paylaştıkların için çok tşk ederim. diğer insanlar gibi yargılamadan yazmışsın ben bir cani olmak istemiyorum . kesin zatende aldıracağım demedim sadece bilgi edinmek istemiştim. çünkü ben bebeğimi yetiştiriken büyütürken kimseye muhatç olmak istemiyorum. şuan yazdıklarını ağlayarak okudum ve yazdıklrın için çok tşk ederim. ben bir cana kıyamam ....
paylaştıkların için çok tşk ederim. diğer insanlar gibi yargılamadan yazmışsın ben bir cani olmak istemiyorum . kesin zatende aldıracağım demedim sadece bilgi edinmek istemiştim. çünkü ben bebeğimi yetiştiriken büyütürken kimseye muhatç olmak istemiyorum. şuan yazdıklarını ağlayarak okudum ve yazdıklrın için çok tşk ederim. ben bir cana kıyamam ....
bebek rızkıyla gelir yapma allah aşkına. en yakın arkadaşlarımdan biri yeni evlendiklerinde her ikisinin de işi yokmuş. bebeği düşsün diye neler yapmış nerelerden atlamış. ama çok şükür bişey olmamış. o bebek doğdu arkadaşım atandı seneler sonra biliyor musun. rızkıyla geldi. onunla öğretmenevinde aylarca kaldı bebeğiyle eşi yoktu yanında, eşinin işi de yoktu. şimdi belalar okuyor kendine, defalarca kurban oluyor bebeğine.3 yaşında. sende bunları yaşama. gel aklını başına al ve yapma. bu kadar insan boş konuşmuyor.
arkadaşlar merhaba
hamileyim ama daha çok yeni evli (2ay)olduğumuz için ve korunmamıza rağmen hamile kaldım .
ben daha evliliğime yeni alışırken hamile kaldığımı öğrendim. benim dışımda herkes çok sevindi .
şuan sırf eşim istyor die aldırmadım. ama çok erken .
belki diyeceksiniz bir sürü insan var çocuk için uğraşıyor o durumlarıda biliyorum.
ablam eşinden dolayı çocuğu olmuyordu alman hastanesinde onunla birlikte tüp bebek denemelerine gidiyordum.
ama nolur ban ayardımcı olun. ben daha anne olmaya hazır değilim.
kürtajdan sonra ne yaşanıyor nası oluyor .
bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Topiği aç oku baştan sona kararını verirsin.Bol şans. Mucie gibi bişi gelmiş başına.
Kızlar ben çok kötü oldum ağlıyorum sinirlerim bozuldu böyle şeyler okumak bile çok yıprattı beni ezanlar okunuyo allahım nolur meleğimin kardeşini nasib etsin bana elim ayağım titriyo sabahtan beri deli gibi ağrım var ve bu beni mutlu ediyo allahım hepimizin yardımcısı olsun
sana çok teşekkür edrim. ben ona kıyamam.............
canım benim inan bende aynıyım, duygu patlaması yaşıyorum.onu çooooook özledim. ağrıların geçmesin diyecem neredeyse. bize güzel haberlerini ver de en kısa zamanda teyzeleri mutlu olsun, umut ışığı olsun bize..
valla bende ağrı geçmesin diye dua edioyorum çünkü hamileykende böle ağrım oluyodu ilk zamanlarda:)seninde az kaldı kuzum vakit hemencik geçio[/QU
çok sevindim inşallah bebişin habercisidir. dediğin gibi geçecek inşallah. bende burda bağırcaaaaam. hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim diye inanıyorum.
chnb :)
sornadan sildim yazdığımı kime ne yazıyorsun dedim.
Kardeşinin sınavıda büyük olmuş mevlam yardımcısı olsun.
Menapoz rezerv sonucuna göre sen mi yorumladın dr mu dedi? Naptı dr aradı mı seni, erkene alcakmıymış reglini.
canım inş herşey çok güzel olur, ank da yaşıyosun galiba ? bende ank dayım.15 tatilde yani ocak sonu ankarada ayrıntılı iyi bir doktora görünüp test falan gerekirse yaptırmayı düşünüyorum. herhangi bir sıkıntı çıkmazsa tatil dönüşü başlıycaz çalışmalara. yani üzerinden 2 adet dönemi geçmiş olacak inşallah...umarım ilk aydan tutar. daha bi de o var(((
evet çok sesszmiş, arkadaş sayesinde ses gelmiş, biz keyfi kürtaj olduk ya hani !sisme yataklar bizim calismalara dayanmiyor bence
ya bugun topik ne sessiz
yazacağın konuyu önce oku, sonra yaz.senin elinin kiri olan, başkalrı için ulaşılamaz olabilir.bende arkadaşları katılıyorum.ayrıca bu karar sana ait değil, babası var.kendi başına yapmadıysan kendi başınada yok edemezsin.Allah değilsin onun bahşettiği canı almak senin haddin değil.kusura bakma hakettin.arkadaşlar merhaba
hamileyim ama daha çok yeni evli (2ay)olduğumuz için ve korunmamıza rağmen hamile kaldım .
ben daha evliliğime yeni alışırken hamile kaldığımı öğrendim. benim dışımda herkes çok sevindi .
şuan sırf eşim istyor die aldırmadım. ama çok erken .
belki diyeceksiniz bir sürü insan var çocuk için uğraşıyor o durumlarıda biliyorum.
ablam eşinden dolayı çocuğu olmuyordu alman hastanesinde onunla birlikte tüp bebek denemelerine gidiyordum.
ama nolur ban ayardımcı olun. ben daha anne olmaya hazır değilim.
kürtajdan sonra ne yaşanıyor nası oluyor .
bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?