canım ben geçen ayda hem klomen hemde çatlatma iğnesi kullandım bu ayda kullanacağım.ama geçen ay çok heyecalıydım bu ay öyle değilim.daha sakinim.bu ay da gelir inşallah nazlı bebişler. canım sen yumurta büyütme süresinde klomen içiyosun değil mi?bu sürede de iğne kullanan arkadaşlar var. bu ay da klomenle dene, olmzsa bi daha ay iğneyle denersin, daha etkili diye biliyorum.
kittycim sağol canım. çok şükür iyiyim.
yatıp bebek büyütüyoruz evde. hem yatmaktan hem de vitaminlerden herhalde şimdiden 2 kilo aldım. bebişim sağlıklı olsun da hiç önemli değil.çınar paşa nasıllar?
Çok şükür maaşımız var yoksa zor olurdu..Allahım olmayanlara yardım etsin..rüyalarında hayrolsun canım.bu arada kaç haftalık oldun?canım iyiyim ben, Çınar da iyidir umarım teyzesi. 2 hafta sonra dr kontrolü var bakalım. Niye ödemiyormuş devlet alla alla, nazlım'ın dediği gibi 75 TL ise çok şükür çalışıyoruz diyeceğiz vereceğiz malesef, zaten yok testler yok vss. eczacılar zengin oldu. 11.günde haftaya çarşamba merakla beklerim bende.
olsun be güzelim bende şişko ötesi oldum :) takmıyorum ama cidden takmıyorum, sağlıkla gelsinde bebekler. Her gece rüyamda saçma saçma rüyalar görüyorum.
candaşım
güzelim bir denk gelemedik. öpüyorum.
ben çıkıyorum kızlar görüşmek üzere.
yok canım öyle demedim. yumurta büyütmek için de iğne vuruluyor. belirli günler. ben onu kastettim.canım ben geçen ayda hem klomen hemde çatlatma iğnesi kullandım bu ayda kullanacağım.ama geçen ay çok heyecalıydım bu ay öyle değilim.daha sakinim.
Çok şükür maaşımız var yoksa zor olurdu..Allahım olmayanlara yardım etsin..rüyalarında hayrolsun canım.bu arada kaç haftalık oldun?
yok canım öyle demedim. yumurta büyütmek için de iğne vuruluyor. belirli günler. ben onu kastettim.
Sabah üstümü giyinirken dedim İnşallah Nazlımın bebişi annesine gelmiştir.
Geceyi değerlendirmeniz neticesindeİnşallah bu ay senden umutlu güzel haberleri bekliyoruz..
ay yazık ya :) adamlarda ne hallere düştüler, şuna bak.kız kocam aradı az önce manyak adam nasıl korkuyo gazabımdannnn canımm şey dicem akşam ben arkadaşımla buluşcam iş çıkışı 10 gibi gelirim eve iğneyi bugün olcan sen 10 da gelsem de çalışma yapsak bişi olmaz dimi::):):9 ayyy ne güldümmanyakkk tamam dedim gel 10 da önemli diil
ne kadar iyi kalpli burda herkes yavalla canım allah nasip ederse nisan sonu gözüküyo ama bakalım zamanında gelirmi??boğaa burcu olcak oğluşumm inşallahh.
rica ederim ablacım, allah gönlüne göre versin.aa çok kötü oldu bu iş, grip geçeceği yere dahada şiddetlendi anlaşılan, ama artık antibiyotikler iyileştirir seni inş..Kızlar nasılsınız?
Candaş Loneliness sağ olun kızlar...
Ben gribim antibiyotik başladım. Değişiklik yok yoğunum bu aralar geçmişi de okuyamadım.
Bu ayın sloganı ne olacak. YENİ YIL a uygun bir slogan istiyorum:))
ne iyi öğretmenler varmış hala ya maşallah valla :) serinletme olayıda aklımızda olsun deneyelim, valla bebekler her haltı yaptırıyo bize, kimselerin yaptıramadıklarını onlar yaptırdı ya helal lsun yani :)çocuklarımı çok özlüyorum onlarda öyle :) hatta dün öğretmenler odasının kapısına dikilmişler bi ara kapı açıldı öğretmenimmmmmm diye bağırışları var herkes bastı kahkahayı :) bugün tatlı yaptım onlara yarın yerli malı :) eşim diyor yemek nerde :)
nazlım candas kızlar ben kürler dışında her duyduğumu yaptım spermler serin olunca daha dayanıklı oluyormuş ilişkiden sonra üstünüze bişey örtmeyin die okumuştum bende katkı sağlamak için ekstra soğutmak için yelpazeyle yelliyodumanammm deneyin ya tutarsa hani yemeli içmeli şeyler değil yapılmayacak şeyler de değil iki hamileliğimde de çok beklemedim belki teknik doğrudur ama bende ters giden başka bişey siz de bu tekniklerden faydalanın gerekirse kalkın amuda beni beden eğitimi hocası kaldıramadı amuda ama bebeğin öyle olacak denilse bebek hevesi kaldırır
chnb cnm slogan aklıma gelmedi ama sana büyük geçmiş olsun dinlenme şansın varsa yat dinlen cnm en iyi ilaç biliyosun
canım inş allah gönlüne göre versin ya, dilerim ki merkezde bi yerlere tayinin olur.çıkmadık candan umut kesilmez derler hem, allah yüzünüze baksın.sen ne öğretmeniydin canım ? ben senide sınıf öğretmeni diye hatırlıyodum.chnb, minikler nasılsınız?sizi gördüm online.
yaptın mı tatlını çocuklarına?afiyet olsun şimdiden.
chnbcim, gözüm korkuyor benim sen anlattıkça. zaten el yazısından ben hiç anlamam. sen yine edebitaçısın, yardımcı olabilirsin. biz ne yapçaz:) ben de neler düşünüyorum hemen dimi. öyle birden aklıma geldi. hayırlısıyla o günleri görelim de bi çaresi bulunur elbet.belki o zamana kadar kalkar. zaten bana çok saçma geliyo. sırf avrupa özentisi. tabi sınıf öğretmenlerinin görüşleri de önemli. ilköğretimde çalışırken okumakta bile zorluk çekiyodum öğrencilerin yazılarını.
bu arada eş durumu tayini var. biliyosunuz farklı bir ilçedeyim. mükemmelliyetçilik uğruna, bilgilerimi unutmayayım diye anadolu lisesine geçmiştim,yarım saat yol gidiyorum. şu an hiç bişey umrumda değil. bebeğim birinci planda.burda merkezde açık olsun, ilköğretim falan demiycem yazcam. inşallah gelirim, dua edin.çok fazla açık yok biliyorum ama bir umut.yazın da denedim ilköğretim ama malesef hizmet puanımdan olmadı.
ablam çok sağol, allah gönlümüze görre versin inş hepimizin.Geçmişe şöyle bir göz atayım dedim.
Candaş bu ay inşallah tutar gülüm..
Ceza sana dainşallah klomenle ikiz bir bebiş gelir inşallah.
Nazlım yumurtana maşallah diyeyim...
Renkliatlas inşallah istediğin okula olur tayinin.
Minikler ben de sinir oluyorum bu durumlara. Eşim üniversitede aslında öncelikliyiz. Buna rağmen biliyorsun fakültede başıma gelmeyen kalmadı. Alt tarafı bir kürtaj olmuşum niye büyütüyormuşum vs...
Lonelines 2 kilo maşallah hızlı gidiyoruz demek. Olsun veririlir sonradan...
Minicikumut tahliller iyi çıkar inşallah.
Diğer kızlar nasıllar...
günaydın canım, naber ? maşallah keyfine, inş bebeğide bu ay yakalayacan bu keyifler, öyle geldi bana, inş yani...Çok şükür tahlillerim iyi çıktı ablacım
Bu arada herkese günaydıııııınn..
canım günaydın, hadi inş bebeğin sseninle olsun artık, dualarımız yanında olsun.valla onların uğruna herşey değiyo ya allah utandırmasın.benimde aşırı başım ağrıyo, ensem vs. sanırım sünizütten, izin alayım diyorum.hiç hastayım diye izin almam ama dayanamıyodum.dün gece ağrıdsn öldüm, sabahta zor geldim işe.halada ağrıyoda geceki kadar değil, izin alsammı karar veremedim.bizd yaşlı gibi maşallah 3. gündür çalışma filan yok.of allahım bizde kavuşsak artıkta borç gibi görmesek şu işide.saolsun yine eşimde anlayışlı ama ben kendimi kötü hissediyroum, hep yorgun hep işim var vs....günaydın kızlarrrrrrrr
dün akşam 8 de iğnemi oldum çalışmada oldu sabaha kadar kalkmadım sağ tarafıma yattım dua okuya okuya helak oldum sabah kalktım banyo yaptım uykusuzluktan geberiyom değer be sonu güzel olsun inşallahhhhh
ay yazık ya :) adamlarda ne hallere düştüler, şuna bak.
Ne kadar iyi kalpli burda herkes yaBirimizin sevinci, hepimizin oluyor.hadi bakalım oğluşun boğa olacak demek, hayırlısıyla gelsin bakalım boğa erkeki :))
rica ederim ablacım, allah gönlüne göre versin.aa çok kötü oldu bu iş, grip geçeceği yere dahada şiddetlendi anlaşılan, ama artık antibiyotikler iyileştirir seni inş..
Ne iyi öğretmenler varmış hala ya maşallah valla :) serinletme olayıda aklımızda olsun deneyelim, valla bebekler her haltı yaptırıyo bize, kimselerin yaptıramadıklarını onlar yaptırdı ya helal lsun yani :)
canım inş allah gönlüne göre versin ya, dilerim ki merkezde bi yerlere tayinin olur.çıkmadık candan umut kesilmez derler hem, allah yüzünüze baksın.sen ne öğretmeniydin canım ? Ben senide sınıf öğretmeni diye hatırlıyodum.
Ablam çok sağol, allah gönlümüze görre versin inş hepimizin.
Günaydın canım, naber ? Maşallah keyfine, inş bebeğide bu ay yakalayacan bu keyifler, öyle geldi bana, inş yani...
Canım günaydın, hadi inş bebeğin sseninle olsun artık, dualarımız yanında olsun.valla onların uğruna herşey değiyo ya allah utandırmasın.benimde aşırı başım ağrıyo, ensem vs. Sanırım sünizütten, izin alayım diyorum.hiç hastayım diye izin almam ama dayanamıyodum.dün gece ağrıdsn öldüm, sabahta zor geldim işe.halada ağrıyoda geceki kadar değil, izin alsammı karar veremedim.bizd yaşlı gibi maşallah 3. Gündür çalışma filan yok.of allahım bizde kavuşsak artıkta borç gibi görmesek şu işide.saolsun yine eşimde anlayışlı ama ben kendimi kötü hissediyroum, hep yorgun hep işim var vs....
oy canım benim sabah sabah benmi geldim aklıma hemde ne değerlendirmeydi:)ilişkiden sonra hemen sağıma yattım bide böyle deniyelim bakalım iğnemi oldumya bi huzur kapladı içimi şimdi sağ kasığımda ağrı var nasıl mutlu oluyorum ağrıdıkça heheh
gunaydin bacilar.... 19 unda bizim es durumu atamalari basvurulari basliyor..yani haftaya turkiyeye gitmem gerekecek
oy canımm hep beraber destel oluyos grup terapisi :)piskolga gitsek bi sürü para verces yaşasın kk diyorum burda hem iyi hissedios daha çok pazar günleri girmiom ya içim içimi yiyio valla bişi oldumu gelişme varmı birinde falan diye:)Geldin tabi ya.Buradaki herkes birbirinin karşılıksız bir şekilde iyiliğini istiyor.Çevremizde iyi niyetli kaç kişi var ki bu kadar iyi niyetle dua etsin bizim için.İyi kş varsınız mızlar.
Bana güç oldunuz,moral oldunuz.
Candaşcım;başlayacağız denemelere İnşallah.Hakkımızda hayırlısı diyorum.
2012 yılının umutla,güzel haberlerle gelmesini istiyorum.
alcam galiba, çok çok fena deilim ama dinlerim ya banane devleti enmi kurtarcam, yarına kaldığım yerden devam ederim.canım umut bağlamamk en doğrusu ama umutsuzda olmuyo ki.benim bu aydanda hiç umudum yok, hayırlısı olsun hepimiz için.canım al izin hastaysan senin canından kıymetli diil ya hiç bişey git evine dinlen anacıın mis gibi bakar bana :)kocanda burda şuan zaten bugün akşama kadar iyileş olsun çalışma:)ben bu iğne olayına çok bağlanmak istemiorum canım yani umutlanmak istemiorum hayırlısı bakalım
gunaydin bacilar.... 19 unda bizim es durumu atamalari basvurulari basliyor..yani haftaya turkiyeye gitmem gerekecek
alcam galiba, çok çok fena deilim ama dinlerim ya banane devleti enmi kurtarcam, yarına kaldığım yerden devam ederim.canım umut bağlamamk en doğrusu ama umutsuzda olmuyo ki.benim bu aydanda hiç umudum yok, hayırlısı olsun hepimiz için.
canım hadi gözün aydın, inş gönlünce bi yere ataman olur.
valla ben 2 gün gelmedim biliosun hasta olunca 3 gün surat yaptı patron benimde çokda bi tarafımdaydı:)adam ben gelmeyince panik olmuş bi kaç kız arkadaş var telefonlara bakamamışlar yanlış bağlamışlar muhasebe iki günde birbirine girmiş:)aranan elemanım sölemedi ayıp maaşıma zam yok ama sene başı zam olcak bakalım napcak bi sürü işi yıktı bana normal benimle aynı işi yapanlara göre şükür çok iyi maaşım ama 2 kişinin yağcaa işi yapıorum bide sizinle konuşmak 3:)sende al iznini kimse senden önemli diil bebişim
haklsın canım, aman 5 senedir burdayım 1 kere bile hastayım diye izin almadım.eşimin yanına giderken alıyorum o da normal yani.neyse şefte anlayışlıdır denerim şansımı bi.maşallah sanada, patronlar işi çok ister maaşı az verirler tabi.çok akıllılar çokkkk ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?