Kızlar sanırım bu ayda korunmak zorunda kalacağım.Dişimde apse oldu ve antibiyotik kullanıyorum.Ağzımın içi komple aftlarla dolu.İltihabı geçtikten sonra tedavisine bakacağım bu esnada hamile kalırsam risk oluşturabilir
Hamilelikten önce diş tedavisinin yapılması gerekiyor arkadaşlar.Özellikle çürük dişler gebeliğin sağlıklı devam etmesini engelleyecek noktaya varabiliyor.
Bakalım yumurtalama dönemine kadar halledebilirsem ne ala.Yoksa bizim umutlar Şubat ayına kalacak.
doktur hanım nasılsınız ayy bizim köyde böle sölüolar doktur hanım:)bebiş nasıl anlat bakimselamlar... herkesler iyidir inşallah. doğum günün kutlu olsun renkliatlascım. seneye bebişinle kutlarsın insallaahhh....
canım geçmiş olsun dediğin gibi yumurtlama dönemine kadar halledebilrseniz bu ayda denersin
doktur hanım nasılsınız ayy bizim köyde böle sölüolar doktur hanım:)bebiş nasıl anlat bakim
Öncelikle Renkliatlas doğumgünün kutlu olsun.Yeni yaşın sana güzeller güzeli bebek,yada bebekler getirsin
Nazlım hayırlısı Allahtan.Biraz kilo aldım gibide geliyor birazda zayıflamış olurum diye düşünyorum.
Dr. Alb;Korkmak hiçbirşeye çözüm değil.Korkma sakın.Bebeğin iyidir İnşallah.Yarın kalbinin atışınıda,bebeğinide göreceksin Allah'ın izniyle:114:
aa eşin mi geliyo :)) ne güzel :))inş sağlıcakla kavuşun ..mutlu yıllar renkliatlas...istediğin herşey gönlünce olsun canım...
ayy bu gitme gelme olaylarını duyunca benide bir heyecan sarıyor...eşimin gelmesinede çok az kaldı hayırlısıyla allah herkezi kazasız belasız sevdiklerine kavuştursun inşallah içindede beni ve kocamı:))
candaşım, çok şükür iyiyim canım...niye öyle diyorsun canım inşallah o güzel günlerde gelecek...zaman hiç geçmiyormuş gibi ama geriye dönüp bak nasılda geçiyor...kızım doğduğunda hep büyüsede okul olaylarına bir girişsek diyordum ooo daha çok var diyordum ama bak 9 ay kaldı:))
canım inş uzamaz diş olayından dolayı denemeler, ama bebeğin sağlıklı olması içinde 2 ay geç olsun güç olmasın dememek imkansız.Kızlar sanırım bu ayda korunmak zorunda kalacağım.Dişimde apse oldu ve antibiyotik kullanıyorum.Ağzımın içi komple aftlarla dolu.İltihabı geçtikten sonra tedavisine bakacağım bu esnada hamile kalırsam risk oluşturabilir
Hamilelikten önce diş tedavisinin yapılması gerekiyor arkadaşlar.Özellikle çürük dişler gebeliğin sağlıklı devam etmesini engelleyecek noktaya varabiliyor.
Bakalım yumurtalama dönemine kadar halledebilirsem ne ala.Yoksa bizim umutlar Şubat ayına kalacak.
sağol canım . walla ben iyiyim deli gibi bi göbeğim oldu. hocam progesteron şişliği o diyo. bana da teselli olyo işte:)) bebiş iyidir inşalah. yarın kontrolümüz var. çok korkuyorum kalp atımı yok diyecek diye. resmen bu gün çok huzursuzum canım. yarın sabah olsaydı bi( inşallah iyidir fındığım ya....
inşallah canım heyecanla bekliyorum yarını:)) Rabbim burdaki güzel yürekli herkesin gönlüne göre versin inşallah...
sağol canım . walla ben iyiyim deli gibi bi göbeğim oldu. hocam progesteron şişliği o diyo. bana da teselli olyo işte:)) bebiş iyidir inşalah. yarın kontrolümüz var. çok korkuyorum kalp atımı yok diyecek diye. resmen bu gün çok huzursuzum canım. yarın sabah olsaydı bi( inşallah iyidir fındığım ya....
Daha geçmişe bakamadım kızlar.
Renkliatlas canım doğum günün kutlu olsun...
Drciğim güzel haberlerle gel inşallah...
Minicikumut hamilelikte içilenlerden kullan istersen...
Günlük haklısın canım uzatmak da beni kötü yapıyordu belki böyledir hayırlısı. Belki bir ikizimiz olur değil mi:)) Geçmişi de telafi eder belki de benim için:)) Eşin geliyor sanırım ne güzel...
Ben şu Amh nedeniyle şubatta tüp bebek yaptırıyorum pgt li. Dualarınızda bana da yer verin kızlar... Şu ana adeti geciktireceğiz oğlanın okulundan ve benim sınav haftamdan dolayı. İnşallah her şey çok güzel olacak artık:))
Geçmişe bir bakayım:))
ablam minicik umuta katılıyorum, ertelemek huzurunu kaçırır.en güzeli bu olur inş ve bebeğine kavuşursun, adeti erken olman için bi yol varmıymış ? benim çalışmalr bitti, 14.günde yumurtladım yine, sonrasında soldu çubuklarım :)Kızlar hiç yazmamışsınız bugün. Hemen bitti geçmiş:))
Nazlım, Candaş siz nasılsınız? Nazlım çalışmalarda, Candaş da öyledir sanırım. Candaş belli oldu mu yumurtlama günün...
Chnb;ablacım en doğru karar diye düşünüyorum.Beklemek,bazı şeyleri ertelemek uykusuz gecelerinin sayısını çoğaltmaktan başka birşeye yaramayacaktır.
Benim dişci korkum şu anda benim hamile kalmama engel olacak.Çünkü dişlerim sağlıksız ve tedavi görmeleri gerekecek.Pazartesi doktora görünüp en kısa sürede hallettirmeye çalışacağım.
Tüp bebek sonucunda ikizlerimiz olursa ne güzel olur.Topiğimizde ikizimiz yok çünkü
Yeni yıl yaklaşıyor bir yandan kızlar varmı değişik planlar,programlar?
Birde hediye olayı var tabi
Eşim bir Konaktan yer ayırtmış hem eğlence hemde kalmak için ama ben evimizde olmak istiyorum.Bu bizim başbaşa ilk yılbaşımız olacakVe evimizde olacağız.
Günler su misali akıp gidiyor..Günler,haftalar,aylar derken 2011'de bitti
ah ablacımmm alah rast getirsin inşallah vakit saat belli oldu demek hadi bakalım dualarımız seninle umudun hiçbitmesin herşey güzel olacakkkkkkk
Chnb;ablacım en doğru karar diye düşünüyorum.Beklemek,bazı şeyleri ertelemek uykusuz gecelerinin sayısını çoğaltmaktan başka birşeye yaramayacaktır.
Benim dişci korkum şu anda benim hamile kalmama engel olacak.Çünkü dişlerim sağlıksız ve tedavi görmeleri gerekecek.Pazartesi doktora görünüp en kısa sürede hallettirmeye çalışacağım.
Tüp bebek sonucunda ikizlerimiz olursa ne güzel olur.Topiğimizde ikizimiz yok çünkü
Yeni yıl yaklaşıyor bir yandan kızlar varmı değişik planlar,programlar?
Birde hediye olayı var tabi
Eşim bir Konaktan yer ayırtmış hem eğlence hemde kalmak için ama ben evimizde olmak istiyorum.Bu bizim başbaşa ilk yılbaşımız olacakVe evimizde olacağız.
Günler su misali akıp gidiyor..Günler,haftalar,aylar derken 2011'de bitti
ablam minicik umuta katılıyorum, ertelemek huzurunu kaçırır.en güzeli bu olur inş ve bebeğine kavuşursun, adeti erken olman için bi yol varmıymış ? benim çalışmalr bitti, 14.günde yumurtladım yine, sonrasında soldu çubuklarım :)
bizde eşimin evinde oluruz galiba, her sene benim evimdeyani kurduğumuz evdeyiz, bu yıl oraya giderim ben.dışarıda çok pahalı herşey, hoş olsada orda 1 tane bile bar yok ya.içmem bende ama eğlence içinde bara gidilir, cafe 1 tane.üstelik bayağı sosyetede bi şehir, neyse en güzeli ev.ama ben anlamadım yer ayırttıysanız nasıl evde olcaksınız ? en güzel yılbaşınız olack desene :)) hayırlı yıllar olur inş
İnşallah hepimiz için öyle olur canlarım...
Öyle canım bu seferde rezervleri daha datakarım yaza kadar. Mutsuz olurum. Kararım belli. Pgt li tüp bebek inşallah tutar. Tutmazsa dadoğal yolla deneyeceğim.Allah büyük. Eşinle güzel yıllar göresin inşallah. Ablan nasıl bu arada?
Canım beraberdiniz di mi o dönemde:)) İnşallah tutmuştur bu ay. Canım bir hap verdi bu hapı adeti tatile gelenler de kullanıp geciktirebiliyor. Günde 3 tane. Adete 3 gün varken kullanıyorsun. Geciktirmek istediğin her gün için 3 tane. Sabah öğle akşam. En fazla 10 gün geciktirebilirsin. Biz de öyle yapacağız. Sonra takiplerim yapılacak burada ve sonra tüp bebek için İstanbula...
Candaşcığım benim adım Kübra
Chnb;İnşallah eşlerimizle iki dünyadada sonuna kadar beraber olalım ablacım.Ablam iyi çok şükür işe başladı ama bu seferde mide bulantıları başladı.Yine rapor alacağa benziyor.Benim miniğim bugün 8 haftalık oldu Allah'ın izniyle
Haftasonu giremeyebilirim.Pazartesiye kadar kendinize iyi bakın hanımlar.O güne kadar İnşallah hepinizden güzel güzel haberler gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?