anlatamadım sanırım neyse sağlık olsun afiyet olsun git cnm benim komşuna da git.. :) ki ben komşularımdan şikayetçi değilim tam tersi onlar benden şikayetçi oldular die bahsettim birde eleştirdiğim şey gezme işini eğlenceden çıkarıp görev haline getirmeleri ki ilk defa burda gördüm bunu :) ama görmeden anlamak da zor :)
anladım, tabi uzun süre kullanınca rahatı gidiyodur.bizimkininde miadı yakında dolar zaten ...ya canim bizim kide cok rahatti..ama nedense icinde biseyler baglantilarda sanirim bi kopma oldu, bas kisminda hava toplandi yukseldi tabi, rahat edemiyoruz suan..yeni oldu öncesi cok rahatti...
tansiyonum herzaman dusuk, dunde kötuydum ama bugun basimi kaldiramiyorum..bulasiklari mutfak dolabina basimi dayayarak yikadim..mozaik pasta istemisti kocam onuda sandalye koydum öyle oturarak yaptim..gözumu acamiorum suan yatarak yaziyorum valla..neden öyle oldum bilmiyorum bu ay cok kanamam da olmadi..kanama olsa ondan derim..6 gundur folik asiti biraktim icmiyorum, bebek isiyle kafayi bozdum..garip garip ruyalar halisunasyonlar göruyorum gecen anlattim..ilk atandigim sene bingöl gencte surekli halisunasyonlar görurdum evde askerler kopmus kollar görurdum uyanikken..sonra dr a gittim felan ilac felan kullandim gecti..yine basladi sanirim kafaya takmamam lazim, esimede diyemedim acikcasi, onuda uzmek istemiyorum. bu sabahta evin icinde nefes sesleri duydum sanki ensemden gelen sesler..Allahim sen buyuksun dedim dua ettim..yapacak bisey yok dusunmemem lazim
anladım, tabi uzun süre kullanınca rahatı gidiyodur.bizimkininde miadı yakında dolar zaten ...
Allah yardımcın olsun canım, özellikle halisünasyonlar çok zordur.inş geçer.tuzlu bişeyler mi yesende tansiyonun düzelse ?
yedim canim neler yemedim ki..cözemedim hala sanirim uykusuzluktan... senin su kremlenme olayini sevdim sen kullan bakim iyi gelirse bende alirim..bepanten var bende de ama killanma yapiyor diye surmuyorum
merhaba ben de 9 gün önce kürtaj oldum ne yazık ki.bebeğimin kalbinin durmasından dolayı.çok istiyordum hala da çok istiyorum. ancak doktor 3 ay korunma verdi. ne yazık ki bekliyorum. bu süreçte ne yapmalıyım. herhangi bir test falan yaptırmalı mıyım?bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
inş düzelir ya, o zman tek çare dinlenmek kaldı geriye.bepantende bende kıllanma yapmadı ama bilmiyorum ki herkeste aynı etkiyi verir mi. ki bende biraz o sorunda var yani.fazlaca :) gelişmeleri görürsem haber veririm sana :) kremlerin yanında evde yaptıklarımda ektra :) görsen gülersin . soda+limonlu pres, mayalı maske, yoğurtlu limonlu peeling vs. vs. :))
geçmiş olsun canım..doktorun tekrar çağırmadımı. genellikle 1 hafta 10 gün sonra geri çağırıp muayene ediyorlar..test yapıldı galiba..üşütme kendini..iyi beslen..
Hilal arkadaşım geçmiş olsun öncelikle. İlk düşüğünse genelde pek bir test yapmazlar. Kaç haftalıktı?
tEKRARLAYAN DÜŞÜKLERDE İSE PIHTILAŞMA, GENETİK VE BAĞIŞIKLIKLA İLGİLİ TESTLER YAPIYORLAR...[/QUO
teşekkür ederim. ilk düşük evet. dokuz haftalıktı. ancak tekrar olursa diye korkuyorum napmalıyım. bir de 3 ay nasıl geçecek bilmiyorum. acısı da dinmiyor dinmeyecek de yenisi gelmeden((
tekrar kontrole gittim evet. hiç bir sıkıntı yok temiz dedi. ancak patoloji sonucu daha gelmedi. sadece 3 ay korunacaksın dedi. başka bişey demedi.
bundan sonra dikkat etmem sağlıklı beslenmek bide üşütmemek canım...umarım 3 ay sonra bebişin hemen gelir..[/QUOTE
teşekkür ederim canım. inşallah gelir. dikkat ederim. tekrar olması için neler yapmam ki((
yedim canim neler yemedim ki..cözemedim hala sanirim uykusuzluktan... senin su kremlenme olayini sevdim sen kullan bakim iyi gelirse bende alirim..bepanten var bende de ama killanma yapiyor diye surmuyorum
saol canım sorma ya hemde ne sendrom :)) başladık bakalım :) saçlarımda beyazladı zaten, gelen geçen söyleyip duruyo :) yaşlandım vallageçmiş olsun renkliatlas..dinlen istersen güzelce..maşallah candas çok bakımlı gördüm seni..30 yaş sendromumu:)
teşekkür ederim. ilk düşük evet. dokuz haftalıktı. ancak tekrar olursa diye korkuyorum napmalıyım. bir de 3 ay nasıl geçecek bilmiyorum. acısı da dinmiyor dinmeyecek de yenisi gelmeden((
saol canım sorma ya hemde ne sendrom :)) başladık bakalım :) saçlarımda beyazladı zaten, gelen geçen söyleyip duruyo :) yaşlandım valla
canım çok geçmiş olsun, ustamız chnb.bilgiler onda.umarım 2. bebeğine tez jkavuşursın sağlıklada kucağına alırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?