eşim şuanda yanımda değil canım haftaya gelecek, şuan adetimden sonraki 11.gün, yumurtlama yok henüz.haftaya sanırım. oz aman startı vereceğiz :) inş bu ay tutar, kendime şans verdim aralık için nedense ... senin yuöurtlama başlamadı daha değilmi , çünkü benden geç adet oldun ...
eşim şuanda yanımda değil canım haftaya gelecek, şuan adetimden sonraki 11.gün, yumurtlama yok henüz.haftaya sanırım. oz aman startı vereceğiz :) inş bu ay tutar, kendime şans verdim aralık için nedense ... senin yuöurtlama başlamadı daha değilmi , çünkü benden geç adet oldun ...
canım bu hafta sonu gelecek yani 13. gün sabah beraberiz, bakalım bi bu ayda görelim.inş hayırlısı olsun hepimiz için ...9 gündeyim ben canım cumartesi serbset çalışma olur:)pazartesi doktora gitcem zaten sonrası allah kerim bu hafta gelmiomu eşin bu hafta sonuda olsaydı çalışma
@CandaS: anladigim kadariyla bi seneden fazladir cocuk icin ugrasiyosun peki doktora gitdinmi? yada sogan kürünü denedinmi? sonucda bir kere hamile kalan bidaha kalir...
çok şükür canım şu anlık iyi sanırım. doktora geçen cumartesi gittik ve 12 haftalık olunca çağırdı.kolay gelsin miniklercim. Esinle birlikte kolayca halledersiniz insallah. Ben 1 ayligina geliyorum. Uzun kalamicaz. Gidip gelicez. Benim ailem Istanbulda, esimin ailesi Ankarada. Tabi ilk once ucak Istanbula iniyor. Bikacgun orda kaliriz ama kayinvalidem fazla birakmaz bizi Istanbulda. Hadi gelin artik diye tutturur. Bizimkileri fazla goremicem diye uzuluyorum. Esimede bisi soyleyemiyorum biliyorum soylesem hemen kizar. Bana simdiden stress yapma der.
biletimiz 17 Ocak gunlukcum. Ama ben dayanamadim aldigimiz hediyeler var. Onlar zaten bir bavul tutuyor. Cocuklara buldukca almisim. farkli yerlere koymusum. Zaman daraldikca hemen halledemem diye simdiden baslayayim dedim :))) Senin nasil geciyor gunler? YA ben hep ruyamda yemekler goruyorum anlatamam . Hep bisiler yiyorum. Bi uyaniyorum sanki boyle yemisim gibi agzim sulu sulu. Asermek dedikleri bumu acaba anlayamadim.. Esimi aradim hemen gelirken tatli al dedim . Aksami nasil bekleyecem acaba? :)))
evet canim karsilamadik. Ben uyurken sohber ilerliyor yetisemiyorum :)) Turkiyeye donus degilde tatil icin 1 ayligina gelicez. daha donus tarihimiz belli degil..insallah Allah nasip ederse canim dogumu burda yani Amerikada yapicam. Burda dogunca cocuk cift vatandas oluyor. Ilerde bilinmez belki ama Amerikada okumak ister. BUrda vatandaslara cok kolayliklar var. Esim diyor 2.ci bebegide hemen yapalim. Kardeside vatandas olsun. 1ciyi dogurdukta 2.ciyi dusunuyor yani. bende diyorum saglikla bi kucagimiza alalimda 2.ciyi sonra dusunuruz. Sen nasilsin? Bebisimiz nasil? oda buyuyo annesi. 8 haftaligi gecmisiz masallah..
günaydın kızlar..seminer arası kan verdim geldim..hastaneden gelirken idrar testi aldım..kanda çıkarsa idrardada çıkar diye düşündüm..malesef negatif..
canım gerçekten eczanelerden alınan testler çok dandik oluyor. ben hamileiğimi one step diye internetten aldığım bi testle daha günüme varken öğrendim.kan testi de yaptırım. 4-5 gün sonra eczaneden farklı bi test aldım, resmen hayalet gibi çıktı o da 15 dakika sonra falan. kalitesiz oluyorlar, o yüzden hiç kafanı takma.
sonucunu alınca muhakkak yaz.
nazlım, kolay gelsin canım. senin de tedavin hayırlı olsun. inşallah klomenler nur topu yumurta olur.
canım gerçekten eczanelerden alınan testler çok dandik oluyor. ben hamileiğimi one step diye internetten aldığım bi testle daha günüme varken öğrendim.kan testi de yaptırım. 4-5 gün sonra eczaneden farklı bi test aldım, resmen hayalet gibi çıktı o da 15 dakika sonra falan. kalitesiz oluyorlar, o yüzden hiç kafanı takma.
sonucunu alınca muhakkak yaz.
nazlım, kolay gelsin canım. senin de tedavin hayırlı olsun. inşallah klomenler nur topu yumurta olur.
ceza naptı acabaaaaaaaa
geldimmm
negatiffff:105::105::105:
hemen aktara gidip hayıt tohumu aldım suyunu içcem...soğan suyuda içcem..klomende içcem..iğnede yaptırcam...:118::119: başka ne yapsam ki..haaa bal tarçın çörek otu bideeeee incir..bünyüm iflas etsin hormonlar kafayı yesin
kuzum kaç çıktı değer dur hemen bişi içme nolur adet gelmeden umudunu kesme adet oldunmu değerin kaç
0,3canım adet oluncada klomen içcem ama..şu boşluğu değerlendireyim:)
geldimmm
hemen aktara gidip hayıt tohumu aldım suyunu içcem...soğan suyuda içcem..klomende içcem..iğnede yaptırcam...:118::119: başka ne yapsam ki..haaa bal tarçın çörek otu bideeeee incir..bünyüm iflas etsin hormonlar kafayı yesin
arkadaslar aranizda hic sogan kürünü deneyen oldumu, ben hep olumlu msj okudumda. Bide cok sükür hic yokdan hamile kalabiliyoruz o yüzden hic üzmeyelim kendimizi :) insallah hep beraber ayni anda hamile kaliriz sonuna kadar birbirimize destek oluruz....
slm millettttt ben de gecen hafta 2.kürtajımı oldum
geldimmm
canım bu hafta sonu gelecek yani 13. gün sabah beraberiz, bakalım bi bu ayda görelim.inş hayırlısı olsun hepimiz için ...
dr a 9. ayımda gitmiştim, birkaç ay daha olmazsa gel bi genel muayane edelim demişti, ama o da dediğin gbii 1 kere hamile kalmışsın yine kalırsın fakat küçükte olsa aksilikler olabilieceğini göz önünde tutup test etmemiz gerek demişti.yalnız benim ektra bi durumum var, eşimle tayinciyiz ve haftada 2 gün görüşebiliyoruz.bu da etkili sanırım.soğan kürünüde yapmadım yapmayıda düşünmem sanırım çünkü hayatımda 1 kez dahi olsun yemedim, görmeye bile tahammülüm yok.bu konuda iyi olduğunu duydum ama allah muhtaç etmesin diliyorum .... vakit dolduruyoruz elbet birgün gelecek diyerek ...
geldimmm
nasil yani sogan sevmiyormusun:)))) evet dedigin haftada iki günde azmis valla, stres yapma insallah olucak
0,3canım adet oluncada klomen içcem ama..şu boşluğu değerlendireyim:)
Geçmiş olsun. İnşallah siz de en kısa zamanda yeniden hamile kalıp sağlıkla bebeğinizi kuccağınıza alırsınız.... Hapy arkadaşım nedenini mutlaka araştır...
Canım üzüldüm hhayırlısı olsun inşallah...
Kızlar nasılsınız? Ben de azıcık hastayım, yorgunum...
Ama daha adet olmamışsınki:)) belki gec döllenmedir. bekleyelim canım çok heveslendik biz burda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?