Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet candaş ne yazık ki korunma sürecindeyim. daha 3 hafta bile olmadı kürtaj olalı. geçmek bilmiyor.

yaa süper o zman :) tamam ya ilk fırsatta onu da alacam :)) zaten her gördüğümü aldığımdan bi düze çıkamıyoum ya :) olsun ama .. yani milföyüde yapıyosa süper yani.ona para vermek zoruma gidiyo ne yalan söyleyim.o zman sinbo almak lazım yani, referansın için teşekkürler :))

çekyatta zordur tabi, yok yok kesin bi nane var o şişmelerde :)

evet candaş ne yazık ki korunma sürecindeyim. daha 3 hafta bile olmadı kürtaj olalı. geçmek bilmiyor.

zor bi süreç, ama sabırlı ol geçecek ve yeniden anneliği tadacaksın.inş çok beklemeden kavuşacaksın.ne zaman denemelere başlayacaksınız peki ?

zor bi süreç, ama sabırlı ol geçecek ve yeniden anneliği tadacaksın.inş çok beklemeden kavuşacaksın.ne zaman denemelere başlayacaksınız peki ?

15 tatilde yani ocak sonu ankarada ayrıntılı iyi bir doktora görünüp test falan gerekirse yaptırmayı düşünüyorum. herhangi bir sıkıntı çıkmazsa tatil dönüşü başlıycaz çalışmalara. yani üzerinden 2 adet dönemi geçmiş olacak inşallah...umarım ilk aydan tutar. daha bi de o var(((

sisme yataklar bizim calismalara dayanmiyor bence

ya bugun topik ne sessiz

arkadaşlar merhaba
hamileyim ama daha çok yeni evli (2ay)olduğumuz için ve korunmamıza rağmen hamile kaldım .
ben daha evliliğime yeni alışırken hamile kaldığımı öğrendim. benim dışımda herkes çok sevindi .
şuan sırf eşim istyor die aldırmadım. ama çok erken .
belki diyeceksiniz bir sürü insan var çocuk için uğraşıyor o durumlarıda biliyorum.
ablam eşinden dolayı çocuğu olmuyordu alman hastanesinde onunla birlikte tüp bebek denemelerine gidiyordum.
ama nolur ban ayardımcı olun. ben daha anne olmaya hazır değilim.
kürtajdan sonra ne yaşanıyor nası oluyor .
bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

kötü konuşmak istemiorum git başka topik bul yaz kendine burdaki herkes bebeğini deli gibi isterken kaybetti ve şuan yeniden olsun istiyo sende gelmişsin burda kürtajdan sonra noluyo diosun ay delirdim yaaa sil şu yazını allah mucize vermiş sana daha ne istiyosun allahım sabır sabırrrrrrr

kurtaj cinayettir..! kendi cocugunu öldurmek istiyor musun? e

emin ol kurtaj dan sonra cok kötu seyler oluyor..berbat bir duygu..bunu yasamak isteyecegini sanmiyorum..dunyanin en berbat duygusu..bebegine alismaya calis..rabbin verdigi bir cani alma hakki kimsenin degildir..onun verdigi cani almakta cinayettir bunun cezasi ise acik ve bellidir..Allah affetsin böyle dusunmen bile gunah

Canlı bebeğe yapılan kürtaj cinayettir!Offff çok kızdım sana.Anne olmaya hazır değilsen KORUNACAKTIN.

ben oğlumun bana bakışını gördüm ultrasonda pipisine kadar gördüm elini kolunu kımıldatmasını gördüm mutluluktan ağlamam 1 gün sonra oğlumu kaybetmekten ağlamaya dönüştü o şimdi kara toprağın altında melek oldu cennete o gittiğindne beri güneş bana doğmadı yapma sakın nolur kıyma evladına

Dalga geçmek için bulabileceğin en kötü topiği buldun.

Buradaki herkes evladını mecburen aldırmak zorunda kaldı.

Senin gibi bir anlık zevkinden pişman olanlar yok burada.

İnsan konu açarken bir bakar nereye yazıyorum diye.

Hadi şimdi git.Çocuğunu parçalatarak öldür.Bu topiktende defol

KORUNDUM. mesigna iğne il ekorunmaya ama %1-2 korumama ithimali varmış emin olun eşimin şuan bir işi olsaydı belki bunu düşünmezdim .

üstüne çok gelmek istemiyorum ama işin ne önemi var o evlat senin sütünle doycak rızkıyla gelecek neyse gerçekten yazma buraya lütfen burdaki kimse isteyerek bebeğine kıymadı katil olmak istiyosan git aldır çocuğunu kocanda yardım etsin beraber katil olun

merhaba sana yaşadıklarımı anlatayım. amacım fikrini değiştirmek falan değil. sadece yaşadıklarımı bil. yeni evlendiğimde en az 2 sene hamile kalmayacağım dedim. eylül ayında bir anlık kararla hamile kaldım. hamile olduğumu öğrendiğimde ne kadar aptalmışım dedim.eğer öğrendiğim ilk günkü annelik duygusunu yaşayacağımı bilseydim o 1 seneyi boşa geçirmezdim.hiç hazır olmadığımı düşünürdüm, oysa ki çoktan hazırmışım. öyle mutluydum ki havalarda uçuyordum. ta ki 17 gün öncesine kadar. bebeğimi kaybettim kürtaj oldum. o gün yaşadığım acıyı sana tarif edemem. hala da yaşıyorum hiç azalmadı acım. bebeğinin içinde olması öyle güzel bir duygu ki. nelerimi vermezdim şuan hala içimde olması için meleğimin. beni bırakıp gittiği günden beri heran acısı içimde. şu an ise bekliyorum tekrar hamile kalmak için beklemek zorundayım kürtaj olduğum için. seni çok iyi anlıyorum eşinle biraz gezip tozmak vakit geçirmek istiyorsun. ben de öyle düşünüyordum, hiç istemiyordum. bazen diyorum rabbim beni cezalandırdı mı. çok konuştum ancak bir olay daha anlatayım. öğretmen bir arkadaşım yeni evlenmişti. üzerinden 2 ay geçmedi hamileyim diye ağlaya ağlaya geldi okula. aldıracam diye tutturmuştu. öyle diller döktük vazgeçirdik. 1 ay kadar oldu bebeği doğdu. şimdi annelik ne güzelmiş, bebeğim bir gün emmiyor diye kafayı yedim diye konuşuyor. eminim o bebeği hissettiğinde şu an düşündüklerin için pişman olacaksın.
kürtaj olayını sormuşsun. kendin istediğin için sana zor olmayacaktır. operasyon olarak güvenli bir yerde yaptırdıktan sonra hiç sıkıntı olmaz.sadece 10 dakikalık iş.sonrasında birazcık dinlenme sadece bu kadar. bana sorsan ben günlerdir acısını yaşıyorum. acaba sen de ilerde keşke diyebilir misin. her şeyi çok iyi düşün derim. karar senin kararın ancak bizim gibi bebeğini istemeden kaybedenleri düşün öyle karar ver. işine karışmak değil amacım.

Son düzenleme:
kızlar o hiç bişeyin farkında değil sanırım.psikolojisi ne durumda bilmiyoruz. şuan benimde öyle şeyler demek geçiyor ki içimden gözyaşlarımı tutamıyorum.ama yapmamız gereken onu vazgeçirmek.bunu yapmamalı.

paylaştıkların için çok tşk ederim. diğer insanlar gibi yargılamadan yazmışsın ben bir cani olmak istemiyorum . kesin zatende aldıracağım demedim sadece bilgi edinmek istemiştim. çünkü ben bebeğimi yetiştiriken büyütürken kimseye muhatç olmak istemiyorum. şuan yazdıklarını ağlayarak okudum ve yazdıklrın için çok tşk ederim. ben bir cana kıyamam ....

hilal sinirden elim ayağım titriyo yemin ederm okuyunca çok kötü oldum ben ilk evlendiim günden beri korunmadım hemen istedim çocukları çok seviodum eşimle zaten evlenmeden önce 10 sene çıktık herşeyi yaşadık sinema gezme tozma hemen bi aile olmak istedim meleğim 7.ayda geldi dünya benim oldu 3.5 aylıkken kaybettim 15.haftamda doğdu bacakalrımın arasından kayıp gitti o an dünya başıma yıkıldı hala da unutmuyorum onu bi gün çıkmadı aklımdan rabbimin hikmetinden sual olmaz hayırlısı böleymiş ama böle şeyler okuyunca dayanamıorum çok üzüldüm çokk

bebek rızkıyla gelir yapma allah aşkına. en yakın arkadaşlarımdan biri yeni evlendiklerinde her ikisinin de işi yokmuş. bebeği düşsün diye neler yapmış nerelerden atlamış. ama çok şükür bişey olmamış. o bebek doğdu arkadaşım atandı seneler sonra biliyor musun. rızkıyla geldi. onunla öğretmenevinde aylarca kaldı bebeğiyle eşi yoktu yanında, eşinin işi de yoktu. şimdi belalar okuyor kendine, defalarca kurban oluyor bebeğine.3 yaşında. sende bunları yaşama. gel aklını başına al ve yapma. bu kadar insan boş konuşmuyor.

canım bizi bizden iyi kimse anlayamaz. ellerim titriyor şuan yazarken. ama ona yardımcı olmamız lazım. ne yaptığını ne düşündüğünü bilmiyor. bi bilse bizlerin yaşadığını, içimizdeki acıları, bi yaşasa evladını kaybetmenin acısını demezdi bunları düşünmezdi. gelin vazgeçirelim onu,pişmanlıklarından da günahlarından da koruyalım yardım edelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…