canım bende seviyorum fırsat bulunca gidiyorum ama akşam 4te geliyorum yemekti çaydı ee topla derken eşimi de özlüyorum onunla zaman geçir derken yatma saati oluyo haftasonuda ya misafir ya gezme olayı oluyo zaten ama buara işte bu durumda bile gezme beklemeleri garip bir de onlar ev hanımı sürekli geziyorlar geçen eve davet edecem ne zaman müsaştsiniz die gittim ben onlardan daha müsait oluyom çünkü :)
nazlım nassssıııııı oldun .......seni görmek güzel be bacım...tabii sizleride kızlarr
ayyy bizim apartmandakilerde yapıomuş gün cumartesileri bende gitcekmişim acık yüzümü görceklermiş dicektim ben hepinize vesikalık resmimi veririm :)benim ne işim var günlerde filan yaa çok saçma cumartesi işten çıkcam güne gitcem bursalılar pek sever kuzu bu gün olaylarınıkomşulara poğaça götürdüm evinden çıkmıo die kırılmışlar bana :) ay bu millet gezmeyi ne çok seviyor buarada loneliness cnm annenin ellerinden öpüyorum dedinya biz okuyalım die gezmelerden vazgeçti die bu kadınlarda öle olacakmı acaba ama hiç sanmıyorum sen de bilirsin buranın düzenini çocuklar okula anneler güne :) birde akşam günleri oluyormuş onu da geçen hafta duydum hala şaşkınım :)
ceza sanırım seminer okuldan daha iyi geldi
renkli valla saol cnm baya bereketli oldu buyrun kahvaltı yapmayanlar acıkanlar çay da hazır eşimde aradı gelemeyecekmiş dışarı görevi vermişler çocuklara fabrika gezdirmeye gitti :)
saol ablacımmm hoşgördüm şükür bi yaramazlık yokgünaydınlar....
nazlım tekrar geçmiş olsun canım...hoşgeldin...
minikler, canım sanada kolay gelsin...ohh sevindim eşin hatasını anlamış ve tatlı son...insanın morali bozuk olunca hayat zindan oluyor helede eşiyle kötüyse...neyse düzeldğine çok sevindim canım...
ceza, yarında boşluk varsa hastaneye gidersin canım benim....hadi hayırlısı...
candaş, ön sayfalarda kavlatıyormuyuz? diye bir soru sormuşsun...bu kelimeyi biz çok kullanıyoruz eşim ilk benden duymuş ayyy iki saat gülmüştü ne gülüyorsun dedim? o nasıl kelime öyle kavlamak falan hala söyler ve güler:)) alem yaa...
loneliness, canım eşlerin şu düşüncesizlikleride olmasa süperler ama:)) bizde eşimle ne zaman tartışsak konuşmuyor olsak kesinlikle bir arkadaşımız arar ve bize gelmek ister oda konuşmadığımız için bana sormadan gelin der sonrada arkadaşlar gelecek bişey alayımmı der deli olurum yaa niye davet ediyorsun bide her seferinden ben ağlamış olurum gözler şiş falan bu vesileyle konuşmak zorunda kalırız:)) ama eşim şimdi gittiya yokluğunu nasıl farkediyorum özelliklede kızımızla ilgilenmesinde...offf offf..benim eşimde hiç bişey tutamaz ağzında bu yüzden kaç defa tartıştık ama biraz düzelme var eskisi kadar değil mesela bu hamileliğimi ailesine söylemedi ben annemlere söyledim o çok sonra söyledi...
hellom, bugün tek kaldın galiba? nasılsın?
yamatake aceba doğum yaptımı? nasılsın yamatake?
polyanna vardı bide onun ne kadar oldu aceba?
nuray, canım yılbaşından sonra gelmeyecekmiydin buraya ?
şuan çayımı içmekteyim:)iyi ki çaycı var...yoksa nasıl içecektim..komşuya giderdim içmeye:)
ben çıkıyom kızlar görüşürüz birkaç saat sonra..
yandaki yazilari sildim canim o yuzden boncuklarida sildim...merhaba arkadaşlar,
geçmişi okudum.
nasılsınız hepiniz?
ceza mutlu sona az kaldı inşallah.
minikler bana da yolla poğaçandan, canım çekti:) şaka avcumu yaladım hemencik.
annem gerçekten gezmedi canım. biz evde rahat ders çalışalım diye. kardeşimle aramız bir buçuk yaş. o da öğretmen, türkçeci o da. kadınlar gezerler gezerler, bir de gelir öğretmene kafa tutarlar bizim çocuğumuz niye başarısız diye bilirim.
günlükçüm, sayılı gün çabuk geçer inşallah. hayırlısıyla gelir eşin.
ve nazlııımmm geçmiş olsun canım. şimdi nasılsın?
çıtaknuraycım, karşılaşamadık seninle de epeydir. türkiyeye dönüş ne zaman sizin?doğumu nerde düşünüyosun?bir ekre green card için orda doğrumak istiyorum falan yazmıştın, yanlış hatırlamıyorsam.
renkli, bizim boncuklar listeden yine kaybolmuş:) sana da zahmet oluyor ama.
candaş, mikroskobun hayırlı olsun. inşallah bu ay sonuca ulaşırsın.
kittycim yorma kendini. az kaldı senin de vuslata. kolla kendini.
kuzumm iyiyim çok şükür saolasın burnum tıklı halsizlik devam edio ama bugün çok iyiyim diğer günlere göre sen nasılsın bakalım benim annemde gitmezdi hiç gesmeye ama hep bize gelenler olurdu yazık kadıncaaza acırdım hep bu kadar misafirle naısl başa çıkıo diye hala da aklım almaz babannem bizde kalırdı bi sürü hala filan sürekli bize gelirlerdi ayy fenalık gelirdi okul zamanı neyse günaha girmiyeyim:)merhaba arkadaşlar,
geçmişi okudum.
nasılsınız hepiniz?
ceza mutlu sona az kaldı inşallah.
minikler bana da yolla poğaçandan, canım çekti:) şaka avcumu yaladım hemencik.
annem gerçekten gezmedi canım. biz evde rahat ders çalışalım diye. kardeşimle aramız bir buçuk yaş. o da öğretmen, türkçeci o da. kadınlar gezerler gezerler, bir de gelir öğretmene kafa tutarlar bizim çocuğumuz niye başarısız diye bilirim.
günlükçüm, sayılı gün çabuk geçer inşallah. hayırlısıyla gelir eşin.
ve nazlııımmm geçmiş olsun canım. şimdi nasılsın?
çıtaknuraycım, karşılaşamadık seninle de epeydir. türkiyeye dönüş ne zaman sizin?doğumu nerde düşünüyosun?bir ekre green card için orda doğrumak istiyorum falan yazmıştın, yanlış hatırlamıyorsam.
renkli, bizim boncuklar listeden yine kaybolmuş:) sana da zahmet oluyor ama.
candaş, mikroskobun hayırlı olsun. inşallah bu ay sonuca ulaşırsın.
kittycim yorma kendini. az kaldı senin de vuslata. kolla kendini.
nazlım sen anlıyosun değil mi beni :) cnm bursadan da fazla burda bu olay öğle günü var birde akşam günü var öğlen başka grupta :) akşam başka bi grupta :) ayak uydurmanın imkanı yok öle bi çay bi kahve işi değilki bizim oralarda da komşuya uğrar bi çay bi kahve içersin ama olay bu değil :) başkası konuşsa belk bende garipserdim çaya çıkacam ama kapı önü ya ayakkabı dolu oluyo ya da evde kimseyi bulamıyosun :) neyse bu konuşmayı yapmadım farzedelim nihatı izliyorum şuan onun durumuna düştm sanırım yaşar hocayı bağlayalım
kuzumm iyiyim çok şükür saolasın burnum tıklı halsizlik devam edio ama bugün çok iyiyim diğer günlere göre sen nasılsın bakalım benim annemde gitmezdi hiç gesmeye ama hep bize gelenler olurdu yazık kadıncaaza acırdım hep bu kadar misafirle naısl başa çıkıo diye hala da aklım almaz babannem bizde kalırdı bi sürü hala filan sürekli bize gelirlerdi ayy fenalık gelirdi okul zamanı neyse günaha girmiyeyim:)
yaaa çok acaip durumlar var kızım kadınlar tek sosyallikleri o düşünsene ya eşimin iş yerinde bi kız var günü varmış evinde ille benide çaardı kaç kez aradı eşimde dedi git ayıp olmasın ben gittim kotla normal bişiyle üstümde ayaamda pembe çoraplarım:)karılar bi geldiler mini eteklerr kolsuzlar filan bunlar pardüsenin içinden çıkıo anamm saçlar örtülü saçını bi açtı fönlü:)en can alıcı noktada hepsi çantasından ayakkabı çıkardı ev ayakkabısı :)ben pembe çoraplarımla güne damgamı vurdum ama tabiki cana yakın ben onlarla bile çokk güsel anlaştım müthiş vakit geçirdiler benim sayemde:)sölemesi ayıp hepsi dedikodu halindeydi ayy dedim amma sıkıcısnız açın şurdan oyun havası göbek atın günaha girmezsiniz hem dedim oynadık hep beraber ama kesinlikle bana görew diil günler sende sakın bulaşma :)
tabi canım kesinlikle öyle orası Allaha emanet..boncuklari koydum ama sonucta Allaha emanet, boncukla cincikla olacak sey degil ki nazardan korunmak.. boncuga cok bel baglamamak gerekir diye dusunuyorum
tamam canım nasıl istersen öyle yap da senin yaptığın da tutarsızlık oluyor o zaman. madem hiç bi yere koyma zor geldiyse de bahane bulma.HAMILELERIMIZ !MASALLAH!
senemgy . ..
yamatake . ..
hellokity . ..
alin84 . ..
sinua . ..
Pileo . ..
taf . ..
günlük2011 . ..
citaknuray . ..
loneliness . ..
dr_alb
INSALLAHHAMILE KALIP UST LISTEYE TASINACAKLAR!!
nazlım ...................................... 30 araliko simdi hasta...:2:
minikler ........................................................... ? korunma döneminde
chnb ........................................................... ? bekliyorr..
ceza83 .....................................................7 aralikumudumuz saban
renkliatlas ................................................1 ocakkafasi karisikkk:44:
_CandaS_ ...................................................... 25 aralikmikroskobun serefine insallah bu ay
peppe ...................................................... 26 aralikpeppe peppe nerelerdesiiin
nazar boncuklarini tabloda sadece sus maksadiyla koyuyoruz...nazardan korunmak amacli degil..ustelik internetten nazar degmez, fotograftan da nazar degmez, nazar sadece bizzat size bakanlardan deger,kisilerin nazari size degmesi icin yaninizda olmasi lazim ...
herkesin nazar boncugunu sildim sadece isimlerde olacak bundan sonra...kasitli bisey yoktur , sadece zor oluyor karisiyor kiminde var kiminde yok ....
bugun cok halsizim basimi kaldiracak halim yok, sisme yatagimizda sorun var , bas kisminda hava toplanmasi oldu cok yuksek oldu, sanirim ondan uykumuzu alamiyoruz, bu geceden itibaren cekyata tasiycam yatagimizi, tez zamanda turkiyeye dönup rahat yatagima kavusmak istiyorum...ne kafa kaldi ne beyin, baya kötu oldum...basimda ondan dönuyor
ya canim bizim kide cok rahatti..ama nedense icinde biseyler baglantilarda sanirim bi kopma oldu, bas kisminda hava toplandi yukseldi tabi, rahat edemiyoruz suan..yeni oldu öncesi cok rahatti...minikler, eğer hanımların yaşı biraz büyükse evet ya onlar gezmeye pek meraklı.bizim apartmanda da hiç komşuluk yok.gerç olsada biz fazla gürültülüyüz içlerinde bulunmamızı isterler mi bilemiyorum :)
Günlük, ya hep aloştığım bi kelime ya tuhaf gelmiyoda tabi yabancısına komik :) eşlerle ilk sene iletişimi komedi resmen :) şimdi enişteyide alıştırmışsın ne güzel :) bizim millette kızdığına şöyle küfreder, katoli, hristiyan, yunan tohumu :)) eşimin çok komiğine gitmiş beğenmiş filan, bana kızınca katolikler hristiyanlar havada uçuşuyo :) dün kızın uyudu mu seni üzmeden ?
loneline, canım çok saol.inş uğurlu gelir sen nasılsın ? paylaştığın linki geçen görmüştüm ama okuyamamıştım.çünkü bizim için her çare kapalı.eşimin kanunu sadece 657 ye bağlı değil çünkü.bide askeri tüzükler filan falan var.her durumda iç tüzüğe bakın lafıyla kapılar kapanıyor
nazlım, canım sen daha yolun başındasın inş ilerlemeden bebeğin göbeğine düşerde aramızdan ayrılırsın.
atlas, canım ya inş Tr ye gelince rahat rahat uyursun yatağında :) bizimde eşimin evindeki yatapı şişme, ama çok rahat.ank da ki ise ortopediklerden ama çok rahat edemiyoruz biz, keşke şişme yatağımız olsa diyoruz :))
cezam, canım ohhh çayını da içmişsin, miniklerin poğaçasının hayaliylede iyi gitmiştir :))
yamateke, bende seni çok merak ediyorum.doğum yaptın mı acaba ? eğer birkaç gün daha uğramazsan , artık arayacağım çok meraklandım valla.
kıtty, cankuş uğramadın bugün hiç ?
bende dışardan acı badem sütü + kremi aldım.kırışıklar başlıyo kafaya takcam valla.2 aydır filanda bepanten sürüyodum üzüme, birde papatya yağı.sanırım onlarda toparlamış.ama ben bayağı taktım galiba ki şimdi birde at kestanesi ve kayısı kremi alcam :))
renkl atlas cnm bi dr.a gitme olanağın yokmu orda işler nasıl işliyor bilmiyorum ama tuzlu ayran felan içtin demi tansiyonun mu düştü acaba geçmiş olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?