canım ya teellinin karnında olması ne güzel maşallah annenin üzüntüsünü unutturmasa da hafifletmişya şükür olsun.. allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin..gunaydin
Nazlim ne yaptin sen yaa sabah sabah hikayeni bildigim halde okurken yine fena oldum allah sana en hayirli zamanda melek oglunun kardesini kucagina almani nasip edecek dua edelim hep sukredelim
Gecen sene bugun bu saatlerde kurtajdaydim ben deAma suan karnimdaki yavrum sukurler olsun masallah kipir kipr allah bu yavrumu hayirlisiyla sagligiyla bagislasin bana insallah amiin ve kimseye evlat acisi gostermesin anne olamamayla sinamasin insallahh amin
saol cnm inşallah bundan sonra merkezde bir arkadaşımın olması çok güzel yalnızlıktan korkuyom ben zaten :) bebeğimle alışveriş merkezine geliriz seninkiyle ordaki oyuncaklarda oynarlar bizde kahvelerimizi içeriz ben hayale başladım bile :) öncesinde de nasip olursa tanışcaz cnm ankaralılar tanışır da bursalılar tanışmaz mı :)yeni ev yeni yıl uğurlar getirsin kuzum ne gerekiosa yaptır araştırma açısından aklında soru işareti kalmasın ne olursa olsun da yanında olurum unutma bunu aynı şehirdeyiz hep sölüorum canın sıkılırsa atla gel şehre in burda hayat var:)alemlere akarız senle :):):)
Sabah uyandığımda yaptığım ilk testte ikinci çizgi silikti.Yaptığım 2. testte negatif çıktı.Offf kafam karıştı kızlar.
Kan testine gidebilirsem giderim bugün..
canım ya teellinin karnında olması ne güzel maşallah annenin üzüntüsünü unutturmasa da hafifletmişya şükür olsun.. allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin..
saol cnm inşallah bundan sonra merkezde bir arkadaşımın olması çok güzel yalnızlıktan korkuyom ben zaten :) bebeğimle alışveriş merkezine geliriz seninkiyle ordaki oyuncaklarda oynarlar bizde kahvelerimizi içeriz ben hayale başladım bile :) öncesinde de nasip olursa tanışcaz cnm ankaralılar tanışır da bursalılar tanışmaz mı :)
cnm fırsat olursa git aklında soru işareti kalmasın gerçi ben bunu diyorum ama kendim bir hafta beklemiştim :) allah gönlündekini hayırlısıyla versin...
GÜNLÜK cnm benim aminnnn inşallah yeni evde benim de bir destinam olur çocuk konusunda sabırlıyım cnm büyüklere tahammülüm yok ama küçüklerin dilinden anlıyorum :) rüyamda gördüğüm kuzenime ve 2 kardeşine yaz tatillerinde ben bakardım daha 4. sınıf yaz tatilinden staja başlamış oldum :) o zaman hazır bezde kullanmıyorlardı diğer bezle bezlerdim uyuturdum oynatırdım :) burda da çocuklu misafir gelince bazen kendimi çocuklara kaptırıyorum büyükleri dinlemiyorum :) eşim saolsun idare ediyor :) bana en güzel duayı ettin rabbim sana bu defa uslu bir çocuk versin inşallah keyfiyle büyütmeyi nasip etsin canımmmm
kızzz ne güsel hayal kurdun öyle bu arada eşinde sende bursalımısınız burdan gitme durumunuz yok heralde dimi memleket bursamı
yok cnm ikimizde bursalı değiliz(tokatlıyız) ama bursaya yerleşmeye karar verdik memlekete ikimizde gitme taraftarı değiliz şöle emekliliğe yakın bursaya da geçeriz o zaman biz de günlere başlarız senle :)
anamm bi sürü veledimiz olur o zamana kadar :)bursa güzel memleket sakin sessiz seviorum istanbula gidince boğuluyorum mesela
hayır olsun canım rüyan.günaydın canlarım..
yine erkenden uyandım kalktım ilk defa nrmal kanallardan biri :) çizgi film koymuş çocukluğuma döndüm oturdum heyecanla izliyorum :)
rüyamda kızımı gördüm annesinin kucağında öyle mutluyduki üni okuyan bi kuzenim var onlara gitmişim kız nişanlanmış nişanlısıyla sarılıyorlar koklaşıyorlar içimden kızıyorum bu kız niye erkenden nişanlandı hala okulu bitmedi bunun diyorum hem bu ne saygısızlık diyorum yanımızda oğlanla oynaşıyo felan ama kızın normal hayatta o taraflarda bezi yok denirya öyle biri neyse leblebi yiyoruz bebeğime de vermek istedim boğazına kaçar yiyemez dediler çubuk kraker verdim babamız gelecek birazdan bebeğimm diyorum öyle mutluydumkiiiiiii inşallah yaşayacaz bu mutluluğu kızlar bugün hemen araştırmalar yapılsın tekrar çalışmaya başlamak istedim o kadar umut doldu içime daha dün hazır değilim bir süre beklerim diyen ben inanamıyorum bu nasıl bir arzudur.. allahım mesajlar yolluyor diyorum vazgeçme diyor mükafatlarımız yakındır....... dün eşim boyacıyla konuşmuş bu hafta yapılacak cumartesi de taşınıcaz öyle karar verdik eşime dedimki iki bebeğimiz de bu evin hediyesiydi ama gözyaşlarımıda buraya akıttım acımızı bu eve sakladık bi yanım git hemen taşın diyor bir yanım nasıl gideceksin
bugün özel eşyalarımı paketleyecem haftaiçi zamanım olmaz.
sabır ve duayla geçio vaktim zaten canım evimde elimden tesbihim düşmüo dijtal tesbih aldım kendime parmağıma takıorum yüzük gibi aklım hep orda sürekli sabır çekiyorum dua okuyorum rabbim kabul etsin inşallah güzel dileklerin için sağol canımm
ah ablacımmm canım ablacım allahım bida yaşatmasın inşallahh nolur korkma dualarımız seninle herşey güzel olacak ya dediğin gibi hamileler buraya girip güzel haerer verdikçe benim umudum kat kat artıyo allahım sağlık huzur nasib etsin hepimize inşallah dün bi duygu boşalması yaşadım hepinizi üzdüm sanırım hakkınızı helal edin dün ne yazdıımı bile hatırlamıom baktımda baya dokunaklı yazmışım kızdım kendime :)
herkeslere günaydınnn en sevdiim gün bugün yaşasın tatillll minicikumut test yapmışındır umarım pozitiftir haberlerini bekliorus
evet camım malesef böyle. insanların en mutlu olduğu zamanlar hamilelikleri. bizimse en stresli olduğumuz dönemler. ama ne yapalım bu da bir imtihan. kucağımıza alınca unutcaz inşallah herşeyi.oyyy nazlım ne ettin kuzum yaa....ne burnum ne gözüm durmuyor...kayıbımız aynıydı bizim...kayıp haftama yaklaştıkça daha kötü şeyler geliyor aklıma canım...şu bir gerçekki usgye hiç bir zaman dr bak diyene kadar bakamıcam hep aynı şeyi tekrar yaşıcakmışım gibi geliyor...bazen karnım şiş olyor bazende sanki hiç bişey yokmuş gibi hareketlerim...allahım iyimi bir belirti ne olur diyorum ama yok...allahım hepimize sağlıklı hamilelik, sağlıklı bebek, sağlıklı doğum versin yarabbim....insanlar gebe kaldım diye ne kadar seviniyorlar biz sevinmiyormuyuz tabiiki bizde seviniyoruz ama bizim hep aklımızda nasıl aceba? ne olacak? ve bunun gibi bir sürü soru...allahım tekrar yaşatmasın topikteki doğumlar birer birer gerçekleştikçe umudumuz dahada yükselecek canım benim...bazen kızıma kızıyorum sonra oturup ağlıyorum hamileliğim kolay olmuyor hamileliklerim kolay geçmiyor ve ben bebeklerimi bu kadar isterken kızıma neden kızıyorum? diye sonra oturup kendime çok kızıyorum ve ağlıyorum...ebe bana diyorki isteyerekmi hamile kaldın içimden dedimki ahhh bir bilsen neler yaşayarak bebeğime kavuştum ben istememmi hiççç....canım sen kürtajı narkozla olmuşsun ben canlı canlı oldum ağrı kesici bile yapılmadı düşün 2 gece kaldım hastanede normal doğum yaptırıldı sancıyla ama 1 günü geçti biliyormusun doğması bir türlü sancılanmadım hemşireler ikide bir gelip soruyor ağrın varmı yok...bebeğim öyle br tutunmuşki canım benim bir günü geçti beni bırakması sancı verildiği halde... canım hepimizin yaşadığı türlü türlü ama acılar aynı allahım gönderecek sana ve tüm kızlara melek bebeklerimizin kardeşlerini bu defa sağlıkla olsun yarabbim...hepsinin kucağını tez zamanda hayırlısıyla doldur diye dua ediyorum...
kızımı yıkadım sonra hemen ben girdim duşa düğün tvyi açmış ayıcığının üzerine yatmış tvye bakarken uyumuş yavrum geldim onu öyle görünce bir duygulandım açtım yazdıklarınıda okuyunca artık tutamadım kendimi...allah hepimize sabır versin canım belki hep aynı şeyleri söylüyoruz ama bizim allahtan başka sığınacak kimsemiz yok bebeği bize verecek olanda yüce rabbim dualrınız kabul olsun sizinde yüzünüz tez zamanda gülsün inşallah....
evet gideceğim henüz 1 hafta dolmadı ama parça kalıp kalmadığına bakacağım gibi bir şey söylemedi zaten benim kesem de oluşmamıştı rahim içi duvarını temizledim demiştim.bu arada patolojiye gitti ama 2 ay sonra gelecekmiş sonuç.senin patoloji sonucunda bir problem çıktı mı?
Kızlar Beta HCG sonucum 2.16..Hamile değilim yani.Hayırlısı böyleymiş demekki.Adet olduktan sonra tahlillerime baktırıp korunmam artık.Hayırlısı hepimiz için
canım çok şükür şu anlık iyiyim. bebek de iyidir inşallah. insan bilemiyor ki.Minikler, canım belkide yanlış hesaplamışımdır, bu ayda uğur getirir inş tutar bakalım :) tabi hayırlısı ya.sen nasılsın ? ağrıların var mı hala? pzt yine dr a gidecektin, eşin gelmeye ikna oldu mu ?
Pileom, canım özlüyoruz seni tabiki öncelikle bunu demek istedim.Umarım hesapta hata olmuştur, ve inş sende rastgelen bende de gelir, bakalım kısmette ne var.epeyce kilo almışsın herhalde, yiğit e can olsun boşver kiloyu takan kim :) maşallah ya nerden nereye değil mi ? inanması güç bizler için, bebeğinle beraber büyümek.mucize olduklarını biliyoruz onların.bu güzel bişey.inş kucağınada alıncada vay bee nerden nereyeler devam edecek inş :) epeydir ikiz duasını unutmuştum bende, tutturamıyoruz ya hani :) 2 gündür aklımdaydı, sen deyince yeniden girdi fikrime. oluri inş ikizler:)
Peppe, canım ne denir kiAllah sabır versin, mekanı cennet olsun teyzenin.ölümün yüzü gerçekten çok acı maalesef, çarelerin tükendiği yer.asıl hayat orda başlıyor biliyoruz ama dünyada sevdiğini kaybetmekte dayanması zor şeylerden.annenede sizlere de sevenlerinede güç kuvvet versin inş senin için 2 kere daha zor hem bebek, hem teyze inş teyzen ve bebeğin sana teselli hediyesini gönderirde onunla bebeğinle güçlenirsiniz yeniden.öpüyorum.
ozmim85, canım geçmiş olsun.korkma yeniden hamile kalabiliyoruz, inş en yakında sende anne olacaksın.süreç kişiye göre uzayabilir ama anne olacağız unutma, hevesinide kırma.bizlr chnb ninde dediği gibi genelde 1 adetten sonra çalışmaya başladık.
atlas, canım günaydın iyim bende şükür :) dün girmedin merak ettik seni.gerçi dün kimse girmedi desek yeridir .. ya sorma şivelerimiz çok geniş ya :) o da bizim şive işte , sizinkiler hala konuşur mu bilmiyroum ama :) bende çok beğendim paylaştım.ama güzel türkiyemin güzel şivesi,dediğin gbi.hepsi birbirinden güzel :) sen nasılsın ?
nazlım, iyiyim canım sen napıyosun.artık yumurtlamaya yaklaştık galiba ?
taf, özledik seni bi ceee yapsana :)
kıtty, sen nerlerdesin şeker ya, haberde vermedin valla senide özledik.
nurayımi, selamlar canım , yolculuk ne zman inş ?
lonelines, canım nasılsın ? bebeğin artık yaramazlık etmiyor değil mi ? daha ne kadar raporlusun ?
dr_alb, slmlar.canım nasılsın ?
chnb, ablacım iyileştin mi ?
Cezam, canım kan tetsinin sonucunu almadın mı ? adet oldun mu ?
günlük, bulantılara devam sanırım, allah kolaylık verisn inş.ne zman geçer tahminen bu bulantı ?
Kızlar gribim hala. Bunun dışında veli toplantısı vardı oğlanın. Yazılılar var onlarla uğraşıyorum. Görümcemin bugün transferi yapıldı. 3 yumurtası vardı 3 de döllendi şükür. 3. güne yani bugüne 3 de devam etti. Transfer yapıldı bugün. Dua edin lütfen.
Minicikumut olsun canım üzülme.
Lonelines sen nasılsın? Dr bayağı geç tarih vermişti di mi?
Diğer kızlar da iyi sanırım...
Kızlar gribim hala. Bunun dışında veli toplantısı vardı oğlanın. Yazılılar var onlarla uğraşıyorum. Görümcemin bugün transferi yapıldı. 3 yumurtası vardı 3 de döllendi şükür. 3. güne yani bugüne 3 de devam etti. Transfer yapıldı bugün. Dua edin lütfen.
Minicikumut olsun canım üzülme.
Lonelines sen nasılsın? Dr bayağı geç tarih vermişti di mi?
Diğer kızlar da iyi sanırım...
canım çok şükür şu anlık iyiyim. bebek de iyidir inşallah. insan bilemiyor ki.
27 ralğıa kadar raporum. 28inde de kontrole gitmeyi planlıyorum, doktor 12haftalık olunca gel dedi. uzun bir süre bekleyiş var yani. eşim istiyorsan başka bir doktordan randevu alıp tekrar gidip bebeğe baklım bir süre sonra diyor, ama ben gitmek istemiyorum.aceleci olmak istemiyorum bu sefer.
sen nasılsın canım?
chnb, 2 gündür girmemiş.iyisindir umarım canım.
yeni gelen arkadaşlara üzülerek hoşgeldiniz diyorum, hilal ve özleme. ilk zamanlar acı çok büyük oluyor, zamanla ve burda paylaştıkça azalıyor.
minicik umut arkadaşım, sen de yeniydin hatırladığım kadarıyla. ben de korunmayı bıraktığım ilk ay yumurtlamanın 9. günü kan testi yaptırmıştım meraktan ve piskolojik olarak mide bulantım vardı. aynen senin gibi 2 küsürlerde çıkmıştı. ve ona bile umutlanmıştım çünkü bazılarının bu değerlerden arttığı oluyormuş diye okumuştum bir topikte. insan kaybettiğinin yerine hemen yenisini koymak istiyor, bir an önce acılarını dindirmek istiyor. benim artmadı malesef, ama adet olana kadar umut var diyorum ben.
peppede uzun süre girmemiş.
yamateke, sen de benim gibi iğneci güzeliymişsin. çok şükür son haftalara gelmişsin. darısı başıma inşallah. canım mutasyonun neydi. ben de mthfr a 1298 heterezigot.
Canım inşallah tutar. İyi olmuş eşinin de içi rahat eder. Ben yaptırıp da olumlu sonuç alana dek hep acaba diyorum. Testi yapınca rahatlıyorum. Bence ihtimalleri elemek rahatlatıcı. İnşallah bu ay tutar... Gerçekten bu işler insanın psikolojisini bozuyor. Ben her gece rüyamda bu işlerle uğraşıyorum. Uykumu da kaliteli alamıyorum. Sabah gün aydınlanınca hemen uykum kaçıyor...selam canim..insallah görumcenin bebisleri tutar.. sana da gecmis olsun...benimde esim randevu aldi kendi calistigi fakultenin sperm analizi yapan ayri bi hastanesi varmis, sperm bankasi gibi bi yermis aslinda..bu tip arastirmalar yapiliyormus..sali gunune randevu aldi, sperm analizi icin... burda gitmesi icin ben israr ettim daha rahat olur burda..tr de arkadaslari olacakyuz yuze baktigi insanlar utanirsin dedim.. en azindan burakiler arkadasida olsa isvecliler bu konularda daha rahat
inşallah tutar canım. inşallah herkes tadar annelik duygusunu. gerçekten genç yaşımda rağmen çok mutsuz oldum bu konudan ve sırf bu konuyu konuşmamak için çok arkadaşımdan koptum.
grip 5-6 gün sürüyor canım. çok şükür ben daha bugün tam iyiyim. benle beraber eşim de hasta oldu.
evet canım 12 haftalık olunca gel dedi. raporum bitince gitmeyi planlıyorum. henüz randevu almadım. haftalık oluyor burada randevu sistemi. inşallah bir sorun olmazsa o tarihi beklemeyi planlıyorum.28inde işbaşı yapmam gerekiyor, o güne alcam inşallah. eşim de çalışıyo o gün ama bakalım halletmeye çalışırız. yaa doktoar telefon ederiz, sadece eşim gider, rapor alır bana. tabi doktor beni görmeden verir mi orasını bilmiyoruz, verirse biz de haftasonu gideriz inşallah. galiba 2litest yapçak. 12 haftalıkken o testler yapılıyomuş.
doktora gittiğim gün çok mutlu oluyorum sadece diğer günler hep stresli geçiyor. ama doktor randevusu alınca o günü beklemek ve muayeneye gitmek de çok stresli. en iyisi evde yatıp uyumak:)
günaydın kızlar
nasılsınız bakalım..ben bugün sabah itibari ile kırmızıları gördüm
minicikumut hayırlısı canım..anladık ki nazlımdan sonra sana da idrar testi yasak:) inşallah bu ay gelir bebiş..
chnb abla geçmiş olsun..ne dediler toplantıdabi kaçgün önce dua ederken aklıma geldi chnbnin görümcesi dedim:)ismini unuttum..açıp faceden baksam iyiydi
yeni gelen arkadaşlar malesef hoşgeldiniz....
birkaç gündür girmiyorum..eşim 2 gün izinliydi malum bende okula gitmiyorum..seminere gidip geliyorum.hava çok güzeldi burda dışarı çıktık alışveriş yaptık..ama aklım sizdeydi..bu arada 3 gündür hayıt içiyorum kızlar...yarın doktora gidicem klomene başlayacağız tekrar.
nazlım kontrol ne zaman bakalım yumoşlar ne kadar büyüdü...
renkliatlas umarım bi sorun çıkmaz...
hellom bırakma biziii.özleriz biz çınarımızı..
candas çalışma aşamasıındasın galiba..kolay gelsin..
günlük abla nasılsın...
loneliness nasılsın güzel anne?doktorunuz tanıdık ise verir raporu.bir sorun olmaz herhalde..
diğer kızlar nasılsınız?öptm hepinizi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?