Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın canım,biraz daha iyiyim bugün..listeyle beraber geliyim dedim direk sen nasılsın var mı bi belirti yarın büyük gün hadi hayırlısı

günaydın canım, grip bi yakaladı mı bi daha bırakmıyo insanı ya bende iyiyim, hiç bi belirti yok.Bebekte değilde kırmızılar geliyor :) nefret edeceğim artık bu renkten.favorimdi oysaki

günaydın canım, grip bi yakaladı mı bi daha bırakmıyo insanı ya bende iyiyim, hiç bi belirti yok.Bebekte değilde kırmızılar geliyor :) nefret edeceğim artık bu renkten.favorimdi oysaki

Candaşım günaydın.Nezle oldum bende.Başım hastalıktan kurtulmadı bu sıra.Ama şükür diyorum.

Candaş kırmızılar gelmez İnşalah.Burada Cuma selası okunuyor.İnşallah güzel güzel haberler alırız senden dua ediyorum.

bence belirti yoksa hiç demekki bebek geliyo..sonucta adet belirtileride olması lazım değil mi?

günaydın

ne var ne yok kızlar, nasıl geçiyor günler.

candaş emin misin kırmıılardan.

ceza iğne olayını okudum, sonrasında umarım zorluk çekmemişsindir.

renkli hoşgeldin.

herkese selam.

sende hoşgeldin canım..iyilik sağlık,ben grip oldum çok fena.. evde dinleniyorum sürekli...sen nasılsın ne var ne yok sende bebişinde

canım hamile kalınca okursun kitabı ağlıcanı bile bile okuma :)kırmızılar gelmeeeeeeeeeee kırmızlar gelmeeeeeeeeee umarım yanılşırsın kuzum

renlim gnaydın listene bayılıorum sanada:):):
hello hoşgeldin canım yamatakenin doğumu 28indeymiş okudunmu

bende sana bayılıyorum..inşallah karnındaki minik nazlım da gelsin üst listeyede eklerm senii..

yok canım bi sıkıntı olmadı ama bayan arkadaşlar tedavi için olduğunu anladı...müdürüm falan ne iğnesi demedi..artık gözyaşlarıma hakim olamıyorum.aldığım ilaçlar etkiliyor olabillir..sen nasılsın?kaçıncı haftadasın canım..

canım geçmiş olsun dikkat et sende kandine.inş gelmez Allah razı olsun.yarın öğreniriz artık :) sen bu ay çalışmalara başladın değil mi ? yanlış mı hatırladım yoksa yine ?
bence belirti yoksa hiç demekki bebek geliyo..sonucta adet belirtileride olması lazım değil mi?
bilmiyorum ki canım öyle midir.geçen hafta adet olacağımı hissettiren sızılar oldu ama şuan yok, bakalım artık nasipte var mı ? eee sende sızılar devam ediyo mu ? ediyodur inş :)
merhaba canım, emin gibiyim.olmaz herhalde.yani adet olurumda bebek olmaz gibi.sen nasılsın ? bundan sonraki ilk doğumda senin olcak inş :))
aslında o zman okumak daha mantıklı gibi ama onu beklersem çok beklerim belki 1 sene belki daha çok :)) korkarım ki 2,5 yıl sonra filan hamile kaldım diyeceğim.bu aralar o süre aklımda.kötüyü çağrıştırmak istemem de inş o kadar bekletmez eşek sıpası :) umarım yanılşırım canım :)) ne sevimli bi kelime bulmuşsun öyle :)

canım benim ya, inş artık o gözyaşları sevinçten olur.gerçekten bunaldık daraldık yorulduk, hadi yine diyorum ben neysede sizlerin lütfen bebeği çabuk gelsin.

canım bende dün batmalar oldu ama 2 batma oldu diye umut bğlamak istemiyorum..adetime 8 gün felan var,göğüs agrılarım başlaması lazımdı başlamadı..ama cok stres yaşadım grip ilacı kullandım o yüzden olmuş olabilir..

yavaş gel kız o kadar uzamaz merak etme :)kötü düşünme kuzum benim rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasib etsin bizlere inşallahhh herşey güsel olacakk bu seneden umkutluyuım ben bu arada topiği 2000 lerde falan kapatcas bu gidişle:)

oladabilir ama bebektende olabilri, kaptırmayalımda biz tabi, inş bebek gelsin.bu ay farklılık varmış.süper.

belli olmaz ya hayırlısı yinede.inş o zmana kapatırızda bi daha açılmaz.

Candaşcığım bugün 13. günümdeyim.Ama bu ayda korunacağa benziyorum.Ayın1'inde kürtaj olalı tam 3 ay oluyor.Ama antibiyotik kllandım ve kullanmayada devam edeceğe benziyorum CandaşDişim iyileşmedi,nezle oldum..

Hayırlısı olsun canım ya, geç olsun güç olmasın.1 ay sonra kavuşursun inş bebeğine :)

İnşallah Candaşcığım.Bu ay siz kavuşunda birdahaki ayda biz kavuşuruz İnşallah

selam kızlar. yaşasın bugün cuma, yarın cumartesi diğer gün pazar diye sayarmışım.:)))yaşasın tatil.

chnb inşallah canım unutmasak da acımızı dindirir, tesellimiz olur.

nazlım ne kadar güzel rüya görmüşsün. allahım en kısa zamanda gerçekleşmesini nasip etsin. o bebişini kollarına alıp doyasıya öpesin inşallah.

ceza tatlım sen de kötü bir rüya görmüşsün ama biz hayra yoralım güzel şeyler olsun,sıkma canını.

günlük rabbim en kısa zamanda kavuştursun sizleri.ayyy tatlım benim ne de mutlu olmuştur yerim onu ben.allah kızını ve karnındaki bebişi de sana bağışlasın.

yamatake ile tanışmam nasip olmadı ancak çok sevindim. çok az kalmış. allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.topiğimiz de bebelerle dolsun:))))

renkliatlas, minicik umut çok geçmiş olsun.dikkat edin kendinize.

candaş bu kadar umutsuz olma canım. ne kadardır bekliyorsun ki bu kadar karamsarsın.hamilelik için psikolojik durumun çok önemli olduğunu mutlaka biliyorsundur. kendini çok kaptırma tabi (sonra çok üzülmeyesin diye)ama olumlu ve tatlı düşünelim şeker gibi olsun inşallah.

yorulduk gerçekten, yıpranıyoruz, İşini severek yaptığın için biracık olsa kafan dağılıyor yoksa zaman hem geçmek bilmiyor hemde bi bakıyorsun geçmiş gitmiş.
Hamilelikte çok uzunmuş ya geçmek bilmiyor. Çok nazlı benim kuzenlerim çoook. Yicem onların poposunu.
Çoook var daha ceza, ruh hastası gibiim bu hafta çok sinirli çok endişeli. 33.haftamdayım. Çok az hareket ediyor offf yani ömrümden ömür gitti. Bakalım birde üst üste olumsuz haberler geldi hamile arkadaşlarımdan. Cmt dr var bakalım

sende hoşgeldin canım..iyilik sağlık,ben grip oldum çok fena.. evde dinleniyorum sürekli...sen nasılsın ne var ne yok sende bebişinde

sağoalsın,bende grip oldum evde yatalak takılııyorum. Tercihlerini yaptın cevap ne zaman

candaşım inşallahhhh gelecek bu maramas :) yada maramaslar

nazlım hello :)

minikumut geçmiş olsun bre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…