Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
candascim bu videoyu izle bi ara..mikroskobun kullanimini gösteriyo
[video=youtube;Knim86U7Qno]http://www.youtube.com/watch?v=Knim86U7Qno[/video]

içerik filtreleme engelleme sistemi ! dank diye karşımda tabiki ! izleyeniyorum yani atlasım anlattığını yapıyorum bakalım becerebilmş miyim ? çok saol canım...

içerik filtreleme engelleme sistemi ! dank diye karşımda tabiki ! izleyeniyorum yani atlasım anlattığını yapıyorum bakalım becerebilmş miyim ? çok saol canım...

engelleme aciliyorsa söyle dene..youtube sayfasini aciyon ya http yerine https yaz ,,, s koy yani http nin yanina ..öyle dene bakim aciliyo mu youtubeden sayfalar

yok canım yaa istemem şimdilik daha çok erken bi 6 ay filan geçsin korunmadıımız dönem ondan sora anca yaptırırım şimdi istemiorum

:) ışığı yakmazsan karanlık olur cümlene bayıldım
ne zormuş o cihazı kullanmak da öle onu çıkar bunu tak öyle böyle biz bu sıpacıkların yoluna baş koyduk da daha bekletmesn kuzum inşallah tedaviyi duyunca belki tamm anne geliyorum derler inşallah ... hani çocuklar hastaneye yaklaşınca geçti ağrım die tuttururya o misali yani

nazlım ben o kadar şanslı değilim kuzum eşimin eline bakıyorum saolsun yapıo ama işte elinden geldiği kadar dayanamayıp yine ayaklanıyorum bak yine duramadım geldiğinde sürprizolsun die poğaça yapıyorum hem komşuların tabakları var boş verilmez napam

renkli cnm buarada adet değişikliği bende de oldu hiç ağrım olmamıştı örneğin dediğin gibi bi anda kırmızıyla geldi kısa sürdü öle pet doldurmadı yani normal adet gibi sen bide soğan kürü yapanların topiği varsa sor cnm bende soğan küründen şüpheleniyorum inşallah işe yaramıştır ve bu ay beklenmedik sürprizin seninle olur

candas cnm bu dr. seçiminde bende hep kararsız kaldım hem açıklayıcı olsun hem güler yüzlü olsun pozitif olsun gereksiz şeylerden de uzak tutsun bizi istiyorum sanırım ben bu defa doğru dr.u buldum hissediyorum :) inşallah sende tedaviye gerek kalmadan bebeğini görmek testlerini yaptırmak için ii bir dr. bulursun

o cumleye bende guldum sogan kuru sen nelere kadirsin kolay gelsin canim pogacalarin bereketli olsun

tamam canım çözdüm olayı, sitesinede baktım.şuanda yumurtlama yokmuş.gördüm yaşasın :)) benim hesanıma göre artık bugünden başlaması lazımdı yumurtlamanın, kızların dediği gibi geç yumurtluyo olabilirm demekki ? inş öyledir ve inş bu ay denk getirirz artık...
saol canım, s yi koymadım çünkü açılışında s liydi. bilgi işlem otomatik yasaklıyo sadece kendilerine her yer açık.gıcık şeyler bazen face de yasaklıyolar ama kendileri fink atıyolar o site senin bu site benim diye
yok canım yaa istemem şimdilik daha çok erken bi 6 ay filan geçsin korunmadıımız dönem ondan sora anca yaptırırım şimdi istemiorum
doğru canım senin için erken tabi, senin dönemde uzunmuş gibi geldi biran bana ama bu daha 3. deneme olacak değil mi ?

canım sende bebek çabalarımızı çok iyi özetlemişsin valla hastane olayıyla :) aynen öyle ya çok saol ya, inş bende iyi bi dr bulabilrim ve umarım bulduğum dr bebek için olur.dün çok daraldım, büyük bişey değil biliyorum ama daraldım ya.bi yanda k.validem aklıma geldi, sanki ben aylardı bebek istiyorum olmuyo demişim gibi olmuyo değil mi daha diyo ? bence olur hiç korkma tesellilerine giriyo ama bilmiyo ki içteki sıkıntıları.şimdi hiçte ilgisi yok ama sağa sola dalmak istedim galiba :)) sanırım bizler tez canlıyız ya kürtajdan kalkanlar naz eder bizde ha şunu yapayım ha bunu yapayım derdindeyiz.bende bayramdan önceydi , buzdolabı temizledim.ev süpürdüm detaylı temizlik yapmıştım :) sende sıkıntıdan pasta börek yapmaya sarmışsın

cözulduyse sorun super...mikroskop iyi bisey ama ateste ölcersen cok daha iyi olur...

ay ne uyuzmus sizin sistem...

cözulduyse sorun super...mikroskop iyi bisey ama ateste ölcersen cok daha iyi olur...

ay ne uyuzmus sizin sistem...

:) ateş ölçecektim be değil mi diye sabah evden çıkarken aklıma gelid :) unutmazsam yarın sabah ölçerim artık.rastgelir dilerim ki...

sistemde uyuzun uyuzu

günaydın kızlarr..uzun süredir ilk defa hafta içi okul zamanı evimdeyim...seminerden geldim saat 1 de tekrar gideceğim..

nazlım nassssıııııı oldun .......seni görmek güzel be bacım...tabii sizleride kızlarr

tüpsüz yaşıyorum evde tüp var ama takamam taşıyamam ben..eşim yarın akşam gelecek..o taksın..ben yapmam gerekenleri fırında yapıyorum.dünki yemek pişmedi bende fırına sürdüm..poğacadan banada göndersene..kahvaltı yapcam bende şimdi:)

komşulara poğaça götürdüm evinden çıkmıo die kırılmışlar bana :) ay bu millet gezmeyi ne çok seviyor buarada loneliness cnm annenin ellerinden öpüyorum dedinya biz okuyalım die gezmelerden vazgeçti die bu kadınlarda öle olacakmı acaba ama hiç sanmıyorum sen de bilirsin buranın düzenini çocuklar okula anneler güne :) birde akşam günleri oluyormuş onu da geçen hafta duydum hala şaşkınım :)
ceza sanırım seminer okuldan daha iyi geldi
renkli valla saol cnm baya bereketli oldu buyrun kahvaltı yapmayanlar acıkanlar çay da hazır eşimde aradı gelemeyecekmiş dışarı görevi vermişler çocuklara fabrika gezdirmeye gitti :)

günaydınlar....

nazlım tekrar geçmiş olsun canım...hoşgeldin...

minikler, canım sanada kolay gelsin...ohh sevindim eşin hatasını anlamış ve tatlı son...insanın morali bozuk olunca hayat zindan oluyor helede eşiyle kötüyse...neyse düzeldğine çok sevindim canım...

ceza, yarında boşluk varsa hastaneye gidersin canım benim....hadi hayırlısı...

candaş, ön sayfalarda kavlatıyormuyuz? diye bir soru sormuşsun...bu kelimeyi biz çok kullanıyoruz eşim ilk benden duymuş ayyy iki saat gülmüştü ne gülüyorsun dedim? o nasıl kelime öyle kavlamak falan hala söyler ve güler:)) alem yaa...

loneliness, canım eşlerin şu düşüncesizlikleride olmasa süperler ama:)) bizde eşimle ne zaman tartışsak konuşmuyor olsak kesinlikle bir arkadaşımız arar ve bize gelmek ister oda konuşmadığımız için bana sormadan gelin der sonrada arkadaşlar gelecek bişey alayımmı der deli olurum yaa niye davet ediyorsun bide her seferinden ben ağlamış olurum gözler şiş falan bu vesileyle konuşmak zorunda kalırız:)) ama eşim şimdi gittiya yokluğunu nasıl farkediyorum özelliklede kızımızla ilgilenmesinde...offf offf..benim eşimde hiç bişey tutamaz ağzında bu yüzden kaç defa tartıştık ama biraz düzelme var eskisi kadar değil mesela bu hamileliğimi ailesine söylemedi ben annemlere söyledim o çok sonra söyledi...

hellom, bugün tek kaldın galiba? nasılsın?

yamatake aceba doğum yaptımı? nasılsın yamatake?

polyanna vardı bide onun ne kadar oldu aceba?

nuray, canım yılbaşından sonra gelmeyecekmiydin buraya ?

Bir kutum olsa, içine unutmak istediklerimi koysam.

Unutmak istediğim anıları, kişileri, ilişkileri, kokuları doldursam.

Unutmak istediğim başlangıçları,

Kalbime sığmayanları hapsetsem.

Zaaflarımı, zayıflıklarımı, kurtulmak istediğim eksikliklerimi yerleştirsem.

Bir kez daha yaşamaktan korktuğum acıları doldursam.

Aldanmalarımı, aldatılmalarımı,

Kırgınlıklarımı,

Bir daha incitmesini istemediğim kişileri,

Beni ben olmaktan çıkaran şartları,

Yüreğimi acıtan kötülükleri,

Hepsini evet hepsini doldursam, asla açılmayacak şekilde sımsıkı kilitlesem.

Ve saklasam, sakladığım yeri de unutsam, hiç hatırlamasam...

günlük cnm yazıyı çok beğendim keşke benimde öyle kocaman bir kutum olsa :) ancak sığar :) buarada pollyanayı sormuşsun ben onu mart anneleri topiğinden tanıyorum sık girmiyorum ama arada bakıyorum mart annelerine benim ilk topiğim orası zaten ordan pileo ile tanıştık burayı da o önermişti.. iyikide önermiş burdan sonra başka topik ihtiyacı duymadım hiç..
canım eşin için sıkıntı yapma olur mu maalesef annelerin üzüntüsünü özlemini doya doya yaşama hakkı olmuyo kızın için herşey normal gibi davranki o da en az şekilde etkilensin.. yavruyu da salıver azcık bırak nerde rahat ediyorsa orda uyusun belki inatlaşmaktan vazgeçer belkide benim gibi alışkanlık yapar hep koltuk başlarında bulduğu yerde uyur :)

bende boşluk olur o zman giderim diye düşünüyorum..ama:84:böylegelmekten korkuyorum..
minikler ben komşularımla içli dışlı olmayı seviyorum..tabii hepsiyl değil:) beraber kahve içmeyi falan seviyorum..arada değişiklik iyi oluyor..

canım bende seviyorum fırsat bulunca gidiyorum ama akşam 4te geliyorum yemekti çaydı ee topla derken eşimi de özlüyorum onunla zaman geçir derken yatma saati oluyo haftasonuda ya misafir ya gezme olayı oluyo zaten ama buara işte bu durumda bile gezme beklemeleri garip bir de onlar ev hanımı sürekli geziyorlar geçen eve davet edecem ne zaman müsaştsiniz die gittim ben onlardan daha müsait oluyom çünkü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…