kız allah canını almasın güldürdün beni :)ay sinirlendim bacım çocuum olmucak filan diye bi kaygım yok şükürler olsun daha yolun başındayım ben yazıyı okuyunca sinirlerim bozuldu güldürdün beni ama kız bana kız annemmmmmmmmmmmmmmm:)ablammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ağlamıom tamam geçti geçti kocama yansıtırmıyım kızımmm çalışma günü bugün halvet var :):)nazlım
yazmıyım dedim eşim erken geldi interneti bulunca kızlara bakim dedim arkadaş nerden baktım.
Kızım sen niye ağlıyorsun demiym diyorum duramıyorum. Nazlım senin bebeğin olmuyor değil olacak zamanı var. Korkun var mı olmayacak bir daha diye yok, dr tstler herşey yolunda yapma gözünü sevim.
Allahım ya delinin teki kuyuya taş attı bin akılı çıkaramadı misali. Bırka ya naparsa yapsın.
Malesef anlıyorum seni ya şu Senem'in bana aceleci kuzu dediği cevabı bulsamda sana göndersem, ağlayarak gitme eve. eniştemede yazık adamda hasta bir yandan.
İnşallah kity demesi kolay çocuğu karnında diye düşünmüyorsundur. 9 ay bekledim ben tam 9 ay. Şimdide sağlıkı kucağıma alıp büyütebilecek miym diye korkularım var hemde nasıl bilsen. Hamile kalmakla iş bitse keşke kuzu yapma kendini üzdün diye kızıyorum sana, kızacaksanda kız.
canım inş herşey çok güzel olur, ank da yaşıyosun galiba ? bende ank dayım.
evet çok sesszmiş, arkadaş sayesinde ses gelmiş, biz keyfi kürtaj olduk ya hani !
yazacağın konuyu önce oku, sonra yaz.senin elinin kiri olan, başkalrı için ulaşılamaz olabilir.bende arkadaşları katılıyorum.ayrıca bu karar sana ait değil, babası var.kendi başına yapmadıysan kendi başınada yok edemezsin.Allah değilsin onun bahşettiği canı almak senin haddin değil.kusura bakma hakettin.
nazlım
yazmıyım dedim eşim erken geldi interneti bulunca kızlara bakim dedim arkadaş nerden baktım.
Kızım sen niye ağlıyorsun demiym diyorum duramıyorum. Nazlım senin bebeğin olmuyor değil olacak zamanı var. Korkun var mı olmayacak bir daha diye yok, dr tstler herşey yolunda yapma gözünü sevim.
Allahım ya delinin teki kuyuya taş attı bin akılı çıkaramadı misali. Bırka ya naparsa yapsın.
Malesef anlıyorum seni ya şu Senem'in bana aceleci kuzu dediği cevabı bulsamda sana göndersem, ağlayarak gitme eve. eniştemede yazık adamda hasta bir yandan.
İnşallah kity demesi kolay çocuğu karnında diye düşünmüyorsundur. 9 ay bekledim ben tam 9 ay. Şimdide sağlıkı kucağıma alıp büyütebilecek miym diye korkularım var hemde nasıl bilsen. Hamile kalmakla iş bitse keşke kuzu yapma kendini üzdün diye kızıyorum sana, kızacaksanda kız.
fikirlerini yaşadıklarını paylaştığınız için teşekkür ederim.
haftaya bugün gidip onun kalp atışlarını dinlemek istyorum. eşim kız çocuk istyor
bakmıştım birkaç tane ama şimdi daha hevesli bir şekilde bakıcam ...
yok canım ankarada değilim ancak kırşehirliyim. tatilde memelekete gidince ankaraya da gidecem kontrol için. inşallah canım hepimiz için herşey çoooooooooooooooooooooook güzel olsun..
nazlım; aynen kııtty e katılıyorum.Yapma ya, böyle küçük bi darbede sarsılacaksak oooo.yarasını deşmek istemiyorum ama kıttynon dediği birşey vardı, eğer onun gebeliği dahada gecikseydi belki psikolojisi bizden çok daha farklı olurdu.olacak canım herşeyin bi vakti saati var, senki inançlı bi insansın en az benim kadar iyi biliyosun, yapma isyana varmasın.bunalıyosun arada tamam ama kızım daha senin 3. ayın be, o zman ceza, ben, atlas, karaları bağlayalım.chnb için hele boyut daha başka, bi kere oldu bi daha yapma.dirençli olmak zorundayız.kızcaksın belki bana ahkam kesiyosun diye ama psikolojininde bebeği getirmede bi boyutu var şeker :) zaten bu ay senin bebeğin gelecek ki
fikirlerini yaşadıklarını paylaştığınız için teşekkür ederim.
haftaya bugün gidip onun kalp atışlarını dinlemek istyorum. eşim kız çocuk istyor
bakmıştım birkaç tane ama şimdi daha hevesli bir şekilde bakıcam ...
anladım canım, inş herşey güzel olsun.
Chnb, selamlar.nasılsın ?
kızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar ...
takma canim strese girdikce , benim kocamla sabah yerde uyandigimizi hatirlaya kuzum başka bişeye daha sinirlendim aslında babam aradı borç istedi para lazımmış erkek kardeşimden istemiş o vermemiş babamın pek geri verme huyu yoktur malesefbende veremem kurban aldık ikimizde aöf ye gidioruz harç parası yatırdık 500 lira kira doğalgaz kıl yün benim doktor masraflarım şükürler olsun sorun yokda ben el evindeyim şimdi babama versem biliorum uzatcak etcek eşimle kavga etcem bu yüzden bide başkası için istiyo bi yanım yardımcı olamk istiyo benim durumumda belli of aslında buna canım sıkıldı daha fazl abu olayda üstüne tuz biber oldu
Karışığım canım benim. Bu test işleri benim çok canımı sıkıyor. Bir de bu rezerv işi çıktı. Sizler iyisiniz galiba bugün beni tek gülümseten Renkliatlasın yatak olayı oldu:))
Kızlar ben çok kötü oldum ağlıyorum sinirlerim bozuldu böyle şeyler okumak bile çok yıprattı beni ezanlar okunuyo allahım nolur meleğimin kardeşini nasib etsin bana elim ayağım titriyo sabahtan beri deli gibi ağrım var ve bu beni mutlu ediyo allahım hepimizin yardımcısı olsun
chnbcim, merkezler insanı aceleye getirir. iyi düşün, araştır derim.
sıkılıyorum canım ama şükür buna da. salonda yatıyorum gündüz. annem tv kolik. onun sayesinde izliyorum. gazete okuyorum. hamilelik kitabı okuyorum. en çok da uyuyuyorum.
akşam canım bişeyçekti, sipariş edecektik.canım dışarı çıkmak istedi. 12 gündür ilk kez çıktım.
candaş, sormuşsun. ing. öğretmeniyim ben.
diğer kızlar nasılsınız?
takma canim strese girdikce , benim kocamla sabah yerde uyandigimizi hatirlasalak salak saga sola baktigimizi hatirla neselen..
gulumsetebildiysem ne mutlu ben hala guluyorum insallah canim hayirlisi olsun , cok dusunme hersey olacagina variyor, elimizden bisey gelmez
takma canim strese girdikce , benim kocamla sabah yerde uyandigimizi hatirlasalak salak saga sola baktigimizi hatirla neselen..
gulumsetebildiysem ne mutlu ben hala guluyorum insallah canim hayirlisi olsun , cok dusunme hersey olacagina variyor, elimizden bisey gelmez
sülümana canım feda o olmasa çekilmez bu hayat canım kocam duaların kabul olsun canımmmmNazlım;Sakın ha üzme hiç birşey için kendini.Bu ay bebişimiz geliyor İnşallah.Mübarek ezan vaktinde rabbim gönlünden geçeni nasip etsin sana İnşallah.Üzüntü yok bu gece Sülüman halvete bekler
Deyayldr;İlk okuduğumda beynimden vurulmuşa döndüm.Ve çok sert tepki verdim biliyorum.Fikir almak istemiş olabilirsin.Ona kıyamayacakta olabilirsin ama bu topikte bebeğimi istemiyorum demek bile ağır bir hakaret gibi geliyor hepimize.Mucizenin kıymetini bil.Ve onu gerçekten hissettiğinde karnının içindeki mercimek kadar şey için nelere dikkat etmek isteyeceksin.Benim gibi dışarı çıktığında karnımdaki miniğim üşürmü diye düşünüp montunu sıkıca kapatacak kadar çok seveceksin onu.Hemde hiç görmediğin bebeğin için herşeyden vazgeçebilecek kadar ANNE olacaksın.
Amin canım haftaya yine ameliyatı var. Çok üzülüyorum ona. Kardeşim çok uğraştı. Sonradan 32 yaşında yine anne olmak istedi 3. kez çünkü çocuktu anne olduğunda. Bu seferde bebeğin 9 haftalık kalbi durdu. Çok üzüldü.Sonrada şükür yeniden hamile kaldı ve bir oğlu var 9-10 aylık şimdi. Canım 0.3 en alt sınır. Rezervlerim çok azmış. MEMORİALDEKİİ DR DEMİŞTİ ZATEN FAZLA BEKLETME REZERVİN İYİ DEĞİL DEMİŞTİ BEN DE TİCARİ NEDENLERLE DİYE Mİ DEDİ DİYE ŞÜPHELENMİŞTİM. Menopoza tam ne zaman belli değil ama çok uzak bir zaman değildir. Halam 38 de babannem 37 de girmiş. Malm ben de 35 yaşındayım. Allah a şükür yine de. Bir evladım var nasip ederse bir tane de daha olsun diye mücadelem...
kız allah canını almasın güldürdün beni :)ay sinirlendim bacım çocuum olmucak filan diye bi kaygım yok şükürler olsun daha yolun başındayım ben yazıyı okuyunca sinirlerim bozuldu güldürdün beni ama kız bana kız annemmmmmmmmmmmmmmm:)ablammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ağlamıom tamam geçti geçti kocama yansıtırmıyım kızımmm çalışma günü bugün halvet var :):)
chnbcim, merkezler insanı aceleye getirir. iyi düşün, araştır derim.
sıkılıyorum canım ama şükür buna da. salonda yatıyorum gündüz. annem tv kolik. onun sayesinde izliyorum. gazete okuyorum. hamilelik kitabı okuyorum. en çok da uyuyuyorum.
akşam canım bişeyçekti, sipariş edecektik.canım dışarı çıkmak istedi. 12 gündür ilk kez çıktım.
candaş, sormuşsun. ing. öğretmeniyim ben.
diğer kızlar nasılsınız?
anladım erken giriyorsunuz demek, benim ailemde de erken giriyor hatunlar. Şükür sağlığımız yerinde moral olsun diye dmeiyorum ben güç olacak ama olacak diye düşünüyorum. Tüp bebeği kim bulduysa allah razı olsun çok şükür dr lar elini çabuk tut diyor, :) umudumuz çok fazla.
iyi gül, cancan yolun başında olup hamile kalanlarımız da var malesef kıdemli olanlarımız da var, ama Candaş'ın dediklerine katılıyorum. Ağlıyorum diyince siz ben dayanamıyorum. Hadi bakalım akşam bol ateşli günler, biz kardeş kardeş yaşıyoruz artık :)
ingilizce öğrenebilmek için döktüğüm alınterini başka hiçbir şeyde dökmedim :) tebrik ediyorum. Canın ne çekti çok merak ettim malum oburum. Örgü örmeye başla bana anannemler kızmıştı hatırlarsan. Ben 2. bahar'ın tekrarını izliyorum bacım salya sümük tavsie ederim. Atv'De 2 de başlıyor. Çalışanların canı çekmeye.
iyi akşamlar Candaş'ım.
anladım erken giriyorsunuz demek, benim ailemde de erken giriyor hatunlar. Şükür sağlığımız yerinde moral olsun diye dmeiyorum ben güç olacak ama olacak diye düşünüyorum. Tüp bebeği kim bulduysa allah razı olsun çok şükür dr lar elini çabuk tut diyor, :) umudumuz çok fazla.
iyi gül, cancan yolun başında olup hamile kalanlarımız da var malesef kıdemli olanlarımız da var, ama Candaş'ın dediklerine katılıyorum. Ağlıyorum diyince siz ben dayanamıyorum. Hadi bakalım akşam bol ateşli günler, biz kardeş kardeş yaşıyoruz artık :)
ingilizce öğrenebilmek için döktüğüm alınterini başka hiçbir şeyde dökmedim :) tebrik ediyorum. Canın ne çekti çok merak ettim malum oburum. Örgü örmeye başla bana anannemler kızmıştı hatırlarsan. Ben 2. bahar'ın tekrarını izliyorum bacım salya sümük tavsie ederim. Atv'De 2 de başlıyor. Çalışanların canı çekmeye.
iyi akşamlar Candaş'ım.
minicikumut, hadi seninde az kaldı allah gönlüne göre versin canım...
hilalciğim, çabuk geçicek merak etme daha başındasın canım allah sabır versin bizler çok bekledik tabi kimimiz çok beklemedik inşallah onlardan olursun sende....
unuttuğum yoktur inşallah kızlar...hepinizi seviyorum....
derya arkadaş:
sanırım topiğin başlığını okudun ama idrak edemedin...malesef yazıyor ohh bee yazmıyor canım....buradaki herkezin kapanmayan yarasını bir kez daha kavlatmışsın ne yazıkki onlarında haklı olarak verdikleri tepki olumlu değil...canım sen elindekinin kıymetini bil onu veren allahım senden alırsa o zaman senin için yıkım olur...anneliğe hazır değilim diye bişey yoktur senin yaradılışında bu var zaten hazır değilimde ne demek yaa madem hiç asla istemiyorum düşüncesindeydin önlemini her yönden alsaydın yada yüce rabbim senin yaşantını biliyor bu bebeği sana mucize derdine deva ne bileyim iyi yönlü hayatının akışına güzellikler getirecek bir mucize olarak gönderdi niye böyle düşünmüyorsun...aldırmak kürtaj olmak hayattaki en kötü kelimeler o bir can sen kendi canına kıyabilirmisin? hayır peki neden neden bir başka varlığın canına kıyıyorsun...neyse daha fazla canını sıkmayayım sanırım kararınıda değiştirmişsin...hem eşin işsiz diye hep işsizmi kalacak...daha var bebeğin doğmasına 8 ay hamallık bile yapsa ekmek parası kazanır bu kadarınıdamı düşünemiyorsun...(hamallık dedimde yanlış anlaşılmasın sonuçta bu yolla ekmek parasını namusuyla kazanan bir çok insan var...ne mutlu onlara evlerine ekmek götürebiliyorlar...))doğuma yakın ver bana adresini sana bebek kıyafetleri yollarım canım zaten anne sütü vereceksin yani toplam en az diyeyim 1.5 yıl hiç birşeye ihtiyacın yok bu süre içindede eşin iş bulamayacaksa artık diyecek bişeyim yok canım...
bu arada gerçekten söylüyorum bebeğin doğmaya yakın adresini ver bebek kıyafeti göndereceğim sana ....
canım hayırlı olsun kararın. inşallah ilk denemede hayırlısıyla tutar ve kucağına alırsın inşallah.Canım benim AMH 0.3 çıktı. Ben de şöyle karar aldım tatilde deneyeceğim pgt li tüp bebek. Mevlam nasip etmezse bir kez daha deneyeceğim. Bir kez daha düşerse artık bu sayfayı kapatırım. Oğlum var şükür ona da derim. Çünkü ben 2 yıldır (yaklaşık) daha huzurlu bir gece uyuyamadım gerçekten...
Öyle canım benim Allah ne yazdıysao olur...
canım özellikle yazmadım hamile arkadaşların canı çeker diye. hoş öyle bulunmayacak bişey değil. özellikle sormuşsun yazayım, hamburger çekti canım. normalde fazla yediğim bişey değildir. her türlü yiyeyecek canım çekiyor bu aralar. tatlıdan, tuzluya, ekşiye. karışık.en çok kaynamış patates.anladım erken giriyorsunuz demek, benim ailemde de erken giriyor hatunlar. Şükür sağlığımız yerinde moral olsun diye dmeiyorum ben güç olacak ama olacak diye düşünüyorum. Tüp bebeği kim bulduysa allah razı olsun çok şükür dr lar elini çabuk tut diyor, :) umudumuz çok fazla.
iyi akşamlar Candaş'ım.
yatmak sıkıcı ama çalışmaktan bin kat iyi:)kızlar selamlar...
candaşım, burdaayım canım neler olmuş oralarda neler...eşin gelmiş gidiyor bile hadi gözün aaydın allah kavuştursun şimdiden...katı meyve sıkacağında hayırlı olsun bu arada ayrıca bebiş 1 yaşına gelene kadar ver meyve suyunu sonra posalı ver yoksa alışıyor posalı yemiyor ama bir yere giderken sıkıp koyacaksın biberonuna bu senin için süper olacak sabah kahvaltılarında ohhh ne rahatlık...
chnb, canım üzüldüm desemde bir yandan erken olmasına sevindim huzursuzsun hemde çok bunun farkındayım erken olması herşeyin daha çabuk yoluna girmesi ve huzura ermendir canım benim ...bende kızlar gibi hemen olacağı kanısındayım hayırlısıyla....bulantılarımı sormuşsun canım hala devam belki abarttığımı düşüneceksiniz ama değil bir kaçgündür bilgisayara yaklaşıp açmak istiyorum ama midem bulanıyor açamadım...çok ilginç şeyler oluyor canım bişey istiyor tam alacağım istediğim şeyi midem bulanıyor bırakıyorum...sağlıklı olsunda alıştım artık razıyım bulantılara...
nazlım,iğne yazasın kuzum inşallah bu ay hayırlısıyla olacak...
ceza nabersin canım?
minikler canım nasılsın, taşındınmı kusura bakma geçmişi okuyamadım...nasıl yeni ev doğalgazlımı oralar?
lonelines, canım yatmak gerçekten çok sıkıcı anlıyorum seni kızımda bende yatmıştım...şimdi kızım yatırmıyor:)) bugün hava çok güzeldi parka götürdüm onu 2 saate yakın oynadı çok mutlu oldu sonra dedimki kızım dışarda yemek istermisin olur anne dedi sonra yemek yedik onada çok sevindi...iyiki o var yoksa ben yattıkça dahada kötü oluyorum...günler bir şekilde geçiyor canım biraz daha sabır...
nuray, canım senin heyecanlı günler yaklaşıyor...allah kazasız belasız sevdiklerinize kavuşmak nasip etsin canım...ikili test yaptırdınmı canım varmı orda öyle birşey?
renkliatlas, allah sesini duydu gözün aydın canım...bu arada eylem yapanlardanda allah razı olsun dimi vesile oldular...
hellom, yaa al bendende o kadar...herkez bebek nasıl diye soruyor bana bu soru saçma geliyor ama :)) bende hep iyidir inşallah diyorum...sürekli bir korku var içimde aceba nasıl bir işaret arıyorum ama bulamıyorum canım bebeğim benim sakın bırakma beni diye dualar ediyorum...haftaya 2 li test var içimdeki korkuyu tahmin edersin...usg fobisi oluştu:)) senin kontrol ne zaman? guatr ne oldu? neden anadolu yakasına taşınacaksın? ev sizindi dimi? çok sordum galiba:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?