hoşgeldin kuzumm eşime mutsuz bağırsak sendromu hastalığı konuşdu bi çok insanda olabilirmiş tamamen piskolojik bişi saçma bi hastalık:)gelip bizimkini bulmuş herşeyi kafaya taktıı için halimize şükür ama hastanelerden kurtulamıyoz kuzum yaa sen nasılsın iyimisinselam kızlar
ceza cnm kırmızıyı görmeden paçayı sıvama bekle bir iki gün daha dr alp haklı belki geç döllenme olur bizim okuldaki hamişin öle oldu baktırdı kanda negatif çıktı üstelik adeti gecikmişti dişini yaptırdı sonra epilasyona gitti kaşıntı şikayetinden dolayıda bi kadındoğumcuya gidiyim dedi gecikme yaklaşık 15. gün felan dr. demişki yeni hamilelik başlıyo henüz kese görünmüyor geç döllenme olmuş :) kızma seni zorla ikna etmeye çalışıyor gibiyiz ama hepimiz senden gelecek sürprize hazırlamıştık kendimizi veeee hepimiz hala diyoruz umudumuz şaban
candaş cnm vardır bir hayır bu defa eşin yumurtlamanın üstüne gelecek tam takip etme şansın da var olmadı iyi bir dr. ile yoluna devam edersin allah çözümsüz dert vermesin hepimizin kucağı dolacak..
nazlım cnm atlatmışsın gribi dikkat et bol bol meyve tüketmeye bak.. eşin neyden dolayı test yaptırdıki bende de takip problemi oluyo okuduğumu unutuyom bi ara rahatsızdı ama önemli bişey çıkmadı yazmıştın sanırım eşine de geçmiş olsun dr. alp cvp versin de bende merak ettim :)
nuray cnm yazdıklarına güldüm daha varda diyosunya bende bir ay önceden hazırlanmaya başlarım ama unutmak felan değil tamamen heyecandan :) şimdide bi an önce topalnıp yeni eve yerleşme heyecanı var.. buarada eşine şimdiden sıkıntını gösterme bencede ist.de biraz kalırsınız gidersiniz eşinde ailesini görür nasıl olsa tekrar ist. den döneceksiniz bir iki gün erken gidelim die o zaman aklına girersin duygusal davranırsan kıyamaz sanırımherşey gönlünce olsun cnm
hello bugün yazmamış mı göremedim hala maçın etkisinde mi yoksa :)
chnb cnm geçmiş olsun sende dikkat et kendine hatta bizden iki kat fazla dikkat etmen lazım eline bakan iki erkek var
günlük cnm sende uğramamısın sanki yada gözden kaçırdım keyifler iyidir inşallah
renkli cnm senden naber iyileşmedin mi hala bu topiğe toplu vitamin lazımm yıkılıooooooo
dr. alp canım çok görünmüyosun yoğunsun sanırım senin de rahatsızlığın vardı geçti mi
herkese geçmiş olsun cümleten acil şifa sanırım böyle iyi oldu baya hastamız var çünkü
pileo cnm hoşgeldin seni görmek ne güzel nasılsın bebişin nasıl ??
merhaba aranıza yeni katıldım.kafam çok karışık sizlerin tecrübesine ihtiyacım var.6 haftalığa yakın hamileyken dün düşük yaptım ve kürtaj oldum.Çok üzgünüm tekrar hamile kalma konusunda endişem var.ilk hamileliğimdi.ne olacak şimdi?kese henüz oluşmamıştı ancak doktor rahim içi dokusunu temizlenmesi gerekir diyerek kürtaja aldı.genel anestezi altında kürtaj oldum.ne olacak şimdi?aklım çok karışık.telkinlerinizi bekliyorum.
canım nasıl oldun?geçmiş olsun nazlım eşine de:) önemsiz de gelio bizi buluyo demi :) bende iyiyim cnm ya okula gittim bugün sabah nerdeyse bağıracam istiklal marşını unuttunuz die :) kafadan sıyırmaya başlıyorum sanırım :)
peppe cnm sana da hoşgeldin diyecem ama pileo gördüm hoşgeldin dedim gitmiş sende de aynısı olmasından korkuyom :)
geçmiş olsun canım. neyin var?yorgunluğu tahmin ediyorum da. okul ve çocuk kolay değil.Geçmiş olsun. İnşallah siz de en kısa zamanda yeniden hamile kalıp sağlıkla bebeğinizi kuccağınıza alırsınız.... Hapy arkadaşım nedenini mutlaka araştır...
Canım üzüldüm hhayırlısı olsun inşallah...
Kızlar nasılsınız? Ben de azıcık hastayım, yorgunum...
naber canım sana bişi sorcam crp değeri neyi gösterio eşimin tahlillerinde crp 44.5 çıkmıştı daha sonra 17 ye indi 2 günde rahatsızda eşim çok önemli bişi diil sanırım dimi
selam kızlar
ceza cnm kırmızıyı görmeden paçayı sıvama bekle bir iki gün daha dr alp haklı belki geç döllenme olur bizim okuldaki hamişin öle oldu baktırdı kanda negatif çıktı üstelik adeti gecikmişti dişini yaptırdı sonra epilasyona gitti kaşıntı şikayetinden dolayıda bi kadındoğumcuya gidiyim dedi gecikme yaklaşık 15. gün felan dr. demişki yeni hamilelik başlıyo henüz kese görünmüyor geç döllenme olmuş :) kızma seni zorla ikna etmeye çalışıyor gibiyiz ama hepimiz senden gelecek sürprize hazırlamıştık kendimizi veeee hepimiz hala diyoruz umudumuz şaban
candaş cnm vardır bir hayır bu defa eşin yumurtlamanın üstüne gelecek tam takip etme şansın da var olmadı iyi bir dr. ile yoluna devam edersin allah çözümsüz dert vermesin hepimizin kucağı dolacak..
nazlım cnm atlatmışsın gribi dikkat et bol bol meyve tüketmeye bak.. eşin neyden dolayı test yaptırdıki bende de takip problemi oluyo okuduğumu unutuyom bi ara rahatsızdı ama önemli bişey çıkmadı yazmıştın sanırım eşine de geçmiş olsun dr. alp cvp versin de bende merak ettim :)
nuray cnm yazdıklarına güldüm daha varda diyosunya bende bir ay önceden hazırlanmaya başlarım ama unutmak felan değil tamamen heyecandan :) şimdide bi an önce topalnıp yeni eve yerleşme heyecanı var.. buarada eşine şimdiden sıkıntını gösterme bencede ist.de biraz kalırsınız gidersiniz eşinde ailesini görür nasıl olsa tekrar ist. den döneceksiniz bir iki gün erken gidelim die o zaman aklına girersin duygusal davranırsan kıyamaz sanırımherşey gönlünce olsun cnm
hello bugün yazmamış mı göremedim hala maçın etkisinde mi yoksa :)
chnb cnm geçmiş olsun sende dikkat et kendine hatta bizden iki kat fazla dikkat etmen lazım eline bakan iki erkek var
günlük cnm sende uğramamısın sanki yada gözden kaçırdım keyifler iyidir inşallah
renkli cnm senden naber iyileşmedin mi hala bu topiğe toplu vitamin lazımm yıkılıooooooo
dr. alp canım çok görünmüyosun yoğunsun sanırım senin de rahatsızlığın vardı geçti mi
herkese geçmiş olsun cümleten acil şifa sanırım böyle iyi oldu baya hastamız var çünkü
canım nasıl oldun?
ilk gün bunaltıcı geçmiştir biraz.
çocuklar çok sevimli ya, ilköğretimde daha çok severdim öğrencilerimi. bakıp hayal ederdim, benim çocuğum olunca acaba hangisine benzer diye. onlarla uğraşmak çok zor ama çok da zevkli. 4 ve5lere giriyodum ben de.şarkı öğretiyodum onalra ingilizce. hareketleriyle hemen öğreniyolardı. ki senkiler en saf haldeler şu an. ne verirsen onu alırlar.
sorma cnm ya yoruculuk ders açısından değil ama özlemişler kuyruk gibi yapışıyorlar hareket edemiyorum :) birde sınıfımın en tembeline bütün hocalar hayran :) öğretmenler odasında da sürekli sınıfım konuşuluyo çok iyiler die acaba nazara mı geliyoruz diye düşünmüyor değilim :) ben boncuk takıntısı da olan biriyim sınıfımın sıralarını nazar boncuklu kapla kapladım ama yinede göz var diyorum :) 1-2-3 leri çok seviyorum ben 4ve 5lerde bile artık o sıcaklıkları kalmıyor biraz resmiyet girmeye başlıyor ama orta kısımdakilere göre heleki liseye göre tabiki samimiler ben üst kademeleri yapamazdım duygusal olduğum için :)
sen ne yaptın iyisin değil mi artık canlanalım kızlaaarrr... komşularım kulaklarını çınlatınca bugün oturmaya geldiler ama rahat edemiyorum yanlarında ev hanımı oldukları için bir de bunun ev hanımlığıyla ilgisi varmı bilmiyorum çok titiz oldukları için kendimi mahcup hissediyorum ben biraz rahat biriyim de :) :) şöyle düşününce iyikide rahatım oturmaya nete takılmaya zamanım oluyo ev hanımlığı gerçekten zor iş :):):) ben yapamam hehehe helloyu okurken bile yine mi bu kız temizlik yapıo diyorum HELLO duy sesimi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?