candascim bu videoyu izle bi ara..mikroskobun kullanimini gösteriyo
[video=youtube;Knim86U7Qno]http://www.youtube.com/watch?v=Knim86U7Qno[/video]
içerik filtreleme engelleme sistemi ! dank diye karşımda tabiki ! izleyeniyorum yani atlasımanlattığını yapıyorum bakalım becerebilmş miyim ? çok saol canım...
hmm ... inş gerek kalmaz ve bu ay artık bu topik kapanır.peki bu ayda adet olursan yaptırcakmısın testi ? yoksa birkaç ay daha bekleyecek misin ?
çok açıklayıcı oldu teşekkürler :)) saf gibi maviyi çıkarmadan yapıyomuşum :))
inş kürdendir diyelim ya, artık gelsin bebeklerde lütfen bi zahmet.dün gece düzgün b dua ettim galiba, çaresiz hissettim kendimi.ben geceleri pe k dua etmem, artık edeyim allaha yakarışla her kapı açılmış değil mi yani ? hepinizinde ismini saydım valla bu kez eksiksiz :) minicik umutla peppeyi nickleriyle dedim ama :)) liste yine herzamanki gibi süper :) inş umudumuz şaban kurtarır bizi :)
sogan kurunu 5 gun uyguladim sadece..belki ondandir ...
kiz mavi kisimdan cikaracan siyah kismi ..siyah kismin altindaki mercege dilinle bir damla birakcan..sonra 5 10 dk kurusun mavi kisma tak..mavi kismin altinda bi tus var oraya basinca isik yaniyo isigi yakmazsan karanlik gözukur
:) ışığı yakmazsan karanlık olur cümlene bayıldım
ne zormuş o cihazı kullanmak da öle onu çıkar bunu tak öyle böyle biz bu sıpacıkların yoluna baş koyduk da daha bekletmesn kuzum inşallah tedaviyi duyunca belki tamm anne geliyorum derler inşallah ... hani çocuklar hastaneye yaklaşınca geçti ağrım die tuttururya o misali yani
nazlım ben o kadar şanslı değilim kuzum eşimin eline bakıyorum saolsun yapıo ama işte elinden geldiği kadardayanamayıp yine ayaklanıyorum bak yine duramadım geldiğinde sürprizolsun die poğaça yapıyorum hem komşuların tabakları var boş verilmez napam
renkli cnm buarada adet değişikliği bende de oldu hiç ağrım olmamıştı örneğin dediğin gibi bi anda kırmızıyla geldi kısa sürdü öle pet doldurmadı yani normal adet gibi sen bide soğan kürü yapanların topiği varsa sor cnm bende soğan küründen şüpheleniyorum inşallah işe yaramıştır ve bu ay beklenmedik sürprizin seninle olur
candas cnm bu dr. seçiminde bende hep kararsız kaldım hem açıklayıcı olsun hem güler yüzlü olsun pozitif olsun gereksiz şeylerden de uzak tutsun bizi istiyorum sanırım ben bu defa doğru dr.u buldum hissediyorum :) inşallah sende tedaviye gerek kalmadan bebeğini görmek testlerini yaptırmak için ii bir dr. bulursun
tamam canım çözdüm olayı, sitesinede baktım.şuanda yumurtlama yokmuş.gördüm yaşasın :)) benim hesanıma göre artık bugünden başlaması lazımdı yumurtlamanın, kızların dediği gibi geç yumurtluyo olabilirm demekki ? inş öyledir ve inş bu ay denk getirirz artık...
saol canım, s yi koymadım çünkü açılışında s liydi. bilgi işlem otomatik yasaklıyo sadece kendilerine her yer açık.gıcık şeyler
doğru canım senin için erken tabi, senin dönemde uzunmuş gibi geldi biran bana ama bu daha 3. deneme olacak değil mi ?yok canım yaa istemem şimdilik daha çok erken bi 6 ay filan geçsin korunmadıımız dönem ondan sora anca yaptırırım şimdi istemiorum
:) ışığı yakmazsan karanlık olur cümlene bayıldım
ne zormuş o cihazı kullanmak da öle onu çıkar bunu tak öyle böyle biz bu sıpacıkların yoluna baş koyduk da daha bekletmesn kuzum inşallah tedaviyi duyunca belki tamm anne geliyorum derler inşallah ... hani çocuklar hastaneye yaklaşınca geçti ağrım die tuttururya o misali yani
nazlım ben o kadar şanslı değilim kuzum eşimin eline bakıyorum saolsun yapıo ama işte elinden geldiği kadardayanamayıp yine ayaklanıyorum bak yine duramadım geldiğinde sürprizolsun die poğaça yapıyorum hem komşuların tabakları var boş verilmez napam
renkli cnm buarada adet değişikliği bende de oldu hiç ağrım olmamıştı örneğin dediğin gibi bi anda kırmızıyla geldi kısa sürdü öle pet doldurmadı yani normal adet gibi sen bide soğan kürü yapanların topiği varsa sor cnm bende soğan küründen şüpheleniyorum inşallah işe yaramıştır ve bu ay beklenmedik sürprizin seninle olur
candas cnm bu dr. seçiminde bende hep kararsız kaldım hem açıklayıcı olsun hem güler yüzlü olsun pozitif olsun gereksiz şeylerden de uzak tutsun bizi istiyorum sanırım ben bu defa doğru dr.u buldum hissediyorum :) inşallah sende tedaviye gerek kalmadan bebeğini görmek testlerini yaptırmak için ii bir dr. bulursun
tamam canım çözdüm olayı, sitesinede baktım.şuanda yumurtlama yokmuş.gördüm yaşasın :)) benim hesanıma göre artık bugünden başlaması lazımdı yumurtlamanın, kızların dediği gibi geç yumurtluyo olabilirm demekki ? inş öyledir ve inş bu ay denk getirirz artık...
saol canım, s yi koymadım çünkü açılışında s liydi. bilgi işlem otomatik yasaklıyo sadece kendilerine her yer açık.gıcık şeylerbazen face de yasaklıyolar ama kendileri fink atıyolar o site senin bu site benim diye
doğru canım senin için erken tabi, senin dönemde uzunmuş gibi geldi biran bana ama bu daha 3. deneme olacak değil mi ?
canım sende bebek çabalarımızı çok iyi özetlemişsin valla hastane olayıyla :) aynen öyle yaçok saol ya, inş bende iyi bi dr bulabilrim ve umarım bulduğum dr bebek için olur.dün çok daraldım, büyük bişey değil biliyorum ama daraldım ya.bi yanda k.validem aklıma geldi, sanki ben aylardı bebek istiyorum olmuyo demişim gibi olmuyo değil mi daha diyo ? bence olur hiç korkma tesellilerine giriyo ama bilmiyo ki içteki sıkıntıları.şimdi hiçte ilgisi yok ama sağa sola dalmak istedim galiba :)) sanırım bizler tez canlıyız ya kürtajdan kalkanlar naz eder bizde ha şunu yapayım ha bunu yapayım derdindeyiz.bende bayramdan önceydi , buzdolabı temizledim.ev süpürdüm detaylı temizlik yapmıştım :) sende sıkıntıdan pasta börek yapmaya sarmışsın
cözulduyse sorun super...mikroskop iyi bisey ama ateste ölcersen cok daha iyi olur...
ay ne uyuzmus sizin sistem...
tüpsüz yaşıyorum evde tüp var ama takamam taşıyamam ben..eşim yarın akşam gelecek..o taksın..ben yapmam gerekenleri fırında yapıyorum.dünki yemek pişmedi bende fırına sürdüm..poğacadan banada göndersene..kahvaltı yapcam bende şimdi:)topiğin tadı tuzu gelmiş :) canım tekrar geçmiş olsun
benimde bugün evde son günüm sıpalarımı çok özledim kimseyi üzmemişler sesszice sınıfımızda oturmuşlar dün öğleden sonra sıkılmışlar anasınıfı öğretmenlerine gitmişler o da sınıfına davet etmiş bizimkileri.. büyümüş de küçülmüş bunlar valla
loneliness cnm tam da demek istediğimi yazmışsın bizim buzlarımız çabuk erir ama bazen aileler ısıtıp önümüze getirebiliyorlar bir de erkekler rencide oluyo sanırım gerçi bizde oluyozda bizi takan kim :) allah eşlerimzi başımızdan eksik etmesin ne kadar kızsak da aslında eşlerimizin ne kadar iyi insanlar olduğunun hepimiz farkındayızbuarada kayınvalide derdin yokmuş en çok da ona sevindim belki herkesinki aynı değildir ama çoğunluğu maalesef sinir bozucu
ceza cnm tüp işini ne yaptın sen hala kavuşmamış mıydın ne zaman geliyor eşin ya benim hatlar mı karışıyor :)
nuraycım kolay gelsin bizde ev değiştirecez gözümde bir büyüyor sadece özel eşyalarımızı toplamak yeterli oluyomuş şirkete verecez ama yinede ben mutfağımı felan toparlarım sanırım :) içimden o güç gelirse inşallah yani :):) 15ine kadar gelsin o istek amasiz ne kadarlığına geliyosunuz canım uzun mu kalcaksınız tr.de
günaydınlar....
nazlım tekrar geçmiş olsun canım...hoşgeldin...
minikler, canım sanada kolay gelsin...ohh sevindim eşin hatasını anlamış ve tatlı son...insanın morali bozuk olunca hayat zindan oluyor helede eşiyle kötüyse...neyse düzeldğine çok sevindim canım...
ceza, yarında boşluk varsa hastaneye gidersin canım benim....hadi hayırlısı...
candaş, ön sayfalarda kavlatıyormuyuz? diye bir soru sormuşsun...bu kelimeyi biz çok kullanıyoruz eşim ilk benden duymuş ayyy iki saat gülmüştü ne gülüyorsun dedim? o nasıl kelime öyle kavlamak falan hala söyler ve güler:)) alem yaa...
loneliness, canım eşlerin şu düşüncesizlikleride olmasa süperler ama:)) bizde eşimle ne zaman tartışsak konuşmuyor olsak kesinlikle bir arkadaşımız arar ve bize gelmek ister oda konuşmadığımız için bana sormadan gelin der sonrada arkadaşlar gelecek bişey alayımmı der deli olurum yaa niye davet ediyorsun bide her seferinden ben ağlamış olurum gözler şiş falan bu vesileyle konuşmak zorunda kalırız:)) ama eşim şimdi gittiya yokluğunu nasıl farkediyorum özelliklede kızımızla ilgilenmesinde...offf offf..benim eşimde hiç bişey tutamaz ağzında bu yüzden kaç defa tartıştık ama biraz düzelme var eskisi kadar değil mesela bu hamileliğimi ailesine söylemedi ben annemlere söyledim o çok sonra söyledi...
hellom, bugün tek kaldın galiba? nasılsın?
yamatake aceba doğum yaptımı? nasılsın yamatake?
polyanna vardı bide onun ne kadar oldu aceba?
nuray, canım yılbaşından sonra gelmeyecekmiydin buraya ?
bende boşluk olur o zman giderim diye düşünüyorum..ama:84:böylegelmekten korkuyorum..
minikler ben komşularımla içli dışlı olmayı seviyorum..tabii hepsiyl değil:) beraber kahve içmeyi falan seviyorum..arada değişiklik iyi oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?