Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
batmışsınızdır aa evet ya bide yılbaşı olayı eklenince düşünemiyorum, canım bizim maaş gecikmesi bizim kuruma özel değil.geçen ay kurban bayramıydı ya maaşlar 2 hafta evvel verildi, yani toplamda 45 gün maaşsız kaldık.kurban bayramlarında batık oluyoruz valla ya.maaşı aldığım gibi eksiye düştüm, uzun zamandır böyle değildi, psikolojim bozuldu vvalla :)) işin şaka kısmıda gerçekten allah borçlulara işsizlere yardım etsin ya geçim zor iş.çoluk çocuk yokken aybaşını zor getiriyoruz ki çocuklular + borçluları hiç düşünemiyorum
canım arkadaşların değidiği büyümezdi karnın belki 16. haftada filan ancak.heimiz o günleri saydık geçirdik, zordu gerçekten.acın taze o yüzdende duygusalsın normal olarak.biz hala saymaya devam ediyoruz bizimkilerde 6.ayını bitirmiş olacaklardı doğsalardı inş allah tez zamanda bebeğini yollar sana, şimdi korunuyı musun ?
bizimkiler 6 aylık.dün eşimle sinemaya gittik, bebek lafı oldu tabiki, eşimde dedi ki ya olmadığında da hayır var iyi yanından bak, olsalardı gezemezdik rahatça dedi,haklı ama olsun.ee dedim sen istemiyo musun yani ? yok canım artık istiyorum iyi kötü gezdik, bu saatten sonra olsun istiyorum dedi.aklıma bişey geldiki dedim bizde varsa hep var yoksa hiç yok, evlendik direk ayrıldık borçlar sıkıntılar laf söz hep bizleydi, şimdi diyroum kavuştuğumuzda borç bitmiş, ev hazır, koca burda, çocuklar dünyada.eksiksiz olur artık diye , gülüştük :) inş tabi ... nasılsın ?

ablam üzülme diyeceğim ama boş laf olacak, peki şimdi tüp bebeği ne zman deneyeceksiniz ? bi karar verdiniz mi ? derdi veren allah inş dermanınıda yollar, dualarım seninle olsun.inş bu akşam unutmazsam bi yasinde seniin için okurum.allah gönlündekini versin, sen güçlüsün herşeyi umudunla halledersin biz böyle bi abla tanıdık

canım günaydın.inş korumasız ilk ve son ayın olsun :)

günlük, ablam özledik seni ya, nerelerdesin.

kızlar, biraz daha iyiym şükürler olsun.az bi ağrım var ama idare edilemeyecek gibi değil.ama biz dün o ağrıyla sinemayada gittik tabi ki dedmin insanlarına, güzeldi ama mükemmel değil.tavsiye edebilrim.bugünde tiyatroya gitcez o çöpçatanlığını yaptığımız ark.larla.

minikler,
canım alıntı yapmıştım ama çıkmadı.çok sağol, ank.nın ayazı çok gerçekten.senin sinüzütte epey rahatsızlık veriyo desene ? benimki o boyutta değil, ama gerçekten baş ağrısı zor.nasıldı yerli malı yurdun malı etkinliğiniz ?

evet ya sabahları genelde biz varız, çok yazmadığınz için okumak kolay oldu sevindim valla :) canım yaa süperr, hadi inş prenses yada prensin gelmiştir, allah gönlüne göre versin.saolsun eşlerimiz bende daha iyi oldum şükür.gider gitmez uyudum iyi geldi, bide duş aldım sıcak su valla şifaymış arkadaş :))

annem hep derki insanın evi gibisi yok:)eve gittin kendine geldin gezmelerde yapılmış ohhhh yarasın kuzuma baş ağrısı berbat ben başımı duvara vurduğumu bilirim bi ara şimdi olmuyo o düğün zamanı strestenmi nedir çok başım ağrırdı umarım dilediğiniz gibi kocanla kavuştuunda herşey yoluna girer keşke yüksek makamlarda dayımız olsaydı el atardık kocanın tayin işine memlekette işler böyle yürüyo malesef

Amin canım inşallah...

İyi yapmışsınız. İnsan üzler ülkesini...

Amin canım inşallah e2 ve fsh iyi çıkınca bunda sorun yoktur diye düşündüm sorun çıktı malesef...

Hadi gelsin bebiş:))

Canım iyi yapmışsınız gezmekle. Ben de birazdan çıkacağım evden okula gideceğim. Sanırım yarı tatilde tüp bebek deneyeceğiz ama adetim de ters bir zamana denk geliyor 20 ocak da tatil ben 26-27 ocakta adet oluum bir haftası gidecek tatilin. Zaten adetin 12-13 gibi yumurta toplanır, 16 gibi yerleştirilir embriyolar. Bilmiyorum dr m bugün adeti öne almak için ne yapılabilir onu danışacak başka bir dr ye...

gerçekten insanın evi gibisi yok, aman şükür artık öyle başını duvarlara vurdurtacak ağrın yokmuş.hiçte olmasın.ya evet maalesef, bu işler dayılarla çözülüyor.keşke olsa senin düşünmen yeter şeker, keyifler yerinde değil mi ? :)

anladım ablacım, o da kötü olmuş yani adetin uymaması, inş ileri alma imkanınız olur ve sonrasında da herşey yolunda gider, ilk denemede bebeğine kavuşursun ve bu kez diğerlerindeki gbi talihsizlik yaşamadan kucağına alırsın.Allah yardımcın olsun, asıl stres şimdi başlıyor senin için.inş sadece 1 ay sürer buda.

Kıtty, selam canım nabersin ?

günaydın ciciler

keyifler nasıl son sayfaları okudum, önemli haberler varsa kaçırdığım arada çıtlatın.

candaş geçmiş olsun nein vardı? şimdi nasılsın? bende geçen perşembe gitmiştim torunun karneyi aldığı zaman kafasını koyup masaya ağladığı sahne süperdi, küfürler muhteşemdi :))) eğlenceli olmuş. Eşin ne zaman gidecek. Ayrıca banada diyorlar sen bittin kızım işte hele bir çocuk doğsun öyle gezemezsiniz tozamazsınız vss... bizim bırakacak kimse yok birde bildiğin üzere ama illaki bir formul bir yol bulunur. Yeterki sağlıklı sıhatli dünyaya gelsin bebelerimiz, bizler çok zor sahip olduğumuz için her sıkıntıda bu aklımaza gelir, başkalarına göe çocuk yapmak kolay hoş bize görede kolaydı. Korunmazsın bebek olur gördükkk 9 ay anamızı ağlattı üstüne hamilelik süresi bana dünyanın en uzun süresi gibi geliyor ve daha bitmedi doğumu büyütmesi görüyoruz günlük ile chnb ve senem'i hiçç bitmyor demek ki, Çok güzel ve hayırlı bir zamana denk gelecek bebeiniz candaşım.

minikler bende seni seviyorum canım, taşınma nasıl geçti, Yerli malı haftası mı vardı? Şimdi nasılsın, eşin nasıl.

nazlım kolay gele

renkliatlas selam, biletler cebi yakmış sanırım. Şimdiki planınız ne

chnb dr acele edin demiş çok şükür umutsuz dememiş, dr bakalım ne diyecek oğluşunun okumasını falan beklemek programı uygulamada yattı. Yasini okudum ben bu arada. Millet diyor 2. ne zaman yapıcaksınız? zaten canım burnumda 1. çıkartayım bir tarafımdan sağ salim 2. bakarız diyince kadın su içerken boğuluyordu. Çok kolay geliyor ya bu çocuk yapma işleri. Sen hatay'a dönünce sana bakacak yada yanında yardımcı olacak birilerini araştır derim (işine karışmak olarak algılama) hani evin işi, eşin, oğlun yemek bildiğin işler bu sürede yatma ihtimalin var diye . Şimdiden bir Ar-ge yap istersen canım. Geelecek bebek çünkü ben inanıyorum.

minikumut senden naber

ceza, lonileness, citaknuray, günlük, melek, Ladybugg, yamatake, senem, Pileomm :) ve elbet unuttuğum kızlar vardır herkese selam.

keyşfler yerinde kuzum ama çok ağrım var kasıklarımda sanırım iğneyle alakalı bi durum

sağol canım nasılsın çınarda iyidir umarım

evet ya o sahne süperdi, küfürlerde tabi :)) ama o toruna o kadar sinir oldum ki anlatamam, neyseki sonunda adam oldu.birde bizim öğrenci grubuyla izledik, öğrencilerde 11-14 arası, düşün halimizi.nasıl gümbür gümbür ortalık, hiç susmadılar, hüzünlü yerlerde bile güldüler manyaklar :) allah öğretmenlerimize sabır versin gerçekten .. eşim pazar günü gidecek.ya evet millete demek kolay geliyor, yeterki nasip olsunda herşeye eyvallah, yani bizim topiğe uygun bi söz "lütfunda hoş, kahrında".hallederiz ya bi şekilde, bende çocukları satacak yer bol ama yalnızda olsak dediğin gibi mutlaka hallederiz, oh iyi demişsin kadına :) ilki çıktıda 2. si kaldı sanki :)) allahtan boğulmamış, inş 2. de 2 seneye gelir herhalde .. bu sıkıntıları görünce, emzirirken zaten hamile kalınmıyomuş, kestiğin an tamamdır :)) ben en fazla 1 sene emziririm herhalde de kendime göre konuştum galiba :)

bu arada bende katılıyorum sana chnb konusunda, bebek gelecek inş.güçlü bi şekilde hissediyorum.aa ben dün katı meyve sıkacağı aldım phılıpsin, 279 liar.ama 2 ay ertelemeli aldım bu aya girmesin diyerekten.denedik güzeldi gerçekten.elmalar vardı sıktık, bide portakal.eşime diyroum ki resmen hayalimdi bu meyve sıkacağı, eskiden bizimkiler vardı ya dizi, orda sabah kahvaltılarında içerlerdi, zengin işi gelirdi bana.o dalga geçiyo manyak zengin oldun yani diye

allah yardimcimiz olsun bacim.. valla bende tek yasarken tekirdagda öyleydim simdi esimle olacam, bakalim nasil olacak, araba alacaz bu ocak kampanyalarindan , bizde öyle oluruz yapacak bisey yok :44:

herkese tesekkur ediyorum guzel dilekleri icin... tercihlerden sonra geri dönmeyecem, esim 31 aralikta turkiyede olacak, benim bilet yandi , carsambaya bana bilet alinacak ama biletler 600 tl :44: cok pahalanmis...kismetse tez elden gelip tercihlerimi yapayim strese girdim yaa..resmi isler beni geriyor

keyşfler yerinde kuzum ama çok ağrım var kasıklarımda sanırım iğneyle alakalı bi durum

sağol canım nasılsın çınarda iyidir umarım
hadi ibş bebeğinde yerleşmesinden olsun...

allah yardimcimiz olsun bacim.. valla bende tek yasarken tekirdagda öyleydim simdi esimle olacam, bakalim nasil olacak, araba alacaz bu ocak kampanyalarindan , bizde öyle oluruz yapacak bisey yok :44:

aminn. inş eşinle birlikteyken daha iyi olur.araba alacakmışsınız hayırlı olsun inş ödeme kolaylığı nasip etsin ama ister istemez sarsabilr.biletlerde uçmuş ya, ne o be 600 tl , resmen sömürüyolar milleti.ee geri dönecekmisin peki ?

bu arada kimdi o yöresel yemeği yumurta ve patates haşlaması olan, çok beceriklilermiş maşallah

Pazara hem çok var hemde az kaldı. Sabır güzel kardeşim, geçecek bu karmaşık günlerimiz gör bak kity demişti dersin.
Ay ergenlerle ben öyle bir film izlemek zorunda kalmışım ama benim gittiğim film komediydi, seni gözümde canlandırdımda zor bir durum olmuş ama iyi olmuş senin ve eşinin pek hüzünlenmesine izin vermemişler. Torunu ben döverdim ya kesinlikle, Evrim diye arkadaşımda gelmişti Evo diyorum ben neyse Evo yanımdaydı döverim ben bunu ne uyuz bişi ya dedim dedenin dediğini tekrarladım kötü kalpli falan, Evo diyor olmaz sevgiyle halledilmeli sonra güldük.

2. bbeği düşünemiyorum Candaş'ım, bir iş teklifi almıştım 2 hafta önce onu değerlendirmeyi düşünüyorum, birde anadolu yakasına taşınma durumum var hal böyle olunca (malesef bu işlerin planlı programlı gitmediğini öğrendim ama) 1.bebek dünyaya geldikten en az 3 sene sonra falan düşünebilirim gibi. Sonrasında da işi gücü bırakır ev hanımlığına geçerim sanırım. Ayrıca Çınar demeye bir türlü alışamadım, o kadar kontrollüyüm ki, millet diyor ilk çocukta anne baba çok hevesli oluyor şöyle yapıyorlar böyle yapıyorlar görse Alpiyle beni Candaş dersin 5. çcukları falan, En ufak özenme yok tek aklımız fikrimiz sağlıklı uzun ömürlü kucağımıza alıp büyütmek.
Kuçunami gibi bir isim taktım ona. Annemin kedisinin ismiydi. Öyle sesleniyorum.

Katı meyve sıkacağına bayılıyorum güle güle kullan,paraya kıyıp alamadım. Bol vitaminli günleriniz olsun inşallah, Biimkiler dizinde bende hatırladım:)) çok haklısın zengin işiydi yada Alamanyadan gelirdi öyle şeyler. Bir markette tanıtımı vardı orada izledim nasılda suyunu çıkaıryordu 1 elmanın way canına demiştim.

İNŞ CANIM YA . az kaldı geçecek, o zman kıtty demişti derim evet bi bakıma iyide oldu, eşime dedim öğretmenlerde saçmalamış çocuklar ne anlasın bu filmden.valla filmi aynı bakış açıosıyla izlemişiz, bende aynılarını dedim :)) inş işe hayırlısıyla başlada, sonra 2. nin çaresine bakarsınız, dediğin gibi hesap kitapla olmuyo ki. inş allah hayırlı zmanda nasip eder çınarın kardeşinide.lakabıda güzelmiş çınar beyin, hem senin için özel gibide sanırım.allah hayırlı ömürler versinde tez geçsin vakit.il deneyim kötü olunca adamda heveste kalmıyo demekki, demekki yaşanacakmış, inş ikincide aha güzel herşey canım benim.

evet ya o sıkacaklar demekki öyleydi, ama şimdi yine uygun sayılır.sende bi ara alırsın inş , işe başlayınca mesela, çınara yapar içirirsin.bende bunu hamileyken içerim diye aldım, kaldım ya içmesi kaldı bayağı iyi su çıkarıyo cidden, posayıda görsen rendelenmiş sanırsın, iyiymiş yani :)

hahahaah :))) dun aksam noel yemegi vardi :)) esim sarma göturdu bayilmislar , nasil yapti esin bu kadar seyi demisler arkadasiyla sardilar demis...onlar patates haslamasi yumurta haslamasi salata , domuz eti kizartmasi felan getirmisler yöresel lezzet olarak.. esimin hocasi prof. rikard bana saat almis yilbasi hediyesi olarak..normalde herkes birbirine bisey aliyor esimde hocaya cikmis, oda husoya almamis bana almis.. sanirim benimde yemege gidecegimi dusunmus , ben gitmedim, ingilizce bilmedigimden SIKIlirim diye ..benim sarma hakkinda epey konusulmus, dolma diyolarmis esim demis hayir sarma.. onlara osmanlidan dolma kalabalik yildirim ve yaramaz kelimeleri gecmis turkceden.. dolmayi kal dolmar diye kullaniyolar kal dolmar beyaz lahana sarmasi ama icine ne koyuyolar onlar bilmiyorum esimde israrla hayir sarma o demis , siz yanlis biliyorsunuz demis aslinda dolmada deniyor ben sarma da derim dolmada..

bu arada candas kati meyve sikacagi almissin.. ben 2 senedir kullaniyorum bacim harika bisey.. philips almistik bizde cok memunuz.. gecen seenede tefal vitacuisine aldim buharli pisirici mukkemmel.. sinbo ekmek yapma makinem var oda muthis alet..aldigim bu 3 seyden cok memnunum..

İyi yapmışsın canım, hele ikiz olursa çok ihtiyacın olur :) Güle güle kullan tekrar. Eşine de selamlar çok.

ben çıkıyorum, alışveriş yapmam gerekiyor, oradan teyzemlere geçiceğim malum sebepten. Kendinize iyi bakın. Sevgiler.

kizlar biliyorsunuz sisme yatakta yatiyorduk..son 1 haftadirda sisme yatakta sorun vardi bas kismi yukselmisti , cekyata tasinmistik. sonra bi cözum bulduk yataga yatay sekilde yattik gayet iyi oldu ama yataktan fiss diye ses geliyordu , meger alti delinmis.. ters cevirdik bantladik.. sona bi baktik alt kismi daha guzelmis dumduz.. tersine sardik carsafi oraya yattik ,, sabaha karsi bi uyandim heryanim agriyo esimde kalkti ne oluyo ya dedi...ana bi baktik yerdeyiz yatak sönmus inmis

of sema offfffffffffffffffffffffff:2::2::44::26:

oohh ellerine sağlık, ne bilsin elin gavurları diyecem de neyse :)) bende genelde sarma derim, ama dolmanın anlamını öyle olduğunu bilmiyodum, iyi yapmış, öğrensinler değil mi ? hocanında kesesine berket, iyi olmuş.dil bilmeyincede zor olur tabi.ben tatillerde bile hello, yes,no dan başka bişey diyemiyorum :))
inş bende memnun kalırım gibime geliyo, buharlı pişiricidende memnunlarmış duymuştum senle kesinleşti :) belki bi ara onuda alırım.ekmek yapma makinesi ilk başta saçma geliyodu ama bi ara alırım herhalde onuda.gerçi kullanabilrimiyim eşim gelince anlarımda, sen maşallah beceriklisin üşenmiyosunda.üşenirsem boşa gider paracıklar :)
çok saol canım, inş.a.s.sende enişteye çok slm syl.öptüm, görüşmek üzere.kolay gelsin sana alışverişte.

:)) ay canım ya çok maceralı oldu sizin bu yatak :)) bizde aynısını eşimin evindeki şişme koltukta yaşadık. bi baktıkki yerdeyiz, tabi ama yatak kadar vahim sonuçlar yaratmadı :)) ee şimdi tekrar çekyata talim mi ?

ögrensinler demi bende konusamuiyorum buralarda dut yemis bulbul oluyorum buharli pisirici harikaa...ekmek makineside öyle yapilmayacak bise degil, tarifleri sirasina göre koyuyorsun o karistiyor yuguruyo dinlendiriyo pisiriyo:) sen sadece malzemeleri sirasina göre koyuyorsun..sinbo dan cok memnun kaldim , bazi arkadaslar tefal kenwood felan aldi onlarinki olmuyo.benim ekkmekler mis gibi sunger gibi oluyorbeceriklikten degil bacim , asil useniyorsan alacan o makineyi, ben pogaca hamurunu manti hamurunu neyini hep ona yugurtuyorum, hamur programina atiyom hepsini bitince sinyal veriyo , ee bende icini hazirlamis oluyorm pogacanin yogurmak cok zor ya kolum agriyo.. pizza hamuru milföy hamuru hepsinin tarifi var koyuyon icine yapiyo.. ekmegide mesela ayarliyon gece hazirladin diyelim 3 saat sonraya felan ayarla saatini sabah 8 de bitecek sekilde..o 3 saat sonra basliyo calismaya sen sabah kalkiyon mis gibi kokularlaa

cekyata talim bacim.. ben p.tesi gidiyom esim rahat rahat yatar..2 kisi zor oluyor cekyatta, cok samimi oluyoruz cekyata yatinca sizinde öyle olmus demekki var bu yataklarda bi nane

sabırsızlıkla gelecek bebeğimi bekliyorum zaten. beklemek çok zor ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…