- 29 Mart 2010
- 6.066
- 72
- 163
- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #11.921
batmışsınızdır aa evet ya bide yılbaşı olayı eklenince düşünemiyorum, canım bizim maaş gecikmesi bizim kuruma özel değil.geçen ay kurban bayramıydı ya maaşlar 2 hafta evvel verildi, yani toplamda 45 gün maaşsız kaldık.kurban bayramlarında batık oluyoruz valla ya.maaşı aldığım gibi eksiye düştüm, uzun zamandır böyle değildi, psikolojim bozuldu vvalla :)) işin şaka kısmıda gerçekten allah borçlulara işsizlere yardım etsin ya geçim zor iş.çoluk çocuk yokken aybaşını zor getiriyoruz ki çocuklular + borçluları hiç düşünemiyorumcanim bizde hic öyle gecikme olmaz 15 inde tik yatar..aksamaz.. neden öyle ki sizin ki ? cok ilginc.. biz bilet paralarina battik, yurtdisi oldugu icin bide yilbasi tatilinden dolayi feci pahali
canim ucak biletleri iptal edilmiyor..tam yilbasina dek geldiginden felakette pahaliydi ama yandi.. hayirlisi olsun
canım arkadaşların değidiği büyümezdi karnın belki 16. haftada filan ancak.heimiz o günleri saydık geçirdik, zordu gerçekten.acın taze o yüzdende duygusalsın normal olarak.biz hala saymaya devam ediyoruz bizimkilerde 6.ayını bitirmiş olacaklardı doğsalardıMerhaba kızlar.nazlım hadi bakalım inşallah güzel haberlerini alırız en kısa zamanda. bu haftaya iyi başlamıştım ancak bugün yine bir hüzün var içimde. karnımda bi şişlik var bu aralar kilo almış gibiyim ama öyle bişey de yiyemiyorum rahatsızlık verici bi şişlik. aynaya bakınca bebeğim olsaydı 12.haftaya girecektik karnım büyümeye başlar mıydı böyle diye düşünmeden edemedim. elim karnımda gezdim öyle sanki varmış gibi. ben onu yine çooooook özledim.(((
bizimkiler 6 aylık.dün eşimle sinemaya gittik, bebek lafı oldu tabiki, eşimde dedi ki ya olmadığında da hayır var iyi yanından bak, olsalardı gezemezdik rahatça dedi,haklı ama olsun.ee dedim sen istemiyo musun yani ? yok canım artık istiyorum iyi kötü gezdik, bu saatten sonra olsun istiyorum dedi.aklıma bişey geldiki dedim bizde varsa hep var yoksa hiç yok, evlendik direk ayrıldık borçlar sıkıntılar laf söz hep bizleydi, şimdi diyroum kavuştuğumuzda borç bitmiş, ev hazır, koca burda, çocuklar dünyada.eksiksiz olur artık diye , gülüştük :) inş tabi ... nasılsın ?12.haftada karnın büyümezdi canım ben 15e kadar geldim bi değişiklik olmadı gün ay sayma istersen şöle say yada yeni bebeğime kavuşmama şu kadar kaldı diye üzme kendine sağol güsel dileklerin için bende olsaydı doğurcaktım 1 aylık filan olurdu heralde erken geliolarya genelde hayırlısı rabbim çok büyük vardır canım bi bildiği bizim aklımız ermez
ablamOfff kızlar sıkıntı hiç bitmiyor. Yumurtalık rezervleri ile ilgili AMH testim sonuçları çıkmış. Rezervlerim azmış sanırım. 0.3 çıkmış sonuç.(
Niye böyle ters gidiyor her şey...
Memorialden tüp bebek bölümünden Nur Hanım'ı aradım fazla beklemeyin dedi, ne zor bir durum(
Nazlım hemşireyim ama ebelikte biliyorum.Doğum yaptırmışlığımda vardır yani
Chnb;Ablacım sen bu topicte herkese umut dağıtırken nedir bu karamsarlık!Tüp bebek tedavisi için yarı yıl tatilini değerlendirmeni öneriyorum bende.Bunu doktor diyorsa mutlaka bir bildiği vardır.Rezervlerinin az olmasıda seni korkutmasın.Rabbim ol dedikten sonra ne imkansızlar olur.Canını sıkma lütfen ve umutla kendini tedaviye hazırla.Oğlunda abi olunca eminim değişecektir annesi.Bütün sıkıntılarının çabucak geçmesi için dua edeceğim
Minikler;İyiyim çok şükür.Adetimin 4. günündeyim.Bundan sonra ki dönemde korunmayıda planlamıyorum.Hayırlısı Allahtan..
Ve diğer bütün kızlar hepinize günaydıııın..
canım günaydın.inş korumasız ilk ve son ayın olsun :)
günlük, ablam özledik seni ya, nerelerdesin.
kızlar, biraz daha iyiym şükürler olsun.az bi ağrım var ama idare edilemeyecek gibi değil.ama biz dün o ağrıyla sinemayada gittik tabi ki dedmin insanlarına, güzeldi ama mükemmel değil.tavsiye edebilrim.bugünde tiyatroya gitcez o çöpçatanlığını yaptığımız ark.larla.
minikler, canım alıntı yapmıştım ama çıkmadı.çok sağol, ank.nın ayazı çok gerçekten.senin sinüzütte epey rahatsızlık veriyo desene ? benimki o boyutta değil, ama gerçekten baş ağrısı zor.nasıldı yerli malı yurdun malı etkinliğiniz ?