Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

amannn bütün topik benden alışkın kuzum merak etme silik çizgilere benim kaç kere çıktı gebelik testlerinde kana gittim avcumu yaladım dur bakalım hem sen bekle biraccık yarın sabah yapıver bi test daha

üşüme kısmı ( etkilendim kusura bakılacak bişey yok, biz burda herşeyi paylaşıyoruz, dertlerimizi azaltıyoruz, mutluluğumuzu artırıyoruz.dur bakalım öyle kesin yargılı konuşmak için erken daha ...

yazdıklarının üzerine ne denir ki. seni en iyi anlayanlardan biriyimdir. benim de acım taze bunu bile atlatamadım . tekrar aynı şeyi yaşayacağımı düşünmek canımı çok yakıyor ama yine de istemekten kendimi alamıyorum. ben de o süreci tamamlayacağım sanırım. en azından kendimi suçlamak istemiyorum. allahım yardımcımız olsun. bir daha bu acıyı yaşatmasın.

ayy inşallah ya senin adına çok sevindim.bu ateş ölçme nedir?

kızlar bebejleriniz ne zaman kaç haftalık bıraktı gitti bilmiom ama ben çok acı çektim inanın ayık ayık yaşadım herşeyi o dayanılmaz kasık ağrıları belime saplanan bıçakları yatakta kıvranmalrım eşimin söledii söz gitmio bu çocuk düşecek galiba sana bişi olmasın kalk hastaneye gidiyoruz ben nasıl bağırmışım ona hatırlamıorum bişey olmucak oğluma benimle kalcak hastaneye gittik babam kız kardeşim annem eşim ben arabada çığlık atıorum hayalim biraz erken oldu hep kurardım hayalini böle babam götürcek beni hastaneye doğuma eşim elimi tutcak bebeğimizi alıp gelces ama alıp değil toprağa verip geldik gittik hastaneye kadın yatırdı beni çatala kanaman var dedi ultrasonla bebeğe baktı ordaydı oğlum hala elini kolunu kımıldatıyodu döndü bana baktı hemşire bak sana bakıo dedi yaşıo ama aşağı inmiş hemen müşadeye alıcaz dedi tekerlekli arabayla bi odaya götürdüler kardeşim yanımda kocam annem babam aşağıda tam yatağa uzanıcam aniden suyum patladı arkasından kanama üzerimdeki gri eşofman kıpkırmızı oldu hemşireye diyorum sadece tek cümle gitmesin nolurr beni bırakmasın kadın elimi tutuyo ağrıdan ölüyorum ama umrumda diil günlerce çekseydim o acıyı ama gitmeeydi ayağa kalkmıorum kımıldamıyorum hala gidebilceni düşünmüorum yarım saat falan böle devam etti ağrılar kanamalar sonra kardeşim bi çığlık attı hemşireyi çaardı bebek gelio diye bağırıodu içimden bişi koptu hissettim canımdan can gitti kardeşim ağlayarak dışarı çıktı orda bayılmış kalmış yavrumsonra kordonu kesti kadın içerde eşi var ıkın onu çıkarcas dedi benimle birlikte ağlıodu ben naptımı bile hatırlamıorum ondan sonrasını yemin ederim hatırlamıorum sabah uyandıımda güneş bana doğmuyodu üst kattan gelen bebek sesleri yüreğimin içini yakıodu bi an önce çıkıp gitmek istiyodum evime ziya bey yanıma geldi benimle konuştu içimi rahatlattı birden huzur doldu yüreğime sonra gelen giden hastane odası panayır yerine döndü herkes elinde kocaman bi poşetle benim sevdiim şeyleri alıodu doktor geldi yemek yemesin içerde parça kalmış kürtaj olcak dedi haydaa ordan aldı beni götürdü ellerimi kelepçeledi verdi narkozu ayıldıımda odamdaydım yanımda kocam vardı yüzüne bakamadım baksam ağlıcaktım halamın kızı geldi saırıdlı beraber ağladık kocam dayanamadı dışarı çıktı akşam oldu sabah oldu ama 1 hazirandan beri güneş bana doğmadı acım dinmedi içerde yanıp tutuşan bişi var küllerimden yeniden doğmak istiyorum bu acıyı dindirecek tek şey yeni bi evlat sanırım bunları yazdıım için affedin nolur bu bi teselli diil kızmayın sakın ama bebek büyük olunca bedenen de acı çok büyük oluyo kızlar off canım çok yanıyo özür dilerim yazıklarım için çok özr dilerimm

selam kızlar...

giremiyorum benim cadı pek izin vermiyor...onu uyutup girerim diye düşünüyorum ama uyandığımda saat gece 2- 3 oluyor:)) kendimi çok yorgun halsiz hissediyorum hiç iş falan yapamıyorum canım kocam yaa sen ne çok işime yarıyormuşsun ahhh nasıl özlemişim...ayın 25 ine kadar vize alınmış yani 25 inde gelebilir...allah sağsalim kavuşmamızı nasip eder inşallah... kızımı yıkamam lazım sabahtan beri düşünüyorum cesaret vermeye çalışıyorum kızlar o denli yani kolum kalkmıyor...

hepinizi çok özledim...ayrıntılı yazarım müsait bir zamanımda...

candaş, canım bulantılar devam canım...kayıp bebeğimde 14.haftada devam ediyordu kızımda 12. haftada bitmişti...şu an 11 haftalık bilmiyorum ne zaman biter? sağlıklı olsunda alıştım zaten:))

ceza, canım bencede kullanma bişey bir kaçgün daha bekle...

pileo, iyi olmana sevindim canım...dersanenin bitmesini dörtgözle bekliyoruz:))

chnb, geçmiş olsun...

nazlım, inşallah yumurtalar bu defa yakalar spermi...

taf, selam çok iyi yaa oğluşuna maşallah kıyafetleride allah güle güle kullanmak nasip etsin...

miniklerim, canım evet birkaçgündür giremiyorum..umarım sen daha iyisin..öğrencilerin iyi gelecek inşallah...

hellom, sende yoksun nerelerdesin?

lonelines, nasılsın canım?

nuray, şimdiden iyi yolculuklar canım ne heyecan vardır ne güzel allah sevdiklerine sağsalim kavuştursun canım...

renkliatlas, çekyat iyi gelmiş ...isveç fotoların süper bu arada...

ben kaçar kızlar bu gazla gidip kızımı yıkayayım:)) öpüldünüz görüşürüz...

canım arkadaşlarım , öncelikle uzun zamandan beri sizlere yazamadım ama inanın hep aklımdasınız merak edenlere daha doğurmadım:):)
evde izne ayrıldım ve bir takım işleri telefonla gerek internetle yürütmeye çalışıyorum ancak inanın hamilelik bana konsantre bozukluğu yaptı çok severek izlediğim dizilerimi bile aksamları TV basına geçip izlemek ızdırap oluyor odaklanamıyorum çokk çabuk sıkılıyorum ruhum daralıyor gb oluyorum burayada aynı şekilde giremiyorum bugün taf aradı hepinizin selamını iletti, merak ettiğinizi söyledi nolursa olsun bugün bende sizlere yazmak istedim.

bebiş maşallah teyzeleri büyüdü 36 haftalık olduk son artık 2,5 haftaya girdik yeni yıl olmadan nasipse kollarıma alacağım kızımı:)

sizlere gelince geçmişi mağlum okumadım hamişler vardır insallah:)ama şunu bilinki sizler bebek için çabalayan tüm anne adayları inanın o kadar güzel anne olacaksınızki herkes size imrenecek sabırla özveri ile bekleyen herkes inanın bana anne olcak ben doğuma girerken bu topik için çooookkkk dua etcem zaten şimdide her defasında allahım nolur anne olmak isteyen herkesin karnına bir melek kondur kimseyi annelik duygusundan mahrum etme,sınama diye dua ediyorum.......

şimdilik benden bu kadar hazır kendimi iyi hissetmişken biraz buralarda gezineyim karnım davul gb oldu ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum son aylar inanılmaz zormuş bunu neden yazdım hep güzel duygular temenni ediyoz yaaa bende şimdi birazda kötü şeyler temenni edeyimde belki sizlere tutar insallah , karnınız davul gb olurrr kımıldayamaz hale gelir,gece uykuları haram olur ,ondan başka bişey düşünemez olucağınız günleri tezzz sürede size verir insallah......:)

gene doğumu haberdar ederim hepinizi çoookkkk öpüyoruzzzz....

merhaba minikler.öğretmensin sanırım.bende. kaçıncı sınıfları okutuyorsun.
mini mii birleri okutuyorum canım topiğimiz öğretmen ağırlıklı zaten ne ararsan var bizde :)sen ?

canım hayırlısını dile burda korunmadan hamile kalıp sağlıklı devam eden olduğu gibi benim gibi iki ay korunma süreci bitince hamile kalıp ikinci kayıbını yaşayan da var allah herkese sağlıklı sıhatli hamilelik yaşatsın (sonraki aldığın test yeteri kadar hassas olmayabilir bir de yakın arayla yaptıysan kandan idrara geçmesi 4 saatlik bir idrar isteniyor sanırım sabah tekrar dene inşallah hamilesindir yerine hayırlsı neyse o olsun diyorum cnm korunma sürecinde olduğun için )

hilal canım ben şuan hala düşük yapıyorum o zaman en iyi ben anlarım yok böyle bir durum bu olayı yaşayan herkes birbirini çok iyi anlıyor canım içinin rahat olmasını istiyorsan bekle benim iki ay korunma sürecimi bekledim yine geldi başıma ama iyiki beklemişim o zaman tamamen kendimi suçlayacaktım bu kadar rahat olamayacaktım ne kadar rahatsın dersen hamilelik ve bebek muhabbetlerinde çekememezlk değil ama büyük bir acı düğümleniyor boğazıma isyan etmiyorum dua ediyorum rabbime sığındım o istediğinde hayırlısıyla versin inşallah herkesin kucağı dolsun..
oğlumu çok özledim

nazlımmmmmmm ağlattın beni kuzum seni çok seviyorum yüreğinin temizliğine öyle çok inanıyorumki allahım tez zamanda seni de müjdelesin ve hayallerine bu defa sağlıklıca kavuştursun canım benimmm

canım benim kardeşim kardeşlerim zaten bu brbirmize ettiğimiz dualarla ayakta kalıoruz canım çok yanıyo geçecek inşallah ağlam kurban olurum başka anlatcak yazcak kimsem yok daraldım çok fena

çok geçmiş olsun canım. allah yardımcın olsun. benimki 9 haftalıktı. acını yeniden daha da mı çok hatırlattık sen kusura bakma.haklısın senin yaşadıkların çok daha zor. ama 2 aylık da olsa benim de acım yeni dinmiyor. yeni bir bebek istiyorum. allahım bize de nasip eder mi şöyle nurtopu gibi bi çocuk. çok istiyorum çoooooooook.

nazlım, sen naptın ya ? fonda kırmızı gül demet demetle nede güzel gitti yazın anlatamam yani ... inş oğlunun kardeşi gelecek, acı zamana göre dahada artıyordur mutlaka.inş sevnce dönecek o hüzüner, az kaldı sabret..

yamateke, çok şükür gördük seni :) hayırlı doğumlar olsun inş şimdiden.arayacağım seni zatende burdanda diyeyim dedim.çok püyroum kızınıda senide :)

günlük, canım inş tez geçer, çoğu gitmiş azı kalmış şükürki atlatmaya :) kolay gelsin :)

bende çıkıyorum kızlar, iyi akşamlar ve iyi tatiller herkese...

yok be canım aklımdan çıkmıoki velet kimsenin hatırlatmasına gerek yok benimki 15 haftalıktı büyümüştü kereta ama yicek ekmeği yokmuş çivi çiviyi söker yeni bebek gelmeden acımız dinmez canım hepimiz farkındayız bunun

sabrediom kuzum bayadır dinlemedim bu şarkıyı açayım bende iyi akşamlar canımm

seni merak etmiştik canım en sonunda aklıma geldi tafa sordum iyi lduuna sevindim sizlerden güsel haberler aldıkça bizimde umudumuz daha da kocaman oluyo rabbim kolay doğumlar nasib etsin inşallah sağlıkla gelsin evladın arada haber ver unutma bizi

allah sana tez sürede insallah ikiz bebkler nasip eder salya sümük ağladım derler ya inan nazlım dahada beter ağladım kızımada dedimki bak kızım bu okuduğumuz teyzenin oğlu vardı seninde abin olacaktı ama olsun sen şimdi hem melek olan abin için dua et hemde yeni gelicek olan kardeşlerin için dua et dedim oda inan bir döndü bir tekmelediki anlatamam beni duydu ve nazlı teyzesine bütün bildiği duaları etti ve dediki hiçç üzmesin kendisini abim bir melek hiç düşünmesin kardeşlerini annesinin yanına yollayacak günü sabırsızlıkla bekliyormuş oğlusun ama nolurrrrrrr artık gözyaşların dinsin ve umutla sabırla bekleeeee senni seviyoruzzzz....

ay caımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nasıl mutlu ettin beni anlatamam sana kızının küçücük ayaklarına kurban olsun teyzesi ay şimdide sevinçten ağlıorumallah senden razı olsun sonsuz kezz sonsuzzzzzzz

canım sabır et canım. ben de çok içten inanıyorum. çok yakında tekrar hamile kalacaksın inşallah. kolya değil çok iyi anlıyorum yaşadıklarını. ama gerçekten hissediyorum 2-3 aya inşallah hamile kalacacaksın.

oyyy nazlım ne ettin kuzum yaa....ne burnum ne gözüm durmuyor...kayıbımız aynıydı bizim...kayıp haftama yaklaştıkça daha kötü şeyler geliyor aklıma canım...şu bir gerçekki usgye hiç bir zaman dr bak diyene kadar bakamıcam hep aynı şeyi tekrar yaşıcakmışım gibi geliyor...bazen karnım şiş olyor bazende sanki hiç bişey yokmuş gibi hareketlerim...allahım iyimi bir belirti ne olur diyorum ama yok...allahım hepimize sağlıklı hamilelik, sağlıklı bebek, sağlıklı doğum versin yarabbim....insanlar gebe kaldım diye ne kadar seviniyorlar biz sevinmiyormuyuz tabiiki bizde seviniyoruz ama bizim hep aklımızda nasıl aceba? ne olacak? ve bunun gibi bir sürü soru...allahım tekrar yaşatmasın topikteki doğumlar birer birer gerçekleştikçe umudumuz dahada yükselecek canım benim...bazen kızıma kızıyorum sonra oturup ağlıyorum hamileliğim kolay olmuyor hamileliklerim kolay geçmiyor ve ben bebeklerimi bu kadar isterken kızıma neden kızıyorum? diye sonra oturup kendime çok kızıyorum ve ağlıyorum...ebe bana diyorki isteyerekmi hamile kaldın içimden dedimki ahhh bir bilsen neler yaşayarak bebeğime kavuştum ben istememmi hiççç....canım sen kürtajı narkozla olmuşsun ben canlı canlı oldum ağrı kesici bile yapılmadı düşün 2 gece kaldım hastanede normal doğum yaptırıldı sancıyla ama 1 günü geçti biliyormusun doğması bir türlü sancılanmadım hemşireler ikide bir gelip soruyor ağrın varmı yok...bebeğim öyle br tutunmuşki canım benim bir günü geçti beni bırakması sancı verildiği halde... canım hepimizin yaşadığı türlü türlü ama acılar aynı allahım gönderecek sana ve tüm kızlara melek bebeklerimizin kardeşlerini bu defa sağlıkla olsun yarabbim...hepsinin kucağını tez zamanda hayırlısıyla doldur diye dua ediyorum...

kızımı yıkadım sonra hemen ben girdim duşa düğün tvyi açmış ayıcığının üzerine yatmış tvye bakarken uyumuş yavrum geldim onu öyle görünce bir duygulandım açtım yazdıklarınıda okuyunca artık tutamadım kendimi...allah hepimize sabır versin canım belki hep aynı şeyleri söylüyoruz ama bizim allahtan başka sığınacak kimsemiz yok bebeği bize verecek olanda yüce rabbim dualrınız kabul olsun sizinde yüzünüz tez zamanda gülsün inşallah....

Son düzenleme:
Kızlar iyi çok yazmamışsınız.:))

Ben hala gribim. Yorgunum nöbetçiydim.

Duygusal konular konuşulmuş. Hepimiz yaşadığımız zor günleri hatırlamışız(

İnşallah bundan sonra her şey güzel gider diyeyim.

Yamatake az kalmış doğumuna sevindim. Kızlar da Mimicikumuttan gelecek haber dışında değişiklik yok galiba. Bende de yok tabi...

Öpüyorum sizleri....

merhaba kızlar,

Beni merak eden herkese teşekkürler, internet bozuktu sonra bir baktım internet olmayınca başka şeylere daha çok vakit ayırabiliyorum. Bu bozuk olan netten limit olarak inanılmaz az bir pakete abonelik yaptırdım. Artık çok giremeyeceğim nete. Eskisi kadar sık yazışamayacağız.
Elimden geldiğince gireceğim meraktan çatlarım yoksa. Face'de birbirimizi ekledik, oradan da görüşebiliriz. Zaten face de online gördüğüm herkese elimden geldiğince konuşuyorum halimizi hatrımızı soruyoruz. Bana ve Çınar'a inanan ve dua eden arkadaşlarımın yanında olmak istiyorum , ilk heyecanlarınızı korkularınızı paylaşmak istiyorum.
Çarşamba yada perşembe yeni nete geçmiş olurum. O zamana kadar sağlıcakla kalın.

Ceza belki süpriz yapar ve ben gelir gelmez muhteşem bir haberle karşılaşırım.

hepinizi çok öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…