Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hakkaten yaaaa kimsecikler yok...erken çıkıcam büyük ihtimal...bugün daha iyiyim.dün toparladım kendimi moralmen..sen nasılsın bata kaç gün kaldı?

ben geldimmmmmmmmmm işim vardı kısçeler yazamadım valla bence toplantıyı iptal et:)

candaşım günaydın napıonuz bakim

tünaydınlar,

kızçeler nasılsınız?

candaşım yazana kadar face'den aldım haberlerini. Cmt günü bekliyoruz. Umarım çok güzel süprizler getirir bize.

renkliatlas hayırlısı olsun, grip için geçmiş olsun.

lonileness nasıl gidiyor

citaknuray nabersin

günlük canım sen

chnb naptın durumlar nedir?

ceza inşallah gerek kalmaz hepsine nazlı bebeğimiz bu ay gelir.

nazlım çalışmalar bitmiş hayırlısı olsun.

pepeye,minicikumut (minikumut ), minikler,sinua,taf, melek (uzun zamandır yok) veeeeee pileom, yamatake adını unuttuğum var sanki herkese selam. öpüyorum.

hakkaten yaaaa kimsecikler yok...erken çıkıcam büyük ihtimal...bugün daha iyiyim.dün toparladım kendimi moralmen..sen nasılsın bata kaç gün kaldı?
bende iyim canım, bata 4 gün var, cumartesi olcam ... canım ben kaçırdım galiba ? senin canın neye sıkkındı ki ?
ben geldimmmmmmmmmm işim vardı kısçeler yazamadım valla bence toplantıyı iptal et:)

selam canım, iyiyim ben.sen napıyosun şeker ? bu ara sessiz kalmış topik :)

selam tekrar :) bizde seni öpüyoruz canım.

hoşgeldiniz çınar bey ve güzel annesi bitti kuzum valla bende bittim :)beklemeye geçtik şimdi hayırlısı hakkımızıda sen nasılsın

anam pek az kalmış bata biz senle aynı gidioduk ne güsel yaa ben bozdum olayı:)varmı bi değişiklik

hiç değişiklik yok, adet olcam yani yine, bu sefer üzülmeyeceğim ona hazırlıyorum kendimi :) sende var mı deişiklik ?

nazlım.

iyidir çok şükür. Hadi bakalım rast gelsin. Öpüyorum çok

kahvaltı edeyim ben

afiyet olsun canım bende öptüm

hiç değişiklik yok, adet olcam yani yine, bu sefer üzülmeyeceğim ona hazırlıyorum kendimi :) sende var mı deişiklik ?
yok valla bendede ama benim çok erken daha 21.günümdeyim gögüslerim acırdı hep biliosun onlar acımıyo 18.gün şişmeye acımaya başlardı bi değişiklik bu var sende dur hemen ümitsiz olma yaaaaaaaaaa

gelsin artık valla doktor muayenesi yok kan testi sıktı artık..benimde karnım kilodan değil bebekten büyüsün istiyorum:)

müdür geçen hafta demişti toplantı var sakın iş koymayın diye:)benim aklıma dün gece dank etti..biz dün çalışmalara başladık..bugünde çalışırız 9.-10.gün cepte:)

az kalmış canım..hayırlısını dileyelim hakkımızda..şimdi sen bize cumartesi haber vermezsin..pazartesiyimi bekleyeceğiz...benim canım sıkkındı nedeni yok..sebepsiz..havalardan mı yoksa bebektenmi anlayamadım..ama dün kendime geldim..evde bi yalnız insan bunalıyo..

nazlım.

iyidir çok şükür. Hadi bakalım rast gelsin. Öpüyorum çok

kahvaltı edeyim ben
afiyet olsun şeker bal kaymak olsun tosunumuza....bu arada incir reklamını facede ekledim..ordan bakıve biyo..sene deyon :)

hemen bi seminere katıl:)insan kolay atlatıyo:)

doktor ne zaman test yaptır dedi...bak bu sefer idrar testi yok.bakalım baltarçının bi faydası oldumu..hayıt otununda tabii..geçen 11.gün 15,5mm bakalım yarın 11. günde kaç mm olacak 1 taneden fazla yumurta olacak mı?eğer bi faydası olursa diğer ay sende kullanırsın..ay bi de ters etki yapıyomuş.....Allahım sen koru yarabbi

canım hadi inş bu da bebeğinin habercisi olsun, allah yardımcın olsun ... ne bileyim ya alıştık artık ya kırmızı karta diğeri mucize misali geliyo haliyle.ama neyse elbet birgün politikasıyla anne oluruz herhal :))

hayırlısı tabi canım, cumartes girerim bu kez :) eşimin yanına gitmeyeceğim çünkü, haber veririm.pazarda en fazla test yaparım ama o kadar bekletmez, hmm anladım canım belki havalardandırda, inş keyfin düzelmiş ama bebeklede pekişir canım :) sen şimdi çalışma anında mısın ? o zman seminer arayayım ben :))

Teşekkür ederim Kıtty;dilimiz alışmış iyiyim diyoruz bende öyle yapıyorum iyiyim işte.

Eşim iş için sürekli il dışında.Ben yanlız kalıyorum.Ne evliliğimden bişey anladım ne yuvamdan.Bunada şükür ama üzülüyorum işte.

Candaşın beni bu konuda iyi anlayacağını düşünüyorum:106:

aman test filan yok doktor bişi demedi valla adetin 5 gün geçerse gel dedi 35.gün hala adet olmazsam direk ziya beye giderim artık testlerden canım çok yandı inşallah önümüzdeki aya bana gerek kalmaz ama eğer olmazsa bu ay yapcam zaten canım hadi bakalım güzel habererini bekliorummm
cancanım çıkmadık candan ümit kesilmezmiş sabırla bekliorus evlatlarımızı hakkımızda hayırlısı benim de pek umudum yok sizi yanlız bırakmıyoprum :)

selammm... günlerdir giremiyorum yaa.. çatladım walla kızlar. herkes nasılll???
ben cumartesi kontrole gittim çok şükür iyiymişiz. kalp atımını gördük ama doktor dinlemeyelim zarar vermesin dedi. büyümüş görünce çok sevindim... inşallah başımıza bişey gelmeden atlatırız bu dönemi. herkesten güzel haberler duyarız inşallah en kısa zamanda. var mı kaçırdığım bi haber?? öptüm hepinizi teker teker...

Canlarım biz de yarın görümcemin haberini alacağız. İnşallah tutmuştur. Bana gelince benim adete 3 gün kala geciktirici kullanmamı söyledi dr. 10 gün geciktireceğiz ki tatile gelsin.

Canlarım biz de yarın görümcemin haberini alacağız. İnşallah tutmuştur. Bana gelince benim adete 3 gün kala geciktirici kullanmamı söyledi dr. 10 gün geciktireceğiz ki tatile gelsin.

hadi hayırlısı bakılım. inşallah görümcenden de güsel haberler gelir...

ay maşallah kocaman olmuş sneinkide kaç haftalık oldu canım rabbim kucağına aldığın günleri nasib etsin inşallahhh

abla görümcenin allah yardımcısı olsun inş güzel haber alırsınız önce o sonra sen sırayla çatır çatır doğurun:):)

hadi hayırlısı bakılım. inşallah görümcenden de güsel haberler gelir...

Sağ olun canlarım. İnşallah. Seda Sayan geldi aklıma öyle der ya o

Şimdi sizlerden güzel haberleri alalım bu ay benim şubat başı gibi en geç belliolur. Çünkü embriyo oluşsa bile genetik açıdan sorunsuz olanı bulunacak mı o da önemli çünkü...

Candaş umarım bu ay adetin gelmez. Gelirse de kaçış nereye dek. Bence o zaman sen de Ceza gibiNazlım gibi takip yaptır bence canım. Klomen filan kullan.Ne kadar da olsa her ay insanı üzüyor. Ne gerek var kuzum. Sen de bu konulardan bir kaçış hissediyorum. Yapma öyle. Bunlar doğal şeyler...

8 hafta 4 gün canım. inşallah Allah hepimize nasip eder. sizde bana katılırsınız inşallah da beraber geçiririz bu günleri. bu ay olmazsa ben ocakta topikten çok umutluyum. hem yeni yıl yani:)) hem de doğum günüm var uğur getirsin inşallah benimle beraber herkese:))

merhaba kızlar. oh ne güzel .çalışmalar yapılmış beklenmeye başlanmış. herkes için en hayırlısı olur inşallah. ben şimdilik güzel bir haber veremiyorum ama güzel haberler duymayi çok istiyorum.

dualarımız seninle abla toplu dua yaparıs valla ben bi sürü bulurum yasin filan okuturuz üzülme sen herşey güzel olacak inşallahhhh

yüreğine sağlık canım allah razı olsun kocaman olmuş maşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…