Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Yarın sabah tekrarlamak niyetindeyim.Hayırlısı neyse o olsun İnşallah.

Rabbim ol dediyse olacak

Rabbim hepimize hayırlı,sağlıklı evlatlar nasip etsin İnşallah..

sabır ve duayla geçio vaktim zaten canım evimde elimden tesbihim düşmüo dijtal tesbih aldım kendime parmağıma takıorum yüzük gibi aklım hep orda sürekli sabır çekiyorum dua okuyorum rabbim kabul etsin inşallah güzel dileklerin için sağol canımm

ah ablacımmm canım ablacım allahım bida yaşatmasın inşallahh nolur korkma dualarımız seninle herşey güzel olacak ya dediğin gibi hamileler buraya girip güzel haerer verdikçe benim umudum kat kat artıyo allahım sağlık huzur nasib etsin hepimize inşallah dün bi duygu boşalması yaşadım hepinizi üzdüm sanırım hakkınızı helal edin dün ne yazdıımı bile hatırlamıom baktımda baya dokunaklı yazmışım kızdım kendime :)

herkeslere günaydınnn en sevdiim gün bugün yaşasın tatillll minicikumut test yapmışındır umarım pozitiftir haberlerini bekliorus

günaydın canlarım..
yine erkenden uyandım kalktım ilk defa nrmal kanallardan biri :) çizgi film koymuş çocukluğuma döndüm oturdum heyecanla izliyorum :)
rüyamda kızımı gördüm annesinin kucağında öyle mutluyduki üni okuyan bi kuzenim var onlara gitmişim kız nişanlanmış nişanlısıyla sarılıyorlar koklaşıyorlar içimden kızıyorum bu kız niye erkenden nişanlandı hala okulu bitmedi bunun diyorum hem bu ne saygısızlık diyorum yanımızda oğlanla oynaşıyo felan ama kızın normal hayatta o taraflarda bezi yok denirya öyle biri neyse leblebi yiyoruz bebeğime de vermek istedim boğazına kaçar yiyemez dediler çubuk kraker verdim babamız gelecek birazdan bebeğimm diyorum öyle mutluydumkiiiiiii inşallah yaşayacaz bu mutluluğu kızlar bugün hemen araştırmalar yapılsın tekrar çalışmaya başlamak istedim o kadar umut doldu içime daha dün hazır değilim bir süre beklerim diyen ben inanamıyorum bu nasıl bir arzudur.. allahım mesajlar yolluyor diyorum vazgeçme diyor mükafatlarımız yakındır....... dün eşim boyacıyla konuşmuş bu hafta yapılacak cumartesi de taşınıcaz öyle karar verdik eşime dedimki iki bebeğimiz de bu evin hediyesiydi ama gözyaşlarımıda buraya akıttım acımızı bu eve sakladık bi yanım git hemen taşın diyor bir yanım nasıl gideceksin
bugün özel eşyalarımı paketleyecem haftaiçi zamanım olmaz.

ayyyy tüylerim diken diken olduuu bu bi işaret bence kuzum allahım seni mutlu etmiş sevdiği kuluymuşsun herşey güzel olacak nereye taşınıomusunuz merkeze bi yerleremi bana komşu ol:)pazartesi gidicem ziya beye randevu alayım istersen

NAZLIM kuzum o kadar içten anlatmışsınki sanırım okuyan herkes benim gibi o anı yaşadı.. biz okuduk yaşadık ağladık geçti asıl sen toparlan canım benim ağlama allahım tez zamanda gönderecek kardeşi... hepimizin duası seninle.....
HELLO net konusunda sana katılıyorum cnm benimde elimde olsa evde net istemem ama eşim net bağımlısı olunca hemde sınırsız kullanıyoruz :) ucuzu felan bizi kurtarmaz metin2 ciyiz biz :) biz dedim ama ben az oynadım sıkıldım ama eşim yıllardır oynuyor ve kopamıyor gerçi tek eğlencesi o olunca bende çok müdahale etmiyorum çok şükür evimde diyorum dışarı çıksa içse nerde olduğunu bilmesem allah korusun dayanamam..
GÜNLÜK canımmm kızınla seni hayal ediyorum cimcimeyi ısırmak geliyor içimden ne güzel parmağında oynatıyor anne babayı :) canım aslında zor bulunduğu için birimizden biri serbstliğe alıştıryor sonrada söz dinletmek zor oluyor bizler de bu disiplin sorunlarını yaşayacaz belli yani :)
CEZA cnm sen ne yaptın en son test tekrarlayacaktın sanki eşine kavuştun sanırım gözün aydın...
CANDAS senin eşin bu hafta gelecekti inşallah yumurtlama dönemi başlamıştır tekrar dr. muhabbetine girmeden sürpriz yapar.. ben küçükken bağımıza gitmiştik kocaman bir kayısı ağıcımız vardı ama meyve vermiyordu babam eline baltayı almış bırak kesecem diyor amcam abi bırak bu sene de kalsın felan :) bunun ne olduğunu sonradan öğrendim ağacı korkutuyorlarmış artık şansmı gerçekten işe mi yaradı bilmiyorum ertesi sene süper meyve vermişti iri iri ve lezetliydi de :) bu ay dr. sözü ile korkuttunya şimdi tontiş bebişin gelecek die inanıyorum
RENKLİ nerdesin cnm kanepe de uyumak ii gelmiş az kaldı sabret cnm ama buraya geldiğinde yine az mı gireceksin nete ya sayımız eksildiğinde topikte tadımızda azalıyor herkes ayrı bir baharat gibi :) listeyi bir kez daha yaynlasan merak ettim ne durumdayız
LONELİNES, DR.ALP,CHNB,NURAY nasılsınız kızlar
PEPPE cnm kısa zamanda toparlanıp aramıza dönmen dileğiyle..
YAMATAKE cnm sohbet ortamımız pek olmadı ama topiğin umut ışıklarından olduğunu biliyorum ben de burda umut arayanlardanım ikinci kayıbımı yaşadım beni de dualarına alır mısın allah kolay doğumlar versin cnm sağlıklıca bebeğine kavuşmanı diliyorum..
MİNİCİKUMUT cnm hayırlı haberlerini bekliyoruz..
unuttuğum varsa herkese selam olsun

canım burdayız merkeze bizim çok zor ben sınıfçıyım tayinim çıkmaz :) eşimin okulundan da eşimden yüksek puanlılar da yazıo çıkmıo merkez.. kolay değil yani bizim köylerden çıkmamız :)
ev değişikliği yapıyoz mekan değişikliği olsun die bir de ısınamıyoruz evimiz alt kat altı da açık park yeri şeklinde yapılmış doğalgaz 55 te artı ufonun karşısında oturyorum şimdi arakat bulduk oraya geçicez eşimin okuluna da yakın olacaz arabada bana kalcak :)

herşey hepimiz için güzel olacak cnm umutluyum.. pazartesi burda kontrolüm var araştırma hastanesine de sevkimi verecek bakalım hangi güne olursa o gün ziya beye de uğrayacam ayrıca gelemem maddi olarak da taşınmak bizepahalıya mal oldu boyasıydı taşınma şirketiydi bir de adağım var onu yerine getirmeye çalışacam.. günüm belli olsun arayacağım seni..

yeni ev yeni yıl uğurlar getirsin kuzum ne gerekiosa yaptır araştırma açısından aklında soru işareti kalmasın ne olursa olsun da yanında olurum unutma bunu aynı şehirdeyiz hep sölüorum canın sıkılırsa atla gel şehre in burda hayat var:)alemlere akarız senle :):):)

gunaydin
Nazlim ne yaptin sen yaa sabah sabah hikayeni bildigim halde okurken yine fena oldum allah sana en hayirli zamanda melek oglunun kardesini kucagina almani nasip edecek dua edelim hep sukredelim

Gecen sene bugun bu saatlerde kurtajdaydim ben de Ama suan karnimdaki yavrum sukurler olsun masallah kipir kipr allah bu yavrumu hayirlisiyla sagligiyla bagislasin bana insallah amiin ve kimseye evlat acisi gostermesin anne olamamayla sinamasin insallahh amin

Son düzenleme:

canımsın kuzummmmmmmm valla dün bi patlama yaşadım malesef olay yarattım burda:)şimdi iyiyim şükürler olsun daha içimden neler geçiodu bi bilsen ama yazamadım ellerim gitmedi artık 1 haziranda acaba benimde yavrum içimde kıpırdıcakmı sen nasılsın oğluşun nasıl

sağol canım cevapladığın için.doktor bir hafta sürer demişti her kafadan bir ses çıkıyor yok o kadar sürmez bilmem ne bebeğimi düşürdüğümem mi yanayım herkesin akıl vermesine mi kızayım ne yapacağımı şaşırdım.

Sabah uyandığımda yaptığım ilk testte ikinci çizgi silikti.Yaptığım 2. testte negatif çıktı.Offf kafam karıştı kızlar.

Kan testine gidebilirsem giderim bugün..

sen başkalarının söylediğine bakma canım 10 güne kadar normalmiş. kürtajdan bir hafta kadar sonra doktora gittin mi parça kalıp kalmadığına bakılması için. bir de patoloji sonucu almadın dimi daha?

Sabah uyandığımda yaptığım ilk testte ikinci çizgi silikti.Yaptığım 2. testte negatif çıktı.Offf kafam karıştı kızlar.

Kan testine gidebilirsem giderim bugün..

sen de çok iyi biliyorsun ki canım idrar testleri her zaman güvenilir olmuyor. kan testi kesin çözüm. inşallah istediğin şekilde ve hayırlısı olur. güzel haberlerini bekliyoruz. senden alacağımız güzel haber bizleri de yüreklendirecek:)))

günaydın kızlar....

nazlım,iyi oldu canım yazdıkların içini döktün en azından rahatladın ...hakkımız helal olsun canım ne demek hepimiz derdimizi yazıp tesellilerle rahatlıyoruz hiç şikayetçi değilim olsam buraya uğramam zaten:)) başka kimselere bu şekilde anlatılmıyor canım anlatsanda kimbilir nasıl dinleniyoruz? ne düşünüyorlar hakkımızda...boşver böyle yazmak istediğinde yazki eve götürme o duygu patlamasını çünkü eşler daha çok etkileniyor...düşünsene adam yorgun argın eve geliyor zaten en fazla 4 saat sonra yatıyoruz o saatleri güzel geçirmek ister tabiiki onlar bizim kadar duygusallığa yer vermiyorlar aslında allahın erkekle kadını ayırmasındaki bir özellikte bu canım onlarda bizim gibi olsalardı nasıl toparlanırdık biz zaten dağıldık bide onlar dağılsa:)) bugün öğlen çık hava burda çok güzel ordada öyledir umarım biraz temiz hava al canım...

minikler, canım rüyan hayır olsun...çok güzel okurken benim bile içime umut doldu...o evden taşındığına üzülme canım insan üzüntüyle acıyla nereye kadar yaşayabilir hayat güzelliklerle dolu bu yönüyle yaşamak daha güzel...yeni ev herşeyin en güzeli için uğur getirsin size canım...benim kızım gibi nazlı bir kızın olsunda senide parmağında oynatsın:)) yaa canım çok zor biliyormusun büyütmesi bazen çaresiz kalıyorsun nasıl davranacağını bilmiyorsun ben çok disiplinliyim bu yönümüde hiç sevmiyorum...çünkü onun çocuk olduğunu unutuyorum bazen gerçekten çekilmez oluyorum ve hiç bişeye izin vermiyorum...geçen bana diyorki pis anna ben babamı özledim babam hiç bana böyle yapmıyor falan çok kötü oldum anlatamam haklıda velet...dün kendimi hep frenledim o herşeye kızdı ben hep alttan aldım kızması 2 saniye bile sürmedi ama kızan ben olsaydım saatlerce sürerdi:)) bu taktik çok iyi böyle devam etmem lazım kış bizi mahvetti yazın bu kadar değildi didişmemiz:)) yazın akşama kadar kapıya çıkarıyordum oynuyordu oda haklı sıkılıyor ve bana sarıyor bakalım inşallah en iyi şekilde atlatmaya çalışacağım...

ozmim, canım daha neler duyacaksın hepsine tıka kulaklarını...insanlar başlarına gelmedikleri için akıllarına ne gelse denli densiz konuşuyorlar...kanama herkezde aynı değil canım ama normal seninkide benim yanlış hatırlamıyorsam 13 gün sürmüştü...olacak canım için temizleniyor...inşallah sende sağlıklı bir bebeğe tez zamanda kavuşursun...

minicik umut sonuç ne oldu canım?

kızlar geçenlerde eşimin arkadaşının eşinden bahsetmiştim kadını uzun süredir görmedim sonra bir gördüm saçalrı dökülmüş falan diye geçenlerdede vefaat etmişti kanserden...eşim burdayken arkadaşını aradı başsağlığı için adamın dedikleri beni şaşırttı değişik oldum...dediki, biz zaten bekliyorduk bunu vee vicdanen çok rahatım çünkü beklediğimiz için gezdik eğlendik istediğimiz herşeyi yaşadık...bu aslında güzel bir örnek diyede düşündüm han hemen bişey olunca karamsar oluyoruz içimize kapanıyoruz dünyanın sonu gelmiş gibi davranıyoruzya ama onlar öyle yapmamışlar 2 de çocukları var...

Hayırlısı olsun dsiyorum bende.Birazdan tahlil vermek için evden çıkacağım.Hayırlısı olsun diye dualarınızı bekliyorum kızlar

evet gideceğim henüz 1 hafta dolmadı ama parça kalıp kalmadığına bakacağım gibi bir şey söylemedi zaten benim kesem de oluşmamıştı rahim içi duvarını temizledim demiştim.bu arada patolojiye gitti ama 2 ay sonra gelecekmiş sonuç.senin patoloji sonucunda bir problem çıktı mı?

şükretmeyi bilmiyoruz galiba hep en kötüsünü düşünüyoruz çok üzdü bu hikaye beni Allah ona rahmet eylesin çocuklarının yüzüne baksın çok zor bir hikaye.

bende gezip tozmyı çokisterdim bugün ama evi pislik götürüo ablacım temizlik yapmam lazım yarın kocamla gezeris artık hava böle güsel olur inşallah burdada hava süper ne kadar güsel o insanların yaptıı kadere inat etmişler resmen ne mutlu eşinede
Hayırlısı olsun dsiyorum bende.Birazdan tahlil vermek için evden çıkacağım.Hayırlısı olsun diye dualarınızı bekliyorum kızlar

ay ben meraktan çatlarım yaa nasıl öğrencem neyse güzel haberler al canım inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…