Ve ne kadarda olmadığını bilsemde test aldım kızlarTest yapmak bağımlılık gibi birşey
Tuhaf hissediyorum kendimi ya varsa ya yoksa?
dua etsinler oğullarını görüyolar :)kocam bana laf sölemez ama annesinede söletmez bende asla saygısızlık yapmadım şükür bugüne kadar cümleleri kurmak bana düşmedi hiç eşim halletti saolsun ondan ben hep iyi gelin oldum onlar kötü kaynana kötü görümce oldular allah ıslah etsin hep dua ediorum çok mutlu olsunlar annesinin işi çok zor 4 evlat en küçüğü evlenmiş 2 kız bi koca adam başında hiç biri evlenmemiş çalışmıo allah yardım etsin çok mutlu olsunlarda bize bulaşmasınlar diyorum
Çok çok silik bir ikinci çizgi çıktı kızlar şoktayım
Çok çok silik bir ikinci çizgi çıktı kızlar şoktayım
inş canım çok mutlu olsunlarda elleri dilleri değmesin inş.şanslılar tabi bizleri buluşlar:)
canım ne zman kürtaj olmuştun ? kişiye göre beta hcg 2 aya kadar vücuttan atılamayabiliyomuş.ama inş hamilesindir :) ümidini kırmak için yazmadım sakın öyle anlama, bi arkadaşım yaşamıştı bunu o yüzden dedim.şüpheli bi ilişkin oldu mu birde?
anamm ciddimisin hemen kan ver kız:) hadi sevinleim biraccıkkk
Biz korunuyorduk Candaş ama hata yaptıkmı bir yerde bilemiyorum.Eczaneye gidip 2 test daha alıcam.Ben 1 ekim'de kürtaj olmuştum.Ümidimi kırmak değil Candaş benim korunma sürem bitmediki daha karmakarışık oldum şimdi
Biz korunuyorduk Candaş ama hata yaptıkmı bir yerde bilemiyorum.Eczaneye gidip 2 test daha alıcam.Ben 1 ekim'de kürtaj olmuştum.Ümidimi kırmak değil Candaş benim korunma sürem bitmediki daha karmakarışık oldum şimdi
anam işteymiş kız helada gebelik tstleri kağıdı filan unutma ay en büyük korkum hadi git al madem meraklanmıyalım:)Çalışıyorum işyerindeyim kızlar.Eczaneden 2 test daha alayım ben.Kan testini olmadı yarın yaptırırım.Yani idrar testlerinin sonucuna göre.Felç gibi oldum tuhaf bir haldeyim
Hayırlısı İnşallah ne diyeyim
2 tane aldım geldim kızlar.İkisinide şimdimi yapayım.Yoksa birini yarın sabahamı bırakayım?
2 tane aldım geldim kızlar.İkisinide şimdimi yapayım.Yoksa birini yarın sabahamı bırakayım?
bekliyoruz canım :)) ilkkez yakından şahit oluyorum burda test yapımına :)) kıdemliyimde ama kısmet sanaymış :)) hadi inş bee :))
alemsin vesselam:)heycan doruktaaaa
merhaba arkadaşım.doktor ne kadar korunma vermişti kürtajdan sonra. bende 28 kasımda kürtaj oldum doktor 3 ay korunma verdi. sen çok beklememisin sanırım. risk nedir erken hamile kalırsak bi bilgin var mı. ben de tekrar çok istiyorum da, inşallah sen hamilesindir.güzel haberlerini bekliyoruz.
canım hayırlısı olsun, umut bile güzel gerçekten ama ben senin için ümitliyim hala.boşuna çıkmadı o 2. çizgi.hem şuanda gün içerisinde yaptın testi.sabah ilk idrarla belli olur.umudunu kırma olma ihtimali hala var bence ...2. test negatif arkadaşlar.Yarında adet olmazsam sabah uyanınca bakarım yeniden.Ne kadar erken falan desemde umut etmek bile güzeldi
yamatake ile konuştum 36. haftadaymış. ay (sene) bitmeden doğuma alırmış doktoru pıhtılaşma için kan sulandırıcı iğne kullandığından günü kesinleştirmesi gerekiyormuş son günü bekleyemezmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?