Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım çok geçmiş olsun.
nasıl bebek?kontrol ne zaman?benim haftaya inşallah.
bir de sana bişey sorcaktım. hissediyo musun bebeşi?ikinci de daha kolaymış. bana da hissediyorum gibi geliyor. akşamları özellikle. hep sol tarafımda bir hareketlenme oluyor. 1 veya 2 kere günde . çok değil.özellikle yatarken ya da yatacağıma yakın zamanlar.

netten bakıyorum bu haftadan sonra hafiflicek diyor ama hiçde öyle görünmüyor canım:)) her geçen gün dahada artıyor...az yiyorum sık sık bişeyler yemeye çalışıyorum oda olmuyor...kızımda böyle olmadım canım sadece kokulardan tiksiniyordum hiç çıkarmamıştım ve onda tam 1,5 ay sürmüştü...kaybettiğim bebeğimde şimdiki durumumdan daha kötüydüm:)) buna şükür düyorum...salçalı bişey yiyince çıkarma olayları oluyor...canım böyle soğuk şeyler istiyor dolaptan maden suyu içiyorum rahtlıyorum ferahlıyorum yani:)) geçen gün yanımda karpuzdan konuştular tabii canımın isteyeceği akıllarına gelmedi arkadaşların:)) canım nasıl karpuz istiyor biliyormusun ama şimdi satılanlardan değil yoksa abime çoktaaannn aldırmıştım...yazın olanlardan neyse çok anlatmayayım hamişlerinde canı çekmesin...

nazlım, harbiden sizde fenaa abartmışsınız:)) neyse bir kaçgün canın bişey istemez sanırım...düzelirsin...

ay kıyamam sanaaaa keşke elimizde olsa da bulsak yollasak aldır sen aba be en azından nefsin hafifler canın çekmesin abinide sevaba sokmuş olursun

loneliness, canım sağol çok şükür iyiyim...yarın ikili test için gidiyorum canım...inşallah iyidir bebeklerimiz....bişey hissetmiyorum canım ama sadece şu var göbeğimin alt kısmı doldu oturduğum zaman bacaklarıma değdğini hissediyorum...kayıbım 14 haftalıktı onu dahi hissetmedim...kızımda tam 4 aylıktı hissetmeye başladım...seninki doğrudur belki herkezin ayrı oluyor...

aldırmak sorun değil nazlışım ama ziyan olcak biliyorum yiyemeyeceğim rengi kaybettiriyor zaten:)) ben bir duşa gireyim kızlar yarın dr var çalışanlara kolay gelsin görüşürüz....

çok geçmiş olsun canım.

sağol canım şükür iyiym şimdi çok acıktım ama evime gidip çorbamı içmek istiyorum acıkınca gün bitmiyo:)sen nasılsın beişin nasıl kontrol ne zamandı 27 simiydi

maşalalh hafıza süper canım. 27sinde bitiyo raporum. 28i işbaşı görünüyor. ama eşimin öğrencisi var, o hastanede çalışan. doktor bir günde olsa işbaşı yapması lazım raporu uzatabilmem için demiş. yarın müdürümü arıycam. öyle bişey var mı prosedürde bilmiyorum. şu anlık bi netlik yok randevu konusunda.

Son düzenleme:

Amin canım benim...

Yok canım biz şubatta tüp bebeğe başlıyoruz ya... Seni anlıyorum bulantı zor...

canım üzüldüm ben de gerçekten. bazı şeyler kaderden öteye geçemiyor ne yazıkki.

Öyle sağ ol canım...

Hayırlı haberlerle gel inşallah...

mrb cnm nasılsn? gebelik iyidir inşallah. raporunda eğer 28'inde işbaşı diyosa işe gitmen gerek. doğru. o yüzden rapor yazdırırken 28'inde kontrol demeleri gerekirdi. prosedür böylee bildiğim kadarıyla.

nazlım kuzum miden kötüymüş bugün valla benimde hem mide hem halsizlik çok fenaydım akşamı zor ettim çok geçmiş olsun cnm.. senin bat ne zamandı canım listemiz nerede hem ?????

chnb cnm görümcen için çok üzüldüm ama vardır bir hayır demek lazım inşallah sen güldüreceksin yüzümüzü..

ceza sanırım doktordan çıkmışsındır gezmeye gidecekmişsin hadi güzel haberlerle gel..

candas canım sana da geçmiş olsun canın sıkkınmış bana ev değişikliği çok ii geldi 1 buçuk yıldan beri ilk defa tek başıma gittim çizme aldım bu benim için büyük bişey :) kendime geldim inşallah sen de biran önce toplarsın kendini..

güleceksiniz ama evlendikten sonra buraya taşındık ısınamadım arkadaşsız kaldım her adımımda eşimin yanımda olmasına alışmıştım onsuz çarşıya çıksam da bişey almaya cesaretim yoktu ve şeytanın bacağını bugün kırdım :):):):)

loneliness cnm miniğini hissetmeye başlamışsın gözün aydın canım nasıl mutlu oluyorum bilemezsin teyzesinin kuzusunu öpüyorum inşallah sorunsuz izninide uzatırsın..

hellom sen bugün yok muydun ben mi kaçırdım yazını.. inşallah keyifler yerindedir

renkli canım hangi tarih de açıklama yapılacak ben atama açıklanan günlerde hep o heyecanı yaşıyorum yaz tatilinde de bekledim eşim gitti yattı oruç tutmuyordum ama sahura kadar bekledim e.haneden öğretmenlerin heyecanını okudum paylaştım gittim yatmaya hala açıklamadılar dedim eşim uykulu uykulu neyi açıklamadılar diyor :) neyse sabah kalktım ilk işim sonuçlara bakmak baktım açıklanmış nasıl seviniyorum açıklanmış diye eşim bu defa sinirlendi senin tayin nereye çıktı diyor :) şimdi seni bekliycem bu defa senin tayin nereyederse renklinin tayini çıktııııııııı diye bağırcam :)

dr alp canım naber nasılsınız bakalım

günlük cnm benim öğrencinin biri eve gitmiş anne bu bebekler hep anneleri hasta mı eder demiş öğretmenimiz çok hasta oldu demiş aman canım kızının yanında dikkat et de hamie olduğun için kustuğunu anlamasın sonra kardeşe karşı şimdiden bi kin büyütür içinde sevdirmek zor olur (okuyunca aklıma bian o geldi söylemek istedim umarım kızmazsın) inşallah tez zamanda da rahatlarsın..

hilal canım zamanla taşlar yerine oturuyorda bizim okuldaki hamile çocuğuna isim arıyor kıskanmak çekemezlilik felan değil okulda en çok sevdiğim kişi o aslında ama yaram kanamıyor desem yalan söylemiş olurum hele bir de onun heyecanına mutluluğuna gölge olmayım dişe saklamak zorunda kalışım şen görünmeye çabalamam anlatmam sana içimdeki fırtınayı yinede sabır sabır yapıyorum mükafatı olacak canım kaderimizde bunu yaşamak varmış allahım tez zamanda güldürsün...

minikler, canım yok niye kızayım bende dikkat ediyorum ona hem zaten söylemedik yaa...lavaboya gittiğim zaman kapıyı kapatıyorum arkamdan gelince kızım gelme odaya git diyorum oda anne kusuyormusun:)) diyor hadi sen git diyorum gidiyor:))
hayırlı olsun çizmelerin güle güle kullan canım....eşim olmadan asla deme olayın bitmiş yani...şimdi evin ısınma durumu nasıl? doğalgazlıdır inşallah çalıştığın için soba zor olur...

hello, naber?

saol canım sanki üzerimden kara bulutlar çekildi kendime güvenim geldi yeniden :) doğalgazlı canım ev diğeri de öyleydi ama ısınmıyordu ufoyla oturuyoduk :) bugün akşam açıldı doğalgaz yeni dönüşüm yapılmış ama hiç bişey yokkenki hali bile bizim diğer evin yanan haliyle aynıydı :) şuan güzel yanıyor sorun olmayacak sanıyorum..

ay canım ne kadar heyecanlı.
erkekse görürsün belki yarın. erkekler erken gösteriyormuş. Allah gönlüne göre versin. 12. haftada cinsiyetini öğrenen arkadaşlarım var. 2 tanesi de kız. ama çoğunlukla erkekler belli oluyormuş o tarihte. doktor daha belli değil derse yine çoğunlukla kız çıkıyormuş.
tabi bizim için ilk önce gelen sağlıklı olmaları. ama yine de insan merak etmiyor değil. senin heyecan daha çoktur, bir kızın var ya.

mrb cnm nasılsn? gebelik iyidir inşallah. raporunda eğer 28'inde işbaşı diyosa işe gitmen gerek. doğru. o yüzden rapor yazdırırken 28'inde kontrol demeleri gerekirdi. prosedür böylee bildiğim kadarıyla.
çok şükür iyiyim canım.
mide bulantım oluyor sabahları. first türü sakızlarla ve yatarak bastırıyorum. istifra olmuyor çok şükür. yememi de etkilemiyor.
işbaşı yazıyor canım raporda. acaba okula gitmek yerine o günlük sevk mi alsam, yani çalışabilir kağıdı. o da sonuçta çalışmış gibi oluyosun. daha bebeğimin tam olarak iyi olduğuna emin olmadan okula falan gitmek istemiyorum. kontrole gitçektim hem o tarihte hem raporumu uzatçaktım. kısmet artık bakalım.
senin nasıl gidiyor?

canım hayırlı olsun yeni evin. güle güle otur tekrardan.
çık dolaş canım. kayblmazsın merak etme:)aslında seviyorum herşey aynı yerde. ne ararsan hemen bulabiliyorsun, işlerin çabuk bitiyor.
hissetme meselesi piskolojik de olabilir canım. tam emin değilim.
belki de kendimi iyi hissetmeye çalışıyorum. hala korkularım var çünkü.
sen de baharda başlarsın inşallah en geç. benim diğer hamileliğim mart ayında olmuştu.nisanda öğrenmiştim.

eşime farkettirmemek için uğraşıyorum zaten canım. dediğin gibi yapacak bişey yok beklemekten başka. mide bulantıları falan zor geçiyor sanırım, geçer inşallah. ancak ben bebeğimin mide bulantısını bile özledim((

iyi akşamlar kızlr...yumurtam sol tarafta 1 tane 19.3mm olmuş..geçen aya göre daha iyi büyümüş..demekki bal tarçın işe yaradı..bugün bıraktım bal tarçını cumada hayıt tohumunu bırakcam..yarın sabah iğneyi yaptırcam cuma akşam ilişki önerdi...dün içinde ilişki demişti ama eşim hasta olunca bi çalışma olmamıştı..bugün bunu duyunca doktor bu akşam çalışma olacak kesin dedi..eşim işe gitti 2 saat durdu sonra 9 gibi eşim hastalanmış doktora gideceğiz diye izin aldı..eve geldi ve çalışma yaptık az önce tekrar işe gitti:)Allahım ne günlere kaldık...doktor net konuşunca bugün çok utandım..

aynen canım. bende sanki acımı dindirmişim gibi numara yapıyorum. herkes zannediyorki acım dindi. bilmiyorlarki içimde neler yaşıyorum. allah en kısa zamanda hepimizin yüzünü güldürsün. en kısa zamanda annelikle ödüllendirsin bizi inşallah.

yeni evin şimdiden sana uğur getirmiş. bundan sonra her şey gönlünce olsun canım.

Son düzenleme:
lonelines ne güzel artık bebiş hissedilmeye başlanmış. allahım o tatlı bebişin varlığını kucağında hissetmeyi nasip etsin sağlıcakla inşallah.
günlük2011 yarın ikili teste gidiyosun sanırım. allahım güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin.
ceza hadi gözün aydın canım inşallah güzel sonuçlar alırız...

chnb abla üzüldüm görümcene..inan bugün aklımda hep o vardı...kader işte...
hilalim üzülme artık.dua edip ümitlenmekten başka çaremiz yok..bu arada nerde oturuyorsun?aynı şehirlerde isek buluşuruz belki:)
günlükcüm yarın güzel haberlerini bekliyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…