Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyiyim şükür canım sen nasılsın hava çok kapalı uyku havası sen neden kalktın erkenden yaaa

bende iyiyim canım...erkenden uyanıverdim sonrada uyuyamadım..ama uzanıyorum sabah haberlerine bakıyorum ...kahvaltı hazırlayacam üşeniyorum göğüs ağrılarım başlamadı halaa

sende yükselme olmuş çok güzel bir haber bu..hadi hayırlısı yükselmeye devaamm...bende umut yok gripden dolayı dengem şaştı benm

sen ateşi dikkate alma kuzum hasta olduundan dengen şaştı senin benim hiç umudum yok be sema yine gögüslerim taş gibi oldular adet öncesi sendromlar

günaydın kızlar.

günlük gözün aydın canım, test sonuçları güzel çıkmış.

teşekkür ederim minikler. çok şükür daha iyiyim canım. haklısın bazen öyle şeyler yapıyorlar ki. mesela nöbetçiyim katta dolaşıyorum.arkamdan gizlice gelip bi sarılıyorlar belime. ya da eğiliyorum konuşmak için yanaklarımdan sıkıyrlar ya başımın tatlı belaları. böyle olunca benim çocuğum da olsa sarılsam ona doya doya öpsem miniklerimi öptüğüm gibi demekten kendimi alamıyorum. canım benim düşüncesiz insanlara gelince öyle çoklar ki etrafımızda ne yazık ki. geçenlerde bir güne gittim gitmez olaydım. 4-5 tane hamile.allah evlatlarını onlara bağışlasın ancak bi anlatıyorlar. içim gitti içim.tuvalete zor attım kendimi onların yanında ağlamamak için. okulda da aynı. yanımda sürekli çocuk muhabbetleri.mümkün oldukça yanlarından uzaklaşıp sinirimizi bozmamamız lazım. onlardan arkadaş olsa nolur.sıkma canını tatlım. dediğin gibi burdaki bebek muhabbeti bizi öyle mutlu ediyor ki, birlikte seviniyor birlikte üzülüyoruz umudumuz artıyor. bu yüzden bu topikteki HERKESİ ÇOOOOOOOOOOOOOK SEVİYORUM.İYİ Kİ VARSINIZ....:)))))))))))

hamilelelerimiz nasıl, inşallah herşey yolundadır.

nazlım, renkliatlas durun şimdiden umutsuz olmayın. kırmızı kartı görmden üzülmek yok. güzel haberler alırız inşallah

herkese güzel haberli, mutlu, taptatlı, dolu dolu bir hafta sonu diliyorum, öpüyorum...

nazlım aynen dediğin gibi canım ya hava beni delirtti kapalı ve iş yapasım gelmiyor uyuşuk bir kahvaltı arkasından pc başına çekildik oturuyoz biri bze kalk desin :) renkli ve nazlım ateş tablolarından bişey anlamıyorum baktım ama inşallah iyiye işarettir inişler çıkışlar buara ara verdik bence yine bir patlayış olacak hilalcim aynen iyiki topiğimiz var her konuda birbirimize destek oluşumuzu seviyorum hayatımızın odağı sıpacıkar olsa bile biz her telden konuşup rahatlıyoruz zamanın hızlı akmasını sağlıyoruz biraz da...

günümüz aydın olsunnnn yarın 2011in son pazarı sonra yeni yıl yeni umutlar yeni mutluluklar ben şimdiden girdim moda :):):)

o kırmızı kartı varyaaaaaaaaaa:)neyse bişi demicem adet olmak için bile deli gibi dua ettiğim günleri unutmamam lazım hayırlısı canım hepimiz hakkında

olsuın patlama birden artık yaa herkesten güsel haberler alalım canım inşallahhh ateşin sabit giderde adet gününe kadar düşmezse gebelik var demektir bizde ona bakmaya çalışıos bakalım ortalamanın üstünde gitmesi lazım napıosun evine alıştınmı

günaydın kızlar....

hilalciğim sağol canım, darısı önce hamileliğinize sonrada test sonuçlarına sizin başınıza canım...aminn...

chnb, yaa dün yattım yatağa ahhh dedim ben chnbye yazacaktım nasılda unuttum:)) bazen karıştırıyorum unutuyorum canım kusura bakma....test sonucunu yazmıştın ama yine bir çözüm var işte bak yüce rabbim okadar şeyin içinden bir aydınlık veriyor bebğin anne ne olursa olsun geleceğim sana diyor az kaldı bende çok heyecanlıyım canım...tüp bebkte hastanede yatılıyormu özelden num yaz canım seni arayalım biz senin yanında kuru kuruya olmayalım dimi ama moral lazım sanaki yiğenimiz daha sıkı sarılsın sana...

candaş, ne yaptın aceba?

hellom, herşey yolundadır inşallah akşam yazacaktın bekliyoruz?

kız renkliatlas, mideye indirdin sündürmeleri napıyon şimdi hee:)

nazlım alıştım canım bugün rüyamda eski evime amcamların taşındığını görüp kıskançlık duygusu içinde uyanmam dışında :):) canım bu ev her yönden diğerinden iyi sıcacık terliyoruz :) biz alışık değiliz sıcaklığa diğer evde sadece mutfakta sıcak suyumuz vardı burda her yerden sıcak su akıyor çocuk gibi seviniyoruz :):) inşallah en kısa zamanda kendi evimizi de nasip eder rabbim tabi tüm kiracı arkadaşlara..
günlük canımm sizin kavuşma yarın mıydı

minikler, canım sen gel benim evin halini gör yaa bulaşıkları makineye dizmeye halim yok bulaşığı gördükçe zaten midem....evi süpüremiyorum, yatağı üstten ört yorganı:))ayy keşke hep yat deseler...özelliklede bu havalarda eskiden soba varken çıtır çıtır yanardı delirmiş gibi perdeyi sonuna kadar açardım dışarda kar yağar onu izlerdim ayyy nasıl güzel bir görüntüydü yaa o sıcacık odada uyu çayını iç mısırını patlat ayyy şimdiki çocuklar bunları göremiyorlar onlar için üzücü...gerçi onlarında çok umrundaaydı:))

nazlım, gülom napıyon hadi az kalmış senin için özgürlük...batada az kaldı canım benim bu ay yüzün gülecek inşallah...

slm kızlar. işteyim hemen bi fırsat bulup yazayım dedim.
herkes iyidir, herşey yolundadır umarım...
biz dün dra gittik çok şükür sıkıntımız yok. dr sadece bol bol su iç kan ilacını ihmal etme dedi. bu aralar idrara sıkışma durmu yaşıyorum. dün dersane çıkışı önce lavaboya gittim. sonra aklıma ilk günler geldi. ne kadar çok su içsem o kadar net keseyi görürüm, bebeği görürüm diye düşündüğüm günler....hala mucizeme inanamama durumu var bende... belkide diğerleri gibi başından beri hamileliğimizi ilan edemediğimizden, korkularımızın etkisiyle doya doya yaşayamadığımızdan...ve bugün olmuş daha kıyafet almadım yavruma. bu hevesim bile yarım. eşim daha dur 1 ay daha geçsin diyip duruyo. o bendende temkinli korkulu sanırım....neyseki beşiği arabası abladan görümceden var:)onlarla avutuyorum kendimi. ve hep söylüyorum yine söylüyorum allahım isteyen herkese yaşatsın anneliği. sonuna kadar inşallah. kızlar girmesem yazmasamda dualarımdasınız.. hepinizi öpüyorum.
günlük senin pıtırcık nasıl hala bulandırıyo mu mideni? o iyi olsunda varsın bulandırsın. az daha eçkersin sonrası rahat döneme geçeceksin nasılsa..teyzesi onun minik ellerini ayaklarını yesin
kityy senin doğuma az kaldı? neyaptın hazırlıklar tamam mı? doğum şeklini konuştunuz mu drla ne dedi. kittyyy ben korkuyorum her iki doğumdanda :))) oğlumla ben böyle iyiyiz. heeep yanımda en güzel yanı bu:)

kızlar derse giriyorum öptüm hepinizi. bu arada yeni hamiş var mı nazlıımm tablo nerdeeee? umarım güzel gelişmeler vardır.

Kızlar internet cafeye geldim internet bozuldu. Dr me pasta yapmıştım onu götürdüm. Bakayım dedm. Şöyle bir baktım çıkıyorum merak etmeyin beni. 3 gün sonra adet geciktiriciye başlayacağım. 10 gün gecikip sonra adetle tüp bebek tedavisine başlıyoruz. Hayırlısıyla inşallah...

canım indirdim sündürmeleri mideye anam gile gittim , annemde hıngel yapıyormuş yardım ettim, arkadaşım gelecek dedim birazda bana yaptık ,şimdi geldim eve..akşama hıngel var

canim atesinin bu kadar erken dusmesi bana yerlesme dususunu cagristirdi hadi hayirlisi insallah

canım yumurtlama günü grip oldum daha yeni iyileştim..o yüzden bu ay ateşim çok güvenilir değil..inşallah dediğin gibidir ama kendimi hamile gibi hissetmiyorum..halsizliğim uyku halim var o da gripten

herkese selamlar,

pileo uzun zamandır görüşemedik, herşeyim hazır canım bir gecelik birde sabahlık kaldı o kadar. Valize yerleştirme gerekecek belki bu akşam belki de yarın yerleştiririm valize.

dr gittik zaten bu hafta gergindim hepten gerildim geldim.

1) Kuçunami popo aşağıda kafa yukarıda oturuyor yani şu anda ters durumda.

2) tansiyonum hala çok yüksek naptıysak düşmüyor, 2 hafta sonra yine dr kontrolü sonrada tahlil eğer idrarda protein çıkarsa o zaman erken almak gerekbilir dedi.

3) asıl bomba :)) DR gelişim bozuklığu yok fakat 1 hafta geri dedi.

Bir sinirlilik var üzerimde.

herşeyin hayırlısı canım üzülme inşallah bebişini sağ salim alırsın kucağına...unutursun bu günleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…