Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sağ olasın canım benim. Artık kafama koydum tüp bebek tutmazsa doğal hamile kalıyorum yüzde 50 düşeceğini bile bile yine doğal deneyeceğim. İnşallah tutar da tekrar üzülmem. Ama kader de ne varsa onu göreceğiz sonuçta...

Sizlere de en tez zamanda sağlıkla nasip etsin Allah'ım. Amin...

Yarın oğlanın sınıfındayerli malı kutlanacakmış. Şimdi browni yapacağım.Sizler de o günleri göresiniz inşallah...

hakkında hayırlısı olsun ablacım hepimiz için inşallah hepimiz yaralandık şükür isyan etmedik rabbim yüzümüzü güldürsün inşallahhh

brownimi aç kapıyı geliorummmmmmmmmmm

günlük abla seni gördüm naber nasılsınn

selam kızlar :) tercihlerimi yaptım daha dogrusu hiç okul açık değildi ç.kale merkezde,41. tercihi yaptım,il emrine atanacam..hayırlısı ile..inşallah yarın okuluma gidecem onaylatırım bi sorun çıkmadan

hadi hayırlısı kuzum allah iyi insanlarla karşılaştırsın napıon başka anlat bakim

Yarın oğlanın sınıfındayerli malı kutlanacakmış. Şimdi browni yapacağım.Sizler de o günleri göresiniz inşallah...
yerli malı geçen haftaydı abla yaaa..sizin okul geç takip ediyo herhalde..afiyet olsun canım istedi bak şimdi...abla inşallah pozitif olur test..

hayırlı olsun canıım...sevindim hallettiğine..

bende okul çıkışı ilaçlarımı aldım..mutfak için alışveriş yaptım..vücud temizliği yaptım yarın doktorum için:)ne çok iş yapmışım ama belim ağrıyor...

Amin canım. Gelin size de yapayım...

Hayırlısı olsun canım. Eşinin yanında ol da. Çanakkale hep kapalı bölgedir zaten...

Maşallah sana canım benim...Hızlısın demek... Gelin size de yaparım. Bence sıraya koymuşlardır öğretmenler odasına da gider ya genelde... Ondan yarına kalmıştır...

Maşallah sana canım benim...Hızlısın demek... Gelin size de yaparım. Bence sıraya koymuşlardır öğretmenler odasına da gider ya genelde... Ondan yarına kalmıştır...

ben işin en çok o kısmını seviyorum zaten..zeytinyağlı sarma getiriyorlar bayılıyorum...

napayım bildiğin gibi çalışmalar bitti şimdi sabırsızlıkla bekleme zamanı başladı şu cock olayı kafadan atılıcak dimi kızlar

benim çalışmalar mecburi olaraka pazar günü bitti mecburi beklemeye geçtim..hadi hayırlısı bu ay umutla güzel haberleri bekleyelim

ben işin en çok o kısmını seviyorum zaten..zeytinyağlı sarma getiriyorlar bayılıyorum...

Malesef lisede yooooooook. Bir öğretmenler gününde görürüz biz.

napayım bildiğin gibi çalışmalar bitti şimdi sabırsızlıkla bekleme zamanı başladı şu cock olayı kafadan atılıcak dimi kızlar

benim çalışmalar mecburi olaraka pazar günü bitti mecburi beklemeye geçtim..hadi hayırlısı bu ay umutla güzel haberleri bekleyelim

Hadi bakalım geriye sayalım artık...

uçakta türk hava yollarının dergisi vardı ...orda mevlana ile ilgili bilgiler vardı, üstadın bir sözüyle başlamışlar ..hatırladığım kadarıyla yazmaya çalışıcam..

'hangi toprağa tohum ektinizde bitmedi?...İnsan tohumundan niçin şüphe edersiniz?' çok etkilendim bu sözden...

[video=youtube;eAZF_uKqxtQ]http://www.youtube.com/watch?v=eAZF_uKqxtQ[/video]

salif keita -folon çok sevdiğim bir şarkı geçmiş ve gelecekten bahsediyor. kesinlikle dinleyin

canım olumlu düşün. inşallah tutacak ve sağlıklı olacak.
çektiğin sıkıntılar bitecek.

ben de isterim:)
şaka...eşim hazırlarından alıyor, yudumluk olanları çok seviyorum.var evde Allahtan. yoksa senden isterdim.

hem tercihlerin hem de çalışmaların hayırlı olsun. inşallah olumlu sonuç alırsın ikisinden de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…