Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ve ne kadarda olmadığını bilsemde test aldım kızlar Test yapmak bağımlılık gibi birşey

Tuhaf hissediyorum kendimi ya varsa ya yoksa?

eeee yapmadınmı testi yapda merakından kurtul canım bari almışın o kadar

inş canım çok mutlu olsunlarda elleri dilleri değmesin inş.şanslılar tabi bizleri buluşlar:)
Çok çok silik bir ikinci çizgi çıktı kızlar şoktayım

canım ne zman kürtaj olmuştun ? kişiye göre beta hcg 2 aya kadar vücuttan atılamayabiliyomuş.ama inş hamilesindir :) ümidini kırmak için yazmadım sakın öyle anlama, bi arkadaşım yaşamıştı bunu o yüzden dedim.şüpheli bi ilişkin oldu mu birde?

Biz korunuyorduk Candaş ama hata yaptıkmı bir yerde bilemiyorum.Eczaneye gidip 2 test daha alıcam.Ben 1 ekim'de kürtaj olmuştum.Ümidimi kırmak değil Candaş benim korunma sürem bitmediki daha karmakarışık oldum şimdi

o anlamda demiştim bende .. hamilesin çok büyük ihtimalle :)) süper bu :)) ama bence test alacağına, kan versen ve 2 gün sonra tekrar etsen her ihtimale karşı, ne dersin ? korunma süresini aklına takma.Allahın izniyle çok insan kürtaj olduğu ay hamile kaldığı halde kucağına almış, inş herşey güzel olur.Eğer seni birkere daha üzmeyecekse inş hamilesindir diliyorum canım :))

ya yemişim korunma süresini :)kaç kii hiç adet olmadan hamile kaldı boşver sağlığıyle gelsin inşallah hadi git al test ama kan versen daha iyi diilmi çalışıonmu sen evdemisin

Çalışıyorum işyerindeyim kızlar.Eczaneden 2 test daha alayım ben.Kan testini olmadı yarın yaptırırım.Yani idrar testlerinin sonucuna göre.Felç gibi oldum tuhaf bir haldeyim

Hayırlısı İnşallah ne diyeyim

anam işteymiş kız helada gebelik tstleri kağıdı filan unutma ay en büyük korkum hadi git al madem meraklanmıyalım:)

2 tane aldım geldim kızlar.İkisinide şimdimi yapayım.Yoksa birini yarın sabahamı bırakayım?

2 tane aldım geldim kızlar.İkisinide şimdimi yapayım.Yoksa birini yarın sabahamı bırakayım?

bekliyoruz canım :)) ilkkez yakından şahit oluyorum burda test yapımına :)) kıdemliyimde ama kısmet sanaymış :)) hadi inş bee :))

merhaba arkadaşım.doktor ne kadar korunma vermişti kürtajdan sonra. bende 28 kasımda kürtaj oldum doktor 3 ay korunma verdi. sen çok beklememisin sanırım. risk nedir erken hamile kalırsak bi bilgin var mı. ben de tekrar çok istiyorum da, inşallah sen hamilesindir.güzel haberlerini bekliyoruz.

2. test negatif arkadaşlar.Yarında adet olmazsam sabah uyanınca bakarım yeniden.Ne kadar erken falan desemde umut etmek bile güzeldi

yamatake ile konuştum 36. haftadaymış. ay (sene) bitmeden doğuma alırmış doktoru pıhtılaşma için kan sulandırıcı iğne kullandığından günü kesinleştirmesi gerekiyormuş son günü bekleyemezmiş

Doktor 3 ay demişti.Ama sağlıklı 1 adet görmende yeterli demişti.Ben 1 Ekimde oldum kürtaj.

Korunma süresinde ki amaç; Vücudun kendisini toparlaması için en çokta rahimin.Rahim gebelik için neler depoluyor bir bilseniz.

Sonra gebelik yarım kaldığındada vücudun algılaması biraz zaman alıyor diye düşünüyorum.

İnsan bebeğini kaybettiğinde yarım kalan bir duyguyu hemen tamamlamak istiyor.Onca şeyi yaşayan kendi değilmiş gibi..

Kaybolan bir eşyanın yerine yenisini almak ister gibi arsızca..

Tekrar aynı şeyleri yaşamaya gücüm yok benim.Bir kez daha bebeğimi kaybedersem yıkımı ve hasarı büyük olur bende.O yüzden korunma sürem dolunca,riskleri biraz daha azaltınca istiyorum bebeğimi..

Ama bir an için yeniden annelik duygusunu hissetmek içimi ürpertti.2. seferde eczaneye giderken hava soğumuş diye karnımı kapatmam ve eğer ki varsan ne olur bu sefer beni bırakma diye karnımla konuşmamda bilinçaltımın eseri sanırım.

Sizleride gereksiz yere meşgul ettim.Kusura bakmayın lütfen

2. test negatif arkadaşlar.Yarında adet olmazsam sabah uyanınca bakarım yeniden.Ne kadar erken falan desemde umut etmek bile güzeldi
canım hayırlısı olsun, umut bile güzel gerçekten ama ben senin için ümitliyim hala.boşuna çıkmadı o 2. çizgi.hem şuanda gün içerisinde yaptın testi.sabah ilk idrarla belli olur.umudunu kırma olma ihtimali hala var bence ...

inş hayırlısı olsun hakkında, sezeryan olacak o zmn anladığım kadarıyla.bende arayayım doğuma girmeden.aslında sende müsait olursan doğum yaptığında hastaneye gidebilsek ne güzel olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…