Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tüp olmadığı için komşuya giderim dedim..bizim o kadar değil..tam ideali..zaten hafta içi çalışıyoruz..haftasonuda ev işi yapıyoruz yada dışarı çıkıyoruz.. yazın güzler uzun olunca hal dert sormak için gidip geliyorduk..yoksa genelde kapılarda görüşüyoruz..çorba kek verirken..bide benim yan dairemdeki bayanın eşide polis..onun iki yetişkin kızı var..akşamları eşler olmayınca bazen görüşüyoruz..

ya canim bizim kide cok rahatti..ama nedense icinde biseyler baglantilarda sanirim bi kopma oldu, bas kisminda hava toplandi yukseldi tabi, rahat edemiyoruz suan..yeni oldu öncesi cok rahatti...
anladım, tabi uzun süre kullanınca rahatı gidiyodur.bizimkininde miadı yakında dolar zaten ...

Allah yardımcın olsun canım, özellikle halisünasyonlar çok zordur.inş geçer.tuzlu bişeyler mi yesende tansiyonun düzelse ?

yedim canim neler yemedim ki..cözemedim hala sanirim uykusuzluktan... senin su kremlenme olayini sevdim sen kullan bakim iyi gelirse bende alirim..bepanten var bende de ama killanma yapiyor diye surmuyorum

yedim canim neler yemedim ki..cözemedim hala sanirim uykusuzluktan... senin su kremlenme olayini sevdim sen kullan bakim iyi gelirse bende alirim..bepanten var bende de ama killanma yapiyor diye surmuyorum

inş düzelir ya, o zman tek çare dinlenmek kaldı geriye.bepantende bende kıllanma yapmadı ama bilmiyorum ki herkeste aynı etkiyi verir mi. ki bende biraz o sorunda var yani.fazlaca :) gelişmeleri görürsem haber veririm sana :) kremlerin yanında evde yaptıklarımda ektra :) görsen gülersin . soda+limonlu pres, mayalı maske, yoğurtlu limonlu peeling vs. vs. :))

geçmiş olsun canım..doktorun tekrar çağırmadımı. genellikle 1 hafta 10 gün sonra geri çağırıp muayene ediyorlar..test yapıldı galiba..üşütme kendini..iyi beslen..

Hilal arkadaşım geçmiş olsun öncelikle. İlk düşüğünse genelde pek bir test yapmazlar. Kaç haftalıktı?

tEKRARLAYAN DÜŞÜKLERDE İSE PIHTILAŞMA, GENETİK VE BAĞIŞIKLIKLA İLGİLİ TESTLER YAPIYORLAR...

geçmiş olsun renkliatlas..dinlen istersen güzelce..maşallah candas çok bakımlı gördüm seni..30 yaş sendromumu:)

geçmiş olsun canım..doktorun tekrar çağırmadımı. genellikle 1 hafta 10 gün sonra geri çağırıp muayene ediyorlar..test yapıldı galiba..üşütme kendini..iyi beslen..

tekrar kontrole gittim evet. hiç bir sıkıntı yok temiz dedi. ancak patoloji sonucu daha gelmedi. sadece 3 ay korunacaksın dedi. başka bişey demedi.

kALBİ DURDUĞUNDA GENELDE İLK ÖNCE ŞÜPHENİLENLERDEN BİRİ PIHTILAŞMA PROBLEMİDİR. kAN AKIŞI SAĞLANAMADIĞINDAN(YETERİNCE) BEBEĞİN KALBİ DURMUŞ OLABİLİR...

pıhtılaşma testini kürtajdan önce yaptılar herhalde bi sıkıntı yoktu. benim doktorum sorarsam söyleyen tiplerden. ağzından lafı cımbızla sorarsam alıyorum ne yazık ki.

tekrar kontrole gittim evet. hiç bir sıkıntı yok temiz dedi. ancak patoloji sonucu daha gelmedi. sadece 3 ay korunacaksın dedi. başka bişey demedi.

bundan sonra dikkat etmem sağlıklı beslenmek bide üşütmemek canım...umarım 3 ay sonra bebişin hemen gelir..

inş düzelir ya, o zman tek çare dinlenmek kaldı geriye.bepantende bende kıllanma yapmadı ama bilmiyorum ki herkeste aynı etkiyi verir mi. ki bende biraz o sorunda var yani.fazlaca :) gelişmeleri görürsem haber veririm sana :) kremlerin yanında evde yaptıklarımda ektra :) görsen gülersin . soda+limonlu pres, mayalı maske, yoğurtlu limonlu peeling vs. vs. :))

geçmiş olsun renkliatlas..dinlen istersen güzelce..maşallah candas çok bakımlı gördüm seni..30 yaş sendromumu:)
saol canım sorma ya hemde ne sendrom :)) başladık bakalım :) saçlarımda beyazladı zaten, gelen geçen söyleyip duruyo :) yaşlandım valla
teşekkür ederim. ilk düşük evet. dokuz haftalıktı. ancak tekrar olursa diye korkuyorum napmalıyım. bir de 3 ay nasıl geçecek bilmiyorum. acısı da dinmiyor dinmeyecek de yenisi gelmeden((

canım çok geçmiş olsun, ustamız chnb.bilgiler onda.umarım 2. bebeğine tez jkavuşursın sağlıklada kucağına alırsın.

teşekkür ederim. ilk düşük evet. dokuz haftalıktı. ancak tekrar olursa diye korkuyorum napmalıyım. bir de 3 ay nasıl geçecek bilmiyorum. acısı da dinmiyor dinmeyecek de yenisi gelmeden(([/QUOTE]

tABİ, KORKMAN ÇOK DOĞAL. Canım şunu yap bunu yap tabi diyemem çünkü ilklerde çok yaşanan bir durum. Devlette ekstradan ilk düşüklerde pek bir test filan yapmıyor. Özelde istersen pıhtılaşmayı yaptır ya da devlete 2. düşüğüm dersen de yaparlar. Genelde ilk adetten sonra korunma deniliyor. Buradaçoğu arkadaş öyle yaptı. Bazılarının hemen tuttu, bazılarının tutmadı. Çok üzülerek yazıyorum çok beklemeden tutup kaybeden arkadaşımız da var. Her alternatif örneğini gördük. Allah bir daha yaşatmasın. Ama çoğunluk 2. kez bunu yaşamadı şükürler olsun.

Bir de folikasite devam et canım...

çok teşekkür ederim canım inşallahhhhhhhh.

teşekkür ederim. ilk düşük evet. dokuz haftalıktı. ancak tekrar olursa diye korkuyorum napmalıyım. bir de 3 ay nasıl geçecek bilmiyorum. acısı da dinmiyor dinmeyecek de yenisi gelmeden((

tABİ, KORKMAN ÇOK DOĞAL. Canım şunu yap bunu yap tabi diyemem çünkü ilklerde çok yaşanan bir durum. Devlette ekstradan ilk düşüklerde pek bir test filan yapmıyor. Özelde istersen pıhtılaşmayı yaptır ya da devlete 2. düşüğüm dersen de yaparlar. Genelde ilk adetten sonra korunma deniliyor. Buradaçoğu arkadaş öyle yaptı. Bazılarının hemen tuttu, bazılarının tutmadı. Çok üzülerek yazıyorum çok beklemeden tutup kaybeden arkadaşımız da var. Her alternatif örneğini gördük. Allah bir daha yaşatmasın. Ama çoğunluk 2. kez bunu yaşamadı şükürler olsun. [/QUOTE]

özele gidiyordum zaten burda. bende istiyorum okudum evet bazıları hemen bırakmış korunmayı. işte korkum da tekrar 2 .düşük yaşayanlar. ben de 1.seçenektemiyimdir acaba? folik asit kullanıyorum onu da ben doktora sordum kullanayım mı diye sorunca evet dedi burda doktor seçeneğinin çok olmaması kötü.teşekkür ederim yardımın için canım.

arkadaşım bende 8 hafta 5 günlük kaybettim bebeğimi 3 ay bende korundum
o 3 ay çok zor oluyor seni çok iyi anlıyorum duygusallığın son safhada oluyor ama 3 aydan sonra acın diniyor ve yeni umutlarla dolu oluyosun sana üzülme diyemem üzüleceksin çünkü ben gizli gizli ağlardım herkesten
ama şimdi yeniden deneme başladım 2. ayım Allah kısmet ederinş. ve bidaha yaşatmaz bu acıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…