- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #12.001
kızlar selamlar...
candaşım, burdaayım canım neler olmuş oralarda neler...eşin gelmiş gidiyor bile hadi gözün aaydın allah kavuştursun şimdiden...katı meyve sıkacağında hayırlı olsun bu arada ayrıca bebiş 1 yaşına gelene kadar ver meyve suyunu sonra posalı ver yoksa alışıyor posalı yemiyor ama bir yere giderken sıkıp koyacaksın biberonuna bu senin için süper olacak sabah kahvaltılarında ohhh ne rahatlık...
chnb, canım üzüldüm desemde bir yandan erken olmasına sevindim huzursuzsun hemde çok bunun farkındayım erken olması herşeyin daha çabuk yoluna girmesi ve huzura ermendir canım benim ...bende kızlar gibi hemen olacağı kanısındayım hayırlısıyla....bulantılarımı sormuşsun canım hala devam belki abarttığımı düşüneceksiniz ama değil bir kaçgündür bilgisayara yaklaşıp açmak istiyorum ama midem bulanıyor açamadım...çok ilginç şeyler oluyor canım bişey istiyor tam alacağım istediğim şeyi midem bulanıyor bırakıyorum...sağlıklı olsunda alıştım artık razıyım bulantılara...
nazlım,iğne yazasın kuzum inşallah bu ay hayırlısıyla olacak...
ceza nabersin canım?
minikler canım nasılsın, taşındınmı kusura bakma geçmişi okuyamadım...nasıl yeni ev doğalgazlımı oralar?
lonelines, canım yatmak gerçekten çok sıkıcı anlıyorum seni kızımda bende yatmıştım...şimdi kızım yatırmıyor:)) bugün hava çok güzeldi parka götürdüm onu 2 saate yakın oynadı çok mutlu oldu sonra dedimki kızım dışarda yemek istermisin olur anne dedi sonra yemek yedik onada çok sevindi...iyiki o var yoksa ben yattıkça dahada kötü oluyorum...günler bir şekilde geçiyor canım biraz daha sabır...
nuray, canım senin heyecanlı günler yaklaşıyor...allah kazasız belasız sevdiklerinize kavuşmak nasip etsin canım...ikili test yaptırdınmı canım varmı orda öyle birşey?
renkliatlas, allah sesini duydu gözün aydın canım...bu arada eylem yapanlardanda allah razı olsun dimi vesile oldular...
hellom, yaa al bendende o kadar...herkez bebek nasıl diye soruyor bana bu soru saçma geliyor ama :)) bende hep iyidir inşallah diyorum...sürekli bir korku var içimde aceba nasıl bir işaret arıyorum ama bulamıyorum canım bebeğim benim sakın bırakma beni diye dualar ediyorum...haftaya 2 li test var içimdeki korkuyu tahmin edersin...usg fobisi oluştu:)) senin kontrol ne zaman? guatr ne oldu? neden anadolu yakasına taşınacaksın? ev sizindi dimi? çok sordum galiba:))
canım hayırlı olsun kararın. inşallah ilk denemede hayırlısıyla tutar ve kucağına alırsın inşallah.
inşallah rahat uyursun bundan sonra.
canım özellikle yazmadım hamile arkadaşların canı çeker diye. hoş öyle bulunmayacak bişey değil. özellikle sormuşsun yazayım, hamburger çekti canım. normalde fazla yediğim bişey değildir. her türlü yiyeyecek canım çekiyor bu aralar. tatlıdan, tuzluya, ekşiye. karışık.en çok kaynamış patates.
bu arada örgüden hiç anlamam. keşke anlasam. en son ilkokula giderken el bezi örüyordum. benim de el işinin hiç birine yeteneğim yoktur. herkesin yetenorumeği farklı. dil öğrenmek de yetenek.
annem evlilik programları izliyor canım. sabah da mügeci. bana masal gibi geliyor. uyuyorum çoğunlukla dinlerken.
bu arada eş durumu tayini bana yokmuş. ilk defa böyle bişey oluyor. saçmalamışlar iyice. hadi benim nispeten yakın da 200 km yol giden isanlar var. sadece il dışına açmışlar bu sefer.boşuna sevindim yani. hergün bişey değiştiriyolar, insan plan yapamıyor.
neyse sağlıklı olalımda hiç bişeyi kafaya takmıyorum.
gunlukcum sana anlatmisken herkesede anlatms olayim canim :)kızlar selamlar...
candaşım, burdaayım canım neler olmuş oralarda neler...eşin gelmiş gidiyor bile hadi gözün aaydın allah kavuştursun şimdiden...katı meyve sıkacağında hayırlı olsun bu arada ayrıca bebiş 1 yaşına gelene kadar ver meyve suyunu sonra posalı ver yoksa alışıyor posalı yemiyor ama bir yere giderken sıkıp koyacaksın biberonuna bu senin için süper olacak sabah kahvaltılarında ohhh ne rahatlık...
chnb, canım üzüldüm desemde bir yandan erken olmasına sevindim huzursuzsun hemde çok bunun farkındayım erken olması herşeyin daha çabuk yoluna girmesi ve huzura ermendir canım benim ...bende kızlar gibi hemen olacağı kanısındayım hayırlısıyla....bulantılarımı sormuşsun canım hala devam belki abarttığımı düşüneceksiniz ama değil bir kaçgündür bilgisayara yaklaşıp açmak istiyorum ama midem bulanıyor açamadım...çok ilginç şeyler oluyor canım bişey istiyor tam alacağım istediğim şeyi midem bulanıyor bırakıyorum...sağlıklı olsunda alıştım artık razıyım bulantılara...
nazlım,iğne yazasın kuzum inşallah bu ay hayırlısıyla olacak...
ceza nabersin canım?
minikler canım nasılsın, taşındınmı kusura bakma geçmişi okuyamadım...nasıl yeni ev doğalgazlımı oralar?
lonelines, canım yatmak gerçekten çok sıkıcı anlıyorum seni kızımda bende yatmıştım...şimdi kızım yatırmıyor:)) bugün hava çok güzeldi parka götürdüm onu 2 saate yakın oynadı çok mutlu oldu sonra dedimki kızım dışarda yemek istermisin olur anne dedi sonra yemek yedik onada çok sevindi...iyiki o var yoksa ben yattıkça dahada kötü oluyorum...günler bir şekilde geçiyor canım biraz daha sabır...
nuray, canım senin heyecanlı günler yaklaşıyor...allah kazasız belasız sevdiklerinize kavuşmak nasip etsin canım...ikili test yaptırdınmı canım varmı orda öyle birşey?
renkliatlas, allah sesini duydu gözün aydın canım...bu arada eylem yapanlardanda allah razı olsun dimi vesile oldular...
hellom, yaa al bendende o kadar...herkez bebek nasıl diye soruyor bana bu soru saçma geliyor ama :)) bende hep iyidir inşallah diyorum...sürekli bir korku var içimde aceba nasıl bir işaret arıyorum ama bulamıyorum canım bebeğim benim sakın bırakma beni diye dualar ediyorum...haftaya 2 li test var içimdeki korkuyu tahmin edersin...usg fobisi oluştu:)) senin kontrol ne zaman? guatr ne oldu? neden anadolu yakasına taşınacaksın? ev sizindi dimi? çok sordum galiba:))
gunlukcum sana anlatmisken herkesede anlatms olayim canim :)
bugun dr randevum vardi. ben aslinda bugun yapar diyordum ikili testi. ama yapmadi. sadece ultrasona girdim ve bebisimi gordum. uyuyordu benimkide :))) cok tatliydi.. dr bir-iki karnimi oynatti uyandirdi onu. parmaklarini bile gorduk. kalp atisini disardan dinledik. 159 dedi dr. suyunda cok guzel dedi. yani hersey normal. 3 hafta sonra tekrar gidicem o zaman yapackmis testi.o zamanda 16 haftalik olmus olacagim. Aslinda bence yapmasi lazimdi ama niye yapmiyosunuz diye sormadim.. Benim dr bu calistigi klinikten ayriliyor hastaneye geciyor. Odasi hemen hastanenin icinde olacakmis. Boylesi daha iyi oldu hayirlisi olsun. Bebegimi iyi gordum ya bana yeter cok sukur..Tturkiyede hemen yapiyorlar hehalde. Insalah canim seninde hersey guzel cikar canim
yani gidene kadar dua ediyorum. insallah bebegim benimledir diye. Ne buyuk korkudur bu Allahim.
Bu arada topik sinirlenmis bugun biraz ama gecmis cok sukur. Bir arkadas yazmis aldiricam diye. Vazgecmis ama en iyi karari vermis. Ama dediginiz gibi burasi yanlis topik olmus onun icin. Hayirlisi olsun hakkinda..
Candasim aldigin yeni ciciler hayirli olsun canim gulegule kullan
Yanlis mi okudum Hellom tasinacakmisin ?????
Renkliatlas yatak olayina bende guldum canim yaa. Benim yatakta yerde biliyosun . hala alamadik Allah alamadik. Bende cok ustelemiyorum kocamda hic yanasmiyor masallah. Basini etini yemem lazim bi siralar yine onu istiyor :)))
Yeni arkadas var ben tanisamadim galiba. Hilal arkadasim topige hosgeldin diyemicem canim ama insallah senide en yakin zamanda hamisler arasinda gormek dilegiyle
Ceza nerelerrde goremiyorum ???
chnb, minikler, minicikumut,nazlim, daha arkadaslar var ama akila getiremiyorum sizler de iyisinizdir insallah opuyorum herkesi Allaha emanet olun
günaydın herkese, geçmişi okudum ama şimdi yazamıyorum.nasılsınız ?
Atlas, canım iyi ki doğdun, iyi ki arkadaşımız oldun.Nice mutlu senelere .. inş seneye kulağında ağlama ses(ler)i çınlasın, bez değiştirmekten burnun çürüsün hemşom :))
hahahahahaahahaaacok saol baciiimmm hep birlikte yeni yaslarimiza bebekli girelim insallahhhhhhhhh....ben pazar gecesi gidiyorum , esim aldi biletimi...pazar gunu yumurtlama görunuyor..esim 30 aralikta yanimda olacak insallah, o gun atama yerim belli olacak, hamile kalirsam hamile oldugumda belli olur cifte mujde veririm belki
amin.. ayy canım hadi inş yaa :)) süper olur bu çifte süpriz, inş bu ay senin ayın olsunda asla unutma ömrünce, hoş herhangi bi zman diliminde de olsa unutmazsında özel olsun, düğünede koca göbekli git, 1 gün dinlen 2. günde doğur :))
Eki Görüntüle 308141
Eki Görüntüle 308142
hepi börtdey semaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım yeni yaşın sana ne istiyosan versin beee:)mutlu mutlu yıllarrrr kocaman öpücüklerrr
mutlu yıllar renkliatlas...istediğin herşey gönlünce olsun canım...
ayy bu gitme gelme olaylarını duyunca benide bir heyecan sarıyor...eşimin gelmesinede çok az kaldı hayırlısıyla allah herkezi kazasız belasız sevdiklerine kavuştursun inşallah içindede beni ve kocamı:))
candaşım, çok şükür iyiyim canım...niye öyle diyorsun canım inşallah o güzel günlerde gelecek...zaman hiç geçmiyormuş gibi ama geriye dönüp bak nasılda geçiyor...kızım doğduğunda hep büyüsede okul olaylarına bir girişsek diyordum ooo daha çok var diyordum ama bak 9 ay kaldı:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?