günaydın kızlarrrr mutlu haftalar herkese
günyadın herkese,geçmişi okuyamadım çok yazmışsınız ama ya
minikler, görümcenin gelini üzmüş seni.etme bulma dünyası be kardeşim, eden bulur.belki bedelide ağır olur ama mutlaka bulur.önce vicdan ! düşünecek, sonuçta çocuk değil.ama senin canın sağolsun.herşey güzel olacak.bebeğini kucağına aldığında her derdin üstesinden onun sevgisiyle geleceksin, şimdi biraz güçsüzüz belki ama o zman tın yani.yardım teklifi de etmemiş ama böyle insanlar için normal davranış, allah bizleri öylelerine muhtaç etmesin inş ...
nasılsınız arkadaşlar ?
günaydın nazlım
günaydın candas
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr
bizim çalışmalar bitti artık yoruldum beee:)dinlenmeye geçtim artık bekleme zamanı bu ay 11-14-15--16-18. günler çalışma olmu oldu umarım işe yaramıştır
inşallah yaramıştır canım..14.ve15.günler iğneden sonraki günler dimi...ben daha start vermedim..nednse çok isteksizim..moralimde pek yok..2 gündür ruh gibi dolaşıyom evde..dün dışarı çıktık 1 saat dolaşmadan döndük....eşim kıyafet baktı ben yanında dolandım...hep tersi olur ya:)
günaydın cnım, nasılsın ?günaydın nazlım
günaydın candas
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr
bizim çalışmalar bitti artık yoruldum beee:)dinlenmeye geçtim artık bekleme zamanı bu ay 11-14-15--16-18. günler çalışma olmu oldu umarım işe yaramıştır
günaydın cnım, nasılsın ?
günaydın şeker, naber ? inş tutmuştur ya.benimki bence bu ayda pas, yeterli çalışma yapamamış olabilriz.
aman kuzum yaa bunun çalışmayla filan alakası yok rabbim ol desin adet günü bile yumurtlarsın:)biz yaptık 2 aydır sürekli çalışma noldu bebeği değil babayı aldık:)dün eşimin arkadaşı geldi 1.5 yaşında oğlu var eşim hiç kucağından düşürmedi nasıl güzel seviyo acıdım kocama :)ama dedim ki bi kez daha bu adam iyi bi baba olacak kadında çocuk şımardı diye köpek dedi ona ayyy içim gitti candaşş bağırdım kıza isteksizce ne biçim konuşuosun çocukla köpek denirmi daha yeni konuşmayı öğreniyo bunlarımı öğrensin dedm utandı sonra haklısın dedi ay bütün akşam sevdik çokda tatlı maşallah:)bende istiyom:)
öyle tabi, ol desin yeterki.canım iyi yapmışsın öğrensin tabi öyle konuşulmayacağını.inş sizinde evinizde o seslerin çınlamasına az kaldı, olacak inş..
aman kuzum yaa bunun çalışmayla filan alakası yok rabbim ol desin adet günü bile yumurtlarsın:)biz yaptık 2 aydır sürekli çalışma noldu bebeği değil babayı aldık:)dün eşimin arkadaşı geldi 1.5 yaşında oğlu var eşim hiç kucağından düşürmedi nasıl güzel seviyo acıdım kocama :)ama dedim ki bi kez daha bu adam iyi bi baba olacak kadında çocuk şımardı diye köpek dedi ona ayyy içim gitti candaşş bağırdım kıza isteksizce ne biçim konuşuosun çocukla köpek denirmi daha yeni konuşmayı öğreniyo bunlarımı öğrensin dedm utandı sonra haklısın dedi ay bütün akşam sevdik çokda tatlı maşallah:)bende istiyom:)
günaydın arkadaşlar, nasılsınız?
günaydın arkadaşlar, nasılsınız?
bu sene bi patlama var ya bize denk geldi dışarı çıkasım yok kafamı çevirsem hamile :)akrabalardan çoğu öyle eşler belli etmio ama biz anlıoruz onlarda etkilenio üzülüolar bende eşime çok üzüldüm ama nasıl seviyo bi görsen içten içten böledün alışverişe gittik dedim ya..forumdan içeri girer girmez ya herkes bi bebek arabası kullanıyo..yada hamile..birden hepsi karşımızdan gelince eşimin suratı düştü...üzüldüm bende onu öyle görmeye...
dün alışverişe gittik dedim ya..forumdan içeri girer girmez ya herkes bi bebek arabası kullanıyo..yada hamile..birden hepsi karşımızdan gelince eşimin suratı düştü...üzüldüm bende onu öyle görmeye...
sağolun arkadaşlar. çok şükür iyiyim.iyiyiz canım sen nasılsın kız kocaman olmuş senin bebiş maşallahhhhhhhhhhhhhhh sonsuz maşallahhhh iyisiniz dimi inş
bu sene bi patlama var ya bize denk geldi dışarı çıkasım yok kafamı çevirsem hamile :)akrabalardan çoğu öyle eşler belli etmio ama biz anlıoruz onlarda etkilenio üzülüolar bende eşime çok üzüldüm ama nasıl seviyo bi görsen içten içten böle
sağolun arkadaşlar. çok şükür iyiyim.
yazdıklarınızı çok iyi biliyorum.2.5 yıl yaşadım aynı duyguları. hep bakardım ben de çocuklu insanlara. biri bebek arabasında biri de alışveriş sepetinde oluyor bazılarının.yaşları yakın yakın oluyor. hep bakıp dua ederdim. Allahım bana da nasip et diye.
sabır arkadaşlar. bir kez hamile kalınca 2.cisi için umut artıyor. gerçekten bu umudu hiç olmayan insanlar var. ilk gebeliğim olana kadar ben de bazen tamamen umutsuzluğa kapılıyodum. ama bir kere hamile kalınca rahatladım.
inşallah Allah size de tekrar nasip eder.
Bende 2 yıldır yaşıyorum canım..ama son zamanlarda nedense daha çok arttı gibime geiyo..öyle tabii bende biliyorum tekrar hamile kalacağımı ama bir an önce olsun istiyorum....ben derse gidiyorum kızlar..öpüldünüz
canım benim inş en geç şubatta chnb yle beraber hepimiz anne oluyoruz diye yazabilriiz, ben arada isyana yaklaştım doğruyu söylemek gerekirse ama toparladım şükür :)oy kuzum yüreğine sağlık ceza sen renkli chnb abla sizlerin daha çok olsun istiyorum çok sabrettiniz bi tanenizin ağzından isyan duymadım allahım daha çok yardımcınız olsun inşallahhhhhhh
günaydın canım, nasılsın ? tayin durumu olmamış, canın sağolsun, demekkii bi süre daha sıkıntısı çekilecek, hayırlısı olsun inş.günaydın arkadaşlar, nasılsınız?
bu ara ben pek göremiyroum onları ya :)) psikolojim iyi gibi demekki :)dün alışverişe gittik dedim ya..forumdan içeri girer girmez ya herkes bi bebek arabası kullanıyo..yada hamile..birden hepsi karşımızdan gelince eşimin suratı düştü...üzüldüm bende onu öyle görmeye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?