canım benim inş en geç şubatta chnb yle beraber hepimiz anne oluyoruz diye yazabilriiz, ben arada isyana yaklaştım doğruyu söylemek gerekirse ama toparladım şükür :)
günaydın canım, nasılsın ? tayin durumu olmamış, canın sağolsun, demekkii bi süre daha sıkıntısı çekilecek, hayırlısı olsun inş.
bu ara ben pek göremiyroum onları ya :)) psikolojim iyi gibi demekki :)
Slm kızlar. nasılsınız.3 haftadır olduğu gibi pazartesi günleri benim için kabus.bebeğimi bugün kaybetmiştim. pazartesiyi okul sendromundan dolayı sevmezdim zaten şimdi hiç sevmiyorum.biran önce geçsin bu pazartesi diye bekliyorum.elimde olmadan 3 hafta önce pazartesi günleri yaşadığım acıları tekrar tekrar yaşıyorum.
nazlım hadi bakalım hayırlısı. inşallah dediğiniz gibi şubatta ben de hamileyim demek istiyorum. eşim uzun zamandır bebek olayını açmıyordu beni üzmemek için. dün boş boş oturuyorduk. keşke bizim de bebeğimiz olsaydı şurda oynaşırdık onunla dedi. öyle tuhaf oldum ki. onu yine çooooook özledim.
canım acın çok yeni henüz bunları yaşaman çok normal bende ilk zamanlarda bizde hatta böleydik ama alışıosun zamanla bak benim 6 ayı geçti yeniden umut etmeye başladıında herşey daha güZEL OLacak şurda şubata ne kaldı ki
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr
bizim çalışmalar bitti artık yoruldum beee:)dinlenmeye geçtim artık bekleme zamanı bu ay 11-14-15--16-18. günler çalışma olmu oldu umarım işe yaramıştır
oy kuzum yüreğine sağlık ceza sen renkli chnb abla sizlerin daha çok olsun istiyorum çok sabrettiniz bi tanenizin ağzından isyan duymadım allahım daha çok yardımcınız olsun inşallahhhhhhh
günaydın arkadaşlar, nasılsınız?
Bende 2 yıldır yaşıyorum canım..ama son zamanlarda nedense daha çok arttı gibime geiyo..öyle tabii bende biliyorum tekrar hamile kalacağımı ama bir an önce olsun istiyorum....ben derse gidiyorum kızlar..öpüldünüz
Herkese Merhaba kızlar..
Geçmişi okudum biraz.Sabahtan eşim rahatsızdı doktora gittik.
Minicik bebekleri gördükce eşim üzüldü ben üzüldüm..
Sevdik bir tanesini hatta..Ama umudumuz var olacak bizimde dedik
canım benim inş en geç şubatta chnb yle beraber hepimiz anne oluyoruz diye yazabilriiz, ben arada isyana yaklaştım doğruyu söylemek gerekirse ama toparladım şükür :)
günaydın canım, nasılsın ? tayin durumu olmamış, canın sağolsun, demekkii bi süre daha sıkıntısı çekilecek, hayırlısı olsun inş.
bu ara ben pek göremiyroum onları ya :)) psikolojim iyi gibi demekki :)
inşallahhhhhhhhhhh chnb ablanın oğluna güzeller güzeli bi kız diliorum sana renkli ve cezayada kız diliorum:)
Slm kızlar. nasılsınız.3 haftadır olduğu gibi pazartesi günleri benim için kabus.bebeğimi bugün kaybetmiştim. pazartesiyi okul sendromundan dolayı sevmezdim zaten şimdi hiç sevmiyorum.biran önce geçsin bu pazartesi diye bekliyorum.elimde olmadan 3 hafta önce pazartesi günleri yaşadığım acıları tekrar tekrar yaşıyorum.
nazlım hadi bakalım hayırlısı. inşallah dediğiniz gibi şubatta ben de hamileyim demek istiyorum. eşim uzun zamandır bebek olayını açmıyordu beni üzmemek için. dün boş boş oturuyorduk. keşke bizim de bebeğimiz olsaydı şurda oynaşırdık onunla dedi. öyle tuhaf oldum ki. onu yine çooooook özledim.
chnb abla önümüzdeki ay da klomen sonra rahim filmi sonra aşılama diyor doktor...bakalım hayırlısı..inşallah hiçbirine gerek kalmaz..
renkliatlas açıldımı başvuru sayfası...merak ettim canım..
candas moralinin iyi olmasına sevindim...
iyi akşamlar herkese
hayırlı olsun canım. gözün aydın.slm arkadaşlar ben martta kürtaj olmuştum. 7 haftalık bebeğim büyümemiş ve kalbi atmamıştı.
o günler çok zordu. ama şimdi yine hamileyim. ve çok mutluyum. Allah'ım isteyen herkese versin
inşallah.
şuan 7 haftalık bebeğim. her şey normal gidiyo.
kalp atışını da duydum. umarım bundan sonraki süreçte bebeğimi kucağıma alırım.
chnb abla önümüzdeki ay da klomen sonra rahim filmi sonra aşılama diyor doktor...bakalım hayırlısı..inşallah hiçbirine gerek kalmaz..
renkliatlas açıldımı başvuru sayfası...merak ettim canım..
candas moralinin iyi olmasına sevindim...
iyi akşamlar herkese
açıldı canım çok şükür...ama yollarda stresten perişan oldum..çarşamba tekirdaaga gidip onaylatıcam inşallah...bebek meselesini baya unuttum bu ay,hayırlısı bebekte gelirse çifte bayram olacak evimizde...cok grip oldum bu arada...herkesi öpüyorum bi sure giremem çarşambadansonra girerim
Oğlanın cümlelerinden biri:" Kerem ile Aslı büyük bir aşk yaşamış." Tövbe tövbe... Oncacık çocuklara:))
vayyy beeeFotokopideki 2. cümle de "Babam da anneme aşık olmuş."
slm arkadaşlar ben martta kürtaj olmuştum. 7 haftalık bebeğim büyümemiş ve kalbi atmamıştı.
o günler çok zordu. ama şimdi yine hamileyim. ve çok mutluyum. Allah'ım isteyen herkese versin
inşallah.
şuan 7 haftalık bebeğim. her şey normal gidiyo.
kalp atışını da duydum. umarım bundan sonraki süreçte bebeğimi kucağıma alırım.
günaydın kızlarrr mutlu günler herkese
günaydın kızlarrr mutlu günler herkese
günaydın :)) nasılsın canım ?
nerdesiniz yahuuuuuuuuuuu..
yarın toplantı var okul çıkışı aynı zamandada doktor randevum var...offffhangisini iptal etsem ki
kimseler yok arkadaş 2 gündür, bence toplantıı iptal et, nasılsın bu arada ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?