hakkaten yaaaa kimsecikler yok...erken çıkıcam büyük ihtimal...bugün daha iyiyim.dün toparladım kendimi moralmen..sen nasılsın bata kaç gün kaldı?
bende iyim canım, bata 4 gün var, cumartesi olcam ... canım ben kaçırdım galiba ? senin canın neye sıkkındı ki ?hakkaten yaaaa kimsecikler yok...erken çıkıcam büyük ihtimal...bugün daha iyiyim.dün toparladım kendimi moralmen..sen nasılsın bata kaç gün kaldı?
selam canım, iyiyim ben.sen napıyosun şeker ? bu ara sessiz kalmış topik :)ben geldimmmmmmmmmm işim vardı kısçeler yazamadım valla bence toplantıyı iptal et:)
candaşım günaydın napıonuz bakim
tünaydınlar,
kızçeler nasılsınız?
candaşım yazana kadar face'den aldım haberlerini. Cmt günü bekliyoruz. Umarım çok güzel süprizler getirir bize.
renkliatlas hayırlısı olsun, grip için geçmiş olsun.
lonileness nasıl gidiyor
citaknuray nabersin
günlük canım sen
chnb naptın durumlar nedir?
ceza inşallah gerek kalmaz hepsine nazlı bebeğimiz bu ay gelir.
nazlım çalışmalar bitmiş hayırlısı olsun.
pepeye,minicikumut (minikumut ), minikler,sinua,taf, melek (uzun zamandır yok) veeeeee pileom, yamatake adını unuttuğum var sankiherkese selam. öpüyorum.
tünaydınlar,
kızçeler nasılsınız?
candaşım yazana kadar face'den aldım haberlerini. Cmt günü bekliyoruz. Umarım çok güzel süprizler getirir bize.
lonileness nasıl gidiyor
citaknuray nabersin
günlük canım sen
pepeye,minicikumut (minikumut ), minikler,sinua,taf, melek (uzun zamandır yok) veeeeee pileom, yamatake adını unuttuğum var sankiherkese selam. öpüyorum.
anam pek az kalmış bata biz senle aynı gidioduk ne güsel yaa ben bozdum olayı:)varmı bi değişiklikbende iyim canım, bata 4 gün var, cumartesi olcam ... canım ben kaçırdım galiba ? senin canın neye sıkkındı ki ?
selam canım, iyiyim ben.sen napıyosun şeker ? bu ara sessiz kalmış topik :)
selam tekrar :) bizde seni öpüyoruz canım.
hoşgeldiniz çınar bey ve güzel annesi bitti kuzum valla bende bittim :)beklemeye geçtik şimdi hayırlısı hakkımızıda sen nasılsın
anam pek az kalmış bata biz senle aynı gidioduk ne güsel yaa ben bozdum olayı:)varmı bi değişiklik
nazlım.
iyidir çok şükür. Hadi bakalım rast gelsin. Öpüyorum çok
kahvaltı edeyim ben
yok valla bendede ama benim çok erken daha 21.günümdeyim gögüslerim acırdı hep biliosun onlar acımıyo 18.gün şişmeye acımaya başlardı bi değişiklik bu var sende dur hemen ümitsiz olma yaaaaaaaaaahiç değişiklik yok, adet olcam yani yine, bu sefer üzülmeyeceğim ona hazırlıyorum kendimi :) sende var mı deişiklik ?
tünaydınlar,
kızçeler nasılsınız?
lonileness nasıl gidiyor
citaknuray nabersin
günlük canım sen
müdür geçen hafta demişti toplantı var sakın iş koymayın diye:)benim aklıma dün gece dank etti..biz dün çalışmalara başladık..bugünde çalışırız 9.-10.gün cepte:)ben geldimmmmmmmmmm işim vardı kısçeler yazamadım valla bence toplantıyı iptal et:)
candaşım günaydın napıonuz bakim
bende iyim canım, bata 4 gün var, cumartesi olcam ... canım ben kaçırdım galiba ? senin canın neye sıkkındı ki ?
selam canım, iyiyim ben.sen napıyosun şeker ? bu ara sessiz kalmış topik :)
selam tekrar :) bizde seni öpüyoruz canım.
afiyet olsun şeker bal kaymak olsun tosunumuza....bu arada incir reklamını facede ekledim..ordan bakıve biyo..sene deyon :)nazlım.
iyidir çok şükür. Hadi bakalım rast gelsin. Öpüyorum çok
kahvaltı edeyim ben
hemen bi seminere katıl:)insan kolay atlatıyo:)hiç değişiklik yok, adet olcam yani yine, bu sefer üzülmeyeceğim ona hazırlıyorum kendimi :) sende var mı deişiklik ?
afiyet olsun canım bende öptüm
yok valla bendede ama benim çok erken daha 21.günümdeyim gögüslerim acırdı hep biliosun onlar acımıyo 18.gün şişmeye acımaya başlardı bi değişiklik bu var sende dur hemen ümitsiz olma yaaaaaaaaaa
canım hadi inş bu da bebeğinin habercisi olsun, allah yardımcın olsun ... ne bileyim ya alıştık artık ya kırmızı karta diğeri mucize misali geliyo haliyle.ama neyse elbet birgün politikasıyla anne oluruz herhal :))afiyet olsun canım bende öptüm
yok valla bendede ama benim çok erken daha 21.günümdeyim gögüslerim acırdı hep biliosun onlar acımıyo 18.gün şişmeye acımaya başlardı bi değişiklik bu var sende dur hemen ümitsiz olma yaaaaaaaaaa
az kalmış canım..hayırlısını dileyelim hakkımızda..şimdi sen bize cumartesi haber vermezsin..pazartesiyimi bekleyeceğiz...benim canım sıkkındı nedeni yok..sebepsiz..havalardan mı yoksa bebektenmi anlayamadım..ama dün kendime geldim..evde bi yalnız insan bunalıyo..
hemen bi seminere katıl:)insan kolay atlatıyo:)
doktor ne zaman test yaptır dedi...bak bu sefer idrar testi yok.bakalım baltarçının bi faydası oldumu..hayıt otununda tabii..geçen 11.gün 15,5mm bakalım yarın 11. günde kaç mm olacak 1 taneden fazla yumurta olacak mı?eğer bi faydası olursa diğer ay sende kullanırsın..ay bi de ters etki yapıyomuş.....Allahım sen koru yarabbi
Canlarım biz de yarın görümcemin haberini alacağız. İnşallah tutmuştur. Bana gelince benim adete 3 gün kala geciktirici kullanmamı söyledi dr. 10 gün geciktireceğiz ki tatile gelsin.
selammm... günlerdir giremiyorum yaa.. çatladım walla kızlar. herkes nasılll???
ben cumartesi kontrole gittim çok şükür iyiymişiz. kalp atımını gördük ama doktor dinlemeyelim zarar vermesin dedi. büyümüş görünce çok sevindim... inşallah başımıza bişey gelmeden atlatırız bu dönemi. herkesten güzel haberler duyarız inşallah en kısa zamanda. var mı kaçırdığım bi haber?? öptüm hepinizi teker teker...
abla görümcenin allah yardımcısı olsun inş güzel haber alırsınız önce o sonra sen sırayla çatır çatır doğurun:):)Canlarım biz de yarın görümcemin haberini alacağız. İnşallah tutmuştur. Bana gelince benim adete 3 gün kala geciktirici kullanmamı söyledi dr. 10 gün geciktireceğiz ki tatile gelsin.
hadi hayırlısı bakılım. inşallah görümcenden de güsel haberler gelir...
ay maşallah kocaman olmuş sneinkide kaç haftalık oldu canım rabbim kucağına aldığın günleri nasib etsin inşallahhh
abla görümcenin allah yardımcısı olsun inş güzel haber alırsınız önce o sonra sen sırayla çatır çatır doğurun:):)
ay maşallah kocaman olmuş sneinkide kaç haftalık oldu canım rabbim kucağına aldığın günleri nasib etsin inşallahhh
abla görümcenin allah yardımcısı olsun inş güzel haber alırsınız önce o sonra sen sırayla çatır çatır doğurun:):)
sağ olun canlarım. Inşallah. Seda sayan geldi aklıma öyle der ya o
şimdi sizlerden güzel haberleri alalım bu ay benim şubat başı gibi en geç belliolur. çünkü embriyo oluşsa bile genetik açıdan sorunsuz olanı bulunacak mı o da önemli çünkü...
Candaş umarım bu ay adetin gelmez. Gelirse de kaçış nereye dek. Bence o zaman sen de ceza gibinazlım gibi takip yaptır bence canım. Klomen filan kullan.ne kadar da olsa her ay insanı üzüyor. Ne gerek var kuzum. Sen de bu konulardan bir kaçış hissediyorum. Yapma öyle. Bunlar doğal şeyler...
yüreğine sağlık canım allah razı olsun kocaman olmuş maşallahhh8 hafta 4 gün canım. Inşallah allah hepimize nasip eder. Sizde bana katılırsınız inşallah da beraber geçiririz bu günleri. Bu ay olmazsa ben ocakta topikten çok umutluyum. Hem yeni yıl yani:)) hem de doğum günüm var uğur getirsin inşallah benimle beraber herkese:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?