- Konu Sahibi aylin_fatih
-
- #12.341
herşeyin hayırlısı canım üzülme inşallah bebişini sağ salim alırsın kucağına...unutursun bu günleri
herkese selamlar,
pileo uzun zamandır görüşemedik, herşeyim hazır canım bir gecelik birde sabahlık kaldı o kadar. Valize yerleştirme gerekecek belki bu akşam belki de yarın yerleştiririm valize.
dr gittik zaten bu hafta gergindim hepten gerildim geldim.
1) Kuçunami popo aşağıda kafa yukarıda oturuyor yani şu anda ters durumda.
2) tansiyonum hala çok yüksek naptıysak düşmüyor, 2 hafta sonra yine dr kontrolü sonrada tahlil eğer idrarda protein çıkarsa o zaman erken almak gerekbilir dedi.
3) asıl bomba :)) DR gelişim bozuklığu yok fakat 1 hafta geri dedi.
Bir sinirlilik var üzerimde.
Gunaydin canim
Gunaydin canim
Tablon hakikaten ilginc ilerliyor :26: ama bu kadar erken adetin gelmemesi gerekiyor. Atesinin boyle olusu hava degisimindendir ona o kadar fazla takilma yarin oburgun en azindan 1-2 tık yukselmesi gerekiyor bakalim nasil cikacak
kahvalti yaptin mi? Kocam uyansin da kahvalti edelim diye bekliyorum ama onun uyanacagi yok ben en iyisi hazirlayip uyandirayim
bende vakit varsa yapmaya çalışıyorum..canım isterse felan ..ama artık annem le aynı şehirdeiz yapmama gerek kalmayacak :)günaydınlar....
renkliatlas, canım bende tablodan bişey çakmıyom ama umarım tafın dediği gibi sonuç alırız....hıngelde afiyet bal şeker olsun benim annemde yapar zaten hamur işinde bir numara ben yapmam genelde annem yapar bizi çağırır:))
hellom, canım benim taf çok doğru diyor sinirlenme tansiyonun daha çok çıkar hayırlısı de dua et canım az kaldı sabır üzülmenede gerek yok gelişiminde bir problem yoksa bir hafta geri olsun önemli değil yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin canım benim hamileliğin başında değilsinki geriymiş diye üzülesin...hadi az kaldı canım dayan sinirlenme ve üzülme herşey çok güzel olacak sen bide doğunca gör...o zamanda dinleriz sen hiç susmuyor ağlıyor çok gazı var oooo daha ne yaramzlıklar yapıcak annesi...
pileoo, nerelerde kaldın canım yaa...bitsede şu dersanen dönsen sende bize:)) çok şükür iyiyim canım bulantılar devam ama alıştık artık...sizde iyisiniz ne güzel hep böyle iyi olduğumuzu duyalım canım...eşin demek çok temkinli ama ne yapsın adam yaa korkmamak elde değilki 1 ay sonra alırsınız sizde önemli olan sağlıkla kucağına almak canım...özletme kendini...
chnb, ayyy nasıl sevindim yaa inşallah dahada güzel haberler vereceksin bize canım....bekliyoruz...
Kızlar günaydın, nasılsınız ?
Dün giremedim, meraklanmışsınızdır ama bi türlü giremedimçok özür dilerim, ben daha adet olmadım ama hamilede değilim, test yaptım.negatif tabiki, birde hiç hamilelik belirtisi yok.göğüslerim şişti ama hiç sızı yok.dolayısıyla normal bi gecikme yaşadığımı düşünüyorum.nasip ya ötesi yok.ben şimdi çıkmak zorundayım kuzenim yeni evli, mevlüt okutacakmış.oraya gdiyorum.geçmişi okuyamadım.
Günlük, seninkini okudum ama :) bu hafta eşimde gelmedi bende gitmedim, adet zamanları böyle yapıyoruz genelde.havalar buzmuş gerçekten.daha dışarı çıkmadım cuma dan bu yana :)
öptüm hepinizi.
allahımmmmm ne güzel bi haber bu rabbim yardımcısı olsun hepimizin selamını söle ona dua etiiğimizi giremezse fotografını da koysun merak ederis kızımızı böle haberler aldıkça kendimden geçiorumçok az kalmış nasıl heycanlıdır :):):):)
annesi sinir yok stres yoktansiyonunu daha cok etkiler sonra :26: yuksek tansiyon ailede var mi :26: tiroid hormonun mu etkiliyor acaba tansiyonun yukselmesini:44: oglun 1 hafta geriden de gidebilir ilerden de bunu sıkıntı etmemeye calis cunku herhangi bir gelisim geriligi yokmus cok sukur az kaldi az hayirlisiyla kucagina alacaksin oglunu insallah bizim icin kucagimiza alana kadar hep sıkıntı stres endise devam ediyor buna engel olamiyoruz ama elimizden geldigince kendimizi rahatlatmaya calisacagiz Allaha dua edip
hellom, canım benim taf çok doğru diyor sinirlenme tansiyonun daha çok çıkar hayırlısı de dua et canım az kaldı sabır üzülmenede gerek yok gelişiminde bir problem yoksa bir hafta geri olsun önemli değil yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin canım benim hamileliğin başında değilsinki geriymiş diye üzülesin...hadi az kaldı canım dayan sinirlenme ve üzülme herşey çok güzel olacak sen bide doğunca gör...o zamanda dinleriz sen hiç susmuyor ağlıyor çok gazı var oooo daha ne yaramzlıklar yapıcak annesi...
günlük o günler gelecek mi dersin? bana ne kadar uzak geliyor. Uyku uyuyamıyorum doğru dürüst. :) Neyse çok şükür halimize. Hepimiz için dua ediyorum inşallah herşey çok ama çok güzel olur. kucakklarımız bebekle dolar da 2012 de sevinç olur hepimize.
veeeee işte sonnnn......artık çok uzun süreden sonra insallah arkadaşlarım 28 aralık sabahı kızıma kavuşacağım,bu kadar az kalmışken bile o hani hiç kafadan atamadığımız korkular varya devam ediyor ama bir bakıma endişeli olmak kendimize ve bebişlerimize dikkat etmek belkide bizim için en hayırlısı diye düşünüyorum...
inanılmaz duygusalım sizlere yazı yazarken bile şu anda hüngür hüngür ağlıyorum bebek getirmek bu dünyaya senden bir parça çıkarmak içinden değişik geliyor heyecan var herşey varyaaaa ne desemki sizlere bütün duygular hat safhada....insallah 28 aralık sabahı doğuma giderken hepiniz için dua ediceğim hiç merak etmeyin okadar gönülden istiyorumki ve insallah biz kızımla büyüyorken kardeşleride peş peşe gelicek ben buna inanıyorum....
ve hamiş arkadaşlarım bir sona yaklaşan olarak son aylar ne geçmek biliyor ne uyku gözünüze giriyor çoookkk zormuş ama ucunda bu müthiş duygu olmasa hiç kimse dayanmaz diyorum ama ahhhhhh annelikkkkkkk varyaaa ne kutsalmış beee......annemi daha çokkkk seviyorumm canım annem benim....
taf ve candaşla büyük ihtimal görüşürüz gibime geliyor benden haberleri verirler sizlerin dualarına ihtiyacım var şimdilik daha fazla ağlamadan ben çıkıyorum beni tanımayan arkadaşlarada allah hep yanlarında olsun ve karınlarını bebişle doldursun diliyorum
chnb canım hadi insallah bebekk sana sımsıkı tutunur,nazlımmm hadi candaş ve sen favorimsin 2012 anneleri olunnnn insallah
hellom korkma benim kızda çokkk aheste bişeydi keyfi iyiyse oynardı az haraketliydi kötü şeyler aklına getirme geç döllenmişsindir 1 haftadan bişeycik olmaz 3 hafta gerilik risk tamammı heyecan ve panik olmasın sakın sağsağlim oğlusunu alıcağın güne odaklan tammmı canım,
minikler minikumut vee daha ismini sayamadığım arkadaşlarım hepinizi çokkk öpüyorummm
hadi artık benden bu kadar, size bilgi veririm doğumdan sonra insallah resimlerimizi koyacağız dualarınızııı bizim için olsun kızlarrrr.......
okurken bende ağladım, nerden nereye, 28 Aralık yüreğimiz seninle kalbimiz seninle, Çok güzel olacak herşey. 2012 de 3 kişi olacaksınız. O gün biz zaten face den çıkmayız. :))) iyi dileklelerin için çok teşekkür ederim. Öpüyorum çok.
candaş :))) dur bakalım ben iki gebeliğimide günüm geçtikten 3. günde almıştım idrar olayında.
canım Allah hayırlı doğum versin. Allah kurtarsın inşallah.veeeee işte sonnnn......artık çok uzun süreden sonra insallah arkadaşlarım 28 aralık sabahı kızıma kavuşacağım,bu kadar az kalmışken bile o hani hiç kafadan atamadığımız korkular varya devam ediyor ama bir bakıma endişeli olmak kendimize ve bebişlerimize dikkat etmek belkide bizim için en hayırlısı diye düşünüyorum...
inanılmaz duygusalım sizlere yazı yazarken bile şu anda hüngür hüngür ağlıyorum bebek getirmek bu dünyaya senden bir parça çıkarmak içinden değişik geliyor heyecan var herşey varyaaaa ne desemki sizlere bütün duygular hat safhada....insallah 28 aralık sabahı doğuma giderken hepiniz için dua ediceğim hiç merak etmeyin okadar gönülden istiyorumki ve insallah biz kızımla büyüyorken kardeşleride peş peşe gelicek ben buna inanıyorum....
ve hamiş arkadaşlarım bir sona yaklaşan olarak son aylar ne geçmek biliyor ne uyku gözünüze giriyor çoookkk zormuş ama ucunda bu müthiş duygu olmasa hiç kimse dayanmaz diyorum ama ahhhhhh annelikkkkkkk varyaaa ne kutsalmış beee......annemi daha çokkkk seviyorumm canım annem benim....
taf ve candaşla büyük ihtimal görüşürüz gibime geliyor benden haberleri verirler sizlerin dualarına ihtiyacım var şimdilik daha fazla ağlamadan ben çıkıyorum beni tanımayan arkadaşlarada allah hep yanlarında olsun ve karınlarını bebişle doldursun diliyorum
chnb canım hadi insallah bebekk sana sımsıkı tutunur,nazlımmm hadi candaş ve sen favorimsin 2012 anneleri olunnnn insallah
hellom korkma benim kızda çokkk aheste bişeydi keyfi iyiyse oynardı az haraketliydi kötü şeyler aklına getirme geç döllenmişsindir 1 haftadan bişeycik olmaz 3 hafta gerilik risk tamammı heyecan ve panik olmasın sakın sağsağlim oğlusunu alıcağın güne odaklan tammmı canım,
minikler minikumut vee daha ismini sayamadığım arkadaşlarım hepinizi çokkk öpüyorummm
hadi artık benden bu kadar, size bilgi veririm doğumdan sonra insallah resimlerimizi koyacağız dualarınızııı bizim için olsun kızlarrrr.......
canım inşallah sıradan bi gelişme değildir. bebiş yapılan testlerden vesaireden korkar da kendinde gelmek ister.Kızlar günaydın, nasılsınız ?
Dün giremedim, meraklanmışsınızdır ama bi türlü giremedimçok özür dilerim, ben daha adet olmadım ama hamilede değilim, test yaptım.negatif tabiki, birde hiç hamilelik belirtisi yok.göğüslerim şişti ama hiç sızı yok.dolayısıyla normal bi gecikme yaşadığımı düşünüyorum.nasip ya ötesi yok.ben şimdi çıkmak zorundayım kuzenim yeni evli, mevlüt okutacakmış.oraya gdiyorum.geçmişi okuyamadım.
Günlük, seninkini okudum ama :) bu hafta eşimde gelmedi bende gitmedim, adet zamanları böyle yapıyoruz genelde.havalar buzmuş gerçekten.daha dışarı çıkmadım cuma dan bu yana :)
öptüm hepinizi.
tansiyon olayını çok duyuyorum hamilerlerde canım. bunlar da son hafta sorunları demekki. inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın canım.herkese selamlar,
pileo uzun zamandır görüşemedik, herşeyim hazır canım bir gecelik birde sabahlık kaldı o kadar. Valize yerleştirme gerekecek belki bu akşam belki de yarın yerleştiririm valize.
dr gittik zaten bu hafta gergindim hepten gerildim geldim.
1) Kuçunami popo aşağıda kafa yukarıda oturuyor yani şu anda ters durumda.
2) tansiyonum hala çok yüksek naptıysak düşmüyor, 2 hafta sonra yine dr kontrolü sonrada tahlil eğer idrarda protein çıkarsa o zaman erken almak gerekbilir dedi.
3) asıl bomba :)) DR gelişim bozuklığu yok fakat 1 hafta geri dedi.
Bir sinirlilik var üzerimde.
nasılsın canım?nazlım alıştım canım bugün rüyamda eski evime amcamların taşındığını görüp kıskançlık duygusu içinde uyanmam dışında :):) canım bu ev her yönden diğerinden iyi sıcacık terliyoruz :) biz alışık değiliz sıcaklığa diğer evde sadece mutfakta sıcak suyumuz vardı burda her yerden sıcak su akıyor çocuk gibi seviniyoruz :):) inşallah en kısa zamanda kendi evimizi de nasip eder rabbim tabi tüm kiracı arkadaşlara..
günlük canımm sizin kavuşma yarın mıydı
nasılsın canım?
alıştın mı evine?
gittin mi fakülteye?en son o kısmı kaçırdım da.
canım utanma. kesinlikle öenmli bi sorun. özellikle hamilelikte çok sorun açıyomuş. sen bir an önce aradan çıkar onu da.iyiym canım saol salı günü gideceğim başka bi sorunum daha var burda paylaşmaya utanıyorum ama hemeroid oldum sanırım wc işkence oldu bana dr.a gitmeyede utanıyorum da salı günü onu da bi gösteririm olmadı
bir de kızlar adetim kürtajdaki gibi gecikmeli mi olur acaba patlıycak gibi duruyo göbüşüm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?