Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar selam ben geldim az önce netimiz açıldı çok özledim sizleri
taşınma ve yerleşme işleri bitti bugün ehliyetimi de aldım
sizlerden naber nasılsınız
hepnizi öpüyorum

kızlar selam ben geldim az önce netimiz açıldı çok özledim sizleri
taşınma ve yerleşme işleri bitti bugün ehliyetimi de aldım
sizlerden naber nasılsınız
hepnizi öpüyorum

hayırlı olsun canım ,bende bu dönem gitmeyi düşünüyorum ehliyet kursuna..

kizlar selam insallah herkes iyidir??? :)))
son 2-3 sayfayi okudum , renklicim terhileri yapmiisin hadi bakalim hayirlisi , senin icin en guzel en hayirli yer cikar insallah
chnb ablacim calismalar baslayacak galiaba oyle anladim. Insallah tutacak ablacim.Buna cani gonulden inaniyorum
hellocum sana yazicam faceden :))
candas, ceza, nazlim diger kizlar sizde iyisinizdir insallah

bizde kizlar kocamla suan oteldeyiz. 1 hafta tatil yapicaz ,kis tatili. Turkiye oncesi bide yilbasi oncesi bi yapalim dedik. esim eve cok gec saatlerde geliyodu son donemde. Hadi dedik geldik. Bilgisayarim yanimda insallah vakit buldukca girmeye calisirim sizleride cok merak ediyorum. Yeni hamis haberi yok galiba, bekleyenler var. Ilk bastada Nazlim. Insallah bize yilbasi hediyesi verirsin...
Bende iyiyim kizlar . Bazen hamjle oldugumu unutuyorum cunku hicbisi hissetmiyorum. Ne bulanti ne baska bisi en basindan beri. Doktora ilk gittigimden gunden beri yani 7 haftaliktim simdi 13. hafta bitti, 1 kilo almisim.. Iyi galiba dimi :)))

herkesi opuyorum canlarim

günaydın kızlarrr

işe geç kaldım rahatsızlandım sabah afedersiniz istifra ettim tuvaletten çıkamadım servise yetişemedim kabus gibiydi dün arkadaşlarım yemeğe geldi oda aynı olmuş uyuyamadım bile diyo ne dokundu bilmiom eşim onun sevgilisi filan iyilermiş ama ikimizde kötü olduk hala kendime gelemedim

Nazlım geçmiş olsun.Yediğiniz birşey dokundu sanırım.Dikkat et kendine lütfen özellikle bu ay.Senden çok umutluyuz

Nazlım geçmiş olsun.Yediğiniz birşey dokundu sanırım.Dikkat et kendine lütfen özellikle bu ay.Senden çok umutluyuz

ay canım arkadaşlar yemeğe geldi yemekten sonra film filan izledik abur cubur olayını abarttık biraz sanırım oda kötüleşmiş gece falan umudunuzu kırmam inşallahhhh:)bekleme modundayım uyasam uyansam yılbaşı olsa

günaydın arkadaşlar nasılsınız ?

Yılbaşı olsa güzel güzel haberler gelse

Dikkat et kendine Nazlım bugün çok yağlı şeyler yeme pirinç lapası,yağsız tost ve muz yiyebilirsin.

Candaşcığım iyiyim ben çok şükür sen nasılsın?

dikkat ederim canım sağolasın

cancanım günaydın napıon bakim

kızlar nerdesiniz yaaaa topikte bi ben varım boşladınız heeeeeeeee

Minikler, ehliyetin hayırlı olsun inş kazasız belasız aktif sürüşler diliyorum :)

Atlas, hayırlı olsun seninde tercihlerin, o söz süpermiş.inş bizde tohumlarımızdan verim alacağız :)) ayrıca senin o avatarındaki oğlanı yerim ben ya, ne tatlı.hayallerimin erkeği :)))

Chnb, inş tutacak bebeğin.stresli olman normaldir, dualarımız senin yanında.görümcenden ne habaer? inş müjdes gelmiştir.

Nazlım, çok geçmiş olsun, kötü olmuş ya, millette hamilesin sanmıştır :)) inş sanıları gerçek olur .. midene iyi gelecek bişeyler içseydin bari, belki yatıştırı.

Minicik umut, teşekkürler canım, bende iyiyim.seni yi anlarım tahmin ettiğin gibi, eşsiz hayat zor.sabah birkaç kişi sordu eşine ne zman kavuşuyosun diye dedim 9 ay sonra.derken aaa ne kadar az kalmış dedim, başkasına sorsan 6 ay bile çok gelri, ağlar durur.ama bana göre şuanda bi nebze iyi olabilirsin, haftanın en az 2 gecesi beraber uyuyosunuzdur biz tek geceyle yetiniyoruz

günlük, canım nasılsın ?

sardunya, dikkat et kendine, bebeğin hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inş.

Nuray, canım oooh tatillerdeymişsiniz süper ya :)) ay maşallah ya kocaman olmuşsunuz ya 13 hafta süper :)

Ceza yoldaş, nabersin canım ?

Kıttym, sen napıyon bakim :)

Son düzenleme:

midem iyi ama boğazlarım tahriş oldu ben kusmaktan çok korkuyorum nefes alamıom ölcem sanıyom ağladım vala sabah:)işede geç kaldım 12 lira taksi parası ödedim içime oturdu fenaaa belirti filan bi ekşın varmı sende

anladım canım, pastil gibi bişey al bari, em etkisi olur.canın saolsun taksiler sana kurban olsun :)) bende hiç ekşın yok, çok sakinim bu ara, topiği bile okuyamıyorum kafayı toplayıp.

anladım canım, pastil gibi bişey al bari, em etkisi olur.canın saolsun taksiler sana kurban olsun :)) bende hiç ekşın yok, çok sakinim bu ara, topiği bile okuyamıyorum kafayı toplayıp.

sabah metroyla bi yere kadar geldim sonra taksiye bindim kalabalıkları özlemişim farklı yüzler görmeyide yanımda bi çocuk oturuyodu su şişesiyle oynadı hep kafasına geçircektim bi tane:)topikte bi ben kaldım zaten:)bu arada kocanla kavuşmanıza cidden çok az kalmış eşin ankaraya gelicek dimi

Şükür ediyoruz artık ne yapalım be Candaşcığım.Beraber uyumayı özlüyorum en çok

Allah tez zamanda hayırlı işler versin İnşallah eşlerimize.Yanıbaşımızda olsunlar hep.

herkese selam
minikler ehliyetin hayırlı olsun canım...kazasız belasız sürüşler diliyorum..
chnb abla sonuç ne acaba?
nazlım geçmiş olsun..dikkat et kendine...
candasım şimdi hamile kalsan doğuruncaya kadar eşin gelecek:)
minicikumut Allah kavuştursun..bende bu gece yalnızım eşim nöbete gidecek.okul çıkışı eve gideceğim..eşimi alıp doktora geçeceğim..bakalım yumoşlarım ne kadar olmuş..doktor dün için çalışın demişti ama biz çalışmadık..eşim hastaydı..bugünde bişey olmayacak.doktordan sonra eşimi işe bırakıp arkadaşlara gideceğim..bugün yoğunum kızlar....öptm hepinizi

hellom naberrrrrrr
senem Allah kavuştursun..
yamateke ne yaptı acaba ?
loneliness nasılsın?
renkliatlas rahatlamışsındır işlemleri halledince..bugün okula gidecektin..umarım onaylanmıştır..
günlük abla nasılsın?geri sayım başladı mı?

özete bak süpersin adetin kaçıncı günü bugün klomen içtinmi sen doktora klomen içinbmi gidion iğne içinmi ateş topiğinde bi ark var şubat 2010 da düşük yapmış bu ay ilk kez klomen çatlatmas iğnesi denemiş hamile maşallh kocasına keçi boynuzu tozu içirmiş süte karıştırıolarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…