ohhh valla miss :)) canım abimin oğlunda doğduğunda kalbi delik denmiş, ciğerlerde pek gelişmemişti çünkü anne bi çok vitamin gurubunu ağzına süremiyo, et, süt, balık.en önemlileri yani.kendi öyle diyor dr larda demiş bende dedim şimdik :)) aa saçmalıyorum neyse.çocuk şimdi 2 yaşında, trabzonda genel muayene ettririn burda makine yok denmiş onlarda ank ya geldiler, meğerse şükürki çocuğun kalbinde delik yokmuş.sadece kalp damarlarından biri darmış, büyüdüğünde anjuyo olacakmış 8-9 yaşında filan galiba.şükür diyorum , damarın darlığıda sıkıntılıdır ama delikten fazla olamaz herhalde.allah kimseyi evladıyla sınamasın.sığa ya çok tatlı minik cedric :) ağzıda aynı çük osman, sarı kafa bişey.hem uslu hem akıllı.hiçte ağlamıyoalemsin renkli alem renk katın bebeeeeem saol
cancanım artvin dedinde artvinde olsak keşke şimdi mis gibi hava ahh ahh
canım inş öyle gelmemiştirde bebektendir, tayinle beraber müjdelenirsin inş :))amin canım , bende belirti yok aslınnda sadece sabah batma oldu ama çok yorgunum bide grip oldum çk fena ilaçlar felan yan etki yapmış olabilir...
kızlar ben çıkıyorum üzerimi giyinip gideceğim....allahım inşallah herşey yolundadır....görüşürüz...
ohhh valla miss :)) canım abimin oğlunda doğduğunda kalbi delik denmiş, ciğerlerde pek gelişmemişti çünkü anne bi çok vitamin gurubunu ağzına süremiyo, et, süt, balık.en önemlileri yani.kendi öyle diyor dr larda demiş bende dedim şimdik :)) aa saçmalıyorum neyse.çocuk şimdi 2 yaşında, trabzonda genel muayene ettririn burda makine yok denmiş onlarda ank ya geldiler, meğerse şükürki çocuğun kalbinde delik yokmuş.sadece kalp damarlarından biri darmış, büyüdüğünde anjuyo olacakmış 8-9 yaşında filan galiba.şükür diyorum , damarın darlığıda sıkıntılıdır ama delikten fazla olamaz herhalde.allah kimseyi evladıyla sınamasın.sığa ya çok tatlı minik cedric :) ağzıda aynı çük osman, sarı kafa bişey.hem uslu hem akıllı.hiçte ağlamıyooynadık epeyce geldi bi ara kucağıma yattı, anlatamam o duyguyu, dedim allahım bizlerede nasip et diye.Allah kimseye korktuğunu vermesin inş.
geçende yi,ne bi akrabanın kzıı doğum yapmış, başlarda da gebeliği sıkıntılıydı.neyse 6,5 aylıkken kordon boynuna dolanmış birkaç gün sancısı olsada dr a gitmemişler bi gece çok ağrıyınca gitmişler ve sezeryana alınmış.bebek çok sıkıntılı.ciğerlerde gelişme 0, anne karnında da belliymiş bu, kalbe temiz kan yerine kirli kan gidiyo ve delik + beyni su topluyomuş, 1,5 aydır hastanedeymiş.Allah yardımcısı olsun inş varsa allah mucizesini göndersin bebeği sağlığına kavuşsun.hayırlısı neyse gücüyle beraber göndersin.ne zorbebeğin adı da melek ...
canım inş öyle gelmemiştirde bebektendir, tayinle beraber müjdelenirsin inş :))
canımi, aslında onlara göre tam görev sonu değil.yani eşim 2008 aralık girişli, 4 yılını 2012 aralıkta dolduracak.aksilikte eşimin tayini son isteyeceği vakit 30 eylül.bu durumda yılı doldurmasına 74 gün kalıyor.küçükte olsa vermeme ihtimalleri var, genel komutanlıktaki komutan demiş.inş rastgiderde alırız tayini, yok eğer eylülde de vermezlerse 2013 haziranda uçarı kaçarı yok vereceklerde inş kalmaz.
eşin geliyomuş, hadi gözün aydın inş .kıyamam ya kızında nasıl özlemişkendini unutup onun telaşına düşmüşsündür sende.allah en uzun en zor ayrılığı böyle versin inş.şimdiden gözünüz aydın.k.validene de bakma, erkek torun yok ya ondandır ama takdir allahın inş hayırlı evlat olsun.
aminn inş, zor ya.minicik benediyle nelere mruz kalmışallahım sabır versin ailesine minicik evladın bu kadar rahatsızlıının olması çok kötü rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasib etsin hepimize herkese sabır lazım çok bizmde pzar gnü arkadaşlar geldi 1.5 yaşında oğlan bende o gün çok dualar ettim çok sevimliydi kereta sevdirioda kendini
candaşcm halimize şükrettim anlatıklarını okuyunca..rabbim saglıklı ömür versin saglıklı bebeler versin..rabbim evlatlarıımızla sınamasın..
merakla bekliyoruz canım sonucu. kendim gidiyomuş gibi heyecan yaptım.kızlar ben çıkıyorum üzerimi giyinip gideceğim....allahım inşallah herşey yolundadır....görüşürüz...
canım inşallah bebeğin de gelir, tayininiz de olur.ohhh valla miss :)) canım abimin oğlunda doğduğunda kalbi delik denmiş, ciğerlerde pek gelişmemişti çünkü anne bi çok vitamin gurubunu ağzına süremiyo, et, süt, balık.en önemlileri yani.kendi öyle diyor dr larda demiş bende dedim şimdik :)) aa saçmalıyorum neyse.çocuk şimdi 2 yaşında, trabzonda genel muayene ettririn burda makine yok denmiş onlarda ank ya geldiler, meğerse şükürki çocuğun kalbinde delik yokmuş.sadece kalp damarlarından biri darmış, büyüdüğünde anjuyo olacakmış 8-9 yaşında filan galiba.şükür diyorum , damarın darlığıda sıkıntılıdır ama delikten fazla olamaz herhalde.allah kimseyi evladıyla sınamasın.sığa ya çok tatlı minik cedric :) ağzıda aynı çük osman, sarı kafa bişey.hem uslu hem akıllı.hiçte ağlamıyooynadık epeyce geldi bi ara kucağıma yattı, anlatamam o duyguyu, dedim allahım bizlerede nasip et diye.Allah kimseye korktuğunu vermesin inş.
geçende yi,ne bi akrabanın kzıı doğum yapmış, başlarda da gebeliği sıkıntılıydı.neyse 6,5 aylıkken kordon boynuna dolanmış birkaç gün sancısı olsada dr a gitmemişler bi gece çok ağrıyınca gitmişler ve sezeryana alınmış.bebek çok sıkıntılı.ciğerlerde gelişme 0, anne karnında da belliymiş bu, kalbe temiz kan yerine kirli kan gidiyo ve delik + beyni su topluyomuş, 1,5 aydır hastanedeymiş.Allah yardımcısı olsun inş varsa allah mucizesini göndersin bebeği sağlığına kavuşsun.hayırlısı neyse gücüyle beraber göndersin.ne zorbebeğin adı da melek ...
canım inş öyle gelmemiştirde bebektendir, tayinle beraber müjdelenirsin inş :))
canımi, aslında onlara göre tam görev sonu değil.yani eşim 2008 aralık girişli, 4 yılını 2012 aralıkta dolduracak.aksilikte eşimin tayini son isteyeceği vakit 30 eylül.bu durumda yılı doldurmasına 74 gün kalıyor.küçükte olsa vermeme ihtimalleri var, genel komutanlıktaki komutan demiş.inş rastgiderde alırız tayini, yok eğer eylülde de vermezlerse 2013 haziranda uçarı kaçarı yok vereceklerde inş kalmaz.
eşin geliyomuş, hadi gözün aydın inş .kıyamam ya kızında nasıl özlemişkendini unutup onun telaşına düşmüşsündür sende.allah en uzun en zor ayrılığı böyle versin inş.şimdiden gözünüz aydın.k.validene de bakma, erkek torun yok ya ondandır ama takdir allahın inş hayırlı evlat olsun.
merakla bekliyoruz canım sonucu. kendim gidiyomuş gibi heyecan yaptım.
canım inşallah bebeğin de gelir, tayininiz de olur.
ben sadece başka bir ilçeye gidiyorum diye mız mız yapıyorum. sen nerdeyse her hafta sonu kaç saat yol geliyosun. inşallah ALLAH kavuşturur.
cezacım, bugün iğne maceralı olmuş. rahat ol canım. ne kadar rahat olursan bebek o kadar çabuk gelir. sen elinden geleni yapıyosun. olacak inşallah.
iyi akşamlar kızlr...yumurtam sol tarafta 1 tane 19.3mm olmuş..geçen aya göre daha iyi büyümüş..demekki bal tarçın işe yaradı..bugün bıraktım bal tarçını cumada hayıt tohumunu bırakcam..yarın sabah iğneyi yaptırcam cuma akşam ilişki önerdi...dün içinde ilişki demişti ama eşim hasta olunca bi çalışma olmamıştı..bugün bunu duyunca doktor bu akşam çalışma olacak kesin dedi..eşim işe gitti 2 saat durdu sonra 9 gibi eşim hastalanmış doktora gideceğiz diye izin aldı..eve geldi ve çalışma yaptık az önce tekrar işe gitti:)Allahım ne günlere kaldık...doktor net konuşunca bugün çok utandım..
amin canım. Allah hepimize nasip etsin inşallah. burada hepimizin amacı bebek.çok sağol canım, inş olur.ya herkes kendi sıkıntısını bilir, sende haklısın tabiki.her durum kendince zor derler ya o misal.Allah hepimizin gönlüne göre versin inş.Sen nasılsın ? maşallah ya çif rakamlı haftalara ulaşmışsınız.Allah kucağınada almayı nasip etsin .. Vakit nasıl hızlı geçiyor da anlayamıyoruz.
geldim kızlar....
hepinize teşekkür ederim kızlar...çok şükür allahıma bebeğim usgde iyi görünüyorkan verdim sonucunu akşam alırsın dedi ama bekleyemedim...malum kızım evde yarın olmazsa cumartesi alacağım inşallah...usgye yine bakamadım dr kalp atışlarını dinletince kafamı çevirebildim anncak allahım sana çok şükür dedim:)) o kadar korku ve heyecana karşıda tansiyonum düşük çıktı...dr da güldü ben söyleyince...bebeğim yine uyuyordu uyusunda büyüsün modunda bir bebeğim olacak canım benim:))
hilal, canım allahım hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar versin hepinize bizede canım...kızımıda öptüm yerine teyzesi...canım eşim ermenistana gitti çalışmaya pazar günü kısmetse gelicek ben kocaelindeyim...evet kızımda bende çok özledik babayı:)) ben canım kocamı yani...kızıma dr çıkışında market seti aldım nasıl sevindi anlatamam anne çok teşettür ederim diyip durdu:))
candaş, gerçekten her zaman herkez için hayırlısı ne ise o olsun diyorum bunlar çok zor şeyler yaşananlar toparlanmak hep zamanla bu günümüze çok şükür...allah yardımcıları olsun canım....
loneliness, sağol canım inşallah sendende iyi haberler duyacağız...kaybettiğim bebeğimede 2li test yaptırmıştım hem muayene hem test parası alınmıştı ama bunda test parası almadılar şaşırdım...ssk karşılıyormuş...özelden bahsediyorum tabbii öncekinde 65 gibi bişey ödemiştim...kendini göstermedi belli olsa söylerdim dedi dr ben sormadan:)) bende sağlıklı olsun yeter dedim...
nazlım ve minicik umut babanneleriniz için allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun...
selam canım inşallah yarında sana yazarım ..nasılsın moral olarak toparlandın mı birazKızlar, maşallah çok yazmışsınız bugün...
Candaşım az kalmış beklenmeyen güne. İnşallah güzel haberler verirsin canım.Akrabanın mMELEĞİNE DE ÜZÜLDÜM aLLAH ŞİFASINI VERSİN...
Minikler çizmelerini güle güle kullan.Ben de alacağım inşallah... Tebdil-i mekanda ferahlık vardır diye boşa dememiş atalarımız...
Renkliatlas inşallah çifte mutluluk olur bu ay... Renkliatlas ne güldüm canım listeye. Bana da yazsaydın ya bir şey...
Günlükçüğüm hayırlısı olsun canım. Dediğin gibi kız erkek önemli değil. Kızın da hassas bu aralar tabi ama az kalmış eşinin gelmesine.
Cezacığım müdür bile insafa gelmiş bak... İnşallah tutar bu ay canım benim...
Loneliness az kaldı kontrole. Güzel haberlerle gel inşallah. Benim erken olan oğlum da 12. haftada belli olmuştu cinsiyeti...
Nazlım NE GÜZEL EV SAHİbin kıymet bilmiş. Zam yok yani. Aferin onlara... Bbek için gri sayım başladı ha. Bekliyoruz artık...
Minicikumut Allah kavuştursun canım.
Hilalciğim inşallah geçecek bu günler yeni bebeğinle unutacaksın...
Nuraycığım tatilin keyfini çıkar canım.
Biz de bugün tüp bebek için tahlilleri yaptırdık. Eşimin sperm testinde sorun çıktı malesef. Hareketlilik ile ilgili. Ama bu konu tüp bebekte sorun değilmiş. Doğalda sorun oluyormuş...
Başka aklıma gelmeyen oldu mu?
günaydın kızlarrr herkese hayırlı cumalar rabbim dualarımızı kabul etsin bize boy boy bebeler nasib etsin inşallahhhhhhhhhhh
kızlar çok mutluyum rüyamda oğlumu gördüm nasıl tatlı güzel bi bebekti kocamın ismini falan sölüodu konuşuyodu rabbim hayırlara çıkarsın inşallahhhhh sabah çok huzurlu ve mutlu uyandım :)
günlük ablacım herşey yolunda gitmiş çok sevindim uyuyan meleğini kocaman öpüyorum:)
cezam akşam dağıtmışınız süper olmuş chnb ablacım eşinin sorunu tüp bebekde önemli diilmiş çok sevindim keçi boynuzu tozu varmış pekmezi falan istersen yedir onlardan bi çok insan denemiş memnun kalmış
kızlar çok mutluyummmmmmmm içim içime sığmıyo rüyamda da olsa gördüm evladımı ne tatlıydı ay ağlıcam:)
ben de bugün rüya gördüm....bi fotoğrafa bakıyorum ordaki bebeği uzanıf fotoğraftan çıkarftıyorum...fakat kucağıma aldığımda "siz pissiniz ben sizi istemiyorum" diyor.bende olumsuz etkilendim yaaaaaaaaaa
rüyan hayrolsun canım..iyi olmana sevindim.sanada hayırlı cumalar......ne güzel bi gün...cumaaaaaaa
günaydın kızlarrr herkese hayırlı cumalar rabbim dualarımızı kabul etsin bize boy boy bebeler nasib etsin inşallahhhhhhhhhhh
kızlar çok mutluyum rüyamda oğlumu gördüm nasıl tatlı güzel bi bebekti kocamın ismini falan sölüodu konuşuyodu rabbim hayırlara çıkarsın inşallahhhhh sabah çok huzurlu ve mutlu uyandım :)
günlük ablacım herşey yolunda gitmiş çok sevindim uyuyan meleğini kocaman öpüyorum:)
cezam akşam dağıtmışınız süper olmuş chnb ablacım eşinin sorunu tüp bebekde önemli diilmiş çok sevindim keçi boynuzu tozu varmış pekmezi falan istersen yedir onlardan bi çok insan denemiş memnun kalmış
kızlar çok mutluyummmmmmmm içim içime sığmıyo rüyamda da olsa gördüm evladımı ne tatlıydı ay ağlıcam:)
Gunaydin canim
Hayirlara gitsin ruyan cok guzel bir ruya gormussun cani gonulden gercege donusmesini diliyorum bu mubarek cuma gununde insallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?