- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #11.481
pıhtılaşma testini kürtajdan önce yaptılar herhalde bi sıkıntı yoktu. benim doktorum sorarsam söyleyen tiplerden. ağzından lafı cımbızla sorarsam alıyorum ne yazık ki.[/QUOTcanım önce Allah sabır versin. ben de kaybettim ilk bebeğimi. hastanede bana da yapmıştı doktorum pıhtılaşma testi. ama onlar basit oluyor canım. daha ayrıntılı fakültelerde baklıyor.inşallah tekrra sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın. sadece ilk adetimi bekledim ben. 8 haftalıktı. 6. ayda ancak tuttu. bence 1 adet yeterli. kendi fikrim. ilki için ne kadar beklemiştin?ben yaklaşık 2 yıl beklediğim için geç oluyor diye fazla beklemek istemedim.
özele gidiyordum zaten burda. bende istiyorum okudum evet bazıları hemen bırakmış korunmayı. işte korkum da tekrar 2 .düşük yaşayanlar. ben de 1.seçenektemiyimdir acaba? folik asit kullanıyorum onu da ben doktora sordum kullanayım mı diye sorunca evet dedi burda doktor seçeneğinin çok olmaması kötü.teşekkür ederim yardımın için canım.
arkadaşım bende 8 hafta 5 günlük kaybettim bebeğimi 3 ay bende korundum
o 3 ay çok zor oluyor seni çok iyi anlıyorum duygusallığın son safhada oluyor ama 3 aydan sonra acın diniyor ve yeni umutlarla dolu oluyosun sana üzülme diyemem üzüleceksin çünkü ben gizli gizli ağlardım herkesten
ama şimdi yeniden deneme başladım 2. ayım Allah kısmet ederinş. ve bidaha yaşatmaz bu acıyı
pıhtılaşma testini kürtajdan önce yaptılar herhalde bi sıkıntı yoktu. benim doktorum sorarsam söyleyen tiplerden. ağzından lafı cımbızla sorarsam alıyorum ne yazık ki.[/QUOTcanım önce Allah sabır versin. ben de kaybettim ilk bebeğimi. hastanede bana da yapmıştı doktorum pıhtılaşma testi. ama onlar basit oluyor canım. daha ayrıntılı fakültelerde baklıyor.inşallah tekrra sağlıklı bir şekilde hamile kalırsın. sadece ilk adetimi bekledim ben. 8 haftalıktı. 6. ayda ancak tuttu. bence 1 adet yeterli. kendi fikrim. ilki için ne kadar beklemiştin?ben yaklaşık 2 yıl beklediğim için geç oluyor diye fazla beklemek istemedim.
teşekkür ederim canım. yarıyıl tatiline kadar bekleyip tatilde ankaraya fakülteye gideyim diye düşünüyorum zaten. ondan sonrada bırakırım korunmayı. 2 ay olmuş oluyor. ilki 1 ay sonra olmuştu. çok bekletmedi bebeğim ancak çabuk bıraktı beni. inşallah senin deolur en kısa zamanda. allah hepimiz için hayırlısnı versin.
Canım galiba bunu yaşamadan öğrenmek zor. Ya da her şey garanti olsun dersen birçok test var yapılabilecek ama o da zaman ve maddiyat gerektiriyor. Ben de 2 düşük, bir erken doğum yaşadım 25 haftalık. Bir de oğlum var. Ama herbir şey de çıktı. Yok yok bende. Ama ben istisna bir vakayım sanırım... Eşimde de bende de sorunlar var.
geçmiş olsun.bende bekleyeceğim sanırım 3 ayı riske atamam tekrar. inşallah allahım hepimize tez zamanda kısmet eder. sen daha yakınsın ne güzel. zorla gülüyorum herkes sanıyor ki atlatıyor içimde neler kopuyor bi bilseler.en kısa zamanda güzel haberlerini alırız da biz de cesaret buluruz.
Kızlar dün müfettiş muhabbetinde o kadar etkilnmişim ki rüyamda teftiş geçirdim. Müfettiş gençti ve sınıfım kalabalıktı ve konuştular derste şarkılar söylediler. Ben de bağırdım müfettiş önünde. Bizim de yarın felsefe öğretmenine gelecekmiş. İnşallah edebiyatçılara gelmezler. Hiç hazır değilim...
patoloji sonucu henüz gelmedi. ondan da korkuyorum. bende de ekstra bişeyler çıkarsa ve daha uzun beklemem gerekirse diye. ne zor şeyler yaşıyoruz yarabbim. allah yardımcımız olsun.
bencede riske atma canım zaten psikolojik olarakta anca toparlanıyorsun
aynen çabuk atlattım bende millete göre gel bide onu bana sor hergün ağladım yaa
inşallah canım bakalım Allah ne zaman kısmet ederse artık
sende 3 aydan sonra hemen başla canım
yaklaşık 6 ay korundum kürtajdan sonra rahim anca toparlanıyor aslında.yani doktorum öyle demişti.ağustosta bıraktım korunmayı 3 ay sonrada gebelik gelişti ama ne durumda bilmiyorum henüz çok erken:18:
bende de bir müfettiş korkusu aldı başını gidiyor. hiç hazır değilim bu sene. başlamışlar bizim buralarda da. hamilelik, düşük falan derken koptum bu aralar okuldan biraz. gelirlerse zorlu bir teftiş olur. toparlanmadan gelmemeliler.
bayağı etkilenmişsin demekki :) inş sizin derslerinize girmesin o zman ablacım ...Kızlar dün müfettiş muhabbetinde o kadar etkilnmişim ki rüyamda teftiş geçirdim. Müfettiş gençti ve sınıfım kalabalıktı ve konuştular derste şarkılar söylediler. Ben de bağırdım müfettiş önünde. Bizim de yarın felsefe öğretmenine gelecekmiş. İnşallah edebiyatçılara gelmezler. Hiç hazır değilim...
topiğin tadı tuzu gelmiş :) canım tekrar geçmiş olsun
benimde bugün evde son günüm sıpalarımı çok özledim kimseyi üzmemişler sesszice sınıfımızda oturmuşlar dün öğleden sonra sıkılmışlar anasınıfı öğretmenlerine gitmişler o da sınıfına davet etmiş bizimkileri.. büyümüş de küçülmüş bunlar valla
loneliness cnm tam da demek istediğimi yazmışsın bizim buzlarımız çabuk erir ama bazen aileler ısıtıp önümüze getirebiliyorlar bir de erkekler rencide oluyo sanırım gerçi bizde oluyozda bizi takan kim :) allah eşlerimzi başımızdan eksik etmesin ne kadar kızsak da aslında eşlerimizin ne kadar iyi insanlar olduğunun hepimiz farkındayızbuarada kayınvalide derdin yokmuş en çok da ona sevindim belki herkesinki aynı değildir ama çoğunluğu maalesef sinir bozucu
ceza cnm tüp işini ne yaptın sen hala kavuşmamış mıydın ne zaman geliyor eşin ya benim hatlar mı karışıyor :)
nuraycım kolay gelsin bizde ev değiştirecez gözümde bir büyüyor sadece özel eşyalarımızı toplamak yeterli oluyomuş şirkete verecez ama yinede ben mutfağımı felan toparlarım sanırım :) içimden o güç gelirse inşallah yani :):) 15ine kadar gelsin o istek amasiz ne kadarlığına geliyosunuz canım uzun mu kalcaksınız tr.de
biletimiz 17 Ocak gunlukcum. Ama ben dayanamadim aldigimiz hediyeler var. Onlar zaten bir bavul tutuyor. Cocuklara buldukca almisim. farkli yerlere koymusum. Zaman daraldikca hemen halledemem diye simdiden baslayayim dedim :))) Senin nasil geciyor gunler? YA ben hep ruyamda yemekler goruyorum anlatamam . Hep bisiler yiyorum. Bi uyaniyorum sanki boyle yemisim gibi agzim sulu sulu. Asermek dedikleri bumu acaba anlayamadim.. Esimi aradim hemen gelirken tatli al dedim . Aksami nasil bekleyecem acaba? :)))günaydınlar....
nazlım tekrar geçmiş olsun canım...hoşgeldin...
minikler, canım sanada kolay gelsin...ohh sevindim eşin hatasını anlamış ve tatlı son...insanın morali bozuk olunca hayat zindan oluyor helede eşiyle kötüyse...neyse düzeldğine çok sevindim canım...
ceza, yarında boşluk varsa hastaneye gidersin canım benim....hadi hayırlısı...
candaş, ön sayfalarda kavlatıyormuyuz? diye bir soru sormuşsun...bu kelimeyi biz çok kullanıyoruz eşim ilk benden duymuş ayyy iki saat gülmüştü ne gülüyorsun dedim? o nasıl kelime öyle kavlamak falan hala söyler ve güler:)) alem yaa...
loneliness, canım eşlerin şu düşüncesizlikleride olmasa süperler ama:)) bizde eşimle ne zaman tartışsak konuşmuyor olsak kesinlikle bir arkadaşımız arar ve bize gelmek ister oda konuşmadığımız için bana sormadan gelin der sonrada arkadaşlar gelecek bişey alayımmı der deli olurum yaa niye davet ediyorsun bide her seferinden ben ağlamış olurum gözler şiş falan bu vesileyle konuşmak zorunda kalırız:)) ama eşim şimdi gittiya yokluğunu nasıl farkediyorum özelliklede kızımızla ilgilenmesinde...offf offf..benim eşimde hiç bişey tutamaz ağzında bu yüzden kaç defa tartıştık ama biraz düzelme var eskisi kadar değil mesela bu hamileliğimi ailesine söylemedi ben annemlere söyledim o çok sonra söyledi...
hellom, bugün tek kaldın galiba? nasılsın?
yamatake aceba doğum yaptımı? nasılsın yamatake?
polyanna vardı bide onun ne kadar oldu aceba?
nuray, canım yılbaşından sonra gelmeyecekmiydin buraya ?
evet canim karsilamadik. Ben uyurken sohber ilerliyor yetisemiyorum :)) Turkiyeye donus degilde tatil icin 1 ayligina gelicez. daha donus tarihimiz belli degil..insallah Allah nasip ederse canim dogumu burda yani Amerikada yapicam. Burda dogunca cocuk cift vatandas oluyor. Ilerde bilinmez belki ama Amerikada okumak ister. BUrda vatandaslara cok kolayliklar var. Esim diyor 2.ci bebegide hemen yapalim. Kardeside vatandas olsun. 1ciyi dogurdukta 2.ciyi dusunuyor yani. bende diyorum saglikla bi kucagimiza alalimda 2.ciyi sonra dusunuruz. Sen nasilsin? Bebisimiz nasil? oda buyuyo annesi. 8 haftaligi gecmisiz masallah..merhaba arkadaşlar,
geçmişi okudum.
nasılsınız hepiniz?
ceza mutlu sona az kaldı inşallah.
minikler bana da yolla poğaçandan, canım çekti:) şaka avcumu yaladım hemencik.
annem gerçekten gezmedi canım. biz evde rahat ders çalışalım diye. kardeşimle aramız bir buçuk yaş. o da öğretmen, türkçeci o da. kadınlar gezerler gezerler, bir de gelir öğretmene kafa tutarlar bizim çocuğumuz niye başarısız diye bilirim.
günlükçüm, sayılı gün çabuk geçer inşallah. hayırlısıyla gelir eşin.
ve nazlııımmm geçmiş olsun canım. şimdi nasılsın?
çıtaknuraycım, karşılaşamadık seninle de epeydir. türkiyeye dönüş ne zaman sizin?doğumu nerde düşünüyosun?bir ekre green card için orda doğrumak istiyorum falan yazmıştın, yanlış hatırlamıyorsam.
renkli, bizim boncuklar listeden yine kaybolmuş:) sana da zahmet oluyor ama.
candaş, mikroskobun hayırlı olsun. inşallah bu ay sonuca ulaşırsın.
kittycim yorma kendini. az kaldı senin de vuslata. kolla kendini.
günaydın kızlar, nasılsınız ?
nazlım, günaydın.canım dün maç davasına kimse girmemiş anlaşılan.millette çok sinir ya, face den geçmedikleri dalga kalmamış, hayır esprininde bi boyutu var.argoya ne gerek var yani değil mi ? neyse gs lileri tebrik edelim biz yinede...sen nasılsın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?