aklını seveyim onların:)artistler ee izin almadınmı hala öğlen oldu
daha yeni izin aldım canım, öğleden sonra izinliyim, akşamada sinemaya gitcektik düzelirsem gideriz artık.öptüm hepinizi.
anam keşke dönmeseydin bida yol yapcan hadi rastgelsin bakalım kuzu günaydınn
oy canımm hep beraber destel oluyos grup terapisi :)piskolga gitsek bi sürü para verces yaşasın kk diyorum burda hem iyi hissedios daha çok pazar günleri girmiom ya içim içimi yiyio valla bişi oldumu gelişme varmı birinde falan diye:)
alcam galiba, çok çok fena deilim ama dinlerim ya banane devleti enmi kurtarcam, yarına kaldığım yerden devam ederim.canım umut bağlamamk en doğrusu ama umutsuzda olmuyo ki.benim bu aydanda hiç umudum yok, hayırlısı olsun hepimiz için.
canım hadi gözün aydın, inş gönlünce bi yere ataman olur.
çok sağol canım, içsemmi diye düşündüm aslında eşim çok ısrar etti iç diyede, bebek varsa içmemem lazım.öptüm.allah şifa versin kuzum ilaç filan alma ::)bebeiş içerdedir belki
saol kizlarrr...dua edin ters bise olmasin... resmi islerde hep stres yaparim ben.... hakkaten nazlim keske gelmeseydimgit gel bi ton yol bide masraf, ocaktaki ucak biletimde yandi ...toptan battik
saol kizlarrr...dua edin ters bise olmasin... resmi islerde hep stres yaparim ben.... hakkaten nazlim keske gelmeseydimgit gel bi ton yol bide masraf, ocaktaki ucak biletimde yandi ...toptan battik
canim bizde hic öyle gecikme olmaz 15 inde tik yatar..aksamaz.. neden öyle ki sizin ki ? cok ilginc.. biz bilet paralarina battik, yurtdisi oldugu icin bide yilbasi tatilinden dolayi feci pahaliçok sağol canım, içsemmi diye düşündüm aslında eşim çok ısrar etti iç diyede, bebek varsa içmemem lazım.öptüm.
inş herşey güzel olur.canım valla maddi boyutuda sarsıcı gerçekten.sizde nasıl işliyo bilmiyorumda biz 45 gündür maaş alamıyoduk batmıştık, şubata kadarda toplayamam .sizi düşünemiyorum artık.bide herşey dövizle orda.öptüm.
neden yandı bilet beee inşallah herşey hemencik hallolur canım
Merhaba kızlar.nazlım hadi bakalım inşallah güzel haberlerini alırız en kısa zamanda. bu haftaya iyi başlamıştım ancak bugün yine bir hüzün var içimde. karnımda bi şişlik var bu aralar kilo almış gibiyim ama öyle bişey de yiyemiyorum rahatsızlık verici bi şişlik. aynaya bakınca bebeğim olsaydı 12.haftaya girecektik karnım büyümeye başlar mıydı böyle diye düşünmeden edemedim. elim karnımda gezdim öyle sanki varmış gibi. ben onu yine çooooook özledim.(((
12.haftada karnın büyümezdi canım ben 15e kadar geldim bi değişiklik olmadı gün ay sayma istersen şöle say yada yeni bebeğime kavuşmama şu kadar kaldı diye üzme kendine sağol güsel dileklerin için bende olsaydı doğurcaktım 1 aylık filan olurdu heralde erken geliolarya genelde hayırlısı rabbim çok büyük vardır canım bi bildiği bizim aklımız ermez
Eşinizin vurdurduğu iğne gebe kalmanıza engel olmaz.
Gebe kalsanız bile bebekte bir sorun oluşması Tıbben mümkün değil.
Doktorunuzun tavsiyesine mutlaka uyun.
Eşinizin vurdurduğu iğne gebe kalmanıza engel olmaz.
Gebe kalsanız bile bebekte bir sorun oluşması Tıbben mümkün değil.
Doktorunuzun tavsiyesine mutlaka uyun.
renklicim hayirli olsun canim insallah iistedigin yere atanirsin.. gercekten cok sevindim artik ayyri gunler sizin icin geride kaldi. Darisi Candasimin basina insallah :))))gunaydin bacilar.... 19 unda bizim es durumu atamalari basvurulari basliyor..yani haftaya turkiyeye gitmem gerekecek
Ablacim nasilsin? yazina bakilirsa canin daralmis gibi.. umutlar hic tukenmez ablacim bi bakarsin oluvermis..Ne yapalim hersey Allah'tan . Bunuda atlatacaksiniz insallahOfff kızlar sıkıntı hiç bitmiyor. Yumurtalık rezervleri ile ilgili AMH testim sonuçları çıkmış. Rezervlerim azmış sanırım. 0.3 çıkmış sonuç.(
Niye böyle ters gidiyor her şey...
Memorialden tüp bebek bölümünden Nur Hanım'ı aradım fazla beklemeyin dedi, ne zor bir durum(
iyiyim bende ablacim Allaha sukur. Bi degisiklik yok .. Havalar yagmurlu 2 gundur. Daha kar baslamadi Nerdeyse Istanbulun havasiyla ayni gidiyoruz. Ben Ocak 17 de geliyorum insallah. Tam soguk vakti ama biletler inanilmaz ucuzdu. Dusunsene Amerikadan gidis-gelis bir kisi 500$.. Normalde 1200lerde falan bizde kacirmayalim dedik.. Bende az giriyorum bu siralar. Sizde gunduzken muhabbete ortak olamadigim icin artik hergun okumak zor gelmeye basladi. Birde bu uyku olayi. Simdilerde cok yok sukur gitti galiba ..Sende hastaymissin cok gecmis olsun . Ihlamur ic bolbol.. Bende hala caydan vazgemedim ne yapicam bilmem... Dr icmeyin diyor ama...Candaş geçmişolsun canım...
Renkiatlas işin rast gele.. Gerçekten can sıkıcı oluyor biz de erken doğan oğlumu vaktinde doğacağını umarak ve doğumu İstanbulda yapacağımı planlayarak ekime almıştım. Haziranda doğunca biz de erken döndük okula başlamak zorundaydım biletler yanmıştı...
Minikler canım sen nasılsın biraz toparlatmış kuzucukların seni:)
Loneliness, sen ne yapıyorsun, yatarken sıkılmıyor musun, kitap mı okuyorsun? İğneler nasıl gidiyor morarma başladı mı?
Nazlım çalışmalar hayırlı olsun.
Hello az girecekmiş artık. Özleriz onu ben de az giriyorum bu aralar...
Ceza kuzum bu ay olsun inşallah.
Minicikumut bu ay da bitincee korunmayacaksın di mi?
Hilal kabullenme süreci çok zor canım... Allah sabır versin...
Nuray sen nasılsın kuzum havalar nasıl oralarda, ne zaman geliyordun?
Günlük canım bulantılar azaldı mı?
Diğer kızlar, Pepep ne yapıyor yazmıyor mu?
valla sabahları candaş renkli ben götürüos olayı candaşımda dün hastaydı haliyle sessizdi topik benden yiylik kuzumm sende iyisindir umarımcandas geçmiş olsun cnm baş ağrısı da hepsinden kötü bende de sünizit var yazın bile saçlarımı kurutmadan oturamıyorumankara ayazını ben yaşamadım ama eşim anlatır dikkat et cnm ya..
renkli canım inşallah gönlüne göre bir yer gelir de bu zorluğu da unutursun terchten sonra tekrar dönecek misin peki
hilal canım ya karnına bakma bir süre ister istemez alıp götüro seni hayallere ben de elimi karnımda yakalar başlardım ağlamaya ama bunda hiç elimi karnıma koymadım zaten öğrendik ve bir hafta sürdü mutluluğumuz bunda canımı acıtan ise hiç bişey yapmadan düşmesini beklemek ve o ana şahit olmaktı hep gelecek bebeklerimizi düşünelimki hep biz yıpranmayalım hem de isyankar olmayalım cnm... allahım tez zamanda yollasın tesellini
minicikumut senden naber nasılsın
hello canım seni çok seviyoruz kendine ve çınara iyi bak..
chnb loneliness ceza dr. alp nazlımmm nabersiniz kızlar bugün hiç kaynatma olmamış iyi de olmuş çok yorgundum nasıl okuyacam diyordum :) ee bugün muhteşem yüzyıl da var :)
unuttuklarım affetsin herkese selam olsun
Offf kızlar sıkıntı hiç bitmiyor. Yumurtalık rezervleri ile ilgili AMH testim sonuçları çıkmış. Rezervlerim azmış sanırım. 0.3 çıkmış sonuç.(
Niye böyle ters gidiyor her şey...
Memorialden tüp bebek bölümünden Nur Hanım'ı aradım fazla beklemeyin dedi, ne zor bir durum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?