Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım bende pek sık giremeyince cevapları face^den yazdım, haberdar olalım diye

afiyet bal şeker olsun yarasın inşallah, bende evden çıkacak kadar gözünü döndüren ne acaba die merak ettim. Ben varya günlüğe gülüyordum hayatımda yemediğim kadar mandalina yedim aklın durur. Haftada 5 kilo falan rahat yiyorum. Dr ye bakalım dedi. Aldığım kilo 11,5 :) ben ayı gibi oldum insanlıktan harbiden çıktım ama kuçunami için değer diyorum. Kendine iyi bak sevgiler.

gunlukcum sana anlatmisken herkesede anlatms olayim canim :)
bugun dr randevum vardi. ben aslinda bugun yapar diyordum ikili testi. ama yapmadi. sadece ultrasona girdim ve bebisimi gordum. uyuyordu benimkide :))) cok tatliydi.. dr bir-iki karnimi oynatti uyandirdi onu. parmaklarini bile gorduk. kalp atisini disardan dinledik. 159 dedi dr. suyunda cok guzel dedi. yani hersey normal. 3 hafta sonra tekrar gidicem o zaman yapackmis testi.o zamanda 16 haftalik olmus olacagim. Aslinda bence yapmasi lazimdi ama niye yapmiyosunuz diye sormadim.. Benim dr bu calistigi klinikten ayriliyor hastaneye geciyor. Odasi hemen hastanenin icinde olacakmis. Boylesi daha iyi oldu hayirlisi olsun. Bebegimi iyi gordum ya bana yeter cok sukur..Tturkiyede hemen yapiyorlar hehalde. Insalah canim seninde hersey guzel cikar canim
yani gidene kadar dua ediyorum. insallah bebegim benimledir diye. Ne buyuk korkudur bu Allahim.
Bu arada topik sinirlenmis bugun biraz ama gecmis cok sukur. Bir arkadas yazmis aldiricam diye. Vazgecmis ama en iyi karari vermis. Ama dediginiz gibi burasi yanlis topik olmus onun icin. Hayirlisi olsun hakkinda..
Candasim aldigin yeni ciciler hayirli olsun canim gulegule kullan
Yanlis mi okudum Hellom tasinacakmisin ?????
Renkliatlas yatak olayina bende guldum canim yaa. Benim yatakta yerde biliyosun . hala alamadik Allah alamadik. Bende cok ustelemiyorum kocamda hic yanasmiyor masallah. Basini etini yemem lazim bi siralar yine onu istiyor :)))
Yeni arkadas var ben tanisamadim galiba. Hilal arkadasim topige hosgeldin diyemicem canim ama insallah senide en yakin zamanda hamisler arasinda gormek dilegiyle
Ceza nerelerrde goremiyorum ???
chnb, minikler, minicikumut,nazlim, daha arkadaslar var ama akila getiremiyorum sizler de iyisinizdir insallah opuyorum herkesi Allaha emanet olun

evet tanışamadık. ben de geldim ne yazık ki. burada olma sebebim kötü ama burda olmaktan çok memnunum.allah razı olsun arkadaşlar desteklerini hiç esirgemediler.beni de aldılar aralarına.umutlarımı artırdılar sağolsunlar. inşallah canım inşallah o güzel haberi ben de vermek için sabırsızlanıyorum.bebişinin sağlıklı olmasına çok sevindim.sonuna kadar seninle olsun ve kucağına sağ salim al inşallah..
.

günlük loneliness nuray güsel dilekleriniz için allah razı olsun hepiniz dualarımızdasınız güzel gebelikler geçirin inşallahhhhhh

kızlar günaydın herkese çalışmalar bitti doktor amcanın sözünü dinledik 3 te 3 yaptık şimdi bekleme zamanı rabbim hayırlısını versin herkese mutlu günler cumanız mubarek olsun

Herkese günaydın:101:

Sevgili Kıtty ve Nuray çok şükür iyiyim ben.Adetim bugün bitti gibi.Bundan sonraki süreçte denemeye başlayacağız.

Korkularım var benimde.Ya aynı şeyleri yeniden yaşarsam,yada hiç hamile kalamazsam diye ama kalbimi karartmamam gerekiyor.

Mutlu olmalıyım.Huzurlu olmalıyım.Şükür edecek onlarca şeye sahipken mızmızlanmamalıyım.

günaydın kızlar...

lonelines, canım bende çok oturunca kütük gibi oluyorum:)) bir tarafıma yatınca diğer tarafa geçerken çok kötü bir ağrı saplanıyor geçemiyorum tekrar aynı yerde kalıyorum ve böyle oluncada korkuyorum hep bişeymi oldu diye...ikili test haftaya canım aç karnına değil canım diğerindede yaptırmıştımya hatırlıyorum( zaten dr bu defada demedi aç karnına diye...gidince dr usg çekiyor o andaki değerlere göre yapılıyor usg mecbur yani sonra labaratuvara gidip kan veriyorsun...

nuray, canım burda 12 haftalıkken 2li test 16 haftalıkkende 3lü test yapıyorlar...sağlıklı olsunlarda canım drun en iyisini bilir tabiiki...

kürtajdan sonra hamile kalma olasiligi daha fazla diye biliyorum ben.. cünkü teyzemin kizi mayis ayinda kürtaj oldu ve haziran ayinda tekrar hamile kaldi.. simdi subatin sonunda dogum termin var

nur topu gibi bir oglumuz olacak

günaydın herkese, geçmişi okudum ama şimdi yazamıyorum.nasılsınız ?

Atlas, canım iyi ki doğdun, iyi ki arkadaşımız oldun.Nice mutlu senelere .. inş seneye kulağında ağlama ses(ler)i çınlasın, bez değiştirmekten burnun çürüsün hemşom :))

hahahahahaahahaaa cok saol baciiimmm hep birlikte yeni yaslarimiza bebekli girelim insallahhhhhhhhh....ben pazar gecesi gidiyorum , esim aldi biletimi...pazar gunu yumurtlama görunuyor..esim 30 aralikta yanimda olacak insallah, o gun atama yerim belli olacak, hamile kalirsam hamile oldugumda belli olur cifte mujde veririm belki

günlük, canım selamlar.nasılsın.çok sağıol, meyve sıkacağı içinde haklısın alışınca posalı yemiyolarmış, hepte alıştırmamak gerek .. sanki hamileyimde muhabbetime bak ya :))

günlük selam canım, teşekkürler, inş meyve sıkacağını o günerde kullanabilrim.dediğin sorunu yaşayan çokmuş, sonra bende sıkıntı çekmek istemem o yüzden ablamın sesine kulak veriyorum :) sen nasılsın ?

amin.. ayy canım hadi inş yaa :)) süper olur bu çifte süpriz, inş bu ay senin ayın olsunda asla unutma ömrünce, hoş herhangi bi zman diliminde de olsa unutmazsında özel olsun, düğünede koca göbekli git, 1 gün dinlen 2. günde doğur :))

hepi börtdey semaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım yeni yaşın sana ne istiyosan versin beee:)mutlu mutlu yıllarrrr kocaman öpücüklerrr

coook tesekkur ederim minnooslariiim

mutlu yıllar renkliatlas...istediğin herşey gönlünce olsun canım...

ayy bu gitme gelme olaylarını duyunca benide bir heyecan sarıyor...eşimin gelmesinede çok az kaldı hayırlısıyla allah herkezi kazasız belasız sevdiklerine kavuştursun inşallah içindede beni ve kocamı:))

candaşım, çok şükür iyiyim canım...niye öyle diyorsun canım inşallah o güzel günlerde gelecek...zaman hiç geçmiyormuş gibi ama geriye dönüp bak nasılda geçiyor...kızım doğduğunda hep büyüsede okul olaylarına bir girişsek diyordum ooo daha çok var diyordum ama bak 9 ay kaldı:))

saol caniim...Allah herkesi sevdigine kavustursun..biz ayrilik cok cektik, rabbim sevenleri ayirmasin

Kızlar sanırım bu ayda korunmak zorunda kalacağım.Dişimde apse oldu ve antibiyotik kullanıyorum.Ağzımın içi komple aftlarla dolu.İltihabı geçtikten sonra tedavisine bakacağım bu esnada hamile kalırsam risk oluşturabilir

Hamilelikten önce diş tedavisinin yapılması gerekiyor arkadaşlar.Özellikle çürük dişler gebeliğin sağlıklı devam etmesini engelleyecek noktaya varabiliyor.

Bakalım yumurtalama dönemine kadar halledebilirsem ne ala.Yoksa bizim umutlar Şubat ayına kalacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…