Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım ya teellinin karnında olması ne güzel maşallah annenin üzüntüsünü unutturmasa da hafifletmişya şükür olsun.. allah sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin..

saol cnm inşallah bundan sonra merkezde bir arkadaşımın olması çok güzel yalnızlıktan korkuyom ben zaten :) bebeğimle alışveriş merkezine geliriz seninkiyle ordaki oyuncaklarda oynarlar bizde kahvelerimizi içeriz ben hayale başladım bile :) öncesinde de nasip olursa tanışcaz cnm ankaralılar tanışır da bursalılar tanışmaz mı :)

Sabah uyandığımda yaptığım ilk testte ikinci çizgi silikti.Yaptığım 2. testte negatif çıktı.Offf kafam karıştı kızlar.

Kan testine gidebilirsem giderim bugün..

cnm fırsat olursa git aklında soru işareti kalmasın gerçi ben bunu diyorum ama kendim bir hafta beklemiştim :) allah gönlündekini hayırlısıyla versin...

GÜNLÜK cnm benim aminnnn inşallah yeni evde benim de bir destinam olur çocuk konusunda sabırlıyım cnm büyüklere tahammülüm yok ama küçüklerin dilinden anlıyorum :) rüyamda gördüğüm kuzenime ve 2 kardeşine yaz tatillerinde ben bakardım daha 4. sınıf yaz tatilinden staja başlamış oldum :) o zaman hazır bezde kullanmıyorlardı diğer bezle bezlerdim uyuturdum oynatırdım :) burda da çocuklu misafir gelince bazen kendimi çocuklara kaptırıyorum büyükleri dinlemiyorum :) eşim saolsun idare ediyor :) bana en güzel duayı ettin rabbim sana bu defa uslu bir çocuk versin inşallah keyfiyle büyütmeyi nasip etsin canımmmm

kızzz ne güsel hayal kurdun öyle bu arada eşinde sende bursalımısınız burdan gitme durumunuz yok heralde dimi memleket bursamı

kızzz ne güsel hayal kurdun öyle bu arada eşinde sende bursalımısınız burdan gitme durumunuz yok heralde dimi memleket bursamı

yok cnm ikimizde bursalı değiliz(tokatlıyız) ama bursaya yerleşmeye karar verdik memlekete ikimizde gitme taraftarı değiliz şöle emekliliğe yakın bursaya da geçeriz o zaman biz de günlere başlarız senle :)

yok cnm ikimizde bursalı değiliz(tokatlıyız) ama bursaya yerleşmeye karar verdik memlekete ikimizde gitme taraftarı değiliz şöle emekliliğe yakın bursaya da geçeriz o zaman biz de günlere başlarız senle :)

anamm bi sürü veledimiz olur o zamana kadar :)bursa güzel memleket sakin sessiz seviorum istanbula gidince boğuluyorum mesela

anamm bi sürü veledimiz olur o zamana kadar :)bursa güzel memleket sakin sessiz seviorum istanbula gidince boğuluyorum mesela

istanbul benim için cadı kazanı bütün akrabalar orda eltim orda küçük kaynıma da ordan ev alıyorlarmış(!) ist.de olursam zaten keyfim kaçar bursa benim için sığınak oldu :) yol üstü de değil sapa da kalıyor :) kapımızı kulağımızı kapatınca bizden rahatı yok :)
valla sen de o potonsiyeli görüyorum ben önce ikizler arkasından bi kardeş benimde böle olsa en az üç :) önceden 2 derdim ama şimdi kalabalık ve birbirine bağlı ailelere özeniyorum herkesin gönlüne göre olsun dilek kapıları açıkken sölediysem yandın sanırım :)

Kızlar Beta HCG sonucum 2.16..Hamile değilim yani.Hayırlısı böyleymiş demekki.Adet olduktan sonra tahlillerime baktırıp korunmam artık.Hayırlısı hepimiz için

hayır olsun canım rüyan.
canım sen de kendimi gördüm. mayısta kürtaj olmuştum ve hemen 2-3 gün sonra mazeret izni alıp istanbulda soluğu almıştım. eşimin ailesi orda yaşıyor. malum hastanelerde bir günde iş bitmiyor. kaç tüp kan alındı hatırlamıyorum ve o tüpleri tam 4 farklı birime dağıtmıştım. haziranda gittik sonuçları almaya. o da ne. 2-3 sonucum çıkmamış. kan bozulmuş nasıl oluyorsa. tekrar kan verdim. onlar da 10-15 gün sonra çıkmıştı. insanın üzülmemesi elde değil. haziranda ben bunlarla uğraşırken beraber hamile kaldığım arkadaşlar cinsiyetlerini öğreniyolar ve beğenmeyenler çıkıyordu içlerinden. üzüldüm çok ama hep dedim bi kez hamile kaldım, inşallah yine kalırım dedim. yaza kadar doğal deneyecektim, yaza kadar tutmazsa tedavi yollarını açacaktım. öyle ya da böyle bir şekilde olacağına inanıyordum.
canım bu arada eşini de atlama derim, en azından ayrıntılı bir sperm testi versin. erkekleri bu konuda ikna etmek zor ama sen randevu alırsan gider. onda bir sorun varsa ona göre keçiboynuzu kürü falan yaparsın. elinden geldiğince bunun bir imtihan olduğunu düşün. bir de ben hep dünyaya gelip de günlü bir şekilde çocuklarını kaybeden insanları düşünürdüm rahatlamak için. ben ilkokuldayken bir kuzenimin ilk çocuğu öyle ölmüştü. bebeğin ölüsünü de görmüştük kuzenimi de. anlatamam burda ama kendini parçalamıştı. Allah daha büyük acılar vermesin.

nazlımcım, dua etmek gerçekten insanı rahatlatıyor. ben de yaz tatilinin büyük bir çouğunluğunu evde olduğum için dua ederek geçirdim. her duyduğum okuduğum duayı yapmaya çalıştım. burda yazılan ya varis duasını da okumuştum 4 cuma. ramazan ayında okumuştum. Dilek Duaları burda da güze dualar var çeşitli. bazıları çok uzun ama kolay olanlar da var. inceleyip gözünüze kolay geleni yapabilirsiniz.
birinin saati denk gelmese birinin gelir inşallah dedim hep. bir de okudum ama olmadı dememek gerekiyormuş. ölümün olduğu gibi doğumun da zamanı var.

evet camım malesef böyle. insanların en mutlu olduğu zamanlar hamilelikleri. bizimse en stresli olduğumuz dönemler. ama ne yapalım bu da bir imtihan. kucağımıza alınca unutcaz inşallah herşeyi.
yan komşum var yeni gelin.bu yaz düğünü oldu ve bu yaz hamile kaldı. 23-24 yaşlarında. aynı hastaneye ve aynı doktora gidiyoruz. cinsiyeti belli olmuş, kızmış, havalara uçuyor sevinçten. bana sen ne gönlünden geçiriyosun dedi, dedim benim için hiç önemli değil yeterki sağlıklı olsun dedim, ikisini de seviyoruz dedim. öyle ama dedi ısrarla sormaya devam etti. dedim böyle böyle bu benim ikinci. ilkini kaybetttim dedim.o yüzden dedim. biraz anladı sanırım. beraber büyütürüz inşallah dedi. ben de inşallah dedim. onun nisan sonu mayıs başı gibi olacakmış.
eşim de seviniyor, iyiki oğlan değil, eğer bizim ki kız olursa küçük diye göz koyarlardı diyo.

benim patoloji sonucu da pazartesi gelecekmiş bakalım korkuyorum. inşallah onda bari üzülmem. daha fazla beklemem için bi sorun çıkmaz umarım.

Kızlar Beta HCG sonucum 2.16..Hamile değilim yani.Hayırlısı böyleymiş demekki.Adet olduktan sonra tahlillerime baktırıp korunmam artık.Hayırlısı hepimiz için

üzülme canım. hayırlısını dilemiştik. inşallah bir dahaki ay alıcaz süper haberlerini.

canım çok şükür şu anlık iyiyim. bebek de iyidir inşallah. insan bilemiyor ki.
27 ralğıa kadar raporum. 28inde de kontrole gitmeyi planlıyorum, doktor 12haftalık olunca gel dedi. uzun bir süre bekleyiş var yani. eşim istiyorsan başka bir doktordan randevu alıp tekrar gidip bebeğe baklım bir süre sonra diyor, ama ben gitmek istemiyorum.aceleci olmak istemiyorum bu sefer.
sen nasılsın canım?

chnb, 2 gündür girmemiş.iyisindir umarım canım.

yeni gelen arkadaşlara üzülerek hoşgeldiniz diyorum, hilal ve özleme. ilk zamanlar acı çok büyük oluyor, zamanla ve burda paylaştıkça azalıyor.
minicik umut arkadaşım, sen de yeniydin hatırladığım kadarıyla. ben de korunmayı bıraktığım ilk ay yumurtlamanın 9. günü kan testi yaptırmıştım meraktan ve piskolojik olarak mide bulantım vardı. aynen senin gibi 2 küsürlerde çıkmıştı. ve ona bile umutlanmıştım çünkü bazılarının bu değerlerden arttığı oluyormuş diye okumuştum bir topikte. insan kaybettiğinin yerine hemen yenisini koymak istiyor, bir an önce acılarını dindirmek istiyor. benim artmadı malesef, ama adet olana kadar umut var diyorum ben.

peppede uzun süre girmemiş.

yamateke, sen de benim gibi iğneci güzeliymişsin. çok şükür son haftalara gelmişsin. darısı başıma inşallah. canım mutasyonun neydi. ben de mthfr a 1298 heterezigot.

Kızlar gribim hala. Bunun dışında veli toplantısı vardı oğlanın. Yazılılar var onlarla uğraşıyorum. Görümcemin bugün transferi yapıldı. 3 yumurtası vardı 3 de döllendi şükür. 3. güne yani bugüne 3 de devam etti. Transfer yapıldı bugün. Dua edin lütfen.

Minicikumut olsun canım üzülme.
Lonelines sen nasılsın? Dr bayağı geç tarih vermişti di mi?
Diğer kızlar da iyi sanırım...

selam canim..insallah görumcenin bebisleri tutar.. sana da gecmis olsun...benimde esim randevu aldi kendi calistigi fakultenin sperm analizi yapan ayri bi hastanesi varmis, sperm bankasi gibi bi yermis aslinda..bu tip arastirmalar yapiliyormus..sali gunune randevu aldi, sperm analizi icin... burda gitmesi icin ben israr ettim daha rahat olur burda..tr de arkadaslari olacak yuz yuze baktigi insanlar utanirsin dedim.. en azindan burakiler arkadasida olsa isvecliler bu konularda daha rahat

inşallah tutar canım. inşallah herkes tadar annelik duygusunu. gerçekten genç yaşımda rağmen çok mutsuz oldum bu konudan ve sırf bu konuyu konuşmamak için çok arkadaşımdan koptum.
grip 5-6 gün sürüyor canım. çok şükür ben daha bugün tam iyiyim. benle beraber eşim de hasta oldu.
evet canım 12 haftalık olunca gel dedi. raporum bitince gitmeyi planlıyorum. henüz randevu almadım. haftalık oluyor burada randevu sistemi. inşallah bir sorun olmazsa o tarihi beklemeyi planlıyorum.28inde işbaşı yapmam gerekiyor, o güne alcam inşallah. eşim de çalışıyo o gün ama bakalım halletmeye çalışırız. yaa doktoar telefon ederiz, sadece eşim gider, rapor alır bana. tabi doktor beni görmeden verir mi orasını bilmiyoruz, verirse biz de haftasonu gideriz inşallah. galiba 2litest yapçak. 12 haftalıkken o testler yapılıyomuş.
doktora gittiğim gün çok mutlu oluyorum sadece diğer günler hep stresli geçiyor. ama doktor randevusu alınca o günü beklemek ve muayeneye gitmek de çok stresli. en iyisi evde yatıp uyumak:)

hoşbulduk canım. evet inşallah burda sizinle atlatırız. buna çoook ihtiyacımız vaar.

günaydın kızlar

nasılsınız bakalım..ben bugün sabah itibari ile kırmızıları gördüm

minicikumut hayırlısı canım..anladık ki nazlımdan sonra sana da idrar testi yasak:) inşallah bu ay gelir bebiş..

chnb abla geçmiş olsun..ne dediler toplantıda bi kaçgün önce dua ederken aklıma geldi chnbnin görümcesi dedim:)ismini unuttum..açıp faceden baksam iyiydi

yeni gelen arkadaşlar malesef hoşgeldiniz....

birkaç gündür girmiyorum..eşim 2 gün izinliydi malum bende okula gitmiyorum..seminere gidip geliyorum.hava çok güzeldi burda dışarı çıktık alışveriş yaptık..ama aklım sizdeydi..bu arada 3 gündür hayıt içiyorum kızlar...yarın doktora gidicem klomene başlayacağız tekrar.

nazlım kontrol ne zaman bakalım yumoşlar ne kadar büyüdü...

renkliatlas umarım bi sorun çıkmaz...

hellom bırakma biziii.özleriz biz çınarımızı..

candas çalışma aşamasıındasın galiba..kolay gelsin..

günlük abla nasılsın...

loneliness nasılsın güzel anne?doktorunuz tanıdık ise verir raporu.bir sorun olmaz herhalde..

diğer kızlar nasılsınız?öptm hepinizi....

minikler keyifler nasıl..başladın mı okula?başladıysan nasıl sevinmişlerdir kuzucuklar..çarşamba benimkiler arabayı gördükleri an sevinçlerinden zıplayacaklardır..ne güzel bi duygu sınıf öğretmenliği..taşınma işlemleri nasıl gidiyor...havalar soğuktur orda dikkat et kendine..hastalanma haaaa...

Canım inşallah tutar. İyi olmuş eşinin de içi rahat eder. Ben yaptırıp da olumlu sonuç alana dek hep acaba diyorum. Testi yapınca rahatlıyorum. Bence ihtimalleri elemek rahatlatıcı. İnşallah bu ay tutar... Gerçekten bu işler insanın psikolojisini bozuyor. Ben her gece rüyamda bu işlerle uğraşıyorum. Uykumu da kaliteli alamıyorum. Sabah gün aydınlanınca hemen uykum kaçıyor...

Yat canım şu 12 hafta geçsin rahatlarsın. İyice yerleşsin. 12 haftada rahimağzı uzunluğuna da baktır tedbiren...

Canım üzüldüm. Her şey iyi ve bir yıl korunmasız ilişki oldu. Peki sen kürtaj olmuştun değil mi? Niye olmuyor pko ihtimali yüzünden mi? Peki rahim filmi çektirmeyi düşünmez misin? Bence çektir canım.

Oğlan tabi sınıfta geride. Anneler genelde ev hanımı. Vakit bol. Bir de çok az kişi dışında herkes kuliste şikayet ediyor ödevden. Öğretmene diyemedi kimse. Ben önceden dedim. Siz yapabildiğiniz kadarını yapın diyor. Ama çocuklar da mutsuz. Öğrenciler gelmiş toplantıya. Öğretmen hemen alın bunları yazın diye fotokopi verdi. Çocuklar yine mi diyorlar üzgünce. Bıkmış hepsi. Ama öğretmen biraz otoriter.

Bu arada kızlar bir arkadaş görümcen için 41 yasin okuyalım dedi. Değişik kişiler bir tane okursa daha iyi olur. Kimin duası tutar belli olmaz. Okuyabilecek olan olursa bana özelden okudum yazar mı? 1 tane. Adı Yakup kızı Fikriye deyin. Bbeklerinin tutması için. Biliyorsunuz yaş 47 ve son tüp denemesi. Bu aşamaya kadar dualarla geldik. Çünkü yumurta da olmayabilirdi. Süre salı akşamına kadar olsun. Akaşam 5 e kadar... Desteğinize ihtiyacım var. Çünkü siz içten dua edersiniz biliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…