Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

geçmiş olsun canım allah tekrarını yaşatmasın inşallah

tabi, kötü olmazsın gs li :) muhteşem yy. daki maç yine pargalının mıydı yoksa ? vakit geçtikçe insan rahatlıyo bencede, alışıyosun filan galiba.inş rahatlıktada bebeği annesine gelir :) atlas dün kötüydü, bugünde girmedi.diğer kızlarda yok zaten
geçmiş olsun canım, ama sonuçta her bünye aynı değil.1 yılında hamile kalanlarda var ilk ayında kalanlarda.inş tez vakitte bebeğini kucağına alırsın.bende 12 aydır tutturamadım ...

akşamda kimsecikler gelmemiş herkesin işi vardı sanırım ya muhteşem yüzyıl baya karışıktı izlionmu bilmiorumda prensesi zehirlemeye kalktılar beceremediler filan karıştı ortalık eşimde maç dinliodu fb li 3.gol gelince değiştir şunu aç dizini izle dedi:)sinirleri bozuldu akşam fenaydı benim bu ay pek umrumda diil bebek olayı doktora gidip iğneyi filan yiyince nasıl olurum bilmiorum onun rahatlığı var sanırım üzwrimde

izlemiyorumda biraz biliyorum.hürrem mi zehirletti onu ? adamın canı sıkılır tabi, millet giymiş formasını dolanıyo ortalarda ohhh ... inş hayırlısı olsun canım hakkında, üzmeden gelsinler tek temennim.

karışık mevzular salla ama diziyi izlerken padişahları kötü tanıttıklarını dşünüorumgerçek düzen nasıldı acaba adamı her önüne gelenle yatan biri olarak tanıtıolar sen naptın testler flan sonuçlar ne alemde eşin vermişmiydi test benim eşimde dediki geçen gün eğer bu ayda olmazsa bende bi sperm testi yaptırayım aklımızda kalmasın oda dedi

günaydın kızlar..seminer arası kan verdim geldim..hastaneden gelirken idrar testi aldım..kanda çıkarsa idrardada çıkar diye düşündüm..malesef negatif..

arkadaslar aranizda hic sogan kürünü deneyen oldumu, ben hep olumlu msj okudumda. Bide cok sükür hic yokdan hamile kalabiliyoruz o yüzden hic üzmeyelim kendimizi :) insallah hep beraber ayni anda hamile kaliriz sonuna kadar birbirimize destek oluruz....

günaydın kızlar..seminer arası kan verdim geldim..hastaneden gelirken idrar testi aldım..kanda çıkarsa idrardada çıkar diye düşündüm..malesef negatif..

kuzum sonuç ne zaman belli olcak iğneyi yaptıralı kaç gün oldu dur bakalım hemen ümitsiz olma ceza vercem sana

kuzum sonuç ne zaman belli olcak iğneyi yaptıralı kaç gün oldu dur bakalım hemen ümitsiz olma ceza vercem sana

saat 3 te çıkcak..ama hamile olsam silikte olsa ikinci çizgi çıkardı..bugün çatlatma iğnsinden sonra 16. gün..sabır..adetim bari gecikmese..

saat 3 te çıkcak..ama hamile olsam silikte olsa ikinci çizgi çıkardı..bugün çatlatma iğnsinden sonra 16. gün..sabır..adetim bari gecikmese..

canım normlade iğneden sonraki 14.gün adet olunuyo yani doktorum bana dediki iğneyi vurduk 14.gün adet olmadın sonraki günler gecikme olarak sayıyoruz dedi sende 2 gün gecikmiş oldun haliyle ayy 3 saat kalmış ee hastaneye gidip almak zorundamısın testi yoksa netten filan bakabilionmu

internetten bakılmıyo hastaneye gitmek zorundayım...almamın bi anlamı yok canım..nasılsa negatif..

internetten bakılmıyo hastaneye gitmek zorundayım...almamın bi anlamı yok canım..nasılsa negatif..

ya ceza benim idrartestlerine hiççççççççç güvenim olmadıından o umrumda diil sabır kuzum bi gör bakalım neymiş sonuç karaları bağlama hemen:)

ya ceza benim idrartestlerine hiççççççççç güvenim olmadıından o umrumda diil sabır kuzum bi gör bakalım neymiş sonuç karaları bağlama hemen:)

eşime söylememiştim test yapyıracağımı..bugün akşam dönüyor vandan.eğer bi gebelik olsaydı sürpriz yapacaktım birazzdan seminere gideceğim ordan hastaneye ordanda aktara gideceğim:)

bencede biraz kötülüyolar gibi.yaptırmadık canım test filan.kürtaj olduğum dr saolsun beni hiç yönlendirmediği için kızların uyarısıyla vageçtim.smear testi yaptırcaktım gebelikle ilgisi yokmuş onunda.rahim tetsi yaptımalıymışım, şuanda tam yumurtlama dönemleri ya yaptıramam, spermlerde boşa gitmesin, yuumurtalarda zarar görmesin.diğer aya kaldı yine.yaptırmak lazım tabi aklımızdan çıkar rahatlarız en azından.
canım hayırlısı olsun inş ya, belkide kanda çıkar.nazlımdan sonra tetslere güvenmemek gerektiğini öğrendik.biz negatif diye düşünelim hadi ama inş pozitif olsun süpriz yapsın hepimize :) keyfin kaçtı mı biraz ?
canım bi arkadaş yaptı sanırım ertesi ay hamile kald, diğer arkadaşta geçtiğimiz ay yapmıştı.onuda bu ay etkilerse afyadalı olduğunu öğrenebilriz.

kaçtımı bende bilmiyom hep hayırlısını diledim dualarımda..akşam eşim gelecek ya onun heyecanı ile daha kolay atlatcam bari..şimdi bide benim derdim aadetim ne zaman gelcek...

aynı mesajı 2 kere göndermişim.

Son düzenleme:
kaçtımı bende bilmiyom hep hayırlısını diledim dualarımda..akşam eşim gelecek ya onun heyecanı ile daha kolay atlatcam bari..şimdi bide benim derdim aadetim ne zaman gelcek...

anladım canım, zaten tek sığınağımız hayırlısı demek.inş hayırlısıdır, napalım ufaklıklar çok nazlı.eşinde gelecekmiş bu akşam, dediğin ggibi onun heyecanı biraz bastırır.eğer bebek yoksa inş adetin gecikmez.peki aşılama filan düşünmüyo musun canım ?

eşime söylememiştim test yapyıracağımı..bugün akşam dönüyor vandan.eğer bi gebelik olsaydı sürpriz yapacaktım birazzdan seminere gideceğim ordan hastaneye ordanda aktara gideceğim:)

canım ya sabah ne düşündm biliomusun gece karanlık oluyo ve sabhları yeniden güneş doğuyo bu bile rabbimin bize bi msjı bizede güneş doğacak eğer negatif çıksa bile akşam kocacın gelsin kocaman sarıl ona onu ne kadar çok özlediini sevdiini söle tüpüde taksın bide çay demle oh miss bunu yapamayan bile bi sürü kadın var kocası kötü davranan eve gelmeyen eşlerimiz hepsi çok iyiler maşallah aktara neden gidion

çalışma yaptınızmı bari yumurtlama günlerinde:)eşin yanındadı sanırım dimi off 2-3 gün okumadım kafam karıştı

eşim şuanda yanımda değil canım haftaya gelecek, şuan adetimden sonraki 11.gün, yumurtlama yok henüz.haftaya sanırım. oz aman startı vereceğiz :) inş bu ay tutar, kendime şans verdim aralık için nedense ... senin yuöurtlama başlamadı daha değilmi , çünkü benden geç adet oldun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…