Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

9 gündeyim ben canım cumartesi serbset çalışma olur:)pazartesi doktora gitcem zaten sonrası allah kerim bu hafta gelmiomu eşin bu hafta sonuda olsaydı çalışma

@CandaS: anladigim kadariyla bi seneden fazladir cocuk icin ugrasiyosun peki doktora gitdinmi? yada sogan kürünü denedinmi? sonucda bir kere hamile kalan bidaha kalir...

9 gündeyim ben canım cumartesi serbset çalışma olur:)pazartesi doktora gitcem zaten sonrası allah kerim bu hafta gelmiomu eşin bu hafta sonuda olsaydı çalışma
canım bu hafta sonu gelecek yani 13. gün sabah beraberiz, bakalım bi bu ayda görelim.inş hayırlısı olsun hepimiz için ...
@CandaS: anladigim kadariyla bi seneden fazladir cocuk icin ugrasiyosun peki doktora gitdinmi? yada sogan kürünü denedinmi? sonucda bir kere hamile kalan bidaha kalir...

dr a 9. ayımda gitmiştim, birkaç ay daha olmazsa gel bi genel muayane edelim demişti, ama o da dediğin gbii 1 kere hamile kalmışsın yine kalırsın fakat küçükte olsa aksilikler olabilieceğini göz önünde tutup test etmemiz gerek demişti.yalnız benim ektra bi durumum var, eşimle tayinciyiz ve haftada 2 gün görüşebiliyoruz.bu da etkili sanırım.soğan kürünüde yapmadım yapmayıda düşünmem sanırım çünkü hayatımda 1 kez dahi olsun yemedim, görmeye bile tahammülüm yok.bu konuda iyi olduğunu duydum ama allah muhtaç etmesin diliyorum .... vakit dolduruyoruz elbet birgün gelecek diyerek ...

Son düzenleme:
çok şükür canım şu anlık iyi sanırım. doktora geçen cumartesi gittik ve 12 haftalık olunca çağırdı.
bence de yap canım ya. bizim kardeşimle aramız 19 ay. annem ben 10 aylıkken kardeşime hamile kalmış. erkek ama beraber oynardık, birlikte büyüdük. ben de o kadar değil ama 1.5-2 yaşına gelsin düşünürüm gibime geliyor.

günaydın kızlar..seminer arası kan verdim geldim..hastaneden gelirken idrar testi aldım..kanda çıkarsa idrardada çıkar diye düşündüm..malesef negatif..

canım gerçekten eczanelerden alınan testler çok dandik oluyor. ben hamileiğimi one step diye internetten aldığım bi testle daha günüme varken öğrendim.kan testi de yaptırım. 4-5 gün sonra eczaneden farklı bi test aldım, resmen hayalet gibi çıktı o da 15 dakika sonra falan. kalitesiz oluyorlar, o yüzden hiç kafanı takma.
sonucunu alınca muhakkak yaz.

nazlım, kolay gelsin canım. senin de tedavin hayırlı olsun. inşallah klomenler nur topu yumurta olur.

sağol canım yaa ama müthiş mide yanması bulantısı var sanırım ilaçlardan keşke doğal olsaydı ama sabredemiorum ki bakalım eğer bu ayda olmazsa salarım heralde bu sefer incir kürü havuç kürü onlarla uğraşırım:)

ceza naptı acabaaaaaaaa

geldimmm
negatiffff:105::105::105:
hemen aktara gidip hayıt tohumu aldım suyunu içcem...soğan suyuda içcem..klomende içcem..iğnede yaptırcam...:118::119: başka ne yapsam ki..haaa bal tarçın çörek otu bideeeee incir..bünyüm iflas etsin hormonlar kafayı yesin

kuzum kaç çıktı değer dur hemen bişi içme nolur adet gelmeden umudunu kesme adet oldunmu değerin kaç

:123::123::123::123::123: kızlar ben çıkıyom eşim gelcek hazırlanayım bariiii

:125::125::125::125::125::125: ben dün ve bugün böyleydim..herhalde bikaç gün daha böyle olurum.. kızlar görüşürüzzz

0,3 canım adet oluncada klomen içcem ama..şu boşluğu değerlendireyim:)

arkadaşta çatlatma iğnedi olu iğneden sonra 19.gün adet olmuş bekle bi kaç gün daha olursan gidersin yine doktora olmazsan testi yenilersin

:))))))))))))))) ay Allah iyiligini versin buna gülmekten öldüm su halimize bakya:)))))))))))))))

slm millettttt ben de gecen hafta 2.kürtajımı oldum

Geçmiş olsun. İnşallah siz de en kısa zamanda yeniden hamile kalıp sağlıkla bebeğinizi kuccağınıza alırsınız.... Hapy arkadaşım nedenini mutlaka araştır...

Canım üzüldüm hhayırlısı olsun inşallah...

Kızlar nasılsınız? Ben de azıcık hastayım, yorgunum...

nasil yani sogan sevmiyormusun:)))) evet dedigin haftada iki günde azmis valla, stres yapma insallah olucak

canım benim ya ne hale gelmişsin sen :)) senem tarçın bal çörek otunu içmişti hamile kaldığı ay.ona adetin 3. günü başlayacaksın.yaparsan aklında olsun.bende denedim sonucu biliyosun :) hayırlısı olsun ya, bu ay senden çok ümitliydik ama nasip değilmiş...

nasil yani sogan sevmiyormusun:)))) evet dedigin haftada iki günde azmis valla, stres yapma insallah olucak

sevmek şırda dursun nefret ediyorum ( hayırlısı bakalım inş olacak birgün hepimiz için.senin kaçıncı ayın 5 mi ?

geçmiş olsun ablaa

Ama daha adet olmamışsınki:)) belki gec döllenmedir. bekleyelim canım çok heveslendik biz burda...

naber canım sana bişi sorcam crp değeri neyi gösterio eşimin tahlillerinde crp 44.5 çıkmıştı daha sonra 17 ye indi 2 günde rahatsızda eşim çok önemli bişi diil sanırım dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…