- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #12.201
canım çok geçmiş olsun.selam kızlar....
annemde kaldım dün eve geldim akşam üzeri...gelmeden önce amca kızına uğramıştım....çok kötüydüm giremedimde nete...
ceza, canım hayırlısı olsun canım senin için...geri sayım başladı canım kısmetse eşim pazar günü dönüyor...
chnb, geçmişi okuyamadım ama çalışmalar başladımı? yokssa ben yanlışmı anladım...görümcenede üzüldüm canım...
renkliatlas, tercihlerini yapmışsın hayırlısı olsun senin için canım...
miniklerim canım, ohh herşey bitmiş yorulmuşsundur...güle güle oturun canım...
candaş, gerçekten az kalmış yaa bu kadar beklemenize göre yani:)) allahım hayırlısıyla kavuştursun sizi....
nazlım canım geçmiş olsun...offf biliyorum yaşadıklarını canım... dün amca kızına uğramıştım sağolsun bişeyler hazırlamıştı kız...yedik eve geldim...kızım alt kata gitmek istedi kapıyı açtım ama arkasından bakamadım wcye zor yetiştim çıkar çıkar gözlerimden yaşlar pıtır pıtır dökülüyor...kızımda bağırıyor anne ben gidiyorum zar zor git diyebildim akşam 5 gibiydi...çok rahatladım ama sonrada hiçbirşey yemedim yine olur diyee sabah 10 da kahvaltı yapana kadar midemdeki sesler hat safhadaydı artık:))
nuray, ooo tadını çıkart canım ne güzel yapmışsınız...maşallahhamileliğine canım mide bulantın olsa bile bundan başka bir şey hissetmiyorsun canım iyidir bebeklerimiz inşallah allaha emanetler...
loneliness, nasılsın canım?
hellom, bende sana faceden ulaştım:)
minicik umut, senin eşinde uzakta gaiba allah kavuştursun...
hilal, bizde yaşadık canım senin yaşadıklarını benim bir kızım olduğu halde öyle bir haldeydimki anlatamam hayat bitmişti sanki ama yanlıştı düşüncelerim kızıma haksızlık eşime haksızlıktı yaptıklarım düşündüklerim...allah bize bçyle nasip etmiş yapılacak şey dua edip sağlıklısı için uğraşmak daha genciz allah tekrar nasip edecek inşallah karalar bağlamak yok eşinide üzme böyle yaparak güçlü olmazsan toparlanman zor olur canım...
netten bakıyorum bu haftadan sonra hafiflicek diyor ama hiçde öyle görünmüyor canım:)) her geçen gün dahada artıyor...az yiyorum sık sık bişeyler yemeye çalışıyorum oda olmuyor...kızımda böyle olmadım canım sadece kokulardan tiksiniyordum hiç çıkarmamıştım ve onda tam 1,5 ay sürmüştü...kaybettiğim bebeğimde şimdiki durumumdan daha kötüydüm:)) buna şükür düyorum...salçalı bişey yiyince çıkarma olayları oluyor...canım böyle soğuk şeyler istiyor dolaptan maden suyu içiyorum rahtlıyorum ferahlıyorum yani:)) geçen gün yanımda karpuzdan konuştular tabii canımın isteyeceği akıllarına gelmedi arkadaşların:)) canım nasıl karpuz istiyor biliyormusun ama şimdi satılanlardan değil yoksa abime çoktaaannn aldırmıştım...yazın olanlardan neyse çok anlatmayayım hamişlerinde canı çekmesin...
çok geçmiş olsun canım.günaydın kızlarrr
işe geç kaldım rahatsızlandım sabah afedersiniz istifra ettim tuvaletten çıkamadım servise yetişemedim kabus gibiydi dün arkadaşlarım yemeğe geldi oda aynı olmuş uyuyamadım bile diyo ne dokundu bilmiom eşim onun sevgilisi filan iyilermiş ama ikimizde kötü olduk hala kendime gelemedim
çok geçmiş olsun canım.
sağol canım şükür iyiym şimdi çok acıktım ama evime gidip çorbamı içmek istiyorum acıkınca gün bitmiyo:)sen nasılsın beişin nasıl kontrol ne zamandı 27 simiydi
dışarısı çok soğuk, yerler hep buz.bir de dediğin gibi adım attığın yer hamile. dışarı çıkıp gidilecek bi yer de yok hem ne yazık ki((((
bu arada görümcen için çok üzüldüm. allah hayırlısını versin.
selam kızlar....
annemde kaldım dün eve geldim akşam üzeri...gelmeden önce amca kızına uğramıştım....çok kötüydüm giremedimde nete...
ceza, canım hayırlısı olsun canım senin için...geri sayım başladı canım kısmetse eşim pazar günü dönüyor...
chnb, geçmişi okuyamadım ama çalışmalar başladımı? yokssa ben yanlışmı anladım...görümcenede üzüldüm canım...
candaş, gerçekten az kalmış yaa bu kadar beklemenize göre yani:)) allahım hayırlısıyla kavuştursun sizi....
nazlım canım geçmiş olsun...offf biliyorum yaşadıklarını canım... dün amca kızına uğramıştım sağolsun bişeyler hazırlamıştı kız...yedik eve geldim...kızım alt kata gitmek istedi kapıyı açtım ama arkasından bakamadım wcye zor yetiştim çıkar çıkar gözlerimden yaşlar pıtır pıtır dökülüyor...kızımda bağırıyor anne ben gidiyorum zar zor git diyebildim akşam 5 gibiydi...çok rahatladım ama sonrada hiçbirşey yemedim yine olur diyee sabah 10 da kahvaltı yapana kadar midemdeki sesler hat safhadaydı artık:))
nuray, ooo tadını çıkart canım ne güzel yapmışsınız...maşallahhamileliğine canım mide bulantın olsa bile bundan başka bir şey hissetmiyorsun canım iyidir bebeklerimiz inşallah allaha emanetler...
hilal, bizde yaşadık canım senin yaşadıklarını benim bir kızım olduğu halde öyle bir haldeydimki anlatamam hayat bitmişti sanki ama yanlıştı düşüncelerim kızıma haksızlık eşime haksızlıktı yaptıklarım düşündüklerim...allah bize bçyle nasip etmiş yapılacak şey dua edip sağlıklısı için uğraşmak daha genciz allah tekrar nasip edecek inşallah karalar bağlamak yok eşinide üzme böyle yaparak güçlü olmazsan toparlanman zor olur canım...
canım üzüldüm ben de gerçekten. bazı şeyler kaderden öteye geçemiyor ne yazıkki.
maşalalh hafıza süper canım. 27sinde bitiyo raporum. 28i işbaşı görünüyor. ama eşimin öğrencisi var, o hastanede çalışan. doktor bir günde olsa işbaşı yapması lazım raporu uzatabilmem için demiş. yarın müdürümü arıycam. öyle bişey var mı prosedürde bilmiyorum. şu anlık bi netlik yok randevu konusunda.
maşalalh hafıza süper canım. 27sinde bitiyo raporum. 28i işbaşı görünüyor. ama eşimin öğrencisi var, o hastanede çalışan. doktor bir günde olsa işbaşı yapması lazım raporu uzatabilmem için demiş. yarın müdürümü arıycam. öyle bişey var mı prosedürde bilmiyorum. şu anlık bi netlik yok randevu konusunda.
minikler, canım yok niye kızayım bende dikkat ediyorum ona hem zaten söylemedik yaa...lavaboya gittiğim zaman kapıyı kapatıyorum arkamdan gelince kızım gelme odaya git diyorum oda anne kusuyormusun:)) diyor hadi sen git diyorum gidiyor:))
hayırlı olsun çizmelerin güle güle kullan canım....eşim olmadan asla deme olayın bitmiş yani...şimdi evin ısınma durumu nasıl? doğalgazlıdır inşallah çalıştığın için soba zor olur...
hello,naber?
ay canım ne kadar heyecanlı.loneliness, canım sağol çok şükür iyiyim...yarın ikili test için gidiyorum canım...inşallah iyidir bebeklerimiz....bişey hissetmiyorum canım ama sadece şu var göbeğimin alt kısmı doldu oturduğum zaman bacaklarıma değdğini hissediyorum...kayıbım 14 haftalıktı onu dahi hissetmedim...kızımda tam 4 aylıktı hissetmeye başladım...seninki doğrudur belki herkezin ayrı oluyor...
çok şükür iyiyim canım.mrb cnm nasılsn? gebelik iyidir inşallah. raporunda eğer 28'inde işbaşı diyosa işe gitmen gerek. doğru. o yüzden rapor yazdırırken 28'inde kontrol demeleri gerekirdi. prosedür böylee bildiğim kadarıyla.
canım hayırlı olsun yeni evin. güle güle otur tekrardan.nazlım kuzum miden kötüymüş bugün valla benimde hem mide hem halsizlik çok fenaydım akşamı zor ettim çok geçmiş olsun cnm.. senin bat ne zamandı canım listemiz nerede hem ?????
chnb cnm görümcen için çok üzüldüm ama vardır bir hayır demek lazım inşallah sen güldüreceksin yüzümüzü..
ceza sanırım doktordan çıkmışsındır gezmeye gidecekmişsin hadi güzel haberlerle gel..
candas canım sana da geçmiş olsun canın sıkkınmış bana ev değişikliği çok ii geldi 1 buçuk yıldan beri ilk defa tek başıma gittim çizme aldım bu benim için büyük bişey :) kendime geldim inşallah sen de biran önce toplarsın kendini..
güleceksiniz ama evlendikten sonra buraya taşındık ısınamadım arkadaşsız kaldım her adımımda eşimin yanımda olmasına alışmıştım onsuz çarşıya çıksam da bişey almaya cesaretim yoktu ve şeytanın bacağını bugün kırdım :):):):)
loneliness cnm miniğini hissetmeye başlamışsın gözün aydın canım nasıl mutlu oluyorum bilemezsin teyzesinin kuzusunu öpüyoruminşallah sorunsuz izninide uzatırsın..
...
selam kızlar....
nazlım kuzum miden kötüymüş bugün valla benimde hem mide hem halsizlik çok fenaydım akşamı zor ettim çok geçmiş olsun cnm.. senin bat ne zamandı canım listemiz nerede hem ?????
chnb cnm görümcen için çok üzüldüm ama vardır bir hayır demek lazım inşallah sen güldüreceksin yüzümüzü..
ceza sanırım doktordan çıkmışsındır gezmeye gidecekmişsin hadi güzel haberlerle gel..
candas canım sana da geçmiş olsun canın sıkkınmış bana ev değişikliği çok ii geldi 1 buçuk yıldan beri ilk defa tek başıma gittim çizme aldım bu benim için büyük bişey :) kendime geldim inşallah sen de biran önce toplarsın kendini..
güleceksiniz ama evlendikten sonra buraya taşındık ısınamadım arkadaşsız kaldım her adımımda eşimin yanımda olmasına alışmıştım onsuz çarşıya çıksam da bişey almaya cesaretim yoktu ve şeytanın bacağını bugün kırdım :):):):)
loneliness cnm miniğini hissetmeye başlamışsın gözün aydın canım nasıl mutlu oluyorum bilemezsin teyzesinin kuzusunu öpüyoruminşallah sorunsuz izninide uzatırsın..
hellom sen bugün yok muydun ben mi kaçırdım yazını.. inşallah keyifler yerindedir
renkli canım hangi tarih de açıklama yapılacak ben atama açıklanan günlerde hep o heyecanı yaşıyorum yaz tatilinde de bekledim eşim gitti yattı oruç tutmuyordum ama sahura kadar bekledim e.haneden öğretmenlerin heyecanını okudum paylaştım gittim yatmaya hala açıklamadılar dedim eşim uykulu uykulu neyi açıklamadılar diyor :) neyse sabah kalktım ilk işim sonuçlara bakmak baktım açıklanmış nasıl seviniyorum açıklanmış diye eşim bu defa sinirlendi senin tayin nereye çıktı diyor :) şimdi seni bekliycem bu defa senin tayin nereyederse renklinin tayini çıktııııııııı diye bağırcam:)
dr alp canım naber nasılsınız bakalım
günlük cnm benim öğrencinin biri eve gitmiş anne bu bebekler hep anneleri hasta mı eder demişöğretmenimiz çok hasta oldu demiş aman canım kızının yanında dikkat et de hamie olduğun için kustuğunu anlamasın sonra kardeşe karşı şimdiden bi kin büyütür içinde sevdirmek zor olur (okuyunca aklıma bian o geldi söylemek istedim umarım kızmazsın) inşallah tez zamanda da rahatlarsın..
hilal canım zamanla taşlar yerine oturuyorda bizim okuldaki hamile çocuğuna isim arıyor kıskanmak çekemezlilik felan değil okulda en çok sevdiğim kişi o aslında ama yaram kanamıyor desem yalan söylemiş olurum hele bir de onun heyecanına mutluluğuna gölge olmayım dişe saklamak zorunda kalışım şen görünmeye çabalamam anlatmam sana içimdeki fırtınayı yinede sabır sabır yapıyorum mükafatı olacak canım kaderimizde bunu yaşamak varmış allahım tez zamanda güldürsün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?