Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

geçmiş olsun.seni 10 gün hafta önce kürtaj olmuş biri olarak çok iyi anlıyorum. yaşadıklarımız hiç kolay değil. ben de toparlanamadım hala. acısı her gün içimde.benim de ilk hamileliğimdi. doktor sana bir süre korunma verdi mi. bana 3 ay dedi ne yazık ki. yaptığım araştırmalara göre yeni yapılan kürtaj yöntemleri güvenli o yüzden tekrar hamile kalmakta çok sıkıntı olmuyormuş tabi ekstra bir problem yoksa. tam tersine rahim temizlendiği için ilk zamanlarda daha kolay hamile kalındığını söylüyorlar. kimi 1 aydan sonra hamile kalmış, kimisi aylarca kalamamış, herşey kişiden kişiye değişiyor canım. umarım biz de şanslı olan gruptayızdır. benim bulunduğum yerde hastane doktor imkanları kısıtlı. o yüzden 15 tatilde ankaraya fakülteye gideceğim. yapmam gereken testler varsa her ihtimale karşı tekrar yaşamamk için yaptıracağım. ondan sonra da tekrar hamile kalmak istiyorum. gerçi doktor 3 ay demeseydi hemen istiyordum ama napalım bekliycez.seninde imkanın varsa hamile kalmadan önce birayrıntılı bir doktor kontrolünden geç derim. iletişim içinde olalım. seninde öğreneceğin şeyler olursa paylaşırsan sevinirim.allah yardımcın olsun.

Son düzenleme:
günaydın kızlarrrrrrr açılışı yapayım her zamanki gibi bugün kaytarmayın öptüm herkesii

Günaydıın herkese Dün adet olmam gerekiyordu ama ne gelen var ne giden.Stresten sanırım bugün olurum gibime geliyor.

günaydın herkeslere.geçmişi okuyup dönerim ...

nasılsınız ?

günaydın kuzummm iyi sen nasılsınn

günaydın bebeem iyimisin biraz daha

saol canim iyiyim cekyatta yattik bugece gayet rahatti.. sen nasilsin? candascim sen ne yapiyorsun facede paylastigin gazete haberine koptuk guzel ulkemin guzel turkcesi,sive bakimindan ne kadar zengin bir milletiz

Minikler, canım belkide yanlış hesaplamışımdır, bu ayda uğur getirir inş tutar bakalım :) tabi hayırlısı ya.sen nasılsın ? ağrıların var mı hala? pzt yine dr a gidecektin, eşin gelmeye ikna oldu mu ?

Pileom, canım özlüyoruz seni tabiki öncelikle bunu demek istedim.Umarım hesapta hata olmuştur, ve inş sende rastgelen bende de gelir, bakalım kısmette ne var.epeyce kilo almışsın herhalde, yiğit e can olsun boşver kiloyu takan kim :) maşallah ya nerden nereye değil mi ? inanması güç bizler için, bebeğinle beraber büyümek.mucize olduklarını biliyoruz onların.bu güzel bişey.inş kucağınada alıncada vay bee nerden nereyeler devam edecek inş :) epeydir ikiz duasını unutmuştum bende, tutturamıyoruz ya hani :) 2 gündür aklımdaydı, sen deyince yeniden girdi fikrime. oluri inş ikizler:)

Peppe, canım ne denir ki Allah sabır versin, mekanı cennet olsun teyzenin.ölümün yüzü gerçekten çok acı maalesef, çarelerin tükendiği yer.asıl hayat orda başlıyor biliyoruz ama dünyada sevdiğini kaybetmekte dayanması zor şeylerden.annenede sizlere de sevenlerinede güç kuvvet versin inş senin için 2 kere daha zor hem bebek, hem teyze inş teyzen ve bebeğin sana teselli hediyesini gönderirde onunla bebeğinle güçlenirsiniz yeniden.öpüyorum.

ozmim85, canım geçmiş olsun.korkma yeniden hamile kalabiliyoruz, inş en yakında sende anne olacaksın.süreç kişiye göre uzayabilir ama anne olacağız unutma, hevesinide kırma.bizlr chnb ninde dediği gibi genelde 1 adetten sonra çalışmaya başladık.

atlas, canım günaydın iyim bende şükür :) dün girmedin merak ettik seni.gerçi dün kimse girmedi desek yeridir .. ya sorma şivelerimiz çok geniş ya :) o da bizim şive işte , sizinkiler hala konuşur mu bilmiyroum ama :) bende çok beğendim paylaştım.ama güzel türkiyemin güzel şivesi,dediğin gbi.hepsi birbirinden güzel :) sen nasılsın ?

nazlım, iyiyim canım sen napıyosun.artık yumurtlamaya yaklaştık galiba ?

taf, özledik seni bi ceee yapsana :)

kıtty, sen nerlerdesin şeker ya, haberde vermedin valla senide özledik.

nurayımi, selamlar canım , yolculuk ne zman inş ?

lonelines, canım nasılsın ? bebeğin artık yaramazlık etmiyor değil mi ? daha ne kadar raporlusun ?

dr_alb, slmlar.canım nasılsın ?

chnb, ablacım iyileştin mi ?

Cezam, canım kan tetsinin sonucunu almadın mı ? adet oldun mu ?

günlük, bulantılara devam sanırım, allah kolaylık verisn inş.ne zman geçer tahminen bu bulantı ?

Son düzenleme:
candaşım ve renklim çok şükür iyiym ben huzurum var içimde nedense bu ay daha iyi hissediorum kendimi bu çocuk konusundada candaş yumurtlama yaklaştı sanırım akıntım var ama sulu :)ben doktora gitmeden çatlamaz bunlar inşallah yarın çalışalımda biz garantiye alalım işi daha 10.günümdeyim bakalım yeni yıla bebeklemi girces yoksa yanlızmı

dun arkadasa gittim aksam esimde oraya geldi..eve gece geldik...ondan giremedim.. babannem konusuyor siveli :) birazda babam sizin siveyede benziyor ama bizimkilerin daha cok erzurum kars sivesine yakin gelirim gidirim..sIkilirim ...

kiz insallah bu sefer bu rahatlikla gelsin bebisler..senin yumurtlama nasil yaklasiyo kiz daha yeni adetin bitti bismillah

canım 10.günüme geldim bile:=)zaman hemencik geçio baksana klomende kullandımya erken yumurtlama olabilir amann hayırlısı bu ay kasmıcam kendimi düşünmüom hiç

geçen ay bu vakitlerde daha yüksekmiş bende bugün ölçmeye başladım ondan önce ölçmedim griptimya

gecen ay oruc tuttugum zamanlarda yuksek cikmisti, sahura kalkip sonra yatip sabah ölcuyordum, sanirim ondan yuksekti...hayirlisi bakalim bu ay cok gayretim yok benimde..

cezacım ben biraz önce doktordan geldim doktor alttan baktı bişey demedi prolaktin hormonu için kan verdim onu öğleden sonra alıcam doktor bana klomen diye bi ilaç verdi adetin 5.günü başlıcam haftaya cumartesi tekrar gel dedi 3 ay böyle denicez gebelik olmazsa aşılama yapıcaz dedi moralim bozuldu aşılamayı duyunca aşılama için erken değilmi bide bu aşılama nasıl oluyo :44:

hadi bakalım hayırlısı, inş rahatlığında bebeğini sana hediye eder.bizde yarın başlARIZ ya bakacaz :) inş yeniyıla yeni bebeklerle gireriz diliyorum :) benimde dün akıntım olmuş şaşırdım.keçiboynuzu kürünü yapıyomusn eşine ?
:)) evet erzuruma yakın ya ondandır, bizim konuşmamızda kısmen benziyo ama sizinki daha çok benziyo.babane deyince inş 2+1 olursunuz gördüğünde diyesim geldi ama kardeşinin düğünü iöçin bencillikte etmek istemiyorum.hmm bizde dedik acaba tansiyondan mı girmedin filan diye.neyse eğlenmişsinizdr.caner gülsüm var biliyomusn eşim geldiğinde onun bi programı varmış, ona gitmek istiyorum bende.eşim içkili ortamdan nefret eder, ağzına sürmüşlüğü yok.senin için gelirim demişti ama sıkılır diye gidesim bile gelmiyo ... ne alakası var, hiç yokta :) türkü dinliyodum aklıma geldi.
gecen ay oruc tuttugum zamanlarda yuksek cikmisti, sahura kalkip sonra yatip sabah ölcuyordum, sanirim ondan yuksekti...hayirlisi bakalim bu ay cok gayretim yok benimde..

bitirdin mi oruçları canım ? bende 7 gündür oruçluyum, haftasonları serbest haftaiçi tutyorum, birde inş haftayada tutarsam bırakcam.sonrada inş her hafta 2 gün tutabilirsem ancak temmuzde oruçlarım bitecek, zaten ağustostada ramazan var :) ne çok orucum birkmiş ya

yok yaa yapmadım hasta ya midesinden dokunur diye korkuyo manyak :)çok dikkat edio kendine bida o ağrıları çekmek istemiomuş bende üstelemedim canım kür yalan oldu akıntı yumurtlama akıntısıdır inşallah yarında gelir bebecik çok istiyoreum hepinizin olsun bebeği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…