kızlar selam ben geldim az önce netimiz açıldı çok özledim sizleri
taşınma ve yerleşme işleri bitti bugün ehliyetimi de aldım
sizlerden naber nasılsınız
hepnizi öpüyorum
Nazlım geçmiş olsun.Yediğiniz birşey dokundu sanırım.Dikkat et kendine lütfen özellikle bu ay.Senden çok umutluyuz
ay canım arkadaşlar yemeğe geldi yemekten sonra film filan izledik abur cubur olayını abarttık biraz sanırım oda kötüleşmiş gece falan umudunuzu kırmam inşallahhhh:)bekleme modundayım uyasam uyansam yılbaşı olsa
Yılbaşı olsa güzel güzel haberler gelse
Dikkat et kendine Nazlım bugün çok yağlı şeyler yeme pirinç lapası,yağsız tost ve muz yiyebilirsin.
Candaşcığım iyiyim ben çok şükür sen nasılsın?
Minikler, ehliyetin hayırlı olsun inş kazasız belasız aktif sürüşler diliyorum :)
Atlas, hayırlı olsun seninde tercihlerin, o söz süpermiş.inş bizde tohumlarımızdan verim alacağız :)) ayrıca senin o avatarındaki oğlanı yerim ben ya, ne tatlı.hayallerimin erkeği :)))
Chnb, inş tutacak bebeğin.stresli olman normaldir, dualarımız senin yanında.görümcenden ne habaer? inş müjdes gelmiştir.
Nazlım, çok geçmiş olsun, kötü olmuş ya, millette hamilesin sanmıştır :)) inş sanıları gerçek olur .. midene iyi gelecek bişeyler içseydin bari, belki yatıştırı.
Minicik umut, teşekkürler canım, bende iyiyim.seni yi anlarım tahmin ettiğin gibi, eşsiz hayat zor.sabah birkaç kişi sordu eşine ne zman kavuşuyosun diye dedim 9 ay sonra.derken aaa ne kadar az kalmış dedim, başkasına sorsan 6 ay bile çok gelri, ağlar durur.ama bana göre şuanda bi nebze iyi olabilirsin, haftanın en az 2 gecesi beraber uyuyosunuzdurbiz tek geceyle yetiniyoruz
günlük, canım nasılsın ?
sardunya, dikkat et kendine, bebeğin hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inş.
Nuray, canım oooh tatillerdeymişsiniz süper ya :)) ay maşallah ya kocaman olmuşsunuz ya 13 hafta süper :)
Ceza yoldaş, nabersin canım ?
Kıttym, sen napıyon bakim :)
midem iyi ama boğazlarım tahriş oldu ben kusmaktan çok korkuyorum nefes alamıom ölcem sanıyom ağladım vala sabah:)işede geç kaldım 12 lira taksi parası ödedim içime oturdu fenaaa belirti filan bi ekşın varmı sende
anladım canım, pastil gibi bişey al bari, em etkisi olur.canın saolsun taksiler sana kurban olsun :)) bende hiç ekşın yok, çok sakinim bu ara, topiği bile okuyamıyorum kafayı toplayıp.
Minicik umut, teşekkürler canım, bende iyiyim.seni yi anlarım tahmin ettiğin gibi, eşsiz hayat zor.sabah birkaç kişi sordu eşine ne zman kavuşuyosun diye dedim 9 ay sonra.derken aaa ne kadar az kalmış dedim, başkasına sorsan 6 ay bile çok gelri, ağlar durur.ama bana göre şuanda bi nebze iyi olabilirsin, haftanın en az 2 gecesi beraber uyuyosunuzdurbiz tek geceyle yetiniyoruz
cezacım bugün doktora gitcektin yanlış hatırlamıyosam noldu merak ettim
herkese selam
minikler ehliyetin hayırlı olsun canım...kazasız belasız sürüşler diliyorum..
chnb abla sonuç ne acaba?
nazlım geçmiş olsun..dikkat et kendine...
candasım şimdi hamile kalsan doğuruncaya kadar eşin gelecek:)
minicikumut Allah kavuştursun..bende bu gece yalnızım eşim nöbete gidecek.okul çıkışı eve gideceğim..eşimi alıp doktora geçeceğim..bakalım yumoşlarım ne kadar olmuş..doktor dün için çalışın demişti ama biz çalışmadık..eşim hastaydı..bugünde bişey olmayacak.doktordan sonra eşimi işe bırakıp arkadaşlara gideceğim..bugün yoğunum kızlar....öptm hepinizi
hellom naberrrrrrr
senem Allah kavuştursun..
yamateke ne yaptı acaba ?
loneliness nasılsın?
renkliatlas rahatlamışsındır işlemleri halledince..bugün okula gidecektin..umarım onaylanmıştır..
günlük abla nasılsın?geri sayım başladı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?