedim. bir de kadınlar ısrarla soruya devam edince isterseniz gelin ziyarete demiş. ona da iyice bir köpürdüm. misafir ağırlayacak halimiz mi var diye. şu ana kadar ses yoluk yok. gerçekten hiç kimseyi çekebilcek halim yok. kendi arkadaşım olsalar neyse. sonuçta bunlar yaşça benden epey büyük onun okulunda çalışan bayanlar.
bu akşam da telefon ediyo işte gelirken ne lazım diye, sadece ekmek istedim. telefonda bağırmaya başladı, her akşam ekmek alıyom, var evde ekmek diye. tamam bu akşamlık var, sabahlıkta var, ama yarın öplen ne yiyeceğiz annemle. annem de bi yere çıkmıyor ben de çıkmıyorum. eve gelince diyo ki niye bağırıyosun telefonda, sabah alırım. bıktın iki günde dedim ben de bağırdım. sanki olmayacak bişey istedik ya. o da benim gibi hasta, benden bulaştı, bir an önce eve gelmek istemişmiş.
ben de sevindim canım barışmanıza. genellikle annemin yanında bağırmam. hatta alttan alırım hep annemin yanında tartışma büyümesin diye. sperm sorunu falan zaten söylemedim hiç anneme bile. ama bu ekmek meselesinde tutamadım kendimi. biz barışsak da büyükler unutmuyor. sonuçta el, ikide bir diyor sonra senin kocan sinirli diye.kızlar yemek yapıp odaya gittim yattım ders programı değişmiş bugün yine akşam dersi varmış yemek yiyemedi geldi gönlümü aldı yemek yedik ama yaptığını burnundan getirdim :) hep ben dayanamaz gider bişey sölemeden sarılıp öperdim sonra o da karşılık verir konuşur buzları eritirdik bu defa gelmiycemi anladı sanırım ilk defa o geldi :) ee bende az biraz nazımı yapsam da dayanamıyorum ben bu adama yaa..
günlük cnm başınız saolsun eşinin yaşadıkları da çok zormuş... aslında farkındayım erkekler daha çok içlerinde yaşıyorlar ama bizlerin yapısını düşünüp biraz daha alttan almalarını istiyoruz çok mu zor acaba babamda sevgisini sevincini acısını içinde yaşar hatta şuan yaşadıklarımı biliyo sanırım sesinden anlıyorum konuşamıyor nasılsın derken bile korkarak soruyo anneme veriyo teli hemen.. hayatımın iki vazgeçilmez erkeğide böyle işte
cnm benim seni çok ii anlıyorum benimkinin okul arkadaşlarıda benden büyük geçen sene arkadaşsız olduğum için onların yanına götürmek istiyordu arkadaşlık yapayım die ama sohbet ayrı yaşlar farklı ilgi alanı herşey başka sinir olurdum böle düşüncesizlik yaptığı zaman bayanları seviyordum gerçi iyi kişiler ama sıkılıyodum neticede :) ama anlatma konusunda benimkinin ağzı çok sıkı kolay kolay laf alamazlar duyulmasından o daha fazla rahtsızlık duyuyor zaten bugünki korkusu da oydu sanırım ama napalım allah verdi başa gelen çekilir sen de üzülme cnm çok şükür bebeğinde sen de iyisiniz çok daha iyi olacaksın bırt die doğuranlar seni anlamayacaklar belki iğne muhabbeti caını sıkacak ama allah büyük seni üzende onunla sınav edilir bir de annenin yanında ona bağırmamaya çalış çok zor biliyorum ama daha fazla gurur yaparlar benimki daha inat oluyo o zaman :) bazı şeylerde anneni kullan bir dediğini ikiletmez erkekler kayınvalidelerini severler biz gibi değiller bu konuda :)
kızlar yemek yapıp odaya gittim yattım ders programı değişmiş bugün yine akşam dersi varmış yemek yiyemedi geldi gönlümü aldı yemek yedik ama yaptığını burnundan getirdim :) hep ben dayanamaz gider bişey sölemeden sarılıp öperdim sonra o da karşılık verir konuşur buzları eritirdik bu defa gelmiycemi anladı sanırım ilk defa o geldi :) ee bende az biraz nazımı yapsam da dayanamıyorum ben bu adama yaa..
günlük cnm başınız saolsun eşinin yaşadıkları da çok zormuş... aslında farkındayım erkekler daha çok içlerinde yaşıyorlar ama bizlerin yapısını düşünüp biraz daha alttan almalarını istiyoruz çok mu zor acaba babamda sevgisini sevincini acısını içinde yaşar hatta şuan yaşadıklarımı biliyo sanırım sesinden anlıyorum konuşamıyor nasılsın derken bile korkarak soruyo anneme veriyo teli hemen.. hayatımın iki vazgeçilmez erkeğide böyle işte
cnm benim seni çok ii anlıyorum benimkinin okul arkadaşlarıda benden büyük geçen sene arkadaşsız olduğum için onların yanına götürmek istiyordu arkadaşlık yapayım die ama sohbet ayrı yaşlar farklı ilgi alanı herşey başka sinir olurdum böle düşüncesizlik yaptığı zaman bayanları seviyordum gerçi iyi kişiler ama sıkılıyodum neticede :) ama anlatma konusunda benimkinin ağzı çok sıkı kolay kolay laf alamazlar duyulmasından o daha fazla rahtsızlık duyuyor zaten bugünki korkusu da oydu sanırım ama napalım allah verdi başa gelen çekilir sen de üzülme cnm çok şükür bebeğinde sen de iyisiniz çok daha iyi olacaksın bırt die doğuranlar seni anlamayacaklar belki iğne muhabbeti caını sıkacak ama allah büyük seni üzende onunla sınav edilir bir de annenin yanında ona bağırmamaya çalış çok zor biliyorum ama daha fazla gurur yaparlar benimki daha inat oluyo o zaman :) bazı şeylerde anneni kullan bir dediğini ikiletmez erkekler kayınvalidelerini severler biz gibi değiller bu konuda :)
anam bende merakli degilim filmede dusunup duruyom neden olmuyor bebek diye.. adetimde cok sancilanmam yok ama eskiye göre 2 aydir farkli öncesinde kahverengi leke ile gelirdi bi gece önce, simdi 2 gun kan geliyo leke, sonra oluyorum..ve 2 gun surdu bu sefer kanama, yogun kanama 1 . gun oldu 2. gun 3 ped degistirdim sadece oda dolmadi..sonra leke geldi o kadar...parlak kirmizi leke geliyor..3. gunden sonra sanki adet bitmis gibiydi, 4. gun bir iki damla kan gelmis..suan 5. gun ama tik yok cok az akintyla birlikte kahverengi lekemsi bise var..:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?