Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yok canim nerdee benimde cok var, her hafta 2 gun tutsam benimde biter, burdayken tutayim dedim daha baslamadim bu ay, burdayken en azindan 10 15 gun tutsam gitmeden iyi olur. turkiyede de evde olacam ya tutarim diyorum..insallah bitiririz borclari..biriktikce yuk oluyor omuzlarimizda..benim hamileligimden kalma bu borclar
bilmiyorum canim caner gulsumu, bende turkuleri cok severim, ama bizde ickili ortama pek girmiyoruz, yarin arkadasa supriz dogum gunu yapacaz, bugun birlikte cikip hediye bakicaktik arkadasla...hala gelmedi bekliyorum, burdada baya kar var..bebegi asiya göturecekti benim eve yakin ,ordan arayacakti daha aramadi..
dun tansiyonum daha iyiydi ama belim tutulmustu hep yataktan dolayi , bu gece cekyatta yattik valla rahat ettik..

esimde yarin bi arkadasiin doktora bitirme yemegi var , yabanci isvecli ortam olacak ben gitmiycem herkes benle konusmak istiyor ben konusamiyorum moralim bozluyo, dil bilmemek ne kötu bisey

bu arada merhaba demeyi unuttum
merhabaa
hafta başında detaylı usg ye girmiştik çok şükür maşallah oğlum sağlıklıymış doktor alışverişlere başlayabilir herkese gönül rahatlığyla müjdeyi verebilirsiniz dedi biz çoktaaaan vermiştik bile doktor çok bastırarak baktı karnım acıdı resmen ezdi oğlumu ordan çıkıp kendi doktoruma gittiğimde karnım acıdı birşey olmaz değil mi diye sordum güldü birşey olmaz dedi:26:

Kim bu duayı cuma günü hangi vaktide 100kez okursa duası kabul olur ''lailahe illa ente ya hananü yamenanü yabediussemavati velardı yazel celali vel ikram''

Görünce paylaşmak istedim arkadaşlar.Rabbim dualarımızı kabul etsin İnşallah

hmm demiştin hastalık hastası diye :) hayırlısı olsun, herkes onla hamile kalmıyo ya.rastgele bakalım canım inş...
yeni tablon hayırlı olsun şekerim
ee başladın mı alışverişe :))
benim öyle değil birde, hep adetlerden olanlar.inş bitiririz ama ben pek sanmıyorum o kadar tutabileceğimi.size iyi alışverişler şimdiden, gece rahat yatmışsınız sevindim, yatak ağrısıda cidden etkiliuo insanı ya ... yemek olayıda kötü hakikaten, keşke anlık bi güç gelsede şakısana ama nerdeee :)

amin canım inş dualarımız kabul olsun hepimizin. nasılsın ? bende de var bu dua, hep okucam diyorum hiç okuyamadım daha ....

ya aklıma yamatake gelio hep naptı acaba doğurdumu kız kocam cidden hastalık hastası bunu kendide kabul edio ama genlerde bii var ailece böyleler malesef

canım hilall4040 merhaba.artık kabullendim galiba.doktor 15 gün ilişki yok 2 ay krunacaksın sonra devam sürece dedi.dün yine kouştum kürtajdan dolayı problem yaşar mıyım rahim delinmse, rahim yapışması gibi dedim.hayır bi sıkıntı olmaz yöntemler çok yeni artık esi yöntemleri kullanmıyoruz dedi.kürtaja girmeden önce kullandıklarına baya bakmıştım merak edip ürkütücü bir şey yoktu okuyunca da içim rahatladı bakalım hayırlısı artık.yalnız neden düştüğünü merak ediyorum.örnek alınıp patolojiye gitti sonuç 2 ay sonra bakalım ne çıkacak.gerçi baştan beri bana bhcg oranımın normalden düşük olduğunu söyleyip duruyordu.1 hafta sonra da düştü zaten.bilmiyorum yaa Allah her şeyin hayırlısını versin.heo öyle dua ediyorum.senin neden düşük yaptığına dair doktorun bir şey söyledi mi?

ee başladın mı alışverişe :))
başladım canım bir hastane çıkışı aldım 6 tane yeni doğan çorabı 2 adet 3-6 ay kısa kollu zıbın bir de oyuncak siparişini verdiğim 4 adet 0-3 ay uzun kollu zıbın da var henüz gelmedi kravat papyon desenliler merakla gelmesini bekliyorum
asıl hazırlığı anneannem yapıyormuş iğne oyalı nevresim pike takımlarına kadar herbir detayı düşünüyor senin birşey almana gerek yok dedi

ayyy hepsi nasıl güzeldir dimi canım benim allah kullanmayı nasib etsin inşallahhh tafım ben bu ay 10.gün başladım ateş ölçmeye yine grip oldum ateşim yüksek çıkar diye ölçmedim klomn kullandım dün bitti pazartesi kontrolum var eğer yumurtalar olgunlaşmıssa çatlatma iğnesi olcam dua et güsel yürekli arkadaşım

canım geçmiş olsun öncelikle
geçen sene bu akşam bebeğim 9+6 iken lekelenmem başladı ve 10 aralık 2010 sabahı kürtaja alınmıştım herşey yolunda gidiyordu hiçbir hamilelik sıkıntısını yaşamıyordum. ama bebeğimin kalbi durdu patolojide bir sorun görmediler. yani kısmet değilmiş melek oldu ilk bebeğim ben sonra ilk adeti görene kadar korundum ve ilk adeti görünce kendi isteğimle (sigorta ilk düşükte karşılamıyor) pıhtılaşma testlerimi yaptırdım pıhtılaşma sorunumun olmadığını öğrendim. sonra bir daha da doktor kontrolüne gitmedim ateşimi ölçerek herşeyin yolunda gidip gitmediğini tespit ederek kürtajdan sonra 7. ayda Allah'a şükürler olsun hamile kaldım ama o süre zarfında her adet döneminde moral bozukluğu ağlama krizleri olmuyormuydu oluyordu ama Allah'a dua ederek isyan etmeyip hayırlısını dileyerek bekledim. Şimdi 6. gebelik ayımdayım Allah inşallah yavruma hayırlısıyla kavuşacağım günleri görebilmemi nasip eder
sana da en hayırlı zamanda tekrardan hamilelik duygusunu hayırlısıyla yaşayabileceğin günleri görmeni nasip eder inşallah

canım benim sağolasın geçmiş olsun doktor kontrolünde olman senin için iyi grip olduğun için ateşin yanıltırdı bizi yine. çatlatma iğneni ol çatır çatır çatlasın yumurtaların da içlerine bebekler konsun inşallah

canım benim ağzına yüreğine sağlık inşallah sabır ve duayla olcak bu yeniden rabbim hepimizin yardımcısı osun yamatakenin nosu varmı sende haber alamıos hiç taf merak ediorus

canım benim ağzına yüreğine sağlık inşallah sabır ve duayla olcak bu yeniden rabbim hepimizin yardımcısı osun yamatakenin nosu varmı sende haber alamıos hiç taf merak ediorus
ben onunla 3 hafta önce filan konuşmuştum sanırım ya da 1 ay olacak:26: detaylı usg için doktor ismi almıştım ben de merak ettim arayayım birazdan haber veririm size de

ya aklıma yamatake gelio hep naptı acaba doğurdumu kız kocam cidden hastalık hastası bunu kendide kabul edio ama genlerde bii var ailece böyleler malesef
genlerden geliyosa yapacak bişey yok :) sen k.validenlere pek gitmiyosun değil mi canım ? of kitap aldım , 845 sayfa nasıl bitircem dedim, cumhuriyet-2.. güzelde kitap biraz fazla kalın derken baktım 200 sayfası kronolojiymiş.şükür dedim ya :) öğleden evvelde bi abla geldi, temizlik görevlisi burda.çok dindar.od u okuyorum ya şimdi, yunus emreyi anlatıyo.o da almış kitabı okumaya fırsatım yok bi anlat diye ısrar etti.anlttım ağladı, nasıl bi allah ve din aşkıdır bu yahu dedim, belki yaptığım çok ibadettense bu kadının kitap için allah razı olsun deyişi makbul olmuştur dedim..ve kitaba onun kadar içten bakamadığım içinde kendimi kınadım ki bende çok dikkatli okuyordum ... vay arkadaş ya ...
ohh maşallah ya anneanneye bak sen değmesin :) ilk torun değil mi sizde ? kıymetli olacak desene :) isim düşündünüz mü peki ? senin aldıklarınıda güle güle kullanın, sağlııkla giysin.ben onun papyonlu tulumunu severim yaa eşek :))

ben onunla 3 hafta önce filan konuşmuştum sanırım ya da 1 ay olacak:26: detaylı usg için doktor ismi almıştım ben de merak ettim arayayım birazdan haber veririm size de

benimde aramak var aklımda çoktandırda, bu aralar ya doğum yaptıysa yeni çıktıysa gibi sorular geliyo, senden sonrada ben arayım madem :)

kaynanamlara en son kurban byramında gittim ondan daha da gitmedim şurda ramazan bayramına ne kaldı :)yavrum ben gitmesemde olur onlar için inan bunu çok hissettiriolar eşimden allah razı olsun hiçç laf sölemez kendide gitmek istemz ben zorla sölerim annen babandır gönlünü al git gör diye arada cumartesi günleri 1 saat filan uğruyo oda o kadar ben gidince kimse sohbet etmio zaten bebek mevzusunda bardaklar taştı gitmek istemiorum işime gelio benim bazen allah böyle insanlar çıkarabilio karçımıza o ablan gibi bizlere işaret verio rabbim ama gerçekten yaşayabilsek herşeyi keşke

cevabın için sağol canım eşime irtabıl bağırsak sendromu teşhisi konuldu dışkıda gizli kan çıktı crp 44.5 çıktı 2 gün sonra dışkıda gizli kan eser crp 17 ydi bi sürü doktor bi sürü test senelerdir aynı rahatsızlık geçio yeniden başlıo 2007 senesinde eşimle daha çıkarken mide ağrıları oluyodu sürekli biz acillerdeydik babannemi bağırsak düğümlenmesinden kaybettik bizimki o zaman bi etkilendi bundan baya bi hasta gezindi sonra geçti sandık ağrılar kesildi bitti evlendik bişi yok bebek düştüğü akşam bi başladı hala da uğraşıoruz geçer inşallah ilaçları var onları kullanıo biraz daha rahat ama gecelerce uyuyamadıını biliorum ağrıdan

Son düzenleme:

boşver daha iyi, benimde eşimde gelme filan der ama gidiyorum ben.çok aştıklarında ceza verip gitmeyebiliyorum tabi :) senin için en iyisi gitsen canın sıkılacak, eşinde sorun etmiyo madem boşver.eden bulur hem.ramazanda görüşürsünüz artık :)

dua etsinler oğullarını görüyolar :)kocam bana laf sölemez ama annesinede söletmez bende asla saygısızlık yapmadım şükür bugüne kadar cümleleri kurmak bana düşmedi hiç eşim halletti saolsun ondan ben hep iyi gelin oldum onlar kötü kaynana kötü görümce oldular allah ıslah etsin hep dua ediorum çok mutlu olsunlar annesinin işi çok zor 4 evlat en küçüğü evlenmiş 2 kız bi koca adam başında hiç biri evlenmemiş çalışmıo allah yardım etsin çok mutlu olsunlarda bize bulaşmasınlar diyorum

Ve ne kadarda olmadığını bilsemde test aldım kızlar Test yapmak bağımlılık gibi birşey

Tuhaf hissediyorum kendimi ya varsa ya yoksa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…