- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #12.281
Atlascım, günaydın canım.hoşgeldin listeyle beraber :) nasılsın ?
günaydın kızlarr
günaydın canım,biraz daha iyiyim bugün..listeyle beraber geliyim dedim direksen nasılsın var mı bi belirti yarın büyük gün hadi hayırlısı
günaydın canım, grip bi yakaladı mı bi daha bırakmıyo insanı yabende iyiyim, hiç bi belirti yok.Bebekte değilde kırmızılar geliyor :) nefret edeceğim artık bu renkten.favorimdi oysaki
günaydın canım, grip bi yakaladı mı bi daha bırakmıyo insanı yabende iyiyim, hiç bi belirti yok.Bebekte değilde kırmızılar geliyor :) nefret edeceğim artık bu renkten.favorimdi oysaki
günaydın
ne var ne yok kızlar, nasıl geçiyor günler.
candaş emin misin kırmıılardan.
ceza iğne olayını okudum, sonrasında umarım zorluk çekmemişsindir.
renkli hoşgeldin.
herkese selam.
hmm şimdi oldu.ondan da etkilenmiş olabilirsin bebek haberciside olabilr.hayra yoruyoruz biz tabiki.yarın benim batım.ama diyorum ya kesinlikle ihtimal dahi vermiyorum.olmayacak yine.bi de kitap aldım doğmamış çocuğa mektup, elimdeki bitecek bugün yarın başlasam salya sümük olurum tutamıyorum kendimi.okumam lazım ama okumama da lazım :) sen nasılsın ?
hadi bakalım hayırlısı olsun inş bu gece.benim umut 0 canım.hiç beklemiyorum.hatta artık korkuyorum ki normal yolla olmayacakta aşılama ya da tüp bebek deneyeceğiz direk.öyle gibi geliyo ... Allah gönlümüze göre versin hepimizin
canım bende önce den rüya görmüştüm bebeğin adı eymendi.kürtajla beraber eledik.ondan bahsettim, birde yamatekenşin doğumu varmış 28 aralıkta.bi kızımız daha geliyo :)))
canım günaydın, nasılsın ?
bende sana bayılıyorum..inşallah karnındaki minik nazlım da gelsin üst listeyede eklerm senii..canım hamile kalınca okursun kitabı ağlıcanı bile bile okuma :)kırmızılar gelmeeeeeeeeeee kırmızlar gelmeeeeeeeeee umarım yanılşırsın kuzum
renlim gnaydın listene bayılıorum sanada:):):
hello hoşgeldin canım yamatakenin doğumu 28indeymiş okudunmu
günaydın
renkli hoşgeldin.
herkese selam.
canım geçmiş olsun dikkat et sende kandine.inş gelmez Allah razı olsun.yarın öğreniriz artık :) sen bu ay çalışmalara başladın değil mi ? yanlış mı hatırladım yoksa yine ?Candaşım günaydın.Nezle oldum bende.Başım hastalıktan kurtulmadı bu sıra.Ama şükür diyorum.
Candaş kırmızılar gelmez İnşalah.Burada Cuma selası okunuyor.İnşallah güzel güzel haberler alırız senden dua ediyorum.
bilmiyorum ki canım öyle midir.geçen hafta adet olacağımı hissettiren sızılar oldu ama şuan yok, bakalım artık nasipte var mı ? eee sende sızılar devam ediyo mu ? ediyodur inş :)bence belirti yoksa hiç demekki bebek geliyo..sonucta adet belirtileride olması lazım değil mi?
merhaba canım, emin gibiyim.olmaz herhalde.yani adet olurumda bebek olmaz gibi.sen nasılsın ? bundan sonraki ilk doğumda senin olcak inş :))günaydın
renkli hoşgeldin.
herkese selam.
aslında o zman okumak daha mantıklı gibi ama onu beklersem çok beklerim belki 1 sene belki daha çok :)) korkarım ki 2,5 yıl sonra filan hamile kaldım diyeceğim.bu aralar o süre aklımda.kötüyü çağrıştırmak istemem de inş o kadar bekletmez eşek sıpası :) umarım yanılşırım canım :)) ne sevimli bi kelime bulmuşsun öyle :)canım hamile kalınca okursun kitabı ağlıcanı bile bile okuma :)kırmızılar gelmeeeeeeeeeee kırmızlar gelmeeeeeeeeee umarım yanılşırsın kuzum
renlim gnaydın listene bayılıorum sanada:):):
hello hoşgeldin canım yamatakenin doğumu 28indeymiş okudunmu
yok canım bi sıkıntı olmadı ama bayan arkadaşlar tedavi için olduğunu anladı...müdürüm falan ne iğnesi demedi..artık gözyaşlarıma hakim olamıyorum.aldığım ilaçlar etkiliyor olabillir..sen nasılsın?kaçıncı haftadasın canım..
aslında o zman okumak daha mantıklı gibi ama onu beklersem çok beklerim belki 1 sene belki daha çok :)) korkarım ki 2,5 yıl sonra filan hamile kaldım diyeceğim.bu aralar o süre aklımda.kötüyü çağrıştırmak istemem de inş o kadar bekletmez eşek sıpası :) umarım yanılşırım canım :)) ne sevimli bi kelime bulmuşsun öyle :)
oladabilir ama bebektende olabilri, kaptırmayalımda biz tabi, inş bebek gelsin.bu ay farklılık varmış.süper.canım bende dün batmalar oldu ama 2 batma oldu diye umut bğlamak istemiyorum..adetime 8 gün felan var,göğüs agrılarım başlaması lazımdı başlamadı..ama cok stres yaşadım grip ilacı kullandım o yüzden olmuş olabilir..
yavaş gel kız o kadar uzamaz merak etme :)kötü düşünme kuzum benim rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasib etsin bizlere inşallahhh herşey güsel olacakk bu seneden umkutluyuım ben bu arada topiği 2000 lerde falan kapatcas bu gidişle:)
Candaşcığım bugün 13. günümdeyim.Ama bu ayda korunacağa benziyorum.Ayın1'inde kürtaj olalı tam 3 ay oluyor.Ama antibiyotik kllandım ve kullanmayada devam edeceğe benziyorum CandaşDişim iyileşmedi,nezle oldum..
yok canım bi sıkıntı olmadı ama bayan arkadaşlar tedavi için olduğunu anladı...müdürüm falan ne iğnesi demedi..artık gözyaşlarıma hakim olamıyorum.aldığım ilaçlar etkiliyor olabillir..sen nasılsın?kaçıncı haftadasın canım..
sende hoşgeldin canım..iyilik sağlık,ben grip oldum çok fena.. evde dinleniyorum sürekli...sen nasılsın ne var ne yok sende bebişinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?