Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

inşallahhhhhhhhhhh chnb ablanın oğluna güzeller güzeli bi kız diliorum sana renkli ve cezayada kız diliorum:)

Slm kızlar. nasılsınız.3 haftadır olduğu gibi pazartesi günleri benim için kabus.bebeğimi bugün kaybetmiştim. pazartesiyi okul sendromundan dolayı sevmezdim zaten şimdi hiç sevmiyorum.biran önce geçsin bu pazartesi diye bekliyorum.elimde olmadan 3 hafta önce pazartesi günleri yaşadığım acıları tekrar tekrar yaşıyorum.
nazlım hadi bakalım hayırlısı. inşallah dediğiniz gibi şubatta ben de hamileyim demek istiyorum. eşim uzun zamandır bebek olayını açmıyordu beni üzmemek için. dün boş boş oturuyorduk. keşke bizim de bebeğimiz olsaydı şurda oynaşırdık onunla dedi. öyle tuhaf oldum ki. onu yine çooooook özledim.

canım acın çok yeni henüz bunları yaşaman çok normal bende ilk zamanlarda bizde hatta böleydik ama alışıosun zamanla bak benim 6 ayı geçti yeniden umut etmeye başladıında herşey daha güZEL OLacak şurda şubata ne kaldı ki

biran önce o zaman geçsin istiyorum. alışma evresine geçmek istiyorum artık.acı çekmekten yoruldum, keyif almıyorum bişeyden. neyse canım umarım geçer bu günler sağol.

günaydın kızlarrrrrrrrrrrr

bizim çalışmalar bitti artık yoruldum beee:)dinlenmeye geçtim artık bekleme zamanı bu ay 11-14-15--16-18. günler çalışma olmu oldu umarım işe yaramıştır

Rast gelmiştir inşallah... Dinlen bakalım biraz...

oy kuzum yüreğine sağlık ceza sen renkli chnb abla sizlerin daha çok olsun istiyorum çok sabrettiniz bi tanenizin ağzından isyan duymadım allahım daha çok yardımcınız olsun inşallahhhhhhh

İnşallah hepimizin olur en tez zamanda...

günaydın arkadaşlar, nasılsınız?

Canım sen nasılsın? Biz de bildiğin gibi. Adetimi tüp bebek tatile gelsin diye 10 gün kadargeciktireceğiz bu ay. Hayırlısı inşallah..

Canım inşallah olur peki aşılama yapalım filan demiyor mu dr?

Geçmiş olsun. İnşallah olur canım...

İnşallah canım. Çok karışığım bu aralar sanırım hep olumsuzluk yaşadım diye sanki tutmıyacak gibi düşünüyorum...

inşallahhhhhhhhhhh chnb ablanın oğluna güzeller güzeli bi kız diliorum sana renkli ve cezayada kız diliorum:)

Amin canım inşallah cümlemiz evlatlarına kavuşur...

chnb abla önümüzdeki ay da klomen sonra rahim filmi sonra aşılama diyor doktor...bakalım hayırlısı..inşallah hiçbirine gerek kalmaz..

renkliatlas açıldımı başvuru sayfası...merak ettim canım..

candas moralinin iyi olmasına sevindim...

iyi akşamlar herkese

Hayırlısı olsun canım dediğin gibi gerek kalmaz inşallah.

Oğlanın cümlelerinden biri:" Kerem ile Aslı büyük bir aşk yaşamış." Tövbe tövbe... Oncacık çocuklara:))

Fotokopideki 2. cümle de "Babam da anneme aşık olmuş."

slm arkadaşlar ben martta kürtaj olmuştum. 7 haftalık bebeğim büyümemiş ve kalbi atmamıştı.
o günler çok zordu. ama şimdi yine hamileyim. ve çok mutluyum. Allah'ım isteyen herkese versin
inşallah.
şuan 7 haftalık bebeğim. her şey normal gidiyo.
kalp atışını da duydum. umarım bundan sonraki süreçte bebeğimi kucağıma alırım.

hayırlı olsun canım. gözün aydın.
ben de tekrar hamileyim.

açıldı canım çok şükür...ama yollarda stresten perişan oldum..çarşamba tekirdaaga gidip onaylatıcam inşallah...bebek meselesini baya unuttum bu ay,hayırlısı bebekte gelirse çifte bayram olacak evimizde...cok grip oldum bu arada...herkesi öpüyorum bi sure giremem çarşambadansonra girerim

ben dedim dimi açılır diye:)geçmiş olsun canım..inşallah güzel bir okula çıkar..bebişte gelir inşallah bu ay..yeni yıl hediyesi olur..

Oğlanın cümlelerinden biri:" Kerem ile Aslı büyük bir aşk yaşamış." Tövbe tövbe... Oncacık çocuklara:))

Fotokopideki 2. cümle de "Babam da anneme aşık olmuş."
vayyy beee ne güzel cümle onlar öyle:)

tebrikler canım..

nerdesiniz yahuuuuuuuuuuu..
yarın toplantı var okul çıkışı aynı zamandada doktor randevum var...offff hangisini iptal etsem ki

nerdesiniz yahuuuuuuuuuuu..
yarın toplantı var okul çıkışı aynı zamandada doktor randevum var...offff hangisini iptal etsem ki

kimseler yok arkadaş 2 gündür, bence toplantıı iptal et, nasılsın bu arada ?

kimseler yok arkadaş 2 gündür, bence toplantıı iptal et, nasılsın bu arada ?

hakkaten yaaaa kimsecikler yok...erken çıkıcam büyük ihtimal...bugün daha iyiyim.dün toparladım kendimi moralmen..sen nasılsın bata kaç gün kaldı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…