Kürtajdan sonra hamile kalma şansı ne kadardır ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aylin_fatih
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

annesi sinir yok stres yok tansiyonunu daha cok etkiler sonra :26: yuksek tansiyon ailede var mi :26: tiroid hormonun mu etkiliyor acaba tansiyonun yukselmesini:44: oglun 1 hafta geriden de gidebilir ilerden de bunu sıkıntı etmemeye calis cunku herhangi bir gelisim geriligi yokmus cok sukur az kaldi az hayirlisiyla kucagina alacaksin oglunu insallah bizim icin kucagimiza alana kadar hep sıkıntı stres endise devam ediyor buna engel olamiyoruz ama elimizden geldigince kendimizi rahatlatmaya calisacagiz Allaha dua edip

My Ovulation Chart

günaydın kızlarr tablom çok ilginç yaa..adet belirtilerimde başladı
Gunaydin canim
Tablon hakikaten ilginc ilerliyor :26: ama bu kadar erken adetin gelmemesi gerekiyor. Atesinin boyle olusu hava degisimindendir ona o kadar fazla takilma yarin oburgun en azindan 1-2 tık yukselmesi gerekiyor bakalim nasil cikacak

kahvalti yaptin mi? Kocam uyansin da kahvalti edelim diye bekliyorum ama onun uyanacagi yok ben en iyisi hazirlayip uyandirayim

saol canım yaa tablodan bişey anlamıyorum ben , senin yorumun çok önemli benim için..haklısın hava değğişimi olabilir..adetim erken gelmez 7 gün sonra felan gelr,gğüs agrılarım başladıktan 7 8 gün sonra oluyorum..ben kahvaltı yaptım..kocamı özledim yaa:2: cuma günü gelecek..4 seneyi ayrı geçirdik şimdi 1 hafta bile zor geliyor.. kocanı beklersen ohoooo kocalar uyanmıyor genelde uyandırmak gerekiyor

günaydınlar....

renkliatlas, canım bende tablodan bişey çakmıyom ama umarım tafın dediği gibi sonuç alırız....hıngelde afiyet bal şeker olsun benim annemde yapar zaten hamur işinde bir numara ben yapmam genelde annem yapar bizi çağırır:))

hellom, canım benim taf çok doğru diyor sinirlenme tansiyonun daha çok çıkar hayırlısı de dua et canım az kaldı sabır üzülmenede gerek yok gelişiminde bir problem yoksa bir hafta geri olsun önemli değil yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin canım benim hamileliğin başında değilsinki geriymiş diye üzülesin...hadi az kaldı canım dayan sinirlenme ve üzülme herşey çok güzel olacak sen bide doğunca gör...o zamanda dinleriz sen hiç susmuyor ağlıyor çok gazı var oooo daha ne yaramzlıklar yapıcak annesi...

pileoo, nerelerde kaldın canım yaa...bitsede şu dersanen dönsen sende bize:)) çok şükür iyiyim canım bulantılar devam ama alıştık artık...sizde iyisiniz ne güzel hep böyle iyi olduğumuzu duyalım canım...eşin demek çok temkinli ama ne yapsın adam yaa korkmamak elde değilki 1 ay sonra alırsınız sizde önemli olan sağlıkla kucağına almak canım...özletme kendini...

chnb, ayyy nasıl sevindim yaa inşallah dahada güzel haberler vereceksin bize canım....bekliyoruz...

Kızlar günaydın, nasılsınız ?

Dün giremedim, meraklanmışsınızdır ama bi türlü giremedim çok özür dilerim, ben daha adet olmadım ama hamilede değilim, test yaptım.negatif tabiki, birde hiç hamilelik belirtisi yok.göğüslerim şişti ama hiç sızı yok.dolayısıyla normal bi gecikme yaşadığımı düşünüyorum.nasip ya ötesi yok.ben şimdi çıkmak zorundayım kuzenim yeni evli, mevlüt okutacakmış.oraya gdiyorum.geçmişi okuyamadım.

Günlük, seninkini okudum ama :) bu hafta eşimde gelmedi bende gitmedim, adet zamanları böyle yapıyoruz genelde.havalar buzmuş gerçekten.daha dışarı çıkmadım cuma dan bu yana :)

öptüm hepinizi.

bende vakit varsa yapmaya çalışıyorum..canım isterse felan ..ama artık annem le aynı şehirdeiz yapmama gerek kalmayacak :)

ay tatlım yaa içime bir umut dolduu inankii hamile olabilir misin acaba hiç gecikmezdi senin hadi hayırlısııı

veeeee işte sonnnn......artık çok uzun süreden sonra insallah arkadaşlarım 28 aralık sabahı kızıma kavuşacağım,bu kadar az kalmışken bile o hani hiç kafadan atamadığımız korkular varya devam ediyor ama bir bakıma endişeli olmak kendimize ve bebişlerimize dikkat etmek belkide bizim için en hayırlısı diye düşünüyorum...
inanılmaz duygusalım sizlere yazı yazarken bile şu anda hüngür hüngür ağlıyorum bebek getirmek bu dünyaya senden bir parça çıkarmak içinden değişik geliyor heyecan var herşey varyaaaa ne desemki sizlere bütün duygular hat safhada....insallah 28 aralık sabahı doğuma giderken hepiniz için dua ediceğim hiç merak etmeyin okadar gönülden istiyorumki ve insallah biz kızımla büyüyorken kardeşleride peş peşe gelicek ben buna inanıyorum....
ve hamiş arkadaşlarım bir sona yaklaşan olarak son aylar ne geçmek biliyor ne uyku gözünüze giriyor çoookkk zormuş ama ucunda bu müthiş duygu olmasa hiç kimse dayanmaz diyorum ama ahhhhhh annelikkkkkkk varyaaa ne kutsalmış beee......annemi daha çokkkk seviyorumm canım annem benim....

taf ve candaşla büyük ihtimal görüşürüz gibime geliyor benden haberleri verirler sizlerin dualarına ihtiyacım var şimdilik daha fazla ağlamadan ben çıkıyorum beni tanımayan arkadaşlarada allah hep yanlarında olsun ve karınlarını bebişle doldursun diliyorum

chnb canım hadi insallah bebekk sana sımsıkı tutunur,nazlımmm hadi candaş ve sen favorimsin 2012 anneleri olunnnn insallah
hellom korkma benim kızda çokkk aheste bişeydi keyfi iyiyse oynardı az haraketliydi kötü şeyler aklına getirme geç döllenmişsindir 1 haftadan bişeycik olmaz 3 hafta gerilik risk tamammı heyecan ve panik olmasın sakın sağsağlim oğlusunu alıcağın güne odaklan tammmı canım,
minikler minikumut vee daha ismini sayamadığım arkadaşlarım hepinizi çokkk öpüyorummm

hadi artık benden bu kadar, size bilgi veririm doğumdan sonra insallah resimlerimizi koyacağız dualarınızııı bizim için olsun kızlarrrr.......

yamatake, canım allah yardımcın olsun...bizde dua edeceğiz senin için allahım sağlıkla kucağına almayı nasip edecek inşallah...ikinci kızımızda geliyor ne mutlu topiğimize yaaa... içim sevinçle doldu....inşallah idğer kızlar 2012 de patlama yapacaklar kapatacağız topiği güzel günler başlayacak bizim için...

canım benim prof. gittim tiroid yok normal seiyede, ailede yüksek tansiyonda yok. Bakalım herşey olacağına varıyor. Hakkımızda hayırlısı. Sinirim bir geçiyor bir geliyor. Çok şükür. Destek için teşekkürler, Siz nasılsınız.?

canım Allah hayırlı doğum versin. Allah kurtarsın inşallah.

canım inşallah sıradan bi gelişme değildir. bebiş yapılan testlerden vesaireden korkar da kendinde gelmek ister.

tansiyon olayını çok duyuyorum hamilerlerde canım. bunlar da son hafta sorunları demekki. inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın canım.

kim milyoner istere bir bayan katıldı kazandığı parayla tüp bebek yaptıracakmış dua ettim ama 1000 lira alabildi 8 bin lazımmış aklıma chnb sen geldn canım inşallah verdiğin emeğin en önemlisi sabır ve direnişinin karşılığını alırsın..
hellom canım benim üzme kendini sen yaramaz çınar seninle oyun oynuyo dediğin gibi hepimizin duası hepimizle bu çok önemli rahat ol (demesi kolay biliyorum ama rahat olmamız lazım)
candas canım bir iki gün sonraya bir daha takrarlarsın inşallah kırmızılar yerine çift çizgi görürsün
yamatake canım benim bende iki gözüm iki çeşme okudum buara çok çok duygusalım
pileo iyi olduğunuzu yazmışsın sevindim canım
taf canım sabah yazamadım ama aynı durumdaydım ben kalkıyorum aç uyanıyorum yiyorum içiyorum kahvaltıya eşimi bekliyorum :) sonra tekrar bişeyler hazırlıyorum onu uyandırıyorum bi de onunla kahvaltı yapıyoz 62 kilo olmuşum yarın diyete başlıyorum :)
renkli canım tafın yorumunu okudum inşallah dediği gibidir de yerleşme düşüşüdür yani ve bize müjdeyi verirsin öyle umut ediyorum
günlük ceza nazlım loneliness dr. alp minicikumut öpüyrum sizleri kızlar yarın çok kaynatmayın annemler geliyor yemekti dertleşmekti derken belki okuyamam sonrası da zor oluyor biliyosunuz..

nasılsın canım?
alıştın mı evine?
gittin mi fakülteye?en son o kısmı kaçırdım da.

nasılsın canım?
alıştın mı evine?
gittin mi fakülteye?en son o kısmı kaçırdım da.

iyiym canım saol salı günü gideceğim başka bi sorunum daha var burda paylaşmaya utanıyorum ama hemeroid oldum sanırım wc işkence oldu bana dr.a gitmeyede utanıyorum da salı günü onu da bi gösteririm olmadı

bir de kızlar adetim kürtajdaki gibi gecikmeli mi olur acaba patlıycak gibi duruyo göbüşüm ya

canım utanma. kesinlikle öenmli bi sorun. özellikle hamilelikte çok sorun açıyomuş. sen bir an önce aradan çıkar onu da.
burda neler paylaştık canım. ne utanması. nasıl hamile kaldığımı ayrıntılı olarak anlatmıştım. diğer sayfalarda belki birine faydası olur diye.
adet olayı kişiden kişiye göre değişir canım. bildiğim en geç 40 günde adet olman lazım. 40-45i geçerse doktora gidersin, söktürücü verirler.
inşallah çabucak aramıza döneceksin canım. çok değil bir kaç aya ihtiyacın var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…