Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cahnb, ablacım geçmiş olsun.dinlenip toparlanırsın inş.

Herkese iyi akşamlar.yarın görüşürüz ... tabi yine bugünki gibi kaytarmazsanız :)) yoklamada olmayanlara kızcaz hee :)

selam kızlar
ceza cnm kırmızıyı görmeden paçayı sıvama bekle bir iki gün daha dr alp haklı belki geç döllenme olur bizim okuldaki hamişin öle oldu baktırdı kanda negatif çıktı üstelik adeti gecikmişti dişini yaptırdı sonra epilasyona gitti kaşıntı şikayetinden dolayıda bi kadındoğumcuya gidiyim dedi gecikme yaklaşık 15. gün felan dr. demişki yeni hamilelik başlıyo henüz kese görünmüyor geç döllenme olmuş :) kızma seni zorla ikna etmeye çalışıyor gibiyiz ama hepimiz senden gelecek sürprize hazırlamıştık kendimizi veeee hepimiz hala diyoruz umudumuz şaban
candaş cnm vardır bir hayır bu defa eşin yumurtlamanın üstüne gelecek tam takip etme şansın da var olmadı iyi bir dr. ile yoluna devam edersin allah çözümsüz dert vermesin hepimizin kucağı dolacak..
nazlım cnm atlatmışsın gribi dikkat et bol bol meyve tüketmeye bak.. eşin neyden dolayı test yaptırdıki bende de takip problemi oluyo okuduğumu unutuyom bi ara rahatsızdı ama önemli bişey çıkmadı yazmıştın sanırım eşine de geçmiş olsun dr. alp cvp versin de bende merak ettim :)
nuray cnm yazdıklarına güldüm daha varda diyosunya bende bir ay önceden hazırlanmaya başlarım ama unutmak felan değil tamamen heyecandan :) şimdide bi an önce topalnıp yeni eve yerleşme heyecanı var.. buarada eşine şimdiden sıkıntını gösterme bencede ist.de biraz kalırsınız gidersiniz eşinde ailesini görür nasıl olsa tekrar ist. den döneceksiniz bir iki gün erken gidelim die o zaman aklına girersin duygusal davranırsan kıyamaz sanırım herşey gönlünce olsun cnm
hello bugün yazmamış mı göremedim hala maçın etkisinde mi yoksa :)
chnb cnm geçmiş olsun sende dikkat et kendine hatta bizden iki kat fazla dikkat etmen lazım eline bakan iki erkek var
günlük cnm sende uğramamısın sanki yada gözden kaçırdım keyifler iyidir inşallah
renkli cnm senden naber iyileşmedin mi hala bu topiğe toplu vitamin lazımm yıkılıooooooo
dr. alp canım çok görünmüyosun yoğunsun sanırım senin de rahatsızlığın vardı geçti mi
herkese geçmiş olsun cümleten acil şifa sanırım böyle iyi oldu baya hastamız var çünkü

pileo cnm hoşgeldin seni görmek ne güzel nasılsın bebişin nasıl ??

hoşgeldin kuzumm eşime mutsuz bağırsak sendromu hastalığı konuşdu bi çok insanda olabilirmiş tamamen piskolojik bişi saçma bi hastalık:)gelip bizimkini bulmuş herşeyi kafaya taktıı için halimize şükür ama hastanelerden kurtulamıyoz kuzum yaa sen nasılsın iyimisin

herkesee slmmmm
umarım herşey yolundadır. ben aynı yoğunluk devam ediyorum. tüm bu yoğunluğuma rağmen kilo almayada devam ediyorum. bu arada şekerimi 10 günlük diyetle düşürdüm. çok şükür. yinede dr tatlıyı dikkatli tüket dedi. tam da aşure zamanı nasıl dikkat edilir bilemiyorum yaniii şaka maka büyüyoruz kızlar. bazen unutuyorum hamile olduğumu inanamıyorum bu aşamaya kadar gelebilmiş olmammıza. çok şükür rabbime. isteyen herkese sağlıklı bebişler versin rabbim çok bekletmeden çok aratmadan..

minikler canım benim tabloyu yeni gördüm.. ne söylenir ki herşey boşş. biran önce toparlanman dileğimle.. sen çok güçlüsün Allahım sabrını da veriyo.. çok aratmadan bekletmeden miniğin sağlıkla göbişine konar inşallah.. sonuna kadar yaşaman dileğimle..

günlükk bulantın varmış canım.. ben hiç yaşamadım bulantıyı. ne yenir ne önler bilmem ama arkadaşım tuzlu krakerin bastırdığını söylemişti. bide galeta tarzı şeyler iyi geliyo demişti. zaten 12. haftada bulantı azalacak. sonrası bol bol yemek bende bulantı olmayınca keşke olsada bebeğim hala benimle mi değil mi bilsem derdim. bulantı için yalvaran tipler de var yani:)) kuzucuğun seninle ya vasrın yeidğini çıkart hepsi geçecek canım benim.

kittyy sana tombul mu yazmışlar tabloda ne:)) noldun ki öyle. bende tosuncuk oldum bence ama kimse inanmıyo hala 11 kilo almış olmama. zayıf hamile kalmamın avantajı belkide:)) ama ders anlatırken nefesim kesiliyo. nefes nefese kalıyorum . yürüyüş de yapmıyorum hiç sen doğuma karar verdin mi nasıl olacağı konusunda. beni bugün aile hekimliğinden aradılar. anket yapıyolar doğum hakkında bilgi veriyolar. doğumu nasıl düşünüyosunuz diye sordu ebe. düşünmüyorum böyle iyiyiz biz dedim nasıl yani diyo. e korkuyorum 2 sindende dedim. sonra anlattı işte normal doğumun bildiğimiz yararlarını. hele o zaman olsun bakarız dedim :18:
candass mikroskop almışsın sanırım. renkliatlasınkinden galiba. geçmişe fazla bakamadım. aklımda kalanlar. şans getriir umarım sana. daha önce söyledim mi bilmiyorum ama bak bence sen yumurtlama zamanını yanlış tespit ediyosun. benim bu gebeliğim reglimi beklediğim gün olan bişe yani ben 17 haziranda regl olmayı beklerken meğerse o gün yumurtlamam olmuş. o yüzden bu mikroskop iyi bi ölçüm olacaktır sana. hadi bakalım gelsin ikiz yeğenlerim
loneliens ( umarım yanlış yazmadım ismini) canım hayırı uğurlu olsun. maşllaah bebişimize sonuna kadar yaşaman dileğiyle..

ve diğer tüm arakdaşlar nazlım, taf, chnb, sinua, ceza, karinin annesi ( bu kezde annenin adını unuttum) valla hormonlardan kızlar...herkesler iyidir inşallah. hepinizi öpüyorum doğuma doğru dersaneyi bırakıyorum zaten. inşallah ondan sonra bol bol yazabilecem size.

geçmiş olsun nazlım eşine de:) önemsiz de gelio bizi buluyo demi :) bende iyiyim cnm ya okula gittim bugün sabah nerdeyse bağıracam istiklal marşını unuttunuz die :) kafadan sıyırmaya başlıyorum sanırım :)
peppe cnm sana da hoşgeldin diyecem ama pileo gördüm hoşgeldin dedim gitmiş sende de aynısı olmasından korkuyom :)

pileo cnm hoşgeldin seni görmek ne güzel nasılsın bebişin nasıl ??

canım benim. biz iyiyiz çok şükürde. seni sormalı nasılsın. yazdım zaten sana... herşey güzel olacak inşallah. biraz sabır sakinlik. sonrası çorap söküğü gibi gelecek inşallah. keşke elimzden gelse bişeyleri değiştirebilsek ama nafilee.. hep sonrasına bakacaz, ileriye bakacaz başka türlü olmuyo zaten... öpüyorum senii

herkese merhaba;
günlerdir yoktum, gözüm hiçbir şeyi görecek gibi değildi.
biricik teyzoşumu toprağa verdik...hani teyze, anne yarısıdır derler ya.. benim teyzem dörtte üç anneydi ben ve kardeşim için.. uzun zamandır hastaydı, çözümü, tedavisi de yoktu hastalığının. hepimiz biliyorduk sonunu.. ne kadar kendinizi hazırlasanız da zormuş. daha fazla çekmedi diye içimizi rahatlatmaya çalışıyoruz. ama sevdiğin, birlikte anılar biriktirdiğin birinin kaybıyla ıssızlaşıveriyormuş insan..
ne beter son üç aydı bizim için.. önce bebek, sonra annemin teyzesi, en son da teyzem..
şimdi çamaşırları yıkayayım diye çıktım eve. annem benden beter sarsılmış durumda. yaklaşık 3 yıldır süren hastalığın sonunda da olsa son kardeşini kaybetti. ben de onun yanında olmaya çalışıyorum.
geçmişi okumaya fırsatım olmadı. kolay kolay bitmez bir haftalık yazılanlar..
umarım hepiniz iyisinizdir; herşey yolundadır..

yooo burdayız gitmedik ki daha:)) yazabildiğim kadar yazdım sizlere. hepinizi tek tek öpüyorum. bu arada doğumdan sonra senemden hiç haber alamdım daha. iyidir inşallah nehir bebeğimizde kendiside....

pileo cnm bende çıktın sandımdı günahını almışım :) atlattım canım kabullendim yapacak bişey yok toparlanmasam da kedime edeceğim güçlü durmam lazımki o da fazla bekletmesin annesini gerçi şuara zaten düşünecek durumda değilim haftaya kontrolüm var sonrasında araştırma hastanesine sevkim yapılacak sorunun ne olduğunu çözümünü öğrenmeden cesaret edemem sanırım.. yine de kesin konuşmuyorum öle bir büyülü bişeyki o annelik duygusu bin defa gelmiycm dese 1001. kez yine istenir gibime geliyor allah büyük ne zaman istiyorsa hepimize sağlıklı sıhatli bebekler nasip etsin inşallah
tombişliğe de fazla kafanı takıp üzülme cnm senin bebeiş varda kilo alıyosun ben boşken aldım alacağımı :) canın ne istiyorsa tabi zararsız yiyeceklerden ye yiyebildiğin kadar annesi o seni yoracak spor yaptıracak vereceksin fazlalıkları çok öpüyorum seni ve bi kez daha tşk ediyorum iyiki bu umut dolu insanlarla tanışmama vesile oldun..

peppe cnm başınız saolsun allah teyzenin mekanını cennet eylesin geride kalanlara sabır versin sözün bittiği anlardan biri kusura bakma cnm böyle durumlarda ne denir hiç bilmem..............................

merhaba aranıza yeni katıldım.kafam çok karışık sizlerin tecrübesine ihtiyacım var.6 haftalığa yakın hamileyken dün düşük yaptım ve kürtaj oldum.Çok üzgünüm tekrar hamile kalma konusunda endişem var.ilk hamileliğimdi.ne olacak şimdi?kese henüz oluşmamıştı ancak doktor rahim içi dokusunu temizlenmesi gerekir diyerek kürtaja aldı.genel anestezi altında kürtaj oldum.ne olacak şimdi?aklım çok karışık.telkinlerinizi bekliyorum.

Geçmiş olsun. Genelde ilklerde olurderler dr ler. Bir inceleme filan tavsiye ettiler mi? Düşüğün pek çok nedeni olabilir. Ama genelde ilk düşüklerde pek araştırma yapmazlar. Birçok arkadaş ilk adetten sonra tekrar denedi... İnşallah en kısa zamanda bu güzel duyguyu yeniden yaşarsın...

sadece kromozom sayısı fazladır vücut atmıştır dedi 2 hafta ilişki yok 2 ay korunma dedi sonra normal süreç başlayacak dedi başka bir tavsiyede bulunmadı.off çok tedirginim bu arada iyi dileğiniz için teşekkür ederim.

canım nasıl oldun?
ilk gün bunaltıcı geçmiştir biraz.
çocuklar çok sevimli ya, ilköğretimde daha çok severdim öğrencilerimi. bakıp hayal ederdim, benim çocuğum olunca acaba hangisine benzer diye. onlarla uğraşmak çok zor ama çok da zevkli. 4 ve5lere giriyodum ben de.şarkı öğretiyodum onalra ingilizce. hareketleriyle hemen öğreniyolardı. ki senkiler en saf haldeler şu an. ne verirsen onu alırlar.

geçmiş olsun canım. neyin var?yorgunluğu tahmin ediyorum da. okul ve çocuk kolay değil.

cezacım ben de üzüldüm. hayırlısı olsun. umutluydum çok. bir dahaki aya inşallah canım.
ama azmine hayran kaldım. hiç pes etme canım. her ay yeni umut ve her deneyeceğimiz farklı şeyler var?preseed denemiş miydin?

naber canım sana bişi sorcam crp değeri neyi gösterio eşimin tahlillerinde crp 44.5 çıkmıştı daha sonra 17 ye indi 2 günde rahatsızda eşim çok önemli bişi diil sanırım dimi

canım tam yerine geldin:)) crp benim alanımda:)) herhangi bi enfeksiyonu olduğunda crp yükselir. 44.5 çok yüksek değil ama, grip filan mı olmustu? 17'ye düşmesi cok iyi. antibiyotik almıs galiba yada kendiliğinden de gerileyebilir. bu iyileştiğini gösteriyo. merak etme. cooookkk gecmiş olsunn...
kusura bakma daha yeni girdim de nete.

yoğunum canlar kusura bakmayın cok az girebiliyorum. bu ara herkes hasta malum:))

sorma cnm ya yoruculuk ders açısından değil ama özlemişler kuyruk gibi yapışıyorlar hareket edemiyorum :) birde sınıfımın en tembeline bütün hocalar hayran :) öğretmenler odasında da sürekli sınıfım konuşuluyo çok iyiler die acaba nazara mı geliyoruz diye düşünmüyor değilim :) ben boncuk takıntısı da olan biriyim sınıfımın sıralarını nazar boncuklu kapla kapladım ama yinede göz var diyorum :) 1-2-3 leri çok seviyorum ben 4ve 5lerde bile artık o sıcaklıkları kalmıyor biraz resmiyet girmeye başlıyor ama orta kısımdakilere göre heleki liseye göre tabiki samimiler ben üst kademeleri yapamazdım duygusal olduğum için :)

sen ne yaptın iyisin değil mi artık canlanalım kızlaaarrr... komşularım kulaklarını çınlatınca bugün oturmaya geldiler ama rahat edemiyorum yanlarında ev hanımı oldukları için bir de bunun ev hanımlığıyla ilgisi varmı bilmiyorum çok titiz oldukları için kendimi mahcup hissediyorum ben biraz rahat biriyim de :) :) şöyle düşününce iyikide rahatım oturmaya nete takılmaya zamanım oluyo ev hanımlığı gerçekten zor iş :):):) ben yapamam hehehe helloyu okurken bile yine mi bu kız temizlik yapıo diyorum HELLO duy sesimi :)

merhaba minikler.öğretmensin sanırım.bende. kaçıncı sınıfları okutuyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…