dualarımız seninle abla toplu dua yaparıs valla ben bi sürü bulurum yasin filan okuturuz üzülme sen herşey güzel olacak inşallahhhh
yüreğine sağlık canım allah razı olsun kocaman olmuş maşallahhh
sağ olasın canım benim. Artık kafama koydum tüp bebek tutmazsa doğal hamile kalıyorum yüzde 50 düşeceğini bile bile yine doğal deneyeceğim. Inşallah tutar da tekrar üzülmem. Ama kader de ne varsa onu göreceğiz sonuçta...
Sizlere de en tez zamanda sağlıkla nasip etsin allah'ım. Amin...
selam kızlar :) tercihlerimi yaptım daha dogrusu hiç okul açık değildi ç.kale merkezde,41. tercihi yaptım,il emrine atanacam..hayırlısı ile..inşallah yarın okuluma gidecem onaylatırım bi sorun çıkmadan
yerli malı geçen haftaydı abla yaaa..sizin okul geç takip ediyo herhalde..afiyet olsun canım istedi bak şimdi...abla inşallah pozitif olur test..Yarın oğlanın sınıfındayerli malı kutlanacakmış. Şimdi browni yapacağım.Sizler de o günleri göresiniz inşallah...
selam kızlar :) tercihlerimi yaptım daha dogrusu hiç okul açık değildi ç.kale merkezde,41. tercihi yaptım,il emrine atanacam..hayırlısı ile..inşallah yarın okuluma gidecem onaylatırım bi sorun çıkmadan
hakkında hayırlısı olsun ablacım hepimiz için inşallah hepimiz yaralandık şükür isyan etmedik rabbim yüzümüzü güldürsün inşallahhh
brownimi aç kapıyı geliorummmmmmmmmmm
günlük abla seni gördüm naber nasılsınn
hadi hayırlısı kuzum allah iyi insanlarla karşılaştırsın napıon başka anlat bakim
Amin canım. Gelin size de yapayım...
Hayırlısı olsun canım. Eşinin yanında ol da. Çanakkale hep kapalı bölgedir zaten...
hakkında hayırlısı olsun ablacım hepimiz için inşallah hepimiz yaralandık şükür isyan etmedik rabbim yüzümüzü güldürsün inşallahhh
brownimi aç kapıyı geliorummmmmmmmmmm
günlük abla seni gördüm naber nasılsınn
yerli malı geçen haftaydı abla yaaa..sizin okul geç takip ediyo herhalde..afiyet olsun canım istedi bak şimdi...abla inşallah pozitif olur test..
hayırlı olsun canıım...sevindim hallettiğine..
bende okul çıkışı ilaçlarımı aldım..mutfak için alışveriş yaptım..vücud temizliği yaptım yarın doktorum için:)ne çok iş yapmışım ama belim ağrıyor...
Maşallah sana canım benim...Hızlısın demek... Gelin size de yaparım. Bence sıraya koymuşlardır öğretmenler odasına da gider ya genelde... Ondan yarına kalmıştır...
amin minnoşum..cok fena grip oldum perişanım...( sen nasılsın????
napayım bildiğin gibi çalışmalar bitti şimdi sabırsızlıkla bekleme zamanı başladı şu cock olayı kafadan atılıcak dimi kızlar
ben işin en çok o kısmını seviyorum zaten..zeytinyağlı sarma getiriyorlar bayılıyorum...
napayım bildiğin gibi çalışmalar bitti şimdi sabırsızlıkla bekleme zamanı başladı şu cock olayı kafadan atılıcak dimi kızlar
benim çalışmalar mecburi olaraka pazar günü bittimecburi beklemeye geçtim..hadi hayırlısı bu ay umutla güzel haberleri bekleyelim
canım olumlu düşün. inşallah tutacak ve sağlıklı olacak.Sağ olasın canım benim. Artık kafama koydum tüp bebek tutmazsa doğal hamile kalıyorum yüzde 50 düşeceğini bile bile yine doğal deneyeceğim. İnşallah tutar da tekrar üzülmem. Ama kader de ne varsa onu göreceğiz sonuçta...
Sizlere de en tez zamanda sağlıkla nasip etsin Allah'ım. Amin...
Yarın oğlanın sınıfındayerli malı kutlanacakmış. Şimdi browni yapacağım.Sizler de o günleri göresiniz inşallah...
benim çalışmalar mecburi olaraka pazar günü bittimecburi beklemeye geçtim..hadi hayırlısı bu ay umutla güzel haberleri bekleyelim
hem tercihlerin hem de çalışmaların hayırlı olsun. inşallah olumlu sonuç alırsın ikisinden de.
hayırlı olsun canım. gözün aydın.
ben de tekrar hamileyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?