- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #11.581
hadi bakalım hayırlısı, inş rahatlığında bebeğini sana hediye eder.bizde yarın başlARIZ ya bakacaz :) inş yeniyıla yeni bebeklerle gireriz diliyorum :) benimde dün akıntım olmuş şaşırdım.keçiboynuzu kürünü yapıyomusn eşine ?
:)) evet erzuruma yakın ya ondandır, bizim konuşmamızda kısmen benziyo ama sizinki daha çok benziyo.babane deyince inş 2+1 olursunuz gördüğünde diyesim geldi ama kardeşinin düğünü iöçin bencillikte etmek istemiyorum.hmm bizde dedik acaba tansiyondan mı girmedin filan diye.neyse eğlenmişsinizdr.caner gülsüm var biliyomusn eşim geldiğinde onun bi programı varmış, ona gitmek istiyorum bende.eşim içkili ortamdan nefret eder, ağzına sürmüşlüğü yok.senin için gelirim demişti ama sıkılır diye gidesim bile gelmiyo ... ne alakası var, hiç yokta :) türkü dinliyodum aklıma geldi.
bitirdin mi oruçları canım ? bende 7 gündür oruçluyum, haftasonları serbest haftaiçi tutyorum, birde inş haftayada tutarsam bırakcam.sonrada inş her hafta 2 gün tutabilirsem ancak temmuzde oruçlarım bitecek, zaten ağustostada ramazan var :) ne çok orucum birkmiş ya
hmm demiştin hastalık hastası diye :) hayırlısı olsun, herkes onla hamile kalmıyo ya.rastgele bakalım canım inş...yok yaa yapmadım hasta ya midesinden dokunur diye korkuyo manyak :)çok dikkat edio kendine bida o ağrıları çekmek istemiomuş bende üstelemedim canım kür yalan oldu akıntı yumurtlama akıntısıdır inşallah yarında gelir bebecik çok istiyoreum hepinizin olsun bebeği
ee başladın mı alışverişe :))yeni tablon hayırlı olsun şekerim
benim öyle değil birde, hep adetlerden olanlar.inş bitiririz ama ben pek sanmıyorum o kadar tutabileceğimi.size iyi alışverişler şimdiden, gece rahat yatmışsınız sevindim, yatak ağrısıda cidden etkiliuo insanı ya ... yemek olayıda kötü hakikaten, keşke anlık bi güç gelsede şakısana ama nerdeee :)yok canim nerdee benimde cok var, her hafta 2 gun tutsam benimde biter, burdayken tutayim dedim daha baslamadim bu ay, burdayken en azindan 10 15 gun tutsam gitmeden iyi olur. turkiyede de evde olacam ya tutarim diyorum..insallah bitiririz borclari..biriktikce yuk oluyor omuzlarimizda..benim hamileligimden kalma bu borclar
bilmiyorum canim caner gulsumu, bende turkuleri cok severim, ama bizde ickili ortama pek girmiyoruz, yarin arkadasa supriz dogum gunu yapacaz, bugun birlikte cikip hediye bakicaktik arkadasla...hala gelmedi bekliyorum, burdada baya kar var..bebegi asiya göturecekti benim eve yakin ,ordan arayacakti daha aramadi..
dun tansiyonum daha iyiydi ama belim tutulmustu hep yataktan dolayi , bu gece cekyatta yattik valla rahat ettik..
esimde yarin bi arkadasiin doktora bitirme yemegi var , yabanci isvecli ortam olacak ben gitmiycemherkes benle konusmak istiyor ben konusamiyorum moralim bozluyo, dil bilmemek ne kötu bisey
Kim bu duayı cuma günü hangi vaktide 100kez okursa duası kabul olur ''lailahe illa ente ya hananü yamenanü yabediussemavati velardı yazel celali vel ikram''
Görünce paylaşmak istedim arkadaşlar.Rabbim dualarımızı kabul etsin İnşallah
hmm demiştin hastalık hastası diye :) hayırlısı olsun, herkes onla hamile kalmıyo ya.rastgele bakalım canım inş...
ee başladın mı alışverişe :))
benim öyle değil birde, hep adetlerden olanlar.inş bitiririz ama ben pek sanmıyorum o kadar tutabileceğimi.size iyi alışverişler şimdiden, gece rahat yatmışsınız sevindim, yatak ağrısıda cidden etkiliuo insanı ya ... yemek olayıda kötü hakikaten, keşke anlık bi güç gelsede şakısana ama nerdeee :)
amin canım inş dualarımız kabul olsun hepimizin. nasılsın ? bende de var bu dua, hep okucam diyorum hiç okuyamadım daha ....
geçmiş olsun.seni 10 gün hafta önce kürtaj olmuş biri olarak çok iyi anlıyorum. yaşadıklarımız hiç kolay değil. ben de toparlanamadım hala. acısı her gün içimde.benim de ilk hamileliğimdi. doktor sana bir süre korunma verdi mi. bana 3 ay dedi ne yazık ki. yaptığım araştırmalara göre yeni yapılan kürtaj yöntemleri güvenli o yüzden tekrar hamile kalmakta çok sıkıntı olmuyormuş tabi ekstra bir problem yoksa. tam tersine rahim temizlendiği için ilk zamanlarda daha kolay hamile kalındığını söylüyorlar. kimi 1 aydan sonra hamile kalmış, kimisi aylarca kalamamış, herşey kişiden kişiye değişiyor canım. umarım biz de şanslı olan gruptayızdır. benim bulunduğum yerde hastane doktor imkanları kısıtlı. o yüzden 15 tatilde ankaraya fakülteye gideceğim. yapmam gereken testler varsa her ihtimale karşı tekrar yaşamamk için yaptıracağım. ondan sonra da tekrar hamile kalmak istiyorum. gerçi doktor 3 ay demeseydi hemen istiyordum ama napalım bekliycez.seninde imkanın varsa hamile kalmadan önce birayrıntılı bir doktor kontrolünden geç derim. iletişim içinde olalım. seninde öğreneceğin şeyler olursa paylaşırsan sevinirim.allah yardımcın olsun.
ee başladın mı alışverişe :))
başladım canım bir hastane çıkışı aldım 6 tane yeni doğan çorabı 2 adet 3-6 ay kısa kollu zıbın bir de oyuncak siparişini verdiğim 4 adet 0-3 ay uzun kollu zıbın da var henüz gelmedi kravat papyon desenliler merakla gelmesini bekliyorum
asıl hazırlığı anneannem yapıyormuş iğne oyalı nevresim pike takımlarına kadar herbir detayı düşünüyor senin birşey almana gerek yok dedi
canım hilall4040 merhaba.artık kabullendim galiba.doktor 15 gün ilişki yok 2 ay krunacaksın sonra devam sürece dedi.dün yine kouştum kürtajdan dolayı problem yaşar mıyım rahim delinmse, rahim yapışması gibi dedim.hayır bi sıkıntı olmaz yöntemler çok yeni artık esi yöntemleri kullanmıyoruz dedi.kürtaja girmeden önce kullandıklarına baya bakmıştım merak edip ürkütücü bir şey yoktu okuyunca da içim rahatladı bakalım hayırlısı artık.yalnız neden düştüğünü merak ediyorum.örnek alınıp patolojiye gitti sonuç 2 ay sonra bakalım ne çıkacak.gerçi baştan beri bana bhcg oranımın normalden düşük olduğunu söyleyip duruyordu.1 hafta sonra da düştü zaten.bilmiyorum yaa Allah her şeyin hayırlısını versin.heo öyle dua ediyorum.senin neden düşük yaptığına dair doktorun bir şey söyledi mi?
canım benim sağolasınayyy hepsi nasıl güzeldir dimi canım benim allah kullanmayı nasib etsin inşallahhh tafım ben bu ay 10.gün başladım ateş ölçmeye yine grip oldum ateşim yüksek çıkar diye ölçmedim klomn kullandım dün bitti pazartesi kontrolum var eğer yumurtalar olgunlaşmıssa çatlatma iğnesi olcam dua et güsel yürekli arkadaşım
canım benim sağolasıngeçmiş olsun doktor kontrolünde olman senin için iyi grip olduğun için ateşin yanıltırdı bizi yine. çatlatma iğneni ol çatır çatır çatlasın yumurtaların da içlerine bebekler konsun inşallah
ben onunla 3 hafta önce filan konuşmuştum sanırım ya da 1 ay olacak:26: detaylı usg için doktor ismi almıştım ben de merak ettim arayayım birazdan haber veririm size decanım benim ağzına yüreğine sağlık inşallah sabır ve duayla olcak bu yeniden rabbim hepimizin yardımcısı osun yamatakenin nosu varmı sende haber alamıos hiç taf merak ediorus
amin canım inş dualarımız kabul olsun hepimizin. nasılsın ? bende de var bu dua .!.:İyiyim canım.Adet olmayı bekliyorum bende
genlerden geliyosa yapacak bişey yok :) sen k.validenlere pek gitmiyosun değil mi canım ? of kitap aldım , 845 sayfaya aklıma yamatake gelio hep naptı acaba doğurdumu kız kocam cidden hastalık hastası bunu kendide kabul edio ama genlerde bii var ailece böyleler malesef
ohh maşallah ya anneanneye bak senbaşladım canım bir hastane çıkışı aldım 6 tane yeni doğan çorabı 2 adet 3-6 ay kısa kollu zıbın bir de oyuncak siparişini verdiğim 4 adet 0-3 ay uzun kollu zıbın da var henüz gelmedi kravat papyon desenliler merakla gelmesini bekliyorum
asıl hazırlığı anneannem yapıyormuş iğne oyalı nevresim pike takımlarına kadar herbir detayı düşünüyor senin birşey almana gerek yok dedi
ben onunla 3 hafta önce filan konuşmuştum sanırım ya da 1 ay olacak:26: detaylı usg için doktor ismi almıştım ben de merak ettim arayayım birazdan haber veririm size de
İyiyim canım.Adet olmayı bekliyorum bende
genlerden geliyosa yapacak bişey yok :) sen k.validenlere pek gitmiyosun değil mi canım ? of kitap aldım , 845 sayfanasıl bitircem dedim, cumhuriyet-2.. güzelde kitap biraz fazla kalın derken baktım 200 sayfası kronolojiymiş.şükür dedim ya :) öğleden evvelde bi abla geldi, temizlik görevlisi burda.çok dindar.od u okuyorum ya şimdi, yunus emreyi anlatıyo.o da almış kitabı okumaya fırsatım yok bi anlat diye ısrar etti.anlttım ağladı, nasıl bi allah ve din aşkıdır bu yahu dedim, belki yaptığım çok ibadettense bu kadının kitap için allah razı olsun deyişi makbul olmuştur dedim..ve kitaba onun kadar içten bakamadığım içinde kendimi kınadım ki bende çok dikkatli okuyordum ... vay arkadaş ya ...
ohh maşallah ya anneanneye bak sendeğmesin :) ilk torun değil mi sizde ? kıymetli olacak desene :) isim düşündünüz mü peki ? senin aldıklarınıda güle güle kullanın, sağlııkla giysin.ben onun papyonlu tulumunu severim yaa eşek :))
benimde aramak var aklımda çoktandırda, bu aralar ya doğum yaptıysa yeni çıktıysa gibi sorular geliyo, senden sonrada ben arayım madem :)
kaynanamlara en son kurban byramında gittim ondan daha da gitmedim şurda ramazan bayramına ne kaldı :)yavrum ben gitmesemde olur onlar için inan bunu çok hissettiriolar eşimden allah razı olsun hiçç laf sölemez kendide gitmek istemz ben zorla sölerim annen babandır gönlünü al git gör diye arada cumartesi günleri 1 saat filan uğruyo oda o kadar ben gidince kimse sohbet etmio zaten bebek mevzusunda bardaklar taştı gitmek istemiorum işime gelio benim bazen allah böyle insanlar çıkarabilio karçımıza o ablan gibi bizlere işaret verio rabbim ama gerçekten yaşayabilsek herşeyi keşke
boşver daha iyi, benimde eşimde gelme filan der ama gidiyorum ben.çok aştıklarında ceza verip gitmeyebiliyorum tabi :) senin için en iyisi gitsen canın sıkılacak, eşinde sorun etmiyo madem boşver.eden bulur hem.ramazanda görüşürsünüz artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?