- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #12.061
adetinin kaçıncı günü gittin canım..maşallah 2 yumurtn var:) canım genelde çatllar pcos değilsen diye biliyorum...duphaston ne ilecı ki.progesteron falan mı?içeriği okudun mu?bende bilmiyorum ..bende çarşamba gitcem doktora..bakalım nasıl oldu yumoşlarım.
bu arada da benim adetim genellikle 6 gün sürer ama bu sefer 4 gün sürdü..neden acaba?
cezacım adetimin 11.günüydü bugün pcos değilim canım inşallah çatlarda bebişler gelir:))duphostonu adet olmak için içiyolarmış forumda bakındım bazı doktorlar klomenden sonrada vermiş herhalde hamile olamazsam adetim zamanında olsun diyemi nedir valla bende bilmiyorum.progesteronuda eğer hamilelik olursa başlıcaz düşük tehlikesine karşı dedi.hamilelik olmazsada gel bu sefer klomen artı çatlatma iğnesiyle deneriz dedi keşke bu ayda vursaydı iğne 4 gün aralıksız ilişki bu kış gününde hasta olcaz valla zaten kocişim hasta penisilin iğne vuruluyo doktora sordum iğneyi eşim vuruluyo dedim pek bi etkisi olmaz korkma dedi bazen benimde daha az sürdüğü oluyo adetimin canım merak etme bişey olmaz.inşallah çarşamba senin yumoşlarında büyür çatır çatır çatlar
inşallah canım tutar bu ay..geçen sefer hastalanmıştım ben:)duş al sabah sonra dışaı çık fena oluyo insan..benimde bugün bitti klomenim..bakalım bal tarçının faydası olacak mı?
günaydın herkeseee
kimsecikler girmemişnerdesinizzzzzzzzzzzzz
renkliatlas iyi yolculuklar canımmm
minikim Allah büyük, Çiğ insan denen bir tabir vardır bizimkilerin kullandığı öyle insanlar çok, Mevlam bilir işini. Sabır geçecek bu günlerr, hepimiz için aynı şey söz konusu, bende kürtaj olduğumu pek kimeyse söylememiştim sonra ben kuçunamiye hamile kalınca kayınvalidem sanki kendini garantiye almış gibi herkese söylemişti 1.bebeği düştü, hani öyle bir tavır vardı ki. bebek kaybetmek ayıp,ekisklik, sonradan hamile kaldım o eksiklik tamamlandı garantiledi kendini herkese söylemişti. Ne ayıp dimi?
Deminde bir arkadaşım aradı yeni doğum yaptı annesi ve kayınvalidesi sütü olmadığı için kızın üstüne üstüne gidiyorlarmış ağladı telefonda, düşünsene onlarda hamile kaldı çocuklarını kucaklarına aldılar senin benim jenüz bilemediğim duyguları tattılar yani o kızın ne çektiğini tahmin ediyorlardır ama ona rağmen konuşuyorlar.
Milletin ağzı torba değilki büzesin. Bizler o hatalara düşmeyelim.
Eve de tez zamanda yerleşirsin eşyaları içeri atmışsın ya, yavaş yavaş düzene girer bana göre taşınmak boya badana yapmak çok büyük temizlik oluyor, mis gibi oturmak nasip olsun.
herkese hayırlı akşamlar kızlar,neler yapıyosunuz?dün kontrolüm vardı arkadaşlar çk şükür herşey yolundaydı,yavrum büyümüşş,450 gr olmuşş sağlıklıydı maaşallah,bu sevinçle dayanamadık kocamla gittik birazda alışveriş yaptık ,oğluşuma ilk defa bişiler aldım,beşik falanda baktık,allahım inşallah almakda nasip eder.
çok sevindim canım, Güle güle giymek nasip olsun. Çok şükür.
herkese günaydınnnnnnn..birkaç gündür yoktum çünkü bilgisyarda sorun vardı format atıldı..okuldanda giremedim..ne yaptınız bakem:)yeni gelişmele va mı:) az önce incir reklamını izledim ne güzel olmuş:)
cici hoşgeldin, incir reklamı ne kı bilmiyorum ben, nasıl gidiyor. İyisindir bre
uzun bir aradan sonra yeniden merhaba herkese.
annemler cenaze için gelmişlerdi, yeni döndüler istanbul'a. sonunda evime döndüm, dinlenmeye fırsatım oldu. geçmişe biraz bakabildim. umarım hepiniz iyisinizdir. bende başkaca bir gelişme yok.
merhaba keyfin yok, ben kaçırdım kim vefat etti, Allah rahmet eylesin. Görüşürüz .
teyzemi kaybettik canım. uzun zamandır hastaydı. ALSydi hastalığı, yani iyileşmesi mümkün değildi. ama yine de çok zor geldi hepimize..
sen nasılsın? çınar nasıl?
Pepe ve hellokitycigim basiniz sagolsun allah sabirlar versin...
bende bu hafta teyzemi kaybettim hatta 1 hafta oldu. Bizede çok zor oldu çok seviyordum teyzemi. Allah rahmet eylesin.
Pepe ve hellokitycigim basiniz sagolsun allah sabirlar versin...
Güleç zuzaylı oglum iyi masallah tepinip duruyor yeri rahatkencanım çok teşekkür ederim. Yakışıklım nasıl?resmini görünce bende gülüyorum :))) maşallah.
Güleç zuzaylı oglum iyi masallah tepinip duruyor yeri rahatkenilk defa sehirlerarasi yolculuga ciktik oglumla dunden beri yollardayiz surtuyoruz oglumla babasi gezdiriyor bizi dun konyadaydik aksam afyona gectik kuzenimde kaldik simdi ankaraya geri donuyoruz... Çınar paşa nasil? Maclara gidebildiginize gore annesini uzmuyor hic masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?