Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
okul çıkışı bi baktım buraya anam herkes testi soruyo...şeytan dürtmedi değil:)gidip yaptırasım geldi...ama benim umudum yok çünkü karnım ağrıyor..senin işler bitmiş sanırım..maç dedinde aklıma geldi.derbiyi izleyemeyeceğim bengeçen ay arkadaşlarla sözleşmiştik formalarımızı giyip hep beraber derbiyi izleyeceğiz diye..ama eşim olmadığı için nasip değilmiş..cim bom gol gol gol

benimde nette problem var sürekli kopuyor bağlantı, geçmişide okumak zor oluyor :) malum çal çeneyiz. Baktım test mest dur dedim faceden sorayım. O zaman büük gün perşembe. İnşallah yanlış hissediyorsundur. Eşinin olmadığınıda kaçırmışım geçmişi okumadığım için, allah kavuşutursun.
yok öle cimbom gol gol... Ben evde izlerim kesin kardeşim gelir, ahmet diye arkadaşı var onlar gelir sanırım. :)))) Başka derbiye diyeceğim de :))) malum bank asya yolları taştan bize cezacım :))

sselam kizlar nasil herkes :)))

Candasim smear testi yaptiracakmissin. Canim ben yaptirdim burda. 2 dk bile surmuyor. Alttan bi parcami aliyo bilmiyorum ama hic aimadi bisi hissetmedim ben. Kendini kasma canim yani. kolay bisi..
hellom tadilat bitiyormus hadi gozun aydin
miniklercim kusmus kocasina ama barismis cok sevindim
chnb ablacim oglusun icin cok gecmis olsun. Ablamin kizindada ayni problem var. Hem kusuyor hem ishal. okuldan enfeksiyon kapiyolar heralde
gunlukcum tekrar Allah kavustursun. Tez zamanda gidip gelsin ins kocacin..
Renklicim sen nasilsin? NAzliya gecmis olsun.
Cezacim persembe yaptiracakmissin bekliyoruz canim insallah hayirli haber.
Bende iyiyim kizlar. Bugunden Turkiye icin bavul hazirligi yapmaya basladim. Biraz yordum kendimi yine. Hellomun dedigi gibi ev kadini olmak zor is. Supur sil toz al yemek yap akssam oluveriyor hicbisi anlamiyorum. Birde ben kocamin yaninda hic is yapmam nerdeyse.Yemekten sonra birlikte otururz kuruyemis, cay meyve Allah ne erdiyse aksami birlikte geciririztabi filmde izleriz..
unuttuklarim var mutlaka opuyorum herkesi

günaydın cancazzalrımmmmmmmmmm

geçmişi okumasammı dedim ama hemen vazgeçtim:)maşallahhh döktürmüşünüz yine ben daha iyiym şükür terlemem ateşim filan geçti sadece sabah çok üşüdüm yataktan çıkınca fena üşütmüşüm bu sefer özledim sizi beeeeeee ne var ne yok bi yaramazlık yok inşallahh

topiğin tadı tuzu gelmiş :) canım tekrar geçmiş olsun

benimde bugün evde son günüm sıpalarımı çok özledim kimseyi üzmemişler sesszice sınıfımızda oturmuşlar dün öğleden sonra sıkılmışlar anasınıfı öğretmenlerine gitmişler o da sınıfına davet etmiş bizimkileri.. büyümüş de küçülmüş bunlar valla

loneliness cnm tam da demek istediğimi yazmışsın bizim buzlarımız çabuk erir ama bazen aileler ısıtıp önümüze getirebiliyorlar bir de erkekler rencide oluyo sanırım gerçi bizde oluyozda bizi takan kim :) allah eşlerimzi başımızdan eksik etmesin ne kadar kızsak da aslında eşlerimizin ne kadar iyi insanlar olduğunun hepimiz farkındayız buarada kayınvalide derdin yokmuş en çok da ona sevindim belki herkesinki aynı değildir ama çoğunluğu maalesef sinir bozucu

ceza cnm tüp işini ne yaptın sen hala kavuşmamış mıydın ne zaman geliyor eşin ya benim hatlar mı karışıyor :)

nuraycım kolay gelsin bizde ev değiştirecez gözümde bir büyüyor sadece özel eşyalarımızı toplamak yeterli oluyomuş şirkete verecez ama yinede ben mutfağımı felan toparlarım sanırım :) içimden o güç gelirse inşallah yani :):) 15ine kadar gelsin o istek ama siz ne kadarlığına geliyosunuz canım uzun mu kalcaksınız tr.de

buarada günümüz aydın olsun topiğimiz sevinç dolsun :)

kuzum benim geçmişi okumadım raporluydun heralde ne mutlu sana seni kocaman yürekleriyle seven bi sürü öğrencin var onlarn bi gülümsemesi yeter huzuruna her insanın bi sığınacak limanı olmalı eşinden başka allahım sağlık versin hepimize hep güsel günler yaşayalım bu arada evde durmakda çokkkkkkkkk güsel yani ben çalışmaktan sıkılmışım yattım yattım yattım iyice dinlendim :)iyimisin kuzum ne durumdasın ağrın sızın yok inşallah

anladım abla,saol.dr a da kızdım ya insan bi açıklayıcı olur, eşimle konuştuk.o dr a gitmeyeceğim. eşime çok açıklayıcı gelmemiş, ama dedim ya çok pozitifti o yüzden gitmek istiyodum ama sorularım havada kalacaksa gitmeninde bi anlamı yok.şu aralarda yumurtlama vakitlerim benim, bu ay gitmeyeceğim sanırım.gebeliği etkilerse gibi düşündüm ... ya da bilmiyorujm yani bu adetimde geçsin madem.yada inş artık adet olmamda bu davadan kurtulurum.off ya ne zor işler, tamam felaket değil ama zor yani.dr da saolsun bayağı yardım cı olmuş bir de .... teşekkürler tekrar....

su hiteroskopiden bide ben yaptirayim belki bendede oldu yapisiklik , neden olmuyor ki yoksa bebek..gereken sartlari uyguluyoruz yinede bebek yok illaki bi sorun olmali demi
yoktur canım inş bi sorun, hiçbir sıkıntı yokken 2-3 yıla hamile kalan insanlar çok maalesef.dilerim bi sıkıntı yoktur, yada hemen hamile kalacaksan vardırda bebeğine kavuşursun.
canım saol gerçekten uyardığın için, dr randevusunu iptal ettim.eşime bahsettim senin ve chnb nin uyardığını.manyak şey diyo , ya diyorum bu kk çok yararlı bişey diye :)) canımda sıkıldı yani allahtan uyarmışsın ya.artık bu ayda pas.diğer aya gideceğim.iniş gerek kalmaz diye gerçekten bayağı bi dua ediyorum yani.tekrar teşekkürler canım...
bizimkide genel olarak anlatmadığını söylüyodu ama ne tesadüftür ki eşimin fikirlerini annesinden duyuyodum.yeni evli,yken filan.şimdi düzeldi ama bin tembihle.aşırı iyiniyetliler bence sorun bu yani.geçende bi kuzenimin evine uğradık, tokiden ev aldı.bizde niyetlendik demiştim ya, ama annenlere kesinlikle söyleme diye bin kere dedim, bu hafta ben gitmedim k.valideme.emiş gitti.şey demiş, işte arsalara bakmaya gittik, ya niye dedin diyorum ee arsa alırız sanmaz ki diyo, saol valla allahtan tembihlemişim diye :) şimdi burdan şikayet ettiğimi duysam beni insanlara neden yanış tanıtıyosun diye cinlenir :)
sağlam taraftar :) bayanlara biletler ücretsizmiş, olsaydın gidedin ne güzel.banada eşim 2 tane bjk forması almış.ben fb liyim, bjk lı olayım diye yazık ya atmadığı takla kalmadı, fb-bjk maçlarında fb lyim ama dedik anlaştık :)
saol canım, vazgeçtim şimdilik, öbür aya kaldı çünkü benim istediğim test o dğeilmiş....sen nasılın ?

canm hoşgeldin özledik seni, geçmiş olsun tekrar.şimdi iyi oldun mu ?

minikler, selam canım.nasılsın ? eşine sinriin geçti mi ?

Son düzenleme:

canım dün kontroldeydim heterojen yapı varmış henüz tam atmamış bu gecede biraz ağrım oldu ama cumartesi yaşadıklarımdan sonra bunlara ağrı demiyorum pazartesi tekrar kontrol edilecek beta sıfırlansın öle sevk yapacam dedi araştırma hastanesine gittiğimizde ziya beye de uğrayacaz ev bana göre değil cnm ya erkenden kalktım baksana akşama kadar ev işi ile uğraşırım artık hiç benlik değil :):):)

bende ev işi filan yaopmadım hasta olduumdan annemle kardşeim geldiler evimi sildiler süpürdüler çamaşır ütü ne yemek ne varsa hallettiler ben elimde kumandayla yattım danalarr gibi:)ay utandım çok fenayım canım ziya beyi ara gitmeden gelceen saati söle benim adımı ver o yardımcı olur

candaşım kuzummm bende sizi çok özledim iyiyim çok şükür dün akşamdan beri sen napıosun bakim

Bende cimbom gol gol diyenlerdenim

hosgeldin canim sensiz cekilmiyor buralar
buarada günümüz aydın olsun topiğimiz sevinç dolsun :)
gunaydinn

gunaydin.... candascim bu adetim cok tuhaf oldu kanamam cok azdi..2 gun surdu sonra 4. gun bir 2 damla geldi..bugun 7. gun dunde bugunde hic pet takmadim sadece sarimsi akintiyla karisik cok az kahverengi leke oldu off .. dun basim dönuyordu halsizdim bana ne oluyor anlamadim

günaydın bebeğmmmmmmmm eyvallah utandım

HAMILELERIMIZ !MASALLAH!
senemgy... nartanesi dogdu

yamatake...

hellokity... sisko hellooo

alin84...

sinua...

Pileo...

taf... uyusunda buyusun...

günlük2011... kalp atislari duyuldu

citaknuray... sisko nuray
loneliness...

dr_alb
INSALLAH HAMILE KALIP UST LISTEYE TASINACAKLAR!!
nazlım...................................... 30 araliko simdi hasta...:2:
minikler........................................................... ? korunma döneminde

chnb........................................................... ? bekliyorr..

ceza83.....................................................7 aralikumudumuz saban

renkliatlas................................................1 ocakkafasi karisikkk:44:

_CandaS_...................................................... 25 aralikmikroskobun serefine insallah bu ay

peppe...................................................... 26 aralikpeppe peppe nerelerdesiiin

Son düzenleme:
atlatmışsın çok şükür canım.bende smear testi yaptıracaktım chnb ve kıttty bunun gebelik için yapılmadığı uyarısında bulundular saolsunlar, bugün gidecektim vazgeçtim gitmekten.diğer aya o dedikleri testi yaptırırm artık.off inş gerek kalmaz ya (

alla allah, bu ayda öyle bişey olursa dr a görünürsün kesinde, bir defalık farklılıkta önemlimidir hiç bilmiyorum.yumurtlama dönemin bitseydi hadi bebekten diyelim ama şimdi nedendir yani ? şu soğan kürünün etkisi olabilir mi ? düzende değişiklik yaratıyodur belki ? onu bıraktın mı ? off ya valla bıktırdılar sıpalar hee, hayır elbet gelecekler bigünde bizler onların yüzünden hastalık hastası tipler gibi olacağız ondan korkuyorum (

canım ben mikroskopla ilgili bişey sorcam sana, o mavi kısmı kavlatmıyoruz değil mi ? onun üzerine tükürülüyo sanırım ? ben hiç bişey göremiyorum kapkaranlık görünüyoa..

inşallah canım yaa bendende rahim filmi istedi ziya bey içimiz rahat olsun dedi falan ama bende yaptırma taraftarı diilim senin ettiğin dua gibi bende umarım gerek kalmaz diyorum bu bebişler pek zorladı bizi

sogan kurunu 5 gun uyguladim sadece..belki ondandir ...

kiz mavi kisimdan cikaracan siyah kismi ..siyah kismin altindaki mercege dilinle bir damla birakcan..sonra 5 10 dk kurusun mavi kisma tak..mavi kismin altinda bi tus var oraya basinca isik yaniyo isigi yakmazsan karanlik gözukur

candascim bu videoyu izle bi ara..mikroskobun kullanimini gösteriyo
[video=youtube;Knim86U7Qno]http://www.youtube.com/watch?v=Knim86U7Qno[/video]

inşallah canım yaa bendende rahim filmi istedi ziya bey içimiz rahat olsun dedi falan ama bende yaptırma taraftarı diilim senin ettiğin dua gibi bende umarım gerek kalmaz diyorum bu bebişler pek zorladı bizi
hmm ... inş gerek kalmaz ve bu ay artık bu topik kapanır.peki bu ayda adet olursan yaptırcakmısın testi ? yoksa birkaç ay daha bekleyecek misin ?

çok açıklayıcı oldu teşekkürler :)) saf gibi maviyi çıkarmadan yapıyomuşum :))

inş kürdendir diyelim ya, artık gelsin bebeklerde lütfen bi zahmet.dün gece düzgün b dua ettim galiba, çaresiz hissettim kendimi.ben geceleri pe k dua etmem, artık edeyim allaha yakarışla her kapı açılmış değil mi yani ? hepinizinde ismini saydım valla bu kez eksiksiz :) minicik umutla peppeyi nickleriyle dedim ama :)) liste yine herzamanki gibi süper :) inş umudumuz şaban kurtarır bizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…