- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #12.301
canım benim 13. ayım bu ay.eşimle beraber değilim ama ilk gebeliğim korunurken olmuştu.belki aylardır aynısını yaşamaktan böyle bi psikolojiye ulaştım.haklısın dediklerinde çok.eşim geldiğinde ihtimal veriyroum kendime, o da ancak 1sene sonrasına :)) hayırlısı ya, yapacak birşey yok.tek korkum dr a gitmek ve aksi giden bişeylerin olduğunu duymak, yoksa şuan gelmesede olur, gelse iyi olur ama eşim gelene dek olmazsa tesellim var.ama o gelince olur inş.selam kızlar. yaşasın bugün cuma, yarın cumartesi diğer gün pazar diye sayarmışım.:)))yaşasın tatil.
chnb inşallah canım unutmasak da acımızı dindirir, tesellimiz olur.
nazlım ne kadar güzel rüya görmüşsün. allahım en kısa zamanda gerçekleşmesini nasip etsin. o bebişini kollarına alıp doyasıya öpesin inşallah.
ceza tatlım sen de kötü bir rüya görmüşsün ama biz hayra yoralım güzel şeyler olsun,sıkma canını.
günlük rabbim en kısa zamanda kavuştursun sizleri.ayyy tatlım benim ne de mutlu olmuştur yerim onu ben.allah kızını ve karnındaki bebişi de sana bağışlasın.
yamatake ile tanışmam nasip olmadı ancak çok sevindim. çok az kalmış. allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.topiğimiz de bebelerle dolsun:))))
renkliatlas, minicik umut çok geçmiş olsun.dikkat edin kendinize.
candaş bu kadar umutsuz olma canım. ne kadardır bekliyorsun ki bu kadar karamsarsın.hamilelik için psikolojik durumun çok önemli olduğunu mutlaka biliyorsundur. kendini çok kaptırma tabi (sonra çok üzülmeyesin diye)ama olumlu ve tatlı düşünelim şeker gibi olsun inşallah.
inş canım, inş artık kapatırız yaralarını üstünü.İnşallah Candaşcığım.Bu ay siz kavuşunda birdahaki ayda biz kavuşuruz İnşallah
yorulduk gerçekten, yıpranıyoruz, İşini severek yaptığın için biracık olsa kafan dağılıyor yoksa zaman hem geçmek bilmiyor hemde bi bakıyorsun geçmiş gitmiş.
Hamilelikte çok uzunmuş ya geçmek bilmiyor. Çok nazlı benim kuzenlerim çoook. Yicem onların poposunu.
Çoook var daha ceza, ruh hastası gibiim bu hafta çok sinirli çok endişeli. 33.haftamdayım. Çok az hareket ediyor offf yani ömrümden ömür gitti. Bakalım birde üst üste olumsuz haberler geldi hamile arkadaşlarımdan. Cmt dr var bakalım
sağoalsın,bende grip oldum evde yatalak takılııyorum. Tercihlerini yaptın cevap ne zaman
candaşım inşallahhhh gelecek bu maramas :) yada maramaslar
nazlım hello :)
minikumut geçmiş olsun bre
Teşekkür ederim Kıtty:79:
Bebebğin iyidir İnşallah annesi.Hiç endişe etme.Sona yaklaştıkca hareketlerinin değiştiğini hissedebilirsin.Son haftalarda biraz daha durgunlaşıyorlar diye biliyorum.
Bundan sonra yavaş yavaş kendini doğum pozisyonuna ayarlayacak minik kuzu.Doktorun içini rahatlatacaktır zaten.
Hamileliğinin son haftalarının tadını çıkar.Karnındakini kucağına aldığında herşey geçmiş,bitmiş olacak
hayırlısıyla, sağlıkla uzun ömürle gelsin bebişlerimiz. Yarın dr var sonrasındada kuzenin doğum günü var. Çatlarım ben :) Mandalinaaa, arkadaş yok ki katı meyve sıkacağım şöyleee bir vitamin bombası yapayım kendime.
hello kitty merhaba. daha önce tanışmadık sanırım. 33 hafta olmuş ne güzel.az kalmış allahın izniyle. allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.kötü düşünme içini ferah tut,bol bol dua et rahatlarsın. allah yardımcın olsun.
merhaba, Duaların için teşekkür ederim. Amin inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla kucaklarımız dolar.
teşekkkürler canım...bende kürtaj oldugum hastanenin önünden geçmeye dayanamıyorum..o şehirde artık yaşamıyorum ama çanakkale istanbul arası ylculularımda otobüs tekirdağda tam o hastanenin önünden geçiyor görüyorum..içim cız ediyor..selam kızlar. yaşasın bugün cuma, yarın cumartesi diğer gün pazar diye sayarmışım.:)))yaşasın tatil.
nazlım ne kadar güzel rüya görmüşsün. allahım en kısa zamanda gerçekleşmesini nasip etsin. o bebişini kollarına alıp doyasıya öpesin inşallah.
ceza tatlım sen de kötü bir rüya görmüşsün ama biz hayra yoralım güzel şeyler olsun,sıkma canını.
günlük rabbim en kısa zamanda kavuştursun sizleri.ayyy tatlım benim ne de mutlu olmuştur yerim onu ben.allah kızını ve karnındaki bebişi de sana bağışlasın.
yamatake ile tanışmam nasip olmadı ancak çok sevindim. çok az kalmış. allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.topiğimiz de bebelerle dolsun:))))
candaş bu kadar umutsuz olma canım. ne kadardır bekliyorsun ki bu kadar karamsarsın.hamilelik için psikolojik durumun çok önemli olduğunu mutlaka biliyorsundur. kendini çok kaptırma tabi (sonra çok üzülmeyesin diye)ama olumlu ve tatlı düşünelim şeker gibi olsun inşallah.
yorulduk gerçekten, yıpranıyoruz, İşini severek yaptığın için biracık olsa kafan dağılıyor yoksa zaman hem geçmek bilmiyor hemde bi bakıyorsun geçmiş gitmiş.
Hamilelikte çok uzunmuş ya geçmek bilmiyor. Çok nazlı benim kuzenlerim çoook. Yicem onların poposunu.
Çoook var daha ceza, ruh hastası gibiim bu hafta çok sinirli çok endişeli. 33.haftamdayım. Çok az hareket ediyor offf yani ömrümden ömür gitti. Bakalım birde üst üste olumsuz haberler geldi hamile arkadaşlarımdan. Cmt dr var bakalım
sağoalsın,bende grip oldum evde yatalak takılııyorum. Tercihlerini yaptın cevap ne zaman
selam kızlar. yaşasın bugün cuma, yarın cumartesi diğer gün pazar diye sayarmışım.:)))yaşasın tatil.
slm hellom naber kendime hello kity li çamaşır aldım mubarek günlerde giymek için sen geldin aklıam:):)çınar 33 haftalık olmuş he vay anasını diyorum bide maşallahhhhhhhhhhhh diyorumyorulduk gerçekten, yıpranıyoruz, İşini severek yaptığın için biracık olsa kafan dağılıyor yoksa zaman hem geçmek bilmiyor hemde bi bakıyorsun geçmiş gitmiş.
Allah tekrarını yaşatmasın hiçbirimize inş.gerçekten zor.haklısın valla suçları yokken dr ların sevmeyenleri çoğalacak :)sorma candaşım o doktor korkusu bende de var.ilk doktorumu kürtajımı yapan doktoru görmeye dayanamıyorum bile.geçen hafta patoloji sonucunu göstermeye gittim mecburen o hastaneye ki orayı bile görmek istemiyorum. doktor bi sorun yok dedi. başka hiç bişey sormadan kaçtım ordan.acılarımı hatırlatıyor. inşallah hamile kalır, her doktora gittiğimizde güzel haberler alırız da bu fobiyi yeneriz. yoksa yazık herkes bizim gibi düşünüyorsa yazık suçları olmadıkları halde doktorların sevmeyeni çoğalacak:))) şaka bi yana allah yokluklarını göstermesin.
hayırlısıyla, sağlıkla uzun ömürle gelsin bebişlerimiz. Yarın dr var sonrasındada kuzenin doğum günü var. Çatlarım ben :) Mandalinaaa, arkadaş yok ki katı meyve sıkacağım şöyleee bir vitamin bombası yapayım kendime.
sorma candaşım o doktor korkusu bende de var.ilk doktorumu kürtajımı yapan doktoru görmeye dayanamıyorum bile.geçen hafta patoloji sonucunu göstermeye gittim mecburen o hastaneye ki orayı bile görmek istemiyorum. doktor bi sorun yok dedi. başka hiç bişey sormadan kaçtım ordan.acılarımı hatırlatıyor. inşallah hamile kalır, her doktora gittiğimizde güzel haberler alırız da bu fobiyi yeneriz. yoksa yazık herkes bizim gibi düşünüyorsa yazık suçları olmadıkları halde doktorların sevmeyeni çoğalacak:))) şaka bi yana allah yokluklarını göstermesin.
minikler, canım benim yaa rüyan hayır olsun...malesef o çevremizdeki dikenliler hiç bitmiyor bitmeecektee allaha havale edelim onları nasıl olsa laf söylesende senden üste çıkarlar...biz olsak belki hamile olduğumuzu bile saklarız dimi...bi arkadaş var kisti varmış adet düzensiliği yaşıyormuş ben onu görsem yardımcı olacağım anlatacağım...yine bir arkadaşım vardı 2. çocuk için uğraaaşıyor olmuyormuş kıza ovulasyon testlerimi verdim anlattım pek anlamadı öyle kötü oldumki yani yakın olsa evim beraber yapardık testleri dedim internetten aç oku detaylı anlayınca başla:)) yaa ne bileyim benim başıma gelmese bile aynı davranırdım insanız vicdan denen bişey taşıyoruzki buda karşındakini kırmamayı öğretiyor insana yazık diğerlerine yazıkki ne yazık yaa...sen üzülme canım benim allah hepinize mükafatını verecek canım...geç olsun güç olmasın sağlıkla ve hayırla gelsin canım...
güzel haber yamatakeden gelmiş allah sağlıklıca kavuşmayı nasıp etsin inşallah arkasından hellomm
hello cnm sitresin artmış anlaşılan çınar şimdi sana şunu diyor: oynasak kabahat oynamasak kabahat anne ya bi rahat ol az kaldı gelecem daha çok yaramazlık yapıp daha çok kızdıracam seni şimdiden başlama ama
nazlım canım ev sahibi konusunda ben de kendimi şanslı hissediyorum senin yazdıklarını okurken çocuk gibi mutlu oldum en çok da sizin hakkınızda söyledikleri beni mutlu etti farkedilmek çok güzel bir duygu inşallah bebiş de anne ve babası hakkında söylenenleri duymuştur ve çıkmıştır yola bu arada rüyan da hayır olsun inşallah
ceza cnm sen de rüya görmüşsün ben de senin gibi olumsuz bir rüya gördüm kalktım gece ağladım ağladım rahatladım bir kız çocuğu gözü yapışıktı küçük bir delik vardı annesinin kucağındaydı öpmeye yaklaştığımda ben görmüyorum die utandı benden sarıldım kocaman öptüm kokladım allah herkese bir dert veriyor benim yaramda kalbimde dedim sonra ağlamaya başladım annem orda ve kalabalık bir ortam annem çok neşeli kızıyor insanların içinde bağırarak ağlamaya utanmıyormusun diyor felan daha uzun ayrıntı da fazla.. sıkmayım uyandım o kız çocuğunun sıcaklığı vardı hala sanki gerçekti eşim de bilinçaltındakileri atmışsın dedi sana da öle diyelim cnm bilinçaltı temizliği olsun bunlar.. hayırlısıyla sağlıkla sıhatle ve bekletmeden gelsin bebişlerimiz....
candas kuzum haftasonu test yaparsın umarım ve bu haftasonu seninle şenlenecek die düşünüyorum.. güzel haberle gel cnm
günlük gözünaydın tekrardan canım inşallah kalan testlerde de güzel sonuçlar çıkacak hayrlısıyla kavuşmayı nasip etsin rabbim (önce eşine sonra bebişine :) )
loneliness dr. alp taze annecikler nasılsınız??
renkli daha iyisin değil mi bu batma olayını hayra bebeğe yoruyoruz 30una ne kaldı şurda çifte bayram yapıp yeni yıla sevinçle gireceğini umuyorum cnm liste de harika olmuş eline yüreğine sağlık
peppe cnm nerelerdesin yazmıyosun uzun zaman oldu
hilal canım nasılsın biraz olsun toparlandın sanırım değil mi akşama kadar onca çocuğun arasında çocuk düşnmemek gibi bi şansımız olmuyo maalesef ama gelecek bizim miniklerimizde..
minicik umut canım vardır bir hayır belki beklemen gerekiyordur cnm çok zor biliyorum hele bu ara bana sor beklemeyi
öyle çocuk sevesim varki anlatamam iki gündür eve gelip ağlıyorum eşim teselli ediyor bizim de çocuğumuz olacak üzülmek yok diyor şimdi düşüğü öğrenenler hikayelerini payaşıyorlar dün de eşimin müdürü eşimle konuşmuş izin işinde felan yardımcı olmuş saolsun onların da bir oğulları var tüp bebekmiş yaşayan biliyor gerçekten diğerlerine hikaye ya da ağızlarına sakız oluyo ceza cnm sen de takma okuldakileri bizimkilerde (bazıları) neşeyle hamişimize isim arıyorlar aslında iki gündür etkilendiğim olay da bu daha dün yanlarında yıkılmış dünyası kapkaranlık olmuş bir minikler vardı biraz dikkat etmek bu kadar zor mu öğretmenler odasına gitmek istemiyorum sırf bu sohbetlerin ortasında ezilmeyim die
hayırlısı allahtan canım valla bu ay çok bebeğe odaklanmadım kafam çok karışık çünkü...inşallah 30 unda çifte müjde alırım..üzülme canım hepimiz yaşadık bu olayları..ama atlatıcaksın inşallah inanki tüp bebek bana da çok mantıklı geliyor,birikmiş param olsa kenarda normal yolla olacağını bilsem bile gider tüp bebek yaptırırdım ,çok cazip geliyor bana..artık tıp çok ilerledi herşeyin çözümü mutlaka var kendize dert edip üzülmeye değmez..kısacık hayatımızı zehretmeye ne gerek var
renklim biliyor musun bugün haberlerde türkiyede ilk tüp bebek olan kızın 30. yaş günü haberi vardı öyle güzel bir kızdıki biz toplum olarak hep farklı bakıyoruz bu tüp bebek olayına eşim bile tüp bebek normal bişeymiş diyor nasıl yani dedim :) tüp içinde bebek büyüyor sanıyormuş da yeni öğrenmiş :)
güzel haber yamatakeden gelmiş allah sağlıklıca kavuşmayı nasıp etsin inşallah arkasından hellomm
hello cnm sitresin artmış anlaşılan çınar şimdi sana şunu diyor: oynasak kabahat oynamasak kabahat anne ya bi rahat ol az kaldı gelecem daha çok yaramazlık yapıp daha çok kızdıracam seni şimdiden başlama ama
nazlım canım ev sahibi konusunda ben de kendimi şanslı hissediyorum senin yazdıklarını okurken çocuk gibi mutlu oldum en çok da sizin hakkınızda söyledikleri beni mutlu etti farkedilmek çok güzel bir duygu inşallah bebiş de anne ve babası hakkında söylenenleri duymuştur ve çıkmıştır yola bu arada rüyan da hayır olsun inşallah
ceza cnm sen de rüya görmüşsün ben de senin gibi olumsuz bir rüya gördüm kalktım gece ağladım ağladım rahatladım bir kız çocuğu gözü yapışıktı küçük bir delik vardı annesinin kucağındaydı öpmeye yaklaştığımda ben görmüyorum die utandı benden sarıldım kocaman öptüm kokladım allah herkese bir dert veriyor benim yaramda kalbimde dedim sonra ağlamaya başladım annem orda ve kalabalık bir ortam annem çok neşeli kızıyor insanların içinde bağırarak ağlamaya utanmıyormusun diyor felan daha uzun ayrıntı da fazla.. sıkmayım uyandım o kız çocuğunun sıcaklığı vardı hala sanki gerçekti eşim de bilinçaltındakileri atmışsın dedi sana da öle diyelim cnm bilinçaltı temizliği olsun bunlar.. hayırlısıyla sağlıkla sıhatle ve bekletmeden gelsin bebişlerimiz....
candas kuzum haftasonu test yaparsın umarım ve bu haftasonu seninle şenlenecek die düşünüyorum.. güzel haberle gel cnm
günlük gözünaydın tekrardan canım inşallah kalan testlerde de güzel sonuçlar çıkacak hayrlısıyla kavuşmayı nasip etsin rabbim (önce eşine sonra bebişine :) )
loneliness dr. alp taze annecikler nasılsınız??
renkli daha iyisin değil mi bu batma olayını hayra bebeğe yoruyoruz 30una ne kaldı şurda çifte bayram yapıp yeni yıla sevinçle gireceğini umuyorum cnm liste de harika olmuş eline yüreğine sağlık
peppe cnm nerelerdesin yazmıyosun uzun zaman oldu
hilal canım nasılsın biraz olsun toparlandın sanırım değil mi akşama kadar onca çocuğun arasında çocuk düşnmemek gibi bi şansımız olmuyo maalesef ama gelecek bizim miniklerimizde..
minicik umut canım vardır bir hayır belki beklemen gerekiyordur cnm çok zor biliyorum hele bu ara bana sor beklemeyi
öyle çocuk sevesim varki anlatamam iki gündür eve gelip ağlıyorum eşim teselli ediyor bizim de çocuğumuz olacak üzülmek yok diyor şimdi düşüğü öğrenenler hikayelerini payaşıyorlar dün de eşimin müdürü eşimle konuşmuş izin işinde felan yardımcı olmuş saolsun onların da bir oğulları var tüp bebekmiş yaşayan biliyor gerçekten diğerlerine hikaye ya da ağızlarına sakız oluyo ceza cnm sen de takma okuldakileri bizimkilerde (bazıları) neşeyle hamişimize isim arıyorlar aslında iki gündür etkilendiğim olay da bu daha dün yanlarında yıkılmış dünyası kapkaranlık olmuş bir minikler vardı biraz dikkat etmek bu kadar zor mu öğretmenler odasına gitmek istemiyorum sırf bu sohbetlerin ortasında ezilmeyim die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?