Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ruyan bilinc altini yansitmis canim hic kotuye yorma allah hayirli zamanda gonderecek melegini insallah gecen cuma ogle namazindan sonra isminize dua etmistim bugun de edecegim allah kismet ederse

canım daha iyi olmana sevindim, inş toparlarız kısa sürede.teşekkürler, gerçekten çok zor.allah kimselere yaşatmasın.
canım ohh miniğimiz iyiymiş, yer teyzeleri onu :) çok şükür allaha.inş sağlıcakla kavuştuğunuda görürüz.bugünümüze şükürler allah hepimize hayırlısını nasip etsin.
canım haklısın, aklıa geldi benimde.doğumdan sonrasından ziyade öncesi zorlar diye düşündüm ki çok haklısın düşüncelerinde, insan boş vaktinde gelip emzirmek ister.umarım birgün o da olur,yakın zmanda inş.

canım günaydın, dün çalışma tamamdır inş u kez bebek yolda diyorum ben. sana iyi haftasonları diliyorum şimdiden, ben sana faceden yazarım sonucu canım.Ama kırmızılar yoldadır eminim ki :))

ablam çok sağolasın, inş iyileşir melek bebek.Umarım haberlerim güzel olur ama ben pek sanmıyorum ...
canım günaydın, hayır ve gerçek olsun inş rüyan.ne güzeldir eminim, insan hiöç uyanmak istemez ki . merak etttim oğlunun adı neydi, hatırlıyomusun ? bende hamileyken görmüştüm erkek çocuğu, oğlumzmuş, adı da eymendi.eşim erkek olursa eymen koyacağız kesinlikle o zman demişti filan.listemizde yok artık o , ilk bebeklerle beraber uçtu.
Gunaydin canim
Hayirlara gitsin ruyan cok guzel bir ruya gormussun cani gonulden gercege donusmesini diliyorum bu mubarek cuma gununde insallahhh

canım günaydın, naber ? yamateke doğum yapmış mıdır acaba ? arayamadım o gün bugün ? oğlun nasıl ?

Rüyalar hep bilinçaltımızın bir göstergesi.

Nazlım ben bu gördüğün rüyayı hayıra yoruyorum daha doğrusu oğlunun kardeşine yorumluyorum.İnşallah bu ay gelecek oğlunun kardeşi.Kendine çok çok dikkat et bu sıralar.Bu ay Nazlımdan çok umutluyum kendi adıma

Ceza sende aldırma rüyana.Bebeğiniz melek zaten.İnşallah oda kardeşini yollayacaktır bu ay.Onun göstergesidir.Sakın üzme sende kendini.

Diğer kızlar hepinize Günaydııııın..

kuzum oğlanın adını duymadım da kocamın adını oğlan sölüo kendi adını diil bizde sevnios bak konuşuyo diye allahımmm kuşa konuşmayı öğretios akşamları ondan mı etkilendim ne :)bizim muhabbet kuşumuz var kocama deli oluyo ben konuştuumda hiç bişi yapmıo kocam konuşunca kendnden geçio kafeste bin türlü oyun yapıo deliriyo ona kesin dişi:)senden naber bugn senin bat günün diilmi kız

okurken salak bi sırıtma oldu suratımda :):):)allah razı olsun güzel yürekli arkadaşım benim

gülmeeeeeeee gelirim oraya..dün yaşadıklarımdan sonra bana az bile:)sümelanın şifresine gittik..ama sinemaya gitmek için gittik..ben eğlendim..fena değildi..entelköy efeköye karşı daha güzel geldi bana..
dün çalışma yoktu canım..çalışma bugün olacak nasipse...ben facede giremem annemlerde internet yok..inşallah pozitiftir..ya rabbim duy sesimizi bu hayırlı mübarek günde....
Ruyan bilinc altini yansitmis canim hic kotuye yorma allah hayirli zamanda gonderecek melegini insallah gecen cuma ogle namazindan sonra isminize dua etmistim bugun de edecegim allah kismet ederse

sağol canım Allah razı olsun...dualrın kabul olsun..dün yaşadığım olayların etkisinde kaldım biraz...

dun yamatake ile konustum doktor 28 aralik sabah 7:30 a epidural sezeryan icin randevu vermis topigimizin ikinci prensesi gelecek ogun insallah
kendi yazacakti dun aksam ama firsati olmadi heralde :26:

dun yamatake ile konustum doktor 28 aralik sabah 7:30 a epidural sezeryan icin randevu vermis topigimizin ikinci prensesi gelecek ogun insallah
kendi yazacakti dun aksam ama firsati olmadi heralde :26:

allahımmmmm ne güzel bi haber bu rabbim yardımcısı olsun hepimizin selamını söle ona dua etiiğimizi giremezse fotografını da koysun merak ederis kızımızı böle haberler aldıkça kendimden geçiorumçok az kalmış nasıl heycanlıdır :):):):)

canım be dün çok üzülmüşsün rabbim o gözyaşların kadar bebek tekmesi nasib etsin sana :):):)ne güsel bi dua oldu

Candasım bu bebek mevzusu ne?birine bişey mi oldu kaçırmışım ben

inşallah canım...

gunlukcugum ikili testini dun yaptirmissin oh masallah iyi gormussun yavrunu insallah sonuc da iyi gelecek

Son düzenleme:
Gerçekten hissettiğim gibi söylüyorum Nazlım.Umut vermek için değil yani.

Umarım herşey gönlümüze göre olur.

hmm şimdi oldu.ondan da etkilenmiş olabilirsin bebek haberciside olabilr.hayra yoruyoruz biz tabiki.yarın benim batım.ama diyorum ya kesinlikle ihtimal dahi vermiyorum.olmayacak yine.bi de kitap aldım doğmamış çocuğa mektup, elimdeki bitecek bugün yarın başlasam salya sümük olurum tutamıyorum kendimi.okumam lazım ama okumama da lazım :) sen nasılsın ?
hadi bakalım hayırlısı olsun inş bu gece.benim umut 0 canım.hiç beklemiyorum.hatta artık korkuyorum ki normal yolla olmayacakta aşılama ya da tüp bebek deneyeceğiz direk.öyle gibi geliyo ... Allah gönlümüze göre versin hepimizin
candasım bu bebek mevzusu ne?birine bişey mi oldu kaçırmışım ben
canım bende önce den rüya görmüştüm bebeğin adı eymendi.kürtajla beraber eledik.ondan bahsettim, birde yamatekenşin doğumu varmış 28 aralıkta.bi kızımız daha geliyo :)))
gerçekten hissettiğim gibi söylüyorum nazlım.umut vermek için değil yani.

Umarım herşey gönlümüze göre olur.

canım günaydın, nasılsın ?

HAMILELERIMIZ !MASALLAH!
senemgy...

yamatake...

hellokity...

alin84...

sinua...

Pileo...

taf...

günlük2011...

citaknuray...
loneliness...

dr_alb..

INSALLAH HAMILE KALIP UST LISTEYE TASINACAKLAR!!
nazlım...................................... 29 araliktest yapmadan duramaz bacı nazlı...ovulasyondu klomendi hormonlar azdıı..ne yapsın o da haklı..bebiki nazlı yumurtası nazlı kocası nazlıı..74:.
minikler........................................................... ? saglik ve sihhatle insallah

chnb........................................................... ? chnb bu işin uzmanı,her soruya mutlaka verir cevabı,ama çok bekledi ,tüp bebeğin tam zamanıı

ceza83.....................................................10 ocakçatlatma iğnesi oldu ! gözleri yaşla doldu..bunu gören öğretmenlerin , kafası merakla dolduu

renkliatlas................................................1 ocakrenkli bacı çifte mutluluk bekliyorr..herkese manileri düzüyor...renkliye dua etsin topik...o da sıpasına kavuşmak istiyor

_CandaS_...................................................... 25 aralik kuzeyin sert rüzgarıı, karadenizin dalgalarıı..candaş bacıma getirsin...çifter çifter sıpalarıııı

peppe...................................................... 26 aralik

Son düzenleme:
Atlascım, günaydın canım.hoşgeldin listeyle beraber :) nasılsın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…