Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım sabahtan beri okuyorum ama yazmaya fırsatım olmadı...çocuklar yazılı oluyo.bende fırsat buldum anca..benim bugün adetimin 11. günü klomenim cumartesi bitti..bugün bakacak yumoşlar ne kadar olmuş..ona göre iğneyi yaptıracağım..eşim için doktor bomba gibisin deyince eşim öyle şeyler içmez:)

bizimkide hayatta içmez midesinden rahatsızya bişi olursa çenesinden kurtulamam zaten :)bugün yumoşlar büyümüşse iğneyi yarın vurdurun der belki geçen ay kaç yumurtan vardı senin sor bakalım gidince bu ay kaç taneymiş kaç mmymiş

BENDE sinir olurum yanımda sürekli hareket eden birine otobüslerde yani, şükür dövmeden gelmişsin :) işte yapasım yok bu ara ama, topiklede ilgili değil.bi kendime gelsem iyi olacak.
Şükür ediyoruz artık ne yapalım be Candaşcığım.Beraber uyumayı özlüyorum en çok

Allah tez zamanda hayırlı işler versin İnşallah eşlerimize.Yanıbaşımızda olsunlar hep.
amin canım.yalnız uyumanın sıkınmtısınııda güzelliğinide en iyi ben biliyorum galiba :) allah sağlık versinde öyle böyle geçiyo zman ya.
valla öyle şimdi hamile kalsam doğumda beraber oluruz inş :) kazık atmazlar dilerim, yumoşlarda iinş büyümüştürde bebeğe döne bu gece:)

geçen ay 1 tane solda 15,5 mm di..bakalım bu ay nasıl olcak heyecanlandım...büyük ihtimal yarın vurdurun der..
tamam canım hadi bakalım iyi haberler duyarsın inşallah

inşallah canım..

sen neden daraldın bu kadar bugünlerde yavrum aç güsel bi türkü dinle :)

geçen ay 1 tane solda 15,5 mm di..bakalım bu ay nasıl olcak heyecanlandım...büyük ihtimal yarın vurdurun der..

inşallah canım..
hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliorus canım

selam kızlar. nasılsınız.eskisi kadar takip edemiyorum topiği. aşırı bi halsizlik, isteksizlik ve uyku var üzerimde.umarım herkesin keyfi yerindedir.
minikler hayırlı uğurlu olsun yeni evin bitmiş işler.
nazlım çok geçmiş olsun bu ay senin daha da dikkat etmen gerek kendine.
ceza güzel haberlerini alırız inşallah.
çalışmaları bitirip beklemede olan arkadaşların umarım güzel haberlerini alırız.

çalışma zamanları gayet eğlenceliydi şimdi stres içindeyim sabırsızlık huyumdan nefret ediorum saol bebeğim sende bugünlere gelcen az kaldı :)

çalışma zamanları gayet eğlenceliydi şimdi stres içindeyim sabırsızlık huyumdan nefret ediorum saol bebeğim sende bugünlere gelcen az kaldı :)

çok normal canım sabırsızlanman. biz bile sabırsızlanıyoruz güzel haberin için. sabrın sonu selamettir .ben çalışma falan olmamasına rağmen çatlıycam sabırsızlıktan.geçiremiyorum vakti. inşallah canım inşallah.uyusam uyansam 2 ay geçse((

haklısın kuzum ama geçecek sen bile hiç anlamıcan nasıl geçtiini ben ilk bu topiğe girdim baktım herkes gayet normal diyorum ki bu insanlar nasıl böyleler dünya durdu sandım ilk günlerde ama baksana 7 ay olcak nerdeyse neler atlattım ben düzensiz 10-15 günde gelen adetler deli gibi bebek isterken doğum kntrol ilacı kullanmak zorunda kalmalar kistler filan bugünlere geldik sabır canım sabır

Nazlım geçmiş olsun canım benim. Zor bir gün olmuş bugün.

Ceza inşallah tutar bu ay...

Candaş inşallah bu ay tutmuş olsun canım...
Nuray sağ olasın maşallah güzel bir hamilelik seninki...

Renkliatlas şimdiden hayırlı olsun canım...

Görümcemin malesef olmamış kızlar üzüldüm gerçekten....

sen neden daraldın bu kadar bugünlerde yavrum aç güsel bi türkü dinle :)

hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliorus canım
havalardan herhalde, yada eşim gitti onun depresyonu mu diyeceğim de alıştık ta yani.geçer inş ...
türkü dinlesem iyice efkar basar şimdi :)
merhaba canımi sende de mi depresyon hali var :) bende bu ara öyleyim ya.

hayırlısı.abla görümcen naptı ? belli oldu mu ?

kitap istemiştim netten, geldiler.gıcır gıcır :) hepsini okuyup bitiresim var, allahtan çok kalın değiller bunlar hepsini taş çatlasın 1,5 aya bitiririm herhalde :))

haklısın canım bana da hala herşey çok zor geliyor, umutsuzluk ara ara kemiriyor içimi.bebek görünce içim gidiyor.karnıma bakamıyorum daha neler neleeeeeer. ne güzel geç de olsa bütün problemler çözülmüş ve hamilelik haberini bekliyoruz. ne mutlu sana. bakalım bende sabırsızlıkla adetimi bekliyorum umarım ters bi durum olmaz biran önce düzene girer de 2 ay sonra ben de başlarım çalışmalara.

candaş sorma canım. hem de nasıl bi depresyon. yaptığım hiçbişeyden zevk almıyorum. açayım interneti komik bi film izleyim diyorum. normal zamanımda olsa kahkahalara boğulacağım esprilere tebessüm ediyorum sadece. onu da zorla uykuya engel olup izleyebilirsem tabi.buralardan da sıkıldım. okul, öğrenciler de çok yoruyor, verdiğim emeklerimin karşılığını alamıyorum. herşey kötü anlayacağın. senin neyin var sebepsiz mi?

saol ablacım biraz zor oldu ama iyiyim şükür mide yanmam geçti öğlen çok az yedim acıktım çok evde çorba vardı içerim sıcak sıcak daha iyi gelir inş sen nasılsın

benimde yanlız kalıp müzik dinleyesim var sesli sesli kendini ne iyi hissettircekse onu yap canım

olmaz inşallah canım çok sıkma kendini güxzel günler gelecek elbet sabır sabırrr

Candaşım olmamış malesef bugün belli oldu 3 ten sonra.

Nazlım çorba iyi gelir...

Ben de yaşıyorum şükür monoton biliyorsun okul, ev...

Hilal at üzerinden bu sıkıntıyı desem de olmuyor hava iyi olsa azıcık dışarı çıkardın. Gerçi o zaman da tüm hamileler dışarı fırlıyor çıktığına da pişman oluyorsun....

dışarısı çok soğuk, yerler hep buz.bir de dediğin gibi adım attığın yer hamile. dışarı çıkıp gidilecek bi yer de yok hem ne yazık ki((((
bu arada görümcen için çok üzüldüm. allah hayırlısını versin.

selam kızlar....

annemde kaldım dün eve geldim akşam üzeri...gelmeden önce amca kızına uğramıştım....çok kötüydüm giremedimde nete...

ceza, canım hayırlısı olsun canım senin için...geri sayım başladı canım kısmetse eşim pazar günü dönüyor...

chnb, geçmişi okuyamadım ama çalışmalar başladımı? yokssa ben yanlışmı anladım...görümcenede üzüldüm canım...

renkliatlas, tercihlerini yapmışsın hayırlısı olsun senin için canım...

miniklerim canım, ohh herşey bitmiş yorulmuşsundur...güle güle oturun canım...

candaş, gerçekten az kalmış yaa bu kadar beklemenize göre yani:)) allahım hayırlısıyla kavuştursun sizi....

nazlım canım geçmiş olsun...offf biliyorum yaşadıklarını canım... dün amca kızına uğramıştım sağolsun bişeyler hazırlamıştı kız...yedik eve geldim...kızım alt kata gitmek istedi kapıyı açtım ama arkasından bakamadım wcye zor yetiştim çıkar çıkar gözlerimden yaşlar pıtır pıtır dökülüyor...kızımda bağırıyor anne ben gidiyorum zar zor git diyebildim akşam 5 gibiydi...çok rahatladım ama sonrada hiçbirşey yemedim yine olur diyee sabah 10 da kahvaltı yapana kadar midemdeki sesler hat safhadaydı artık:))

nuray, ooo tadını çıkart canım ne güzel yapmışsınız...maşallah hamileliğine canım mide bulantın olsa bile bundan başka bir şey hissetmiyorsun canım iyidir bebeklerimiz inşallah allaha emanetler...

loneliness, nasılsın canım?

hellom, bende sana faceden ulaştım:)

minicik umut, senin eşinde uzakta gaiba allah kavuştursun...

hilal, bizde yaşadık canım senin yaşadıklarını benim bir kızım olduğu halde öyle bir haldeydimki anlatamam hayat bitmişti sanki ama yanlıştı düşüncelerim kızıma haksızlık eşime haksızlıktı yaptıklarım düşündüklerim...allah bize bçyle nasip etmiş yapılacak şey dua edip sağlıklısı için uğraşmak daha genciz allah tekrar nasip edecek inşallah karalar bağlamak yok eşinide üzme böyle yaparak güçlü olmazsan toparlanman zor olur canım...

Son düzenleme:
hoşgeldin ablacım seninki gebelikten oluyo ben öküz gibi abur cubur yediğim için oldu yemek çay kola cips çekirdek jelibon suyunu çıkardık yeme sınırının midede yeter beee dedi artık sabah küçücük poğca zor yedim öğlende sadece yemek ekmeksiz rahatladım valla kusmak berbat bişi hiç sevmiom ilk gebeliimde bulantım olmadı hiç eğer 2.si kımset olursa inşallah ondada olmaz senin ne zaman geçcek bulantıların acaba kızındada böle olmuşmuydu

canım üzüldüm ben de gerçekten. bazı şeyler kaderden öteye geçemiyor ne yazıkki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…