lonelines ne güzel artık bebiş hissedilmeye başlanmış. allahım o tatlı bebişin varlığını kucağında hissetmeyi nasip etsin sağlıcakla inşallah.
günlük2011 yarın ikili teste gidiyosun sanırım. allahım güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin.
ceza hadi gözün aydın canım inşallah güzel sonuçlar alırız...
chnb abla üzüldüm görümcene..inan bugün aklımda hep o vardı...kader işte...
hilalim üzülme artık.dua edip ümitlenmekten başka çaremiz yok..bu arada nerde oturuyorsun?aynı şehirlerde isek buluşuruz belki:)
günlükcüm yarın güzel haberlerini bekliyoruz...
ay canım ne maraton sorma...güleyim mi halime ağlayayımmı bilemedim...Hilal, canım umarım çabuk geçer daraltın ya zor oluyo gerçekten.benimde sebepsiz daralma.umarım geçer yakında.yırgunumda bu aralar belki ondandır.
Chnb, abla üzüldüm görümcen içinhayırlısı demekten başka çare yok ne yazık ki. Allah sabır versin ...
günlük, ablacım çok sağol.o kadar zmandan sonra 9 ay çıtır çerez bizede inş verirler :) sanada allah kolylık versin, inş artık geçer bulantıların için.
minikler, canım süper bi gelişme bu o zman :) ısınamayınca napacaksın eşine mecbur kalıyo insan, inş yeni evin her anlamda uğurlu gelir sana ya.yerleştin mi iyice ?
cezacım, bu ay çalışmalarınız maratonlu olmuş ya kesin tutar he :)) tutsunda artık valla kızıyoruz miniklere değil mi ?
minicikumut, yazmadın bu sabah ?
nazlım, günaydın.ev sahibi size ne güzel kıyak geçmiş, sağolsunlar.güle güle oturun inş canım.bu arada aklıma birşey geld, bursanın bazı ilçelerinde tokilr va şuanda satılık, fiyatlarda uygun.üzerine biraz daha katabilriseniz kendi evinizide almış olabilrisiniz.var mı böyle bi imkan ?
kıtty, atlas, taf, senem, nuray, isimini yazamdığım tüm kızlar nasılsınız?
geçmiş olsun canım...inşallah güzel bi okula verirler evine yakın..günaydın bacılarr.......nasılsınız? lste muhabbeti olmus biliyorum baya savsakladım...hemencek yollıycam bi düzenleme yapayım..
bu sabah sol kasıgımda ince ince batmalarla uyandım ..salak salak sevindim... dün tekirdağdaydım başvurumu yaptım tüm işlemlerim tamam, akşam geldim ç.kaleye..nasılda grip oldum sormayın felaket salya sümüğümm
yumurta büyüdü maşallahta beni benden aldı...arkadaş ne zor işmişminikler:benim bat 30 aralık kuzum beklemek zor:)sana da geçmiş olsun canım listeyi renkli yapıodu bende diil liste artık çizmelerinide gülü güle kullan canım bu yeni ev size uğur getirsin canım inşallahhhh
ceza yumurtan hayırlı olsun kuzum maşallah süper büyümüş çalışmada yapılmış ohh inşallah tutar bu ay
günlük abla güzel haberlerini beklioruz
kızlar günaydın herkese mutlu günlerr
bizim ev sahibimizin annesi alt katımızda oturuyo kirayı ona veriyoruz 2010 haziranda tuttuk evi adam 2011 sonuna kadar zam yapmıcam demişti dün akşam annesine kirayı götürdüm bi baktım ev sahimizde ordaydı dedim bizde sizi arıcaktık zammı konuşmak için 2011 sonunda zam yapcaktınız dedim dedilerki yok biz zam falan yapmıcaz szden çok memnunuz rahat rahat oturun zam falan yok bi çayını içeyim yeter bana dedi ay nasıl mutlu oldummm sonra çay içmeye geldiler biz evde değişiklikler yapmıştık bayıldı eve mutfak dolaplarını falan kaplamıştım ben kadın şaştı kaldı ne güzel bakmışın eve dedi bizde kocamla çok mutlu olduk:)kiramız 400 de sabitlendi :)
Hilal, canım umarım çabuk geçer daraltın ya zor oluyo gerçekten.benimde sebepsiz daralma.umarım geçer yakında.yırgunumda bu aralar belki ondandır.
Chnb, abla üzüldüm görümcen içinhayırlısı demekten başka çare yok ne yazık ki. Allah sabır versin ...
günlük, ablacım çok sağol.o kadar zmandan sonra 9 ay çıtır çerez bizede inş verirler :) sanada allah kolylık versin, inş artık geçer bulantıların için.
minikler, canım süper bi gelişme bu o zman :) ısınamayınca napacaksın eşine mecbur kalıyo insan, inş yeni evin her anlamda uğurlu gelir sana ya.yerleştin mi iyice ?
cezacım, bu ay çalışmalarınız maratonlu olmuş ya kesin tutar he :)) tutsunda artık valla kızıyoruz miniklere değil mi ?
minicikumut, yazmadın bu sabah ?
nazlım, günaydın.ev sahibi size ne güzel kıyak geçmiş, sağolsunlar.güle güle oturun inş canım.bu arada aklıma birşey geld, bursanın bazı ilçelerinde tokilr va şuanda satılık, fiyatlarda uygun.üzerine biraz daha katabilriseniz kendi evinizide almış olabilrisiniz.var mı böyle bi imkan ?
kıtty, atlas, taf, senem, nuray, isimini yazamdığım tüm kızlar nasılsınız?
sol kasıındaki batman yavrucandan kaynaklanıodur inşallah kuzu hadi bakalım güsel haberleri sıralasak şölegünaydın bacılarr.......nasılsınız? lste muhabbeti olmus biliyorum baya savsakladım...hemencek yollıycam bi düzenleme yapayım..
bu sabah sol kasıgımda ince ince batmalarla uyandım ..salak salak sevindim... dün tekirdağdaydım başvurumu yaptım tüm işlemlerim tamam, akşam geldim ç.kaleye..nasılda grip oldum sormayın felaket salya sümüğümm
ah cancazım vardır bundada bi hayır yalan atarsın milletede boşver herkes herşeyi bilmek zorunda diil allahım o gözyaşlarına kurban :)Kızlar sabah sabah başıma ne işler geldi....1.teneffüste köyün sağlık ocağına gittim iğneyi yaptırmak için..kesin yaptırıcam ya ona göre saati ayarladım.bi gittim sağlık ocağı kapalı..o kadar moralim bozulduki..arabayla gelmedim..yazılım var hava yağmurlu..o an çok kötü oldum..hemen müdürü koridorda yakaladım "sağlık ocağı kapalı" der demez başladım ağlamaya.....müdür beni hemen ilçeye götürdü..şükür yaptırdım iğneyi..yani bütün okul iğne yaptırdığımı öğrendi..offfff ya şimdi herkese anlat derdini..
delisin delüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüHAMILELERIMIZ !MASALLAH!
senemgy . ..
yamatake . ..
hellokity . ..
alin84 . ..
sinua . ..
Pileo . ..
taf . ..
günlük2011 . ..
citaknuray . ..
loneliness . ..
dr_alb ..
INSALLAHHAMILE KALIP UST LISTEYE TASINACAKLAR!!
nazlım ...................................... 29 aralikbebiki geliyor dört nalaaa74:.
minikler ........................................................... ? saglik ve sihhatle insallah
chnb ........................................................... ? bekliyorr..
ceza83 .....................................................10 ocakçatlatma iğnesi oldu ! gözleri yaşla doldu..bunu gören öğretmenlerin , kafası merakla dolduu
renkliatlas ................................................1 ocakçifte müjde gelsin 30 aralıkta
_CandaS_ ...................................................... 25 aralik bebikini bekliyor
peppe ...................................................... 26 aralik
günaydın canım :)) ay hadi inş güzel haberler olsun canım ya, bu ay yakalayacan sen valla çifte kutlayacan inş :))günaydın bacılarr.......nasılsınız? lste muhabbeti olmus biliyorum baya savsakladım...hemencek yollıycam bi düzenleme yapayım..
canım benim ya kötü olmuş hakikatenKızlar sabah sabah başıma ne işler geldi....1.teneffüste köyün sağlık ocağına gittim iğneyi yaptırmak için..kesin yaptırıcam ya ona göre saati ayarladım.bi gittim sağlık ocağı kapalı..o kadar moralim bozulduki..arabayla gelmedim..yazılım var hava yağmurlu..o an çok kötü oldum..hemen müdürü koridorda yakaladım "sağlık ocağı kapalı" der demez başladım ağlamaya.....müdür beni hemen ilçeye götürdü..şükür yaptırdım iğneyi..yani bütün okul iğne yaptırdığımı öğrendi..offfff ya şimdi herkese anlat derdini..
gülelim biz yinede, sonu mutluluk olsun :)ay canım ne maraton sorma...güleyim mi halime ağlayayımmı bilemedim...
geçmiş olsun canım...inşallah güzel bi okula verirler evine yakın..
yumurta büyüdü maşallahta beni benden aldı...arkadaş ne zor işmiş
anladım canım, inş hayırlısıyla alırsınız evinizide.yılbaşında trilyoner olma imkanın var hala :) bende iyiyim dün kuzenim geldi artvinden, 2 yaşında oğlu vardı.anlatcam gerisini birazdan :)slm kuzum ya o tokiler çokkkk uzaklarda yani servise gelebilmek için bile 2 otobüs değiştirmek lazım merkezde olan tokilerde pahalı zaten ucuz olanlarda kötü ve aşırı uzak bakalım birkim yapmaya çalışıos rabbim büyük kuzum bizde bi ev sahibi oluruz belki hayırlısı sen napıosun iyileştinmi biraccık
sol kasıındaki batman yavrucandan kaynaklanıodur inşallah kuzu hadi bakalım güsel haberleri sıralasak şöle
ah cancazım vardır bundada bi hayır yalan atarsın milletede boşver herkes herşeyi bilmek zorunda diil allahım o gözyaşlarına kurban :)
günaydın canım :)) ay hadi inş güzel haberler olsun canım ya, bu ay yakalayacan sen valla çifte kutlayacan inş :))
manidar bacı ne hoş söylemişsen ele :)) manileri düzmüşsennn :)) inş güzel olsun herşey.
canım benim ya kötü olmuş hakikaten( bu bebekler ne hallere soktu bizleri, napalım gelsinlerde duysun herkes :) bu ay sende yakalayacan inş inanıyorum ben ...
gülelim biz yinede, sonu mutluluk olsun :)
anladım canım, inş hayırlısıyla alırsınız evinizide.yılbaşında trilyoner olma imkanın var hala :) bende iyiyim dün kuzenim geldi artvinden, 2 yaşında oğlu vardı.anlatcam gerisini birazdan :)
mane düzirkən çox xoşbəxt oluramkız senin az kaldı c.tesi demi? varmı bi farklılık bi belirtiii??
amin canım , bende belirti yok aslınnda sadece sabah batma oldu ama çok yorgunum bide grip oldum çk fena ilaçlar felan yan etki yapmış olabilir...allah bozmasın xoşbəxt ini :))) az kaldı canım ya valla hiç belirti yok, yani varda adetten :) ama yine umutsuzda olmuyo, belirtisizdir belki diye bi açık kapı bırakmıyo değilim :)) sende farklılık var yani barizce değil mi :))
alemsin renkli alem renk katın bebeeeeem saol
cancanım artvin dedinde artvinde olsak keşke şimdi mis gibi hava ahh ahh
kızlar ben çıkıyorum üzerimi giyinip gideceğim....allahım inşallah herşey yolundadır....görüşürüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?