Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

en doğru kararı vcermişsin bak biz eşimle evlenirken kimse yardımcı olmadı herşeyi kendimiz yaptık iki aileninde katkısı olmadı şimdi eşimin çalıştığı yerde sürekli işçi çıkarma olayı var benim eşim memur kadrosunda ve herşeyi duyuyo bilio bu yüzden mide hastası oldu ben desen özel sektördeyim ne olcağı belli diil en ufak bi hatada harcıolar 3 kişinin yaptıı işi yapıorum ve bebek olursa çıkmayı düşünüorum ikimizde işsiz kalsak bi kuruş para vercek insan yok arkamızda ama biz yinede istiyoruz neler yapıoruz olsun diye bi bilsen sakın yapma yargılamak değil amacımız sadece üzüldük senin adına ve kızdık sen kendini dinle elini karnına koy konuş onunla senin yerinde olmak için neler vermezdim nelerrrr

en doğru kararı vcermişsin bak biz eşimle evlenirken kimse yardımcı olmadı herşeyi kendimiz yaptık iki aileninde katkısı olmadı şimdi eşimin çalıştığı yerde sürekli işçi çıkarma olayı var benim eşim memur kadrosunda ve herşeyi duyuyo bilio bu yüzden mide hastası oldu ben desen özel sektördeyim ne olcağı belli diil en ufak bi hatada harcıolar 3 kişinin yaptıı işi yapıorum ve bebek olursa çıkmayı düşünüorum ikimizde işsiz kalsak bi kuruş para vercek insan yok arkamızda ama biz yinede istiyoruz neler yapıoruz olsun diye bi bilsen sakın yapma yargılamak değil amacımız sadece üzüldük senin adına ve kızdık sen kendini dinle elini karnına koy konuş onunla senin yerinde olmak için neler vermezdim nelerrrr

sana çok teşekkür edrim. ben ona kıyamam.............

bak derya burdaki insanlar ben de dahil öyle kötü şeyler yaşıyoruz ki. kimse yapacağın şeyi onaylamaz bu çok normal.bebeğimizi kaybettiğimizde yaşadığım acıyı tarif edemeyiz. o bebek seni kimseye muhtaç etmez, evi bereketlendirir yapma allah aşkına. hepimiz yeni bir bebek için uğraşıyoruz,dualar ediyoruz. sen kıyma bebeğine. allahım seni en güzel şeyle annelikle ödüllendirmiş.

Topiği aç oku baştan sona kararını verirsin.Bol şans. Mucie gibi bişi gelmiş başına.

Son düzenleme:

Dery kardeşim, öncelikle sanırım düşünme sürecindesin. Ben de sana örnek veryim. Benim kız kardeşim 16 yaşında evlendi. 17 de anne oldu. Eşinin işi yoktu, cahildi tekrar hamile kaldı ve aldırdı bebeğini. Üüzldü . Sonra 2 ay sonra yine hamile kaldı ne bilsin 17 yaşında cahillik. Bu sefer aldırmadı. Kızı spina bfina hastası doğdu. Ayak gelişimi zayıf. 14 yaşında aksayarak yürüyor bir bacağı daha ince.Bu belki de bir ceza. Sakın kıyma canım bebeğine. Diğer dünyada önüne yemek için getirilirmiş. Ben de dün menopoza yaklaştığımı öğrendim ve acile tüp bebek yaptırmam lazım. Her şey insanlar için. O karnında kıpırdadığında vazgeçmenin mutluluğunu yaşayacaksın. Canım kardeşim cahillikle sakın yapma. Doğru karaın bu olduğunu zaman sana gösterecektir...

Kızlar ben çok kötü oldum ağlıyorum sinirlerim bozuldu böyle şeyler okumak bile çok yıprattı beni ezanlar okunuyo allahım nolur meleğimin kardeşini nasib etsin bana elim ayağım titriyo sabahtan beri deli gibi ağrım var ve bu beni mutlu ediyo allahım hepimizin yardımcısı olsun

Annen olsaydım ben kızım için demek bu kadar anlamsızım diye düşünürdüm.

Canım bu cümlen beni bitirdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....

bebeğine sıkı sıkı sarıl.öyle güzel bir duygu ki annelik 2 ay yaşadım ama dünyalara değerdi. 6.haftada sadece beyaz bi kese gördüm. o ultrasyon resmi benim için dünyanın en güzel fotoğrafıydı. kalp atışını pıt pıtlarını bile duyamadan kaybettim onu. şu an öyle zor ki onsuz hayat. tekrar istiyorum bebeğimi en kısa zamanda. ona çok iyi bak, bikaç ay sonra iyiki yapmamşım diyeceksin.

Topiği aç oku baştan sona kararını verirsin.Bol şans. Mucie gibi bişi gelmiş başına.

Deryaaaaaaaaaaaa, Hellonun dediği gibi yap. Eminim bu kararı vermen için belli zamanın vardır. O zaman gözyaşları içinde bebeğin senin için dünyanın en anlamlı varlığı haline gelecek.

canım benim inan bende aynıyım, duygu patlaması yaşıyorum.onu çooooook özledim. ağrıların geçmesin diyecem neredeyse. bize güzel haberlerini ver de en kısa zamanda teyzeleri mutlu olsun, umut ışığı olsun bize..

chnb :)

sornadan sildim yazdığımı kime ne yazıyorsun dedim.
Kardeşinin sınavıda büyük olmuş mevlam yardımcısı olsun.
Menapoz rezerv sonucuna göre sen mi yorumladın dr mu dedi? Naptı dr aradı mı seni, erkene alcakmıymış reglini.

valla bende ağrı geçmesin diye dua edioyorum çünkü hamileykende böle ağrım oluyodu ilk zamanlarda:)seninde az kaldı kuzum vakit hemencik geçio

nazlım

yazmıyım dedim eşim erken geldi interneti bulunca kızlara bakim dedim arkadaş nerden baktım.

Kızım sen niye ağlıyorsun demiym diyorum duramıyorum. Nazlım senin bebeğin olmuyor değil olacak zamanı var. Korkun var mı olmayacak bir daha diye yok, dr tstler herşey yolunda yapma gözünü sevim.
Allahım ya delinin teki kuyuya taş attı bin akılı çıkaramadı misali. Bırka ya naparsa yapsın.
Malesef anlıyorum seni ya şu Senem'in bana aceleci kuzu dediği cevabı bulsamda sana göndersem, ağlayarak gitme eve. eniştemede yazık adamda hasta bir yandan.
İnşallah kity demesi kolay çocuğu karnında diye düşünmüyorsundur. 9 ay bekledim ben tam 9 ay. Şimdide sağlıkı kucağıma alıp büyütebilecek miym diye korkularım var hemde nasıl bilsen. Hamile kalmakla iş bitse keşke kuzu yapma kendini üzdün diye kızıyorum sana, kızacaksanda kız.

Amin canım haftaya yine ameliyatı var. Çok üzülüyorum ona. Kardeşim çok uğraştı. Sonradan 32 yaşında yine anne olmak istedi 3. kez çünkü çocuktu anne olduğunda. Bu seferde bebeğin 9 haftalık kalbi durdu. Çok üzüldü.Sonrada şükür yeniden hamile kaldı ve bir oğlu var 9-10 aylık şimdi. Canım 0.3 en alt sınır. Rezervlerim çok azmış. MEMORİALDEKİİ DR DEMİŞTİ ZATEN FAZLA BEKLETME REZERVİN İYİ DEĞİL DEMİŞTİ BEN DE TİCARİ NEDENLERLE DİYE Mİ DEDİ DİYE ŞÜPHELENMİŞTİM. Menopoza tam ne zaman belli değil ama çok uzak bir zaman değildir. Halam 38 de babannem 37 de girmiş. Malm ben de 35 yaşındayım. Allah a şükür yine de. Bir evladım var nasip ederse bir tane de daha olsun diye mücadelem...

fikirlerini yaşadıklarını paylaştığınız için teşekkür ederim.
haftaya bugün gidip onun kalp atışlarını dinlemek istyorum. eşim kız çocuk istyor
bakmıştım birkaç tane ama şimdi daha hevesli bir şekilde bakıcam ...

canım inş herşey çok güzel olur, ank da yaşıyosun galiba ? bende ank dayım.
sisme yataklar bizim calismalara dayanmiyor bence

ya bugun topik ne sessiz
evet çok sesszmiş, arkadaş sayesinde ses gelmiş, biz keyfi kürtaj olduk ya hani !
yazacağın konuyu önce oku, sonra yaz.senin elinin kiri olan, başkalrı için ulaşılamaz olabilir.bende arkadaşları katılıyorum.ayrıca bu karar sana ait değil, babası var.kendi başına yapmadıysan kendi başınada yok edemezsin.Allah değilsin onun bahşettiği canı almak senin haddin değil.kusura bakma hakettin.

ana rahmine dustugu anda ruhu verilir diyor bazi alimler... onun bir ruhu var ayni senin ki gibi? bende istemeden hamile kalmistim kaza ile , ama aldirmak aklimdan bile gecmedi, sadece korktum esimden ayriydim yalniz basima nasil hamilelik geciririm ,esim gelene kadar bebek cok tan dogmus 7 8 aylik olmus olcakti..cok uzulmustum ama yinede ona baglandim iyi seyler dusundum, ben yalnizdim rabbim yalniz kalmiyim diye onu yolladi bana diye dusundum... geceleri cok korkuyordum bazen uyanip anne diye bagirdigim cok olmustur ama simdi dedim simdi!! bebegim var karnimda yalniz degilim korkmama gerek yok...o kadar baglandim ki ona ! bana umut oldu her animda... ama sonra gitti

sende baglanicaksin o bebege , hic bir anne bebegine kiyamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…