Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canım galiba bunu yaşamadan öğrenmek zor. Ya da her şey garanti olsun dersen birçok test var yapılabilecek ama o da zaman ve maddiyat gerektiriyor. Ben de 2 düşük, bir erken doğum yaşadım 25 haftalık. Bir de oğlum var. Ama herbir şey de çıktı. Yok yok bende. Ama ben istisna bir vakayım sanırım... Eşimde de bende de sorunlar var.

yaklaşık 6 ay korundum kürtajdan sonra rahim anca toparlanıyor aslında.yani doktorum öyle demişti.ağustosta bıraktım korunmayı 3 ay sonrada gebelik gelişti ama ne durumda bilmiyorum henüz çok erken:18:

Kızlar dün müfettiş muhabbetinde o kadar etkilnmişim ki rüyamda teftiş geçirdim. Müfettiş gençti ve sınıfım kalabalıktı ve konuştular derste şarkılar söylediler. Ben de bağırdım müfettiş önünde. Bizim de yarın felsefe öğretmenine gelecekmiş. İnşallah edebiyatçılara gelmezler. Hiç hazır değilim...

geçmiş olsun.bende bekleyeceğim sanırım 3 ayı riske atamam tekrar. inşallah allahım hepimize tez zamanda kısmet eder. sen daha yakınsın ne güzel. zorla gülüyorum herkes sanıyor ki atlatıyor içimde neler kopuyor bi bilseler.en kısa zamanda güzel haberlerini alırız da biz de cesaret buluruz.

patoloji sonucu henüz gelmedi. ondan da korkuyorum. bende de ekstra bişeyler çıkarsa ve daha uzun beklemem gerekirse diye. ne zor şeyler yaşıyoruz yarabbim. allah yardımcımız olsun.

bencede riske atma canım zaten psikolojik olarakta anca toparlanıyorsun
aynen çabuk atlattım bende millete göre gel bide onu bana sor hergün ağladım yaa
inşallah canım bakalım Allah ne zaman kısmet ederse artık
sende 3 aydan sonra hemen başla canım

bende de bir müfettiş korkusu aldı başını gidiyor. hiç hazır değilim bu sene. başlamışlar bizim buralarda da. hamilelik, düşük falan derken koptum bu aralar okuldan biraz. gelirlerse zorlu bir teftiş olur. toparlanmadan gelmemeliler.

patoloji sonucu henüz gelmedi. ondan da korkuyorum. bende de ekstra bişeyler çıkarsa ve daha uzun beklemem gerekirse diye. ne zor şeyler yaşıyoruz yarabbim. allah yardımcımız olsun.

Amin.................

evet zor günler yaşıyorum. ağla ağla ağla yapabileceğim başka bişey yok. bekler miyim hemen başlıycam. sabırsızlanıyorum zaten.

yaklaşık 6 ay korundum kürtajdan sonra rahim anca toparlanıyor aslında.yani doktorum öyle demişti.ağustosta bıraktım korunmayı 3 ay sonrada gebelik gelişti ama ne durumda bilmiyorum henüz çok erken:18:

allah yardımcın olsun. sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah...

Evet öyle canım gelmesinler. Ben 2 senedir Leyla gibiyim... Haram helal kavramını bilmesem hepten boşlarmışım....

bayağı etkilenmişsin demekki :) inş sizin derslerinize girmesin o zman ablacım ...

2 gün gelmemenin acısı çıkıogeberdmmmmmmmmmmmmmmmmm

kolay gelsin miniklercim. Esinle birlikte kolayca halledersiniz insallah. Ben 1 ayligina geliyorum. Uzun kalamicaz. Gidip gelicez. Benim ailem Istanbulda, esimin ailesi Ankarada. Tabi ilk once ucak Istanbula iniyor. Bikacgun orda kaliriz ama kayinvalidem fazla birakmaz bizi Istanbulda. Hadi gelin artik diye tutturur. Bizimkileri fazla goremicem diye uzuluyorum. Esimede bisi soyleyemiyorum biliyorum soylesem hemen kizar. Bana simdiden stress yapma der.
biletimiz 17 Ocak gunlukcum. Ama ben dayanamadim aldigimiz hediyeler var. Onlar zaten bir bavul tutuyor. Cocuklara buldukca almisim. farkli yerlere koymusum. Zaman daraldikca hemen halledemem diye simdiden baslayayim dedim :))) Senin nasil geciyor gunler? YA ben hep ruyamda yemekler goruyorum anlatamam . Hep bisiler yiyorum. Bi uyaniyorum sanki boyle yemisim gibi agzim sulu sulu. Asermek dedikleri bumu acaba anlayamadim.. Esimi aradim hemen gelirken tatli al dedim . Aksami nasil bekleyecem acaba? :)))

evet canim karsilamadik. Ben uyurken sohber ilerliyor yetisemiyorum :)) Turkiyeye donus degilde tatil icin 1 ayligina gelicez. daha donus tarihimiz belli degil..insallah Allah nasip ederse canim dogumu burda yani Amerikada yapicam. Burda dogunca cocuk cift vatandas oluyor. Ilerde bilinmez belki ama Amerikada okumak ister. BUrda vatandaslara cok kolayliklar var. Esim diyor 2.ci bebegide hemen yapalim. Kardeside vatandas olsun. 1ciyi dogurdukta 2.ciyi dusunuyor yani. bende diyorum saglikla bi kucagimiza alalimda 2.ciyi sonra dusunuruz. Sen nasilsin? Bebisimiz nasil? oda buyuyo annesi. 8 haftaligi gecmisiz masallah..

günaydın kuzularrrrrrrr

anam akşam kimseler yazmamış herkes gesmeklerdeydi galiba mutlu günlerr

günaydın kızlar, nasılsınız ?

nazlım, günaydın.canım dün maç davasına kimse girmemiş anlaşılan.millette çok sinir ya, face den geçmedikleri dalga kalmamış, hayır esprininde bi boyutu var.argoya ne gerek var yani değil mi ? neyse gs lileri tebrik edelim biz yinede...sen nasılsın ?

bir gsli olarak kötüyüm diyemem :)akşam muhteşem yüzyılda daha güzel bi maç vardı heycanlı :)bugğn klomen bitiyo yine geçmiş zaman pazartesi kontrolum var sonrası allah kerim bu ay geçen aylar gibi değilim vakit geçtikçe insan dahamı bi sakin oluyo sanki he yavru gribim geçti gibi az hasarım var sen nasılsın

arkadaslar araniza benide alirmisin:)

bende temmuzda düsük yaptim ve bir ay bekledikden sonra tekrar denemeye basladik ve suana kadar olmadi, ama beni örnek olarak almayin, cünkü genelde düsükden sonra cogu erken hamile kaliyor, tabiki herseyden önce hayirlisi rabbimin bir bildigi vardir diyorum hep,yani hayirlisi böyleymis. Bu ay sogan kürü denemek istiyorum bakalimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…