Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
renkli canım iyiki doğdun mutlu yıllarrr ben nazlı kadar ilerletemedim pastam ve çiçeklerim yok sadece güzel dilekler yolluyorum al yeni yaşında kucağın bunlarla dolsun
dr. alp canım inşallah yarın pıtpıtları duyacaksın ve bize müjde vereceksin ben o sesi hiç duymadım o kadar merak ediyorumki bir taraftan iyiki duymadım o zaman yokluğunu alışmak tekrar umutlanmak daha zor olurdu benim için diyorum bir taraftanda onu hissetmek yetiyor ne kadarlık olduğu hiç önemli değil diyorum bana yarın hissetiklerini yaz olur mu nasıl bir ses olduğunu bana miniğini anlat olur mu
bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum kızlar bi garibim bugün bu evde son günümüz iki miniğimin üzüntüsünüde sevincinide yaşadığım evimizde son gecemiz ..
chnb ablacım allah umutlarını boşa çıkarmasın yaşadıklarının tesellisi ve azminin hediyesi sana ikizler yollasın inşallah..
nazlım candas ve ceza inşallah bu ay döllenme olmuştur ve sihirli yolculuğa başlamıştır bebekleriniz sırayla güzel haberlerinizi alırız inşallah tüm kalbimle istiyorum bunu çünkü burda ne kadar sık haber gelirse insanın içine o kadar umut doluyo istek geliyo....
günlük canım az kalmış eşinin dönmesine allah kavuştursun canım kızın nasıl uyku problemi devam ediyor mu miniğinide uyurken görmüşsün yanlış hatırlamıyorum değil mi biri uykucu biri uykusuz :)
hello canım bizim okulda bi bayan hoca hamişimize kilo almışsın deyip duruyo kızın morali bozuluyo aldımmı gerçek söyleyin felan diye o kilo aldın diyeni boğasım geliyor heralde alınacak içinizde bir can taşıyosunuz annesi onlara şimdiden rahat geniş bir ortam sunduğunuzu düşünün içerde daralıp sıkılmasınlar :) bu kilo aldın diyen kişinin önceden çok güzel fiziği varmış öyle övüyor kendini :):)şimdi ise okuldaki en göbekli bayan :) bende de göbek aldı başını gidiyor içi boş olmasına rağmen ben bile alıştım :):) sakın üzülme canım çınar bey seni zayıflatmasını da bilir
loneliness canım tayin olayına üzüldüm ama vardır bir hayır zaten bu dönemi raporla kapatacaksın kalıyor yarım dönem sonrasında ağustos atamalarında istersin inşallah gönlüne göre olur kendine iyi bak cnm
minicikumut bizim de ikinci yılbaşımız bu diğerinde bi arkadaşa davetliydik bunda da biz ağırlıycaz arkadaşları ben ve eşim özel günlerde tadımlık (1 kadeh) içki alırız ortama uymak için..

kızlar bugünlerde biraz gergnim ben hamile olduğumuda düşük yaptığımı da eşimin okulundan sakladık eşim izin alırken bile tahlil felan dedi ama niçin olduğunu sakladı görümcemin gelini eşimin okuldan arkadaşı ile komşu gitmiş yetiştirmiş o da tüm okula söylemiş eşimde çok sinir oldu öyle üzüldümki ağzına sakız yaptığı şey yengesinin acısı yarası ben onun yengesi oluyorum sonuçta yaş farkı olmasa bile biraz daha düşünceli davranmalıydı.. eşim sen bişey söyleme ben söylerim dedi sonra da bişey söylemeyelim allahından bulsun dedim ama içim içimi yemiyor değil insan bi arar sorar nasıl oldun die? iki gün önce el gibi faceden yazdı taşınacamı biliyo iyileştinmi yardım edeyim felan demez mi bir insan....

evi temizledik şükür ki temizdi zaten ev sahibi çıkarken temizlemiş banyoyu felan kilitlemişler işçiler batırmasın die ama heryer temizdi zaten üstünden temilemek kolay oldu ama yinede bittim ( yarında bir yerleşirsem tamamdır hepinizi öpüyorum unuttuklarım varsa onlarada selamlar..

herkese hayırlı akşamlar kızlar,neler yapıyosunuz?dün kontrolüm vardı arkadaşlar çk şükür herşey yolundaydı,yavrum büyümüşş,450 gr olmuşş sağlıklıydı maaşallah,bu sevinçle dayanamadık kocamla gittik birazda alışveriş yaptık ,oğluşuma ilk defa bişiler aldım,beşik falanda baktık,allahım inşallah almakda nasip eder.

canım tebdili mekanda ferahlık vardır. hem kafan dağılır. yerleşmeyle falan uğraşırken.
insanlar düşüncesiz olabiliyor canım. insanı üzüyorlar.
malesef dedikodu fazla. ama heryerde böyle.
yeni evin ve yeni yıl sana uğur getirir inşallah. tüm olumuszluklar eski evinde kalır. yepyeni bir sayfa açarsın.en geç baharda da tekrar hamile kalırsın inşallah.
tayin meselesini kafama takmıyorum canım. malesef herşey dört dörtlük olmuyor insanın hayatında. önemli olan sağlık, gerisi bir şekilde halledilir. Allah dermansız dert vermesin. zaten az önce baktık listeelr açıklanmış. bir tane tercih edebileceğim yer yok. hepsi zaten benim şu an gittiğim mesafede ve köy. benim şu an en azından merkez ve anadolu lisesi. yazın bi daha şansımı denerim ama burda da öyle bir doluluk var ki anlatamam.çıkması zor yani. ücretsiz izin de zor gibi görünüyor, çünkü benim maaş ev taksidine gidiyor. en azından az ders alırım maaş karşılığı sadece. hayırlısıyla o günler gelsin de çaresi bulunur bir şekilde. ama öğle tatillerinde eve gelip bebişimi emzirmeyi çok isterim.
sen de kafanı hiç bişeyciğe takma. biraz zamana ihtiyacın var sadece. inşallah güzel olacak herşey. olumlu düşün. olumlu örneklere bakmaya çalış. biliyorum çok zor.
kilo meselesine gelince ben de diğer bebekte aldığım kiloyu vermeden hamile kaldım. çünkü vitaminlerimi çoğunlukla kullandım hep. son ay hariç.o da kilo aldırıyor. ama dediğin gibi sağlığımızı etkilemedikçe kilo alımı hiç önemli değil. ilk 3ayda fazla almayın dedikleri için haftada bir falan tartınıyorum. ama elimden bişey gelmiyor, kiloya devam. 61le hamile kaldım. 63ü geçiyor, bazen 63.5a yaklaşıyorum.normalde 58 falandım. çok şükür yemekle aram iyi, tiksinme falan olmadı bişeyden. inşallah da olmaz.

maşallah canım.inşallah sonuna kadar iyi gider hep.ne heyecan dimi. inşallah biz de o günleri görürüz.

Geçmiş olsun. İnşallah tez zamanda tekrar kavuşursun bebeğine. İnsanın alışması çok zor oluyor. İnşallah fazla bekletmeden yeniden bu duyguyu yaşarsın...

Loneliness canım tayine üzülme dünyadaüzülecek çok şey var biliyorsun. Rabbim her şeyin iyisini nasip etsin bizlere...

Snau maşallah canım güzel haberlerini yaz hep böyle...

Minikler gözlerim doldu yazdıklarını okurken. İnşallah bu sefer miniğin gelecek seni bırakmamak üzere.

Evetnhaklisin alışması kabullenmesi cok zor..inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun...

kızlar herkese merhaba. geç kaldım kimsecikler kalmamaış.
renkliatlas doğum günün kutlu olsun canım. yeni yıl sana bütün istediklerini versin, şeker gibi bir sene geçir inşallah.

minicikumut geçmiş olsun canım. geç olsun da güç olmasın. inşallah sağlıkla ilgili problemlerin en kıısa sürede biter de alırız haberini.

dr. alb inşallah yarın güzel haberlerini alırız. içini ferah tut.

Wannabemumm çok geçmiş olsun canım. ben de yeni kaybettim bebeğimi. çok geçmiş olsun. allahım hepimize en kısa zamanda tesellimizi verir inşallah.

Loneliness tayin için üzülme, inşallah herşey yoluna girer.

minikler kolay gelsin umarım yorulmadan istediğin şekilde yerleşirsin yeni evine. yeni evinle birlikte bütün güzellikler senin olsun. yaşadaığın acıların hepsi geride kalır ve yeni evin bir bebişle süslenir inşallah.

chnb umarım çalışmalardan güzel sonuçlar alırsın. hayırlısı olur inşallah.

Son düzenleme:
mrb arkadaşlar bende 7 haftalıkta kalbi durdugu için malasef kuretaj olamk zorunda kaldım...3 yıl dan sonra hamile klamıştım...allahın mucizesiyle tam umutlarım tükenmişken oldu ama kaybettimmm.....hayırlısı olsun...inşallah hebimiz saglıklı bebkler alırız kuçagımıza...

Son düzenleme:
günaydın kızlarrr en sevdiğim günümdeyim cumartesi tatillllllll

miniğim yeni evin sana neler getirsin neler ooo saymakla bitmez :)huzur dolsun içi hep iyi anılarınız olsun inşallahh dedikoducularada üzülme değmez o insanlara herkesin ağzının payını verdim ben bu bebek meselesinden sonra eşimle bende hallettik o işi kimse bize bebek soramıyo şimdi:)o konuyla ilgili konuşamıo

aramıza yeni gelen arkadaşlar olmuş geçmiş olsun rabbim tekrarnı yaşatmasın inşallah alışma evresi zor gewçio yeniden umut etmeye başladıınızda yeniden dünayalr sizin oluyo allah yardımcınız olsun

kızlar ben yumurtam çatladımı çok merak ediorum bunu ziya beye gitmeden nasıl öğrenevbilirim:)

nasılsın canım yine ayaktamısın erkenden :)güzeller güzeli kızın nasıl

günaydın canım. evet yaşasın bugün cumartesi. inşallah oldu canım merak etme sen. yeni yıl bebişini getirecek inşallah.

Son düzenleme:
herkese günaydınnnnnnn..birkaç gündür yoktum çünkü bilgisyarda sorun vardı format atıldı..okuldanda giremedim..ne yaptınız bakem:)yeni gelişmele va mı:) az önce incir reklamını izledim ne güzel olmuş:)

selam kizlar benimde biraz moralim bozuk..- atama basvurusu icin mebbise giriyorum..basvuruu ekrani acilmiyor bana sanirim ayliksiz izindeyim diye.. il milli egitimi ariyorum onlar p.tesini bekle acilmazsa yine ara dediler. atama isteyebilirsin dediler.. dogum nedeniyle izinde olanlara aciliyormus.. ben kendi istegimle mazeretsiz ayrildim ya onda mi bilmiyorum..acilmazsa görev baslatmam lazim yetisir mi bilmiyorum duaa edin bana

canım atama modüllerinde genellikle sorun çıkıyor çok iyi biliyorum defalarca başıma geldi..yetişir canım ya üzme kendini..

kızlar ben bugün kontrole gittim klomenim bitmişti 2 yumurta oluyomuş 15 mm doktor pazartesi çatlar dedi bu ay iğnesiz deneyelim dedi ya çatlamazsa salıdan cumaya ilişki dedi hergün bide duphoston diye bi ilaç verdi çarşamba başla dedi bu ilacı niye verdiki bi fikriniz varmı iğne vursaydı daha iyimiydi acaba

canım atama modüllerinde genellikle sorun çıkıyor çok iyi biliyorum defalarca başıma geldi..yetişir canım ya üzme kendini..

saol canim...ama bana yanlislikla ayliksiz izin(dogum) yazmislardi aradim duzeltin (istek) yazin dedim.. duzeltirdim dogum yazarken aciliyordu basvuru.. istek olunca basvurmazsiniz diyo :2: sinir o0lmamak elde degil

adetinin kaçıncı günü gittin canım..maşallah 2 yumurtn var:) canım genelde çatllar pcos değilsen diye biliyorum...duphaston ne ilecı ki.progesteron falan mı?içeriği okudun mu?bende bilmiyorum ..bende çarşamba gitcem doktora..bakalım nasıl oldu yumoşlarım.
bu arada da benim adetim genellikle 6 gün sürer ama bu sefer 4 gün sürdü..neden acaba?

saol canim...ama bana yanlislikla ayliksiz izin(dogum) yazmislardi aradim duzeltin (istek) yazin dedim.. duzeltirdim dogum yazarken aciliyordu basvuru.. istek olunca basvurmazsiniz diyo :2: sinir o0lmamak elde degil

bende de 2 yıllık öğretmenken şey yazıyodu"1 yılınızı doldurmadığınız için tayin isteyemezsiniz"yapılan hatayı çok zor düzelttim.son gün başvuru yapabildim..düzelir merak etme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…