Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

geçen ay çok ümitlenmiştim olmadı malesef..bu ay o heyecan geçti..nasipten ötesi yok..ben yatıyorum.yarın görüşürüz..

ben bingöldeyim canım ne yazık ki(( ay ne güzel olurdu burda güzel şeyler paylaşıyoruz. yüz yüze de paylaşmak çok güzel olurdu. ama bizim buralardan kimse yok ya(((sen nerdeydin canım.

minikler:benim bat 30 aralık kuzum beklemek zor:)sana da geçmiş olsun canım listeyi renkli yapıodu bende diil liste artık çizmelerinide gülü güle kullan canım bu yeni ev size uğur getirsin canım inşallahhhh

ceza yumurtan hayırlı olsun kuzum maşallah süper büyümüş çalışmada yapılmış ohh inşallah tutar bu ay
günlük abla güzel haberlerini beklioruz

kızlar günaydın herkese mutlu günlerr
bizim ev sahibimizin annesi alt katımızda oturuyo kirayı ona veriyoruz 2010 haziranda tuttuk evi adam 2011 sonuna kadar zam yapmıcam demişti dün akşam annesine kirayı götürdüm bi baktım ev sahimizde ordaydı dedim bizde sizi arıcaktık zammı konuşmak için 2011 sonunda zam yapcaktınız dedim dedilerki yok biz zam falan yapmıcaz szden çok memnunuz rahat rahat oturun zam falan yok bi çayını içeyim yeter bana dedi ay nasıl mutlu oldummm sonra çay içmeye geldiler biz evde değişiklikler yapmıştık bayıldı eve mutfak dolaplarını falan kaplamıştım ben kadın şaştı kaldı ne güzel bakmışın eve dedi bizde kocamla çok mutlu olduk:)kiramız 400 de sabitlendi :)

Son düzenleme:
Hilal, canım umarım çabuk geçer daraltın ya zor oluyo gerçekten.benimde sebepsiz daralma.umarım geçer yakında.yırgunumda bu aralar belki ondandır.

Chnb, abla üzüldüm görümcen için hayırlısı demekten başka çare yok ne yazık ki. Allah sabır versin ...

günlük, ablacım çok sağol.o kadar zmandan sonra 9 ay çıtır çerez bizede inş verirler :) sanada allah kolylık versin, inş artık geçer bulantıların için.
minikler, canım süper bi gelişme bu o zman :) ısınamayınca napacaksın eşine mecbur kalıyo insan, inş yeni evin her anlamda uğurlu gelir sana ya.yerleştin mi iyice ?

cezacım, bu ay çalışmalarınız maratonlu olmuş ya kesin tutar he :)) tutsunda artık valla kızıyoruz miniklere değil mi ?

minicikumut, yazmadın bu sabah ?

nazlım, günaydın.ev sahibi size ne güzel kıyak geçmiş, sağolsunlar.güle güle oturun inş canım.bu arada aklıma birşey geld, bursanın bazı ilçelerinde tokilr va şuanda satılık, fiyatlarda uygun.üzerine biraz daha katabilriseniz kendi evinizide almış olabilrisiniz.var mı böyle bi imkan ?

kıtty, atlas, taf, senem, nuray, isimini yazamdığım tüm kızlar nasılsınız?

günaydın bacılarr.......nasılsınız? lste muhabbeti olmus biliyorum baya savsakladım...hemencek yollıycam bi düzenleme yapayım..
bu sabah sol kasıgımda ince ince batmalarla uyandım .. salak salak sevindim... dün tekirdağdaydım başvurumu yaptım tüm işlemlerim tamam, akşam geldim ç.kaleye..nasılda grip oldum sormayın felaket salya sümüğümm

Kızlar sabah sabah başıma ne işler geldi....1.teneffüste köyün sağlık ocağına gittim iğneyi yaptırmak için..kesin yaptırıcam ya ona göre saati ayarladım.bi gittim sağlık ocağı kapalı..o kadar moralim bozulduki..arabayla gelmedim..yazılım var hava yağmurlu..o an çok kötü oldum..hemen müdürü koridorda yakaladım "sağlık ocağı kapalı" der demez başladım ağlamaya.....müdür beni hemen ilçeye götürdü..şükür yaptırdım iğneyi..yani bütün okul iğne yaptırdığımı öğrendi..offfff ya şimdi herkese anlat derdini..

ay canım ne maraton sorma...güleyim mi halime ağlayayımmı bilemedim...

geçmiş olsun canım...inşallah güzel bi okula verirler evine yakın..
yumurta büyüdü maşallahta beni benden aldı...arkadaş ne zor işmiş

HAMILELERIMIZ !MASALLAH!
senemgy...

yamatake...

hellokity...

alin84...

sinua...

Pileo...

taf...

günlük2011...

citaknuray...
loneliness...

dr_alb..

INSALLAH HAMILE KALIP UST LISTEYE TASINACAKLAR!!
nazlım...................................... 29 araliktest yapmadan duramaz bacı nazlı...ovulasyondu klomendi hormonlar azdıı..ne yapsın o da haklı..bebiki nazlı yumurtası nazlı kocası nazlıı..74:.
minikler........................................................... ? saglik ve sihhatle insallah

chnb........................................................... ? bekliyorr..

ceza83.....................................................10 ocakçatlatma iğnesi oldu ! gözleri yaşla doldu..bunu gören öğretmenlerin , kafası merakla dolduu

renkliatlas................................................1 ocakrenkli bacı çifte mutluluk bekliyorr..herkese manileri düzüyor...renkliye dua etsin topik...oda sıpasına kavuşsun artık diyoorrr

_CandaS_...................................................... 25 aralik kuzeyin sert rüzgarıı, karadenizin dalgalarıı..candaş bacıma getirsin...çifter çifter sıpalarıııı

peppe...................................................... 26 aralik

Son düzenleme:

slm kuzum ya o tokiler çokkkk uzaklarda yani servise gelebilmek için bile 2 otobüs değiştirmek lazım merkezde olan tokilerde pahalı zaten ucuz olanlarda kötü ve aşırı uzak bakalım birkim yapmaya çalışıos rabbim büyük kuzum bizde bi ev sahibi oluruz belki hayırlısı sen napıosun iyileştinmi biraccık

sol kasıındaki batman yavrucandan kaynaklanıodur inşallah kuzu hadi bakalım güsel haberleri sıralasak şöle

ah cancazım vardır bundada bi hayır yalan atarsın milletede boşver herkes herşeyi bilmek zorunda diil allahım o gözyaşlarına kurban :)

delisin delüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

HAMILELERIMIZ !MASALLAH!
senemgy...

yamatake...

hellokity...

alin84...

sinua...

Pileo...

taf...

günlük2011...

citaknuray...
loneliness...

dr_alb..

INSALLAH HAMILE KALIP UST LISTEYE TASINACAKLAR!!
nazlım...................................... 29 araliktest yapmadan duramaz bacı nazlı...ovulasyondu klomendi hormonlar azdıı..ne yapsın o da haklı..bebiki nazlı yumurtası nazlı kocası nazlıı..74:.
minikler........................................................... ? saglik ve sihhatle insallah

chnb........................................................... ? bekliyorr..

ceza83.....................................................10 ocakçatlatma iğnesi oldu ! gözleri yaşla doldu..bunu gören öğretmenlerin , kafası merakla dolduu

renkliatlas................................................1 ocakrenkli bacı çifte mutluluk bekliyorr..herkese manileri düzüyor...renkliye dua etsin topik...oda sıpasına kavuşsun artık diyoorrr

_CandaS_...................................................... 25 aralik kuzeyin sert rüzgarıı, karadenizin dalgalarıı..candaş bacıma getirsin...çifter çifter sıpalarıııı

peppe...................................................... 26 aralik

günaydın canım :)) ay hadi inş güzel haberler olsun canım ya, bu ay yakalayacan sen valla çifte kutlayacan inş :))

manidar bacı ne hoş söylemişsen ele :)) manileri düzmüşsennn :)) inş güzel olsun herşey.
canım benim ya kötü olmuş hakikaten ( bu bebekler ne hallere soktu bizleri, napalım gelsinlerde duysun herkes :) bu ay sende yakalayacan inş inanıyorum ben ...
gülelim biz yinede, sonu mutluluk olsun :)
anladım canım, inş hayırlısıyla alırsınız evinizide.yılbaşında trilyoner olma imkanın var hala :) bende iyiyim dün kuzenim geldi artvinden, 2 yaşında oğlu vardı.anlatcam gerisini birazdan :)

mane düzirkən çox xoşbəxt oluram kız senin az kaldı c.tesi demi? varmı bi farklılık bi belirtiii??

mane düzirkən çox xoşbəxt oluram kız senin az kaldı c.tesi demi? varmı bi farklılık bi belirtiii??

allah bozmasın xoşbəxt ini :))) az kaldı canım ya valla hiç belirti yok, yani varda adetten :) ama yine umutsuzda olmuyo, belirtisizdir belki diye bi açık kapı bırakmıyo değilim :)) sende farklılık var yani barizce değil mi :))

alemsin renkli alem renk katın bebeeeeem saol
cancanım artvin dedinde artvinde olsak keşke şimdi mis gibi hava ahh ahh

amin canım , bende belirti yok aslınnda sadece sabah batma oldu ama çok yorgunum bide grip oldum çk fena ilaçlar felan yan etki yapmış olabilir...
alemsin renkli alem renk katın bebeeeeem saol
cancanım artvin dedinde artvinde olsak keşke şimdi mis gibi hava ahh ahh

günaydın bacılar....

teşekkür ederim kızlar...inşallah güzel haberlerle gelirim...

ceza, ay allah iyiliğini versin emi kız güldürdün beni ya moralim çokda iyi değil ama sağol güldürdün...soranlara iltihap vardı iğne kullanıyorum falande yalandan kim ölmüş:)) yarasın iğneciğin...

nazlım, yaa senin kadar sevindim şu kira olayına kız nasıl mutlu oldum varya ben kiracı hiç olmadım ama kirada oturanlara allah yardım etsin derim hep araba için kredi çektikya ayda 500 kira öder gibi bi nevi o yüzden dahada iyi anlıyorum başka şey için zaman hiç geçmiyor ama kredi zamanı kira gibi hemen geliyor:)) allah razı olsun ev sahibinden keşke herkez öyle olsa...

candaş,inşallah verecekler canım zaten bu görev sonu değilmi mecbur verecekler dimi?

lonelines, canım senin ilk olduğu için merak ediyorsundur ama dediğin gibi önce sağlıklı olsun istiyoruz....gerçekten benim hep endişem var iyimi diye cinsiyet düşünmüyorum kızda olsa erkekde olsa benim için hiç farketmez bide en başından hep buna alıştırdığım için kendimi...çevremde hep diyorlarki erkek olsa bir daha yapmazdın millet harbiden delirmiş yaa kız olsada allah olmayana isteyene versin allah onlara sağlıklı ömür versin bana yeter diyorum hepsi bir acayip bakıyor...herkez kolay buluyorya ondan böyle konuşmaları...benimki yine kız bence çünkü eşimin tarafında hiç erkek yok ve kaynanam hepimizin hamileliğinde hayırlısı olsun lafından sonra hep erkek olsun lafını yapıştırdı yüce rabbimde vermedi şimdiye kadar erkek:)) kaybettiğim bebeğim erkekti( hayırlısı olsun bizimde nasibimizde ne varsa o olacak artık...senin ilk allah gönlüne göre versin canım...

renkliatlas, geçmş olsun canım havalar soğumaya başladı bundan sonra daha dikkat bebişin varsa maxsimum dikkat:))

minikler, ohh sıcacık olur artık şimdi ilk yaktınızya günden güne daha ısınacak evin kestane patlat geç tv karşısına yat kocanın kucağına bu sıcak anların mutluluğunu çıkartın:))

hilal, canım bizlere çoookkk uzakmışsın...ama yinede burada birbirimize çok yakınız:)) allah bu pc yi çıkarandan razı olsun....

hellom naber?

bende eşimi çok özledim allah sağsalim kavuşturursa bizi pazar günü burda...sabah uyandık kızım diyoki anne babam beni özlemişmidir? evet tabiiki özlemiştir dedim...o zaman benim resimlerime baksın, sonrada diyoki anne hadi ara babamı ara aradım benim resimlerime bakıyormusun baba diye soruyor...öyle çok özlediki evler kadar ağaçlar kadar özledim babamı diyor:))

kızlar ben çıkıyorum üzerimi giyinip gideceğim....allahım inşallah herşey yolundadır....görüşürüz...

kızlar ben çıkıyorum üzerimi giyinip gideceğim....allahım inşallah herşey yolundadır....görüşürüz...

sorma ablacım yaa bende çok sevindim parasınıda geçtim valla o insanların sözleri çok mutlu etti beni kendimle eşimle gurur duydum ne mutlu bize kocacıınımı özledin sen kıyamammm allahım kavuştursun inşallahhh

ev sahibimizde 75 yaşında bi nine allahım bi tatlı dün akşam yanaklarını mıncıkladım hep kız sen benle hamur gibi oynuyon diyo yaşlıları çok seviyom yaa bugün babannemin ölüm yıldönümü4 sene oldu keşke tatil olsaydı mezarına giderdim akşam kuran okurum bi elham bağışlarsanız mutlu olurum kızlar adı emine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…